Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

jersey

Well-Known Member
Ρε παιδιά ο couto διαφημίζει τα καλύτερα του περιστατικά. Σκεφτείτε στο youtube έχει 69 περιστατικά από 7 χρόνια και μετά σκεφτείτε πόσα περιστατικά έχει κάνει συνολικά σε αυτά τα 7 χρόνια και γιατί δεν παρουσιάζει τα υπόλοιπα. Και γενικά όλες οι κλινικές όχι μόνο αυτός. Πέρα από το γεγονός ότι ειχε και μικρότερο πρόβλημα ο ισπανος. Νομίζω ειναι αρκετά άδικη αυτή η σύγκριση...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Oντως είναι τόσο καλός αλλά στη σκέψη βάλε και ότι έχει αναμονή 2+ χρόνια και ότι παίζει με 5-6€ το graft..

Αν ειναι να κανω MM θα παω σε εγγυηση οποτε ας ματώσω λιγακι οικονομικα και ας στερηθω καποια αλλα πραγματα, χαλαλι. Για την αναμονη ναι καλα τα λες, υπομονη.

aeratos28

Just aeratos
Αν τα βάλεις κάτω αυτά που λες,
Ρε παιδιά γιατί συγκρίνετε περιστατικά? Ο vlafo πρέπει να έβαλε 3500 γραφτς σε 62τε και υπηρχαν και κάποιες μαμά τρίχες σε αυτά τα 62 . Που σημαίνει ότι ο vlafo πρέπει να έχει πυκνότητα μέση 65 γραφτς μαζί με τα μαμά. Η επιφάνεια τοποθετησης είναι μετρημένη 62τε, τα γραφτς πρέπει να είναι 3500 + κάποια μαμά . O cvial βρήκε με μετρήσεις στα πυκνότερα σημεία 47 αν θυμάμαι καλά οπότε πως λέτε πως δεν είναι με ακρίβεια οι μετρήσεις ?

με τη διαφορά πως έβαλε όπως λέει ο vlafo περίπου 3200,αν είναι 65 τετρ όπως λες ,κάνε μόνος σου τις πράξεις να δεις πόσο βγαινουν..πάνε δες και τη φωτό πιο πάνω πως ήταν πριν την επεμβαση

aeratos28

Just aeratos
Αν τώρα πας να φτιάξεις hairline όπως λες ,στην ηλικία αυτή ,κάθε 2-3 χρόνια θα ψάχνεσαι για μπαλώματα ..
Δε προκειται να αντεξω αλλα 5 χρονια με εικονα που δε με ικανοποιει. Αν κατι αλλαξει, ολα ομορφα. Αν οχι, αν δεν ειναι το καλοκαιρι του 22 σιγουρα το καλοκαιρι του 23 θα πειραξω τη hairline.

Flag17

Well-Known Member
Αν τα βάλεις κάτω αυτά που λες,

με τη διαφορά πως έβαλε όπως λέει ο vlafo περίπου 3200,αν είναι 65 τετρ όπως λες ,κάνε μόνος σου τις πράξεις να δεις πόσο βγαινουν..πάνε δες και τη φωτό πιο πάνω πως ήταν πριν την επεμβαση
62τε είναι η έκταση αερατε νομίζω είναι πολύ απλό ακόμα και 3200 + τα μαμά σε μια έκταση 62τε. Που μόνο 500 μαμά γραφτς να είχε ο vlafo είναι 3700/62= 60 γραφτς μέση πυκνότητα οπότε καταλαβαίνεις νομίζω πως δεν βγαίνουν τα νούμερα.

vlafo

Well-Known Member
Τότε να αναφέρω εγώ 2 μμ που έχουν μέση πυκνότητα ακόμα καλύτερη από τη δική μου αλλά απέχουν παρασάγγας από τη δική μου οπτικά.
Ποιός θα μου το εξηγήσει αυτό λοιπόν?
Η μια είναι του Aldo με μέση πυκνότητα μετρημένη 46g και η άλλη του ntthanos επίσης μετρημένη και ίδια πυκνότητα.
Ακούω.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Αν τώρα πας να φτιάξεις hairline όπως λες ,στην ηλικία αυτή ,κάθε 2-3 χρόνια θα ψάχνεσαι για μπαλώματα ..

Με δεδομένο πως θα κάνει stabilize την κατασταση το dht blocker μιλαω και με επίσης δεδομένο πως θα το πάρω απόφαση και θα το παντρευτώ είτε συνεχίζοντας το με μεγαλυτερες δοσολογίες είτε όταν ερθει η ωρα για ντουτα να παω με τη μια προς τα εκει. Αν συνεχισει και υποχωρει θα περιμενω χρονια για την επομενη εχοντας εξασφαλίσει μια οκ frontal εικόνα. Ας ανοιξει και πισω λιγακι δε με καιει το ιδιο όσο το μπροστινό.

aeratos28

Just aeratos
Τα + τα μαμά στο τελικό μην τα υπολογίζεις και θα σου πω το λόγο..δουλευτηκε η περιοχή σαν να ήταν άδεια..μπήκε με grafts πάνω σε αυτά τα προϋπάρχοντα..άρα το πιθανότερο είναι η εικόνα που βλέπεις τώρα να είναι μόνο μεταμοσχευμενα..άρα μιλάμε για 50+-, grafts καθαρά σε 62 τετρ τα 3200..έτσι δεν βγαίνει το νούμερο?
62τε είναι η έκταση αερατε νομίζω είναι πολύ απλό ακόμα και 3200 + τα μαμά σε μια έκταση 62τε. Που μόνο 500 μαμά γραφτς να είχε ο vlafo είναι 3700/62= 60 γραφτς μέση πυκνότητα οπότε καταλαβαίνεις νομίζω πως δεν βγαίνουν τα νούμερα.

aeratos28

Just aeratos
Και σου ξαναλέω πως δεν είναι σίγουρο πόσο θα σου κρατήσει η θεραπεία τα πάνω μαλλιά ώστε να ξεκινήσεις τις μεταμοσχεύσεις στα 21-22 και να έχεις στο νου σου να έχεις μια hairline που είχες όταν πήγαινες σχολείο..πίσω έχεις ανοίξει αρκετά legwg από μικρή ηλικία..μην κάνετε απερισκεψίες και σκέφτεστε για κλεισίματα της hairline ενώ υπάρχει δυστυχώς αυτή η αρρώστια στα μαλλιά..δεν θέλετε να το καταλάβετε οι πιτσιρικάδες και λέτε τα δικά σας.
Με δεδομένο πως θα κάνει stabilize την κατασταση το dht blocker μιλαω και με επίσης δεδομένο πως θα το πάρω απόφαση και θα το παντρευτώ είτε συνεχίζοντας το με μεγαλυτερες δοσολογίες είτε όταν ερθει η ωρα για ντουτα να παω με τη μια προς τα εκει. Αν συνεχισει και υποχωρει θα περιμενω χρονια για την επομενη εχοντας εξασφαλίσει μια οκ frontal εικόνα. Ας ανοιξει και πισω λιγακι δε με καιει το ιδιο όσο το μπροστινό.

Flag17

Well-Known Member
Τα + τα μαμά στο τελικό μην τα υπολογίζεις και θα σου πω το λόγο..δουλευτηκε η περιοχή σαν να ήταν άδεια..μπήκε με grafts πάνω σε αυτά τα προϋπάρχοντα..άρα το πιθανότερο είναι η εικόνα που βλέπεις τώρα να είναι μόνο μεταμοσχευμενα..άρα μιλάμε για 50+-, grafts καθαρά σε 62 τετρ τα 3200..έτσι δεν βγαίνει το νούμερο?
Όχι αερατε ούτε έτσι δεν βγαίνει το νούμερο , ακόμα και έτσι είναι 52 μέση πυκνότητα o cvial τον μέτρησε 42-47 άμα έχεις 52 μέση πυκνότητα σημαίνει hairline 60 δεν βγαίνουν τα νούμερα. Επίσης η γερές μαμά τρίχες αν θυμάμαι σωστά από ότι είπε ο cvial προσεχθηκαν και δεν αγνοήθηκαν. Αλλά σαν έμπειρα μέλη το να συγκρίνετε περιστατικά χωρίς να γνωρίζεται λόγους και ποιότητα τρίχας νομίζω είναι άκυρο. Ίσως το πλάνο φύτευσης στο vlafo μαζί με το γκριζαρισμα βοηθούν σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα που πήρε

aeratos28

Just aeratos
Πλάνο φυτεψης και λοιπές ιστορίες κάνει ο Αναστασάκης..με less is more και καραφλοχτενισματα..εδώ υπάρχει τουμπανιασμα και δεν έχει ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα ακόμα..είναι στο 60-70%..χτίσανε από το μηδέν την α ζωνη..απλοποιημένα τα λες..τι πάει να πει 60 hairline?? και πίσω δλδ τι?στην ένωση α με β ζώνη έπεσε στα 40 ώστε σύνολο να βγει το πάνω κάτω 50?? Και μην ξεχνάς η μέτρηση έγινε κατόπιν εορτής ,για να έβγαζες συμπέρασμα σωστό θα έπρεπε να γινόταν η μέτρηση την ίδια μέρα της επέμβασης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τότε να αναφέρω εγώ 2 μμ που έχουν μέση πυκνότητα ακόμα καλύτερη από τη δική μου αλλά απέχουν παρασάγγας από τη δική μου οπτικά.
Ποιός θα μου το εξηγήσει αυτό λοιπόν?
Η μια είναι του Aldo με μέση πυκνότητα μετρημένη 46g και η άλλη του ntthanos επίσης μετρημένη και ίδια πυκνότητα.
Ακούω.

Και ποιος σου είπε ότι είχαν καλή φυτρωση αμφότεροι; Επίσης ο Aldo στην περιοχή που μπήκε δεν είχε καθόλου τρίχες, ήταν άδειος το forelock δεν το πύκνωσε καθόλου. Εσύ όπως σωστές είπες είχες 1500-2000g μαμά.

Τελευταία επεξεργασία:

Flag17

Well-Known Member
Πλάνο φυτεψης και λοιπές ιστορίες κάνει ο Αναστασάκης..με less is more και καραφλοχτενισματα..εδώ υπάρχει τουμπανιασμα και δεν έχει ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα ακόμα..είναι στο 60-70%..χτίσανε από το μηδέν την α ζωνη..απλοποιημένα τα λες..τι πάει να πει 60 hairline?? και πίσω δλδ τι?στην ένωση α με β ζώνη έπεσε στα 40 ώστε σύνολο να βγει το πάνω κάτω 50?? Και μην ξεχνάς η μέτρηση έγινε κατόπιν εορτής ,για να έβγαζες συμπέρασμα σωστό θα έπρεπε να γινόταν η μέτρηση την ίδια μέρα της επέμβασης.
Ακόμα και να είχε πέσει κάποιο γραφτ o cvial θα έβλεπε τι άφησε πίσω και θα μετρούσε νομίζω είναι ξεκάθαρα τα πράγματα δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνουμε ανακύκλωση για κάτι ξεκάθαρο . Δεν μιλάμε για φωτό καθαρές αλλοιωμένες κοκ μιλάμε για μέτρηση ακριβείας σε διάφορα σημεία του κεφαλιού που κανένα δεν υπερέβαινε τα 47 γραφτς. Άλλο η περίπτωση του vlafo άλλο οι περιπτώσεις άλλων παιδιών που οι μετρήσεις έγιναν μέσο φωτογραφιών. Δεν είναι προσωπικές απόψεις είναι δεδομένα

vlafo

Well-Known Member
Και ποιος σου είπε ότι είχαν καλή φυτρωση αμφότεροι; Επίσης ο Aldo στην περιοχή που μπήκε δεν είχε καθόλου τρίχες, ήταν άδειος το forelock δεν το πύκνωσε καθόλου. Εσύ όπως σωστές είπες είχες 1500-2000g μαμά.
Α καλά υποτίθεται στον κρόταφο δεν είχε μόνο φύτρωση, τώρα ξεκινήσαμε και λέμε γενικά ότι δεν έχουν φυτρώσεις.
Οκ αν θεωρείς ότι πετύχανε χαμηλές τότε προφανώς δεν θα βγούνε οι πυκνότητες αυτές.

aeratos28

Just aeratos
Ακόμα και να είχε πέσει κάποιο graft? Δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Το ξεκάθαρο επίσης για σένα ποιο είναι ότι έχασαν 800 grafts?είτε από transection η όποιο άλλο λόγο?δλδ αυτό που βλέπεις στο vlafo είναι ένα περιστατικό το οποίο με 2400grafts και λογικά 100% φυτρωση, έχει αυτή την εικόνα ας πούμε??

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Α καλά υποτίθεται στον κρόταφο δεν είχε μόνο φύτρωση, τώρα ξεκινήσαμε και λέμε γενικά ότι δεν έχουν φυτρώσεις.
Οκ αν θεωρείς ότι πετύχανε χαμηλές τότε προφανώς δεν θα βγούνε οι πυκνότητες αυτές.

Ναι στον ένα κρόταφο δεν είχε καλή φύτρωση αλλά και γενικά δεν είχε καμμιά υποστήριξη από μαμά στις περιοχές που έκανε εμφύτευση. Ακόμα στο forelock δεν έκανε καμμιά πύκνωση με συνέπεια ούτε εκεί να έχει στήριξη.

aeratos28

Just aeratos
Δλδ ,για να καταλάβω τώρα ,το forelock του aldo ήταν άδειο..και αφού ήταν άδειο γτ δεν ρισκάρε να μπει όπως είπε και ο aldo και ο Αναστασάκης?και ας γίνει μια σύγκριση του aldo,του vlafo και του ισπανου..με τα λεγόμενα τα μέχρι τώρα,και οι 3 ,έχετε βάλει 2400 grafts στην α ζώνη με παρόμοια προβλήματα και οι 3..σωστά έχω καταλάβει?? Που είναι ο @Ronaldo να κάνει ένα aldo vs vlafo vs Ισπανός.. πανομοιότυπα περιστατικά κατά τα λεγόμενα ,με ίδια grafts.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το ξεκάθαρο επίσης για σένα ποιο είναι ότι έχασαν 800 grafts?είτε από transection η όποιο άλλο λόγο?δλδ αυτό που βλέπεις στο vlafo είναι ένα περιστατικό το οποίο με 2400grafts και λογικά 100% φυτρωση, έχει αυτή την εικόνα ας πούμε??

60 κάτι τετραγωνικά εκατοστά στα οποία υπάρχουν 1500 μαμά ξεκάθαρα με 2500g γίνονται turbo αν πετύχεις υψηλή φύτρωση.

Flag17

Well-Known Member
Το ξεκάθαρο είναι ότι δεν μπήκαν μπροστά 3200+ . Γιατί πρέπει να έχασαν δηλαδή ? Δεν μπορεί να έγινε ένα ανθρώπινο λάθος στο μέτρημα ? Αν ο vlafo έχει την διάθεση αν κάποια στιγμή του έρθει η τρέλα να τα πάρει κοντά ας πάει στο cvial αν και αυτός έχει χρόνο να δουν τις πυκνότητες που πέτυχε . Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τις μετρήσεις του cvial όπως επίσης δεν έχω κανένα λόγο να πιστεύω ότι ο γιατρός πήγε να βάλει λιγότερα στο vlafo ειδικά από την στιγμή που ήξερε ότι η δουλειά του στο vlafo θα ξεψαχνιστει εδώ

aeratos28

Just aeratos
Aν ήταν έτσι cvial τότε θα έπρεπε να μετραγες περί τα 70 grafts ανά τετρ εκατοστό..δεν βγαίνουν τα νούμερα.
60 κάτι τετραγωνικά εκατοστά στα οποία υπάρχουν 1500 μαμά ξεκάθαρα με 2500g γίνονται turbo αν πετύχεις υψηλή φύτρωση.

Μπλουζα