Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Αυτά είναι τα περιστατικά.
Αν αυτα ειναι τα περιστατικα δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση μεταξυ τους.....
Το ενα πασχει πολυ στο εξαιρετικα σημαντικο forelock και το αλλο εχει δυναμιτη forelock φυσικο και ολα τα εχέγγυα για εξαιρετικο αποτελεσμα.....

aeratos28

Just aeratos
Ε πες τα γτ θα χαζεψουμε εδώ πέρα..το βάζουν στα ίδια με τον vlafo ,και πως ο Ισπανός με 2400 πήρε καλύτερο αποτέλεσμα..
Αν αυτα ειναι τα περιστατικα δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση μεταξυ τους.....
Το ενα πασχει πολυ στο εξαιρετικα σημαντικο forelock και το αλλο εχει δυναμιτη forelock φυσικο και ολα τα εχέγγυα για εξαιρετικο αποτελεσμα.....

Panos1982

Well-Known Member
Δεν μπορεί να συγκριθει ενα φυσικο forelock με ενα φτιαχτο... το φυσικο ειναι κατα πολυ ανωτερο δεν επιτρεπει ιχνος φωτός να μπει μεσα σε οποιαδήποτε συνθήκη και ανεβαζει το γενικο illusion του αποτελεσματος πολλα σκαλια επανω πλησιαζοντας πολυ τους μη εχοντες ΑΑ...

aeratos28

Just aeratos
Εγώ συμφωνώ.αλλοι δεν συμφωνούν και τα βάζουν αυτά τα δύο περιστατικά στην ίδια κλίμακα..
Δεν μπορεί να συγκριθει ενα φυσικο forelock με ενα φτιαχτο... το φυσικο ειναι κατα πολυ ανωτερο δεν επιτρεπει ιχνος φωτός να μπει μεσα σε οποιαδήποτε συνθήκη και ανεβαζει το γενικο illusion του αποτελεσματος πολλα σκαλια επανω πλησιαζοντας πολυ τους μη εχοντες ΑΑ...

Panos1982

Well-Known Member
Εγώ συμφωνώ.αλλοι δεν συμφωνούν και τα βάζουν αυτά τα δύο περιστατικά στην ίδια κλίμακα..

Ενταξει ο καθενας μεχρι εκει που καταλαβαινει συμφωνα με την εμπειρια του....
Το μονο δυσκολο στο 2ο περιστατικο ειναι το παντρεμα των μμ με τα μαμα επειδη τα μαμα έχουν υπερυψηλη / ταβανι πυκνοτητα. Απαξ και επιτευχθει το παντρεμα το αποτελεσμα ξεφεύγει πολυ μετα...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε πρέπει να καταλαβαίνουμε και τι συζητάμε. Ουδείς είπε ότι είναι ίδια σε ποιότητα, του Ισπανού είναι σαφώς καλύτερο προφανώς λόγω του forelock. Για το εμβαδόν σε σχέση με τα graft που μπήκαν συζητάμε.

aeratos28

Just aeratos
Έχουν ίδιο εμβαδόν αυτά τα δύο περιστατικά δλδ θες να μου πεις?
Αεράτε πρέπει να καταλαβαίνουμε και τι συζητάμε. Ουδείς είπε ότι είναι ίδια σε ποιότητα, του Ισπανού είναι σαφώς καλύτερο προφανώς λόγω του forelock. Για το εμβαδόν σε σχέση με τα graft που μπήκαν συζητάμε.

Disco

Well-Known Member
Από την στιγμή που ειναι διαφορετικές περιπτώσεις, ο Ισπανός με πολύ δυνατό forelock, o vlafo με φαγωμένο από την ΑΓΑ, Οποιαδήποτε σύγκριση είναι άτοπη πιστεύω μεταξύ αυτών των δύο περιστατικών...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχουν ίδιο εμβαδόν αυτά τα δύο περιστατικά δλδ θες να μου πεις?

Παρόμοιο, αν βάλεις και τα temporal peaks που έχουν έκταση και έχουν μπει κάποια αρκετά graft φυσικά με μικρότερη πυκνότητα. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει πιο πολύ δεν είναι η γενική εικόνα αλλά ότι είχαμε 2 άδειους κροτάφους σε ικανό βάθος και τώρα με αυτά τα graft πλέον φαίνονται εξαιρετικοί κοιτώντας τους στο πρώτο εκατοστό χαμηλά που εκεί δεν συνεισφέρει και τόσο το forelock. Από μπροστά εννοείται βλέπεις μόνο την συνεισφορά του δυνατού forelock. Εγώ βλέπω μόνο τις πλάγιες φώτο του.

Όλά αυτά δεν τα λέω για να συγκρίνω τα 2 αποτελέσματα, πολύ κακώς το έχετε πάρει έτσι, αλλά να πω ότι με 2500g μπορεί να έχεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σε 60cm2 με 800-1000g μαμά και καλό λόγο. Τίποτε άλλο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Για αδαή δεν σε έχω,για αυτό και πιο πίσω σου είπα πως δεν μπορώ να το πιστέψω .ίσως δεν κατάλαβα τι συγκρίνεις και έκανα λάθος σε αυτό.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή από σήμερα είμαι Ελλάδα σε αναγκαστική 10ήμερη ανάπαυση θα σου ποστάρω την άποψη μου για το αποτέλεσμα του vlafo και θα επιχειρήσω να εξηγήσω γιατί φαίνεται τόσο εντυπωσιακό όπως και γιατί το αποτέλεσμα του Aldo φαίνεται υποδεέστερο.

aeratos28

Just aeratos
Το αποτέλεσμα του aldo φαίνεται υποδεέστερο γτ δεν μπήκαν όσα έπρεπε .του vlafo είμαι περίεργος με την καλή έννοια γτ μπορεί να υπάρχει κάποια παράμετρος την οποία δεν έχω σκεφτεί καν η δεν την ξέρω.παντως θα την περιμένω την άποψη σου
Επειδή από σήμερα είμαι Ελλάδα σε αναγκαστική 10ήμερη ανάπαυση θα σου ποστάρω την άποψη μου για το αποτέλεσμα του vlafo και θα επιχειρήσω να εξηγήσω γιατί φαίνεται τόσο εντυπωσιακό όπως και γιατί το αποτέλεσμα του Aldo φαίνεται υποδεέστερο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
IMG_0831RR.jpg

Αυτό που είναι κυρίως υπεύθυνο για το εξαιρετικό αποτέλεσμα του Vlafo και τον κάνει εύκολη περίπτωση για εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε 1μμ είναι η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ της αραίωσης του. Η παραπάνω φώτο είναι αρκετά αποκαλυπτική. Στην περιοχή με το κίτρινο βλέπουμε ότι έχει μαμά μαλλιά που σίγουρα είναι ορμονοεξαρτώμενα αλλά δεν είναι καθόλου αμελητέα αφού η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι ικανοποιητικού πάχους (είναι εμφανή στην φώτο). Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν συγκεντρώνονται όπως στην περίπτωση του πελάτη του Cuto σε μια πανίσχυρη ζώνη μικρού πλάτους στο κέντρο του forelock αλλά είναι διασπαρμένα σε όλη την έκταση της μπροστινής hairline και μάλιστα σε ικανοποιητικό πλάτος στο forelock αλλά και δεξιά/αριστερά, βλέπετε την σπαστή κίτρινη γραμμή πως ακολουθεί και σε τι βάθος την μπροστινή γαλάζια (μάλιστα αριστερά έχω κάνει λάθος έπρεπε να είναι πιο μπροστά).

Εκεί είναι όλο το παιχνίδι και δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουν πολλοί. Στις μμ όταν ξεκινάς με μια εντελώς άδεια περιοχή χωρίς υποστήριξη μαμα στην ζώνη εμφύτεσης αλλά και από πίσω ή και πλάγια είναι πολύ δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα εντυπωσιακό με μια μμ γιατί πρώτον δεν μπορείς να πετύχεις πολύ υψηλές πυκνότητες σε εκτεταμένες περιοχές με ασφάλεια και τρως φως από παντού.

Εδώ τι έγινε? Εντός της κίτρινης περιοχής ο Τιρκάλας, όπως έχω παρουσιάσει με φώτο μικροσκοπίου, έβαλε 30g ανάμεσα στα μαμα και έφτασε μια μέση πυκνότητα 55+ με έναν λόγο υψηλό (κόντα στο 2.5) αφού εκεί μπήκαν όλα τα πολύτριχα δηλαδη 130 τρίχες/cm2 (με 95% φύτρωση) αφού η χαμηλή φύτευση (30g) και τα πολύτριχα του εξασφάλισε υψηλότατη φύτρωση. Kudos στον Τιρκάλα φυσικά γιατί φαίνεται ότι δεν είχε μεγάλες απώλειες στα μαμα. Με τις 130τρίχες λοιπόν ο Vlafo έχτισε ένα τοίχος μπλοκαρίσματος του φωτός πίσω από ΟΛΗ την hairline σε ικανότατο βάθος και σε συνδυασμό με τα πιο πίσω μαλλιά που τα φέρνει μπροστα (και να μην τα έφερνε δεν θα είχε μεγάλη διαφορά) πλέον έχει συσκοτίσει τα πάντα σε βάθη από την hairline από σχεδόν μηδεν (κέντρο) μέχρι το πολύ 2.5cm (το πιο αδύνατο του σημείο είναι ο δεξιός κρόταφος και είναι εμφανές στις φώτο).

Στην υπόλοιπη περιοχή έπαιξε με καλές πυκνότητες 45g και καλό λόγο που προσφέρουν υψηλή επιβίωση (μην ξεχνάτε ότι ο Τιρκάλας χρησιμοποιεί punch 1mm, δεν τριμάρει τα graft που σημαίνει ότι είναι και τοπολογικά δύσκολο να επιτύχει μεγαλύτερες πυκνότητες αφού αναγκάζεται και το pen να είναι ανάλογα μεγαλύτερο) και φυσικά στο μόνο αδύνατο σημείο όπου θα φαινόταν η έλλειψη μεγαλύτερης πυκνότητας και ήταν το πολύ μπροστινό κομμάτι την έκανε εντελώς άναρχη προσδίνοντας πολύ καλή φυσικότητα αλλά πάνω από όλα αφαιρώντας από το μάτι την αναζήτηση της αίσθησης του "συμπαγούς συνεχούς τοίχους" που βλέπουμε πχ στο παράδειγμα του Cuto. Η πολύ καλή φυσικότητα του Vlafo πέραν της φύτευσης (και παρόλα τα λάθη με τα πολύτριχα εμπρός) οφείλεται και στις αδύνατες native τρίχες που έχει σε όλη την hairline αλλά και μπροστά από αυτήν και τις συντηρεί η φίνα. Γενικά όσοι παίρνουν φίνα (όπως και ο Jose έχει παραδεχθεί για την δικιά του) ή έχουν έστω και μια αδύνατη φυσική σκωροφαγωμένη hairline έχουν πλεονέκτημα φυσικότητας μετά από μμ.

Για μένα ήταν εύκολη τεχνικά περίπτωση για αυτούς τους λόγους αλλά φυσικά είναι αξιέπαινος και ο Τιρκάλας που δεν έκανε λάθη στρατηγικής και φυσικά πύκνωσε μέσα στα μαμα χωρίς να τα τραυματίσει (τουλάχιστον την μεγάλη πλειοψηφία που ήταν ικανού πάχους). Η περίπτωση του παραδείγματος του Cuto είναι σαφέστερα πολύ πιο δύσκολη τεχνικά για έναν μόνο λόγο που τον ανέφερε ο @Panos1982. Όταν έχεις ένα τόσο δυνατό forelock μπορεί να έχεις πλεονέκτημα αλλά έχεις και τεράστια ευθύνη. Θέλει εξαιρετικές ικανότητες να χτίσεις άδειες περιοχές σε παρόμοιες πυκνότητες σε 1μμ και να δεθεί όλο αυτό μαζί. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Aldo. Δεν είναι μόνο θέμα αριθμού graft. Είναι και θέμα στρατηγικής με υψηλούς λόγους (αν παρατηρήσετε ο λόγος του Aldo ήταν 2.2, του Cuto 2.6!), πύκνωση του forelock και άλλα πολλά.

aeratos28

Just aeratos
Το θέμα με τον Άλντο δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Aldo. Δεν είναι μόνο θέμα αριθμού graft. Είναι και θέμα στρατηγικής με υψηλούς λόγους (αν παρατηρήσετε ο λόγος του Aldo ήταν 2.2, του Cuto 2.6!), πύκνωση του forelock και άλλα πολλά

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καταρχήν έπρεπε να πυκνώσει το Forelock. Με αυτό το δεδομένο ήθελε μεγαλύτερο νούμερο graft αλλά και πάλι αφού δεν μπορείς να δουλέψεις με πυκνότητες πάνω από 45g για λόγους ασφάλειας και έχεις 2 cabrio κροτάφους σε πολύ μεγάλο βάθος (πάνω από 6cm βάθος) και forelock άντε γεια αλλά δότρια απείραχτη η στρατηγική είναι να δουλέψεις (αν σε αφήνει η δότρια, νομίζω τον αφήνει αφού ήταν παρθένα) υπερβολικά μεγάλους λόγους (2.6+) έτσι ώστε να μεγιστοποιήσεις των αριθμό των τριχών που τοποθετείς. 200 μονότριχα max, κάποια 2τριχα για blending και μετά 3τριχα. Μόνο έτσι θα μπορούσε να πάρει πολύ καλό αποτέλεσμα με ας πούμε 3000g σε μια 1μμ.

DSC04382r.jpg

vlafo

Well-Known Member
Στου Aldo την περίπτωση το είχα επισημάνει για το forlock,και η ανάλυση σας και στρατηγική του γιατρού, ήταν πως είναι υπερκαλυμμένος γιατί έχει περάσει από μπροστά και σε αρκετά μεγάλο βάθος και το έχει κτίσει ολο περιμετρικά και δε θα φαινότανε τίποτα.
Τελικά η διάψευση εξηγείται μόνο από τη χαμηλή φύτρωση από πουθενά αλλού

aeratos28

Just aeratos
Το forelock φοβόταν ο γιατρός να το φτιάξει..επίσης,αν παρατηρήσεις ,στην φωτό τοποθέτησης την πρώτη μέρα,όπως τον κοιτάμε εμείς,δεξιά,πέρα από forelock έχει αφήσει και κενο έξω από αυτό..έγινε λάθος διαχείριση της ληπτριας.πηγε όσο πιο safe γινόταν για αυτόν..τον γιατρό δλδ..το θέμα είναι όμως πως η δεύτερη επέμβαση ήταν δεδομένη .όχι touch up..2η επέμβαση .το συγκεκριμένο περιστατικό ,αφού είχε και θέμα με temporals ήταν για 3300-3500 grafts εξαρχής.. για ένα σωστό αποτέλεσμα .με τα 2400 ήταν καταδικασμένος να μπει για δεύτερη..αν υπολογίσεις και τις οποίες μικρές απώλειες υπάρχουν σε μια επέμβαση καταλαβαίνεις πως δεν αρκούσαν αυτά για ένα καλό αποτέλεσμα.

Μπλουζα