Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
νομίζω αυτό το περιστατικό εξαντλήθηκε, απλά επαναλαμβανόμαστε. Τώρα έχουν σειρά τα περιστατικά του aldo και jacksmith.Και βάζεις δίπλα φωτό του aldo..ίδια grafts ποια η έκταση του aldo δεν θυμάμαι..τι έχει συμβεί?όχι αφού έκατσε τώρα η κουβέντα θέλω ανάλυση πλήρης από όλους για αυτά..να λυθουν
στον aldo είχε γίνει μέτρηση επιφάνειας 48 τ.ε. και μέση πυκνότητα 46 graft /cm ^2 στην τοποθέτηση. Τελικά από τα 46 grafts που ειχε μέση πυκνότητα, τι πυκνότητα θεωρείς ότι φύτρωσε τελικα;Κοίτα cvial,νούμερα ακριβή του τι μετρήσατε μετά από μέρες της επέμβασης δεν θυμάμαι ,αυτό δεν έχει να λέει κάτι..όπως και δεν έχει να λέει το τι μετρήσατε και τι βγάλατε..αν μετραγατε τη μέρα της έπεμβασης να πήγαινα δω πάλι..εγώ ρωτάω ένα πράγμα και δεν απαντάτε σε αυτό..η εικόνα των μαλλιών που έχει ο vlafo δεν κολλάει με τον αριθμό που βγάλατε .και βάζω ένα άλλο παράδειγμα του aldo,με τον αριθμό που λέτε και για τον vlafo .είναι η μέρα με τη νύχτα ..και δεν ευθύνεται το χρώμα για την εικόνα αυτή..ας απαντηθεί αυτό ..στον aldo τι έγινε?δεν υπήρχε φυτρωση ?και πόση ήταν αυτή .και έβαλα και παράδειγμα που μοιάζει πολύ με του vlafo..ως αποτελέσματα δεν βλέπω ιδιαίτερες διάφορες..και με ένα ίδιο χτενισμα ο vlafo θα έχει ίδια εικόνα...το μη διαβασμενος το δέχομαι για το τι μετρησατε ,για το τι βλέπω όμως και καταλαβαίνω δεν το δέχομαι..
Κοίτα cvial,νούμερα ακριβή του τι μετρήσατε μετά από μέρες της επέμβασης δεν θυμάμαι ,αυτό δεν έχει να λέει κάτι..όπως και δεν έχει να λέει το τι μετρήσατε και τι βγάλατε..αν μετραγατε τη μέρα της έπεμβασης να πήγαινα δω πάλι..εγώ ρωτάω ένα πράγμα και δεν απαντάτε σε αυτό..η εικόνα των μαλλιών που έχει ο vlafo δεν κολλάει με τον αριθμό που βγάλατε .και βάζω ένα άλλο παράδειγμα του aldo,με τον αριθμό που λέτε και για τον vlafo .είναι η μέρα με τη νύχτα ..και δεν ευθύνεται το χρώμα για την εικόνα αυτή..ας απαντηθεί αυτό ..στον aldo τι έγινε?δεν υπήρχε φυτρωση ?και πόση ήταν αυτή .και έβαλα και παράδειγμα που μοιάζει πολύ με του vlafo..ως αποτελέσματα δεν βλέπω ιδιαίτερες διάφορες..και με ένα ίδιο χτενισμα ο vlafo θα έχει ίδια εικόνα...το μη διαβασμενος το δέχομαι για το τι μετρησατε ,για το τι βλέπω όμως και καταλαβαίνω δεν το δέχομαι..
Ίδια πυκνότητα τοποθέτησης ναι αν υποθέσουμε οτι και ο vlafo έχει 45-46, όπως και του aldo.Εγώ ρωτάω να μου πούνε για τον aldο..εδώ και ώρα..το τι λέω εγώ είναι άλλο θέμα.να το βάλουμε λίγο συγκριτικά με του vlafo θέλω.. πανομοιότυπα περιστατικά ..στο περίπου..ας πουμε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ίδια πυκνότητα τοποθέτησης ναι αν υποθέσουμε οτι και ο vlafo έχει 45-46, όπως και του aldo.
Ειναι δεδομένο οτι δεν ειχε καλή φύτρωση ο aldo, αλλα το θέμα ειναι να βρούμε πόσα φύτρωσαν τελικά σε πυκνότητα από τα 46 grafts πυκνότητα που έπρεπε να ειχε σύμφωνα με τις μετρήσεις.
Δεν ξερω αν ειναι ιδια η τοποθέτηση, απλά σ λεω αφού και στον vlafo πόσα λένε τελικα ότι τοποθετήθηκαν 46 περίπου (?) μέση πυκνότητα; Ε τόση και στου aldo 46 βγηκε η μέση πυκνότητα στις μετρήσεις. Οπότε λογικά θα πρέπει να μοιάζουν οι φώτο με την τοποθετηση των 2 περιστατικών. Εσύ λες δεν μοιάζουν;Ίδια τοποθέτηση?πάνε δες της φωτό τοποθέτησης ..και την πυκνότητα και πάνε δες και τα τώρα..
Δεν θυμαμαμαι ακριβως. πρέπει να τις βάλουμε διπλα διπλα να δούμε. Αφού υποτίθεται ότι έχουν την ιδια πυκνότητα τοποθέτησης 46 και οι 2 θα πρέπει να μοιάζουν και οι φώτο κατά την τοποθέτησηΔεν ξέρω,εσύ τι λες?
Δεν θυμαμαμαι ακριβως. πρέπει να τις βάλουμε διπλα διπλα να δούμε. Αφού υποτίθεται ότι έχουν την ιδια πυκνότητα τοποθέτησης 46 και οι 2 θα πρέπει να μοιάζουν και οι φώτο κατά την τοποθέτηση
Κάποια στιγμή όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα του Vlafo θα εξηγήσω αναλυτικά γιατί φαίνεται έτσι για τα 2500g που λέω ότι μπήκαν.