Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το ξεκάθαρο είναι ότι δεν μπήκαν μπροστά 3200+ . Γιατί πρέπει να έχασαν δηλαδή ? Δεν μπορεί να έγινε ένα ανθρώπινο λάθος στο μέτρημα ? Αν ο vlafo έχει την διάθεση αν κάποια στιγμή του έρθει η τρέλα να τα πάρει κοντά ας πάει στο cvial αν και αυτός έχει χρόνο να δουν τις πυκνότητες που πέτυχε . Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τις μετρήσεις του cvial όπως επίσης δεν έχω κανένα λόγο να πιστεύω ότι ο γιατρός πήγε να βάλει λιγότερα στο vlafo ειδικά από την στιγμή που ήξερε ότι η δουλειά του στο vlafo θα ξεψαχνιστει εδώ
Αν κάνεις έναν κόπο προς τα πίσω θα τα βρεις όλα με φωτό. Απλά ξέρω ότι δεν το κάνεις για αυτό και δεν επιμένω.
Ο Τιρκαλας εκείνο το βράδυ που έκανα εγώ ΜΜ και γινόταν το ζήτημα με το Vlafo έλεγε ότι η μέτρηση έπρεπε να γίνει την ημέρα της ΜΜ γιατί μετά από κάποιες μέρες κάποια πέφτουν και η οπή μπορεί να μη φαίνεται .Ακόμη τα μαλλιά μπροστά ήταν τελειωμένα ορμονο εξαρτημένα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πλέον έχει γίνει χάος το νήμα του vlafo και χάνονται όλα .τεσπα εμένα η άποψη μου,είναι πως τα grafts που είχε στη μέση μαμά ο vlafo,ήταν το πολύ(και επειδή είναι φίλος μου θα πω τόσα) 800..όσο και αν νομίζει πως ήταν παραπάνω..δεν ήταν..να θυμίσω πόσα είναι τα 1500-2000 grafts? Πολλοι με τόσα grafts σχεδόν έκλεισαν την α ζώνη σε επέμβαση .θα πω και χοντρικά ότι έπεσαν τόσα grafts oσα είπαν,είχε και ένα transection της τάξης του 1-2% που συμβαίνει αυτό,να είχε και 95% φυτρωση,δλδ έχασε 5% από την φυτρωση έχασε και αυτό το λίγο από transection βάλε από τα 4000 grafts βλέπουμε μπροστά μας μια εικόνα περίπου των 3500 για μια έκταση των 60 τετραγωνικών + -..πάνω κάτω δλδ 50 grafts ανά τετρ..σαν εικόνα μου κάνει για 50 grafts o vlafo..σε ποιον δεν κάνει?
Σωστά, 50g x 62cm2 = 3200g - 800 που λες ;ότι είχε (εγώ νομίζω ότι είναι κοντά στα 1000) = 2400g.
Υποθέσεις είναι όλη η κουβέντα περί μετρήσεων τότε..και αυτές που κάνατε από κοντά..κατόπιν εορτής μετά από μέρες που έχουν πέσει grafts,έχουν κλείσει πληγές κτλ..εύκολα μπορεί να κάνατε λάθος ..λάθος της τάξης του 10? 20%?? Για φαντάσου πόσο διαφορά κάνει .άρα μην το υπολογίσουμε καν το μέτρημα από κοντά που έγινε...να στηριχθούμε απλά σε φωτό που βλέπουμε τη μέρα της τοποθέτησης..εκεί και αν σίγουρα θα γίνει λάθος..γενικά αφού δεν έγινε μέτρηση live τη μέρα της τοποθέτησης όλα είναι υποθετικά όσα έγιναν..άρα τι γράφουμε εδώ και 120 σελίδες και διαλύουμε την ψυχολογία του vlafo?? Όπως θα έλεγαν και κάποιοι ευαίσθητοι σε άλλα νήματα?