Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

vlafo

Well-Known Member
Η όλη στρατηγική έστω και με αυτά τα λίγα g τοποθέτησης των g ήταν παντελώς λάθος.
Την πυκνότητα τη χτίζεις από μπροστά προς τα πισω και με διάταξη που πρέπει με τέτοιο forlock να μην περνάει φως.
Αν βάλει πανοραμική ειμαι σίγουρος ότι θα φαίνεται ένα μεγάλο κενό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στου Aldo την περίπτωση το είχα επισημάνει για το forlock,και η ανάλυση σας και στρατηγική του γιατρού, ήταν πως είναι υπερκαλυμμένος γιατί έχει περάσει από μπροστά και σε αρκετά μεγάλο βάθος και το έχει κτίσει ολο περιμετρικά και δε θα φαινότανε τίποτα.
Τελικά η διάψευση εξηγείται μόνο από τη χαμηλή φύτρωση από πουθενά αλλού

Η χαμηλή φύτρωση όντως είναι ένα θέμα που το επισήμανα και εγώ κάποια στιγμή αλλά αφορά κυρίως τον δεξί κρόταφο λίγο πιο μέσα. Αν εκεί δεν είχε την αστοχία και είχε την εικόνα του άλλου θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα χωρίς βέβαια υψηλές απαιτήσεις που θα ήθελε ένα touchup forelock και μαζέματα hairline για να γίνει κορυφαίο. Συμφωνώ με τον Αεράτο από την στιγμή που φοβόταν το forelock καλύτερα που δεν το έκανε γιατί μπορεί να γινόταν και πανωλεθρία. Για την στρατηγική το είπα και εγώ έπρεπε να πάει επιθετικά με τον λόγο από αρχή και καλές πυκνότητες μπροστά, ας άφηνε και κάποια κενά πίσω. Μπορεί να τα δούλευε σε 2η φάση.

aeratos28

Just aeratos
Ο δεξιός κρόταφος cvial έχει και περισσότερα grafts τοποθετημένα από ότι ο αριστερός..ίσα που καλύφθηκε ο αριστερός..αν είχε και εκεί θέμα φυτρωσης θα ήταν τραγικό.στο δεξί που μπήκαν περισσότερα φάνηκε να μην πιάνει καλά ποσοστά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα έχει το γνωστό θέμα απώλειας φύτρωσης σε συγκεκριμένη περιοχή λίγο πιο πίσω από την hairline, για αυτό φαίνεται έτσι see-thru. Δεν το θυμάσαι? Δεν είναι συνολικά χαμηλή φύτρωση, απλά σε μια περιοχή μπορεί να έχει πιάσει και κάτω από 40%.

aeratos28

Just aeratos
Άμα και στο ρελαντί υπάρχουν απώλειες φυτρωσης γ@μησετ@..δλδ για τι ποσοστό απώλειες μιλάμε?μπήκαν 2400,πόσα δεν βγήκαν?χοντρικά ..έχουμε απάντηση σε αυτό?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ πιστεύω ότι στον αριστερό πήγε καλά, εκεί έπιασε υψηλή φύτρωση, αν τον δεις και κατά την τοποθέτηση ήταν μεν πιο μικρός αλλά πιο φορτωμένος σε σχέση με τον δεξί. Επίσης έχει μικρότερο βάθος από τον άλλο και τον υποστηρίζουν καλύτερα τα μαμα από πίσω. Στον δεξί εκτιμώ ότι έχει χάσει οπωσδήποτε 300-400g σε εκείνη την τρύπα. Εκεί έχασε όλη την στήριξη από πίσω αφού η απώλεια αυτών των graft δημιούργησε αυτή την τρύπα που πλέον εκθέτει και τα πιο μπροστά.

vlafo

Well-Known Member
Αν σου πιάσει χαμηλή φύτρωση σε όλο το μήκος της χερλάιν η κατά τόπους,ή επέμβαση είναι πλήρως αποτυχημένη.
Βατερλώ.
Μπροστά πρέπει να είναι εξασφαλισμένη σε κάθε περίπτωση και πίσω ας έχεις απώλειες.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν θες την αποψή μου γυμνοί κροτάφοι σε μεγάλο βάθος θέλουν πολύ γνώστη γιατρό και πολύ σωστή στρατηγική ακόμα και αν επιτύχεις καλή φύτρωση.

aeratos28

Just aeratos
Ε καλά πήγε ,μια Κουτσουλια ήταν το συγκεκριμένο κομμάτι..νορμάλ πυκνότητα έβαλε οκ..στον άλλο κρόταφο σε μεγαλύτερη έκταση όμως δεν πήγε ..γτ?νορμάλ πυκνότητα δούλεψε και εκεί.300-400 χαμένα grafts τα θεωρώ μεγάλο φάουλ πάντως .χαμένο από ένα κρόταφο,το σχεδόν 20% της επέμβασης..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν σου πιάσει χαμηλή φύτρωση σε όλο το μήκος της χερλάιν η κατά τόπους,ή επέμβαση είναι πλήρως αποτυχημένη.
Βατερλώ.
Μπροστά πρέπει να είναι εξασφαλισμένη σε κάθε περίπτωση και πίσω ας έχεις απώλειες.

Μα δεν ήταν αυτή η στρατηγική του. Η hairline του δεν ήταν φορτωμένη πουθενά, δες τις φώτο της τοποθέτησης. Έπαιξε για ομοιόμορφη φύτρωση σε όλο το βάθος χωρίς να δώσει έμφαση μπροστά και αφού έχασε τα πίσω μετά φαίνεται ακόμα πιο άδεια η hairline.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ε καλά πήγε ,μια Κουτσουλια ήταν το συγκεκριμένο κομμάτι..νορμάλ πυκνότητα έβαλε οκ..στον άλλο κρόταφο σε μεγαλύτερη έκταση όμως δεν πήγε ..γτ?νορμάλ πυκνότητα δούλεψε και εκεί.300-400 χαμένα grafts τα θεωρώ μεγάλο φάουλ πάντως .χαμένο από ένα κρόταφο,το σχεδόν 20% της επέμβασης..

Εγώ το έχω ξαναπεί κάτι έγινε στην τοποθέτηση. Εϊναι εστιασμένο το πρόβλημα σε συγκεκριμένη περιοχή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Αν θες την αποψή μου γυμνοί κροτάφοι σε μεγάλο βάθος θέλουν πολύ γνώστη γιατρό και πολύ σωστή στρατηγική ακόμα και αν επιτύχεις καλή φύτρωση.
Μπορεις να το αναλύσεις αυτο οταν εχεις χρονο ?
Καταλαβαίνω οτι ειναι σημαντικο, αλλα γιατι απαιτεί πολυ γνώστη?

vlafo

Well-Known Member
Μα δεν ήταν αυτή η στρατηγική του. Η hairline του δεν ήταν φορτωμένη πουθενά, δες τις φώτο της τοποθέτησης. Έπαιξε για ομοιόμορφη φύτρωση σε όλο το βάθος χωρίς να δώσει έμφαση μπροστά και αφού έχασε τα πίσω μετά φαίνεται ακόμα πιο άδεια η hairline.
Μα ακριβώς για αυτό το λέω,εδώ ακόμα χειρότερα που εξ αρχής όλα ήταν στραβά και προσωπικά θεωρώ όλα στο πόδι χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο.
Αν τα έστηνε όλα σωστά από μπροστά μέχρι πίσω όσο πάει,τώρα θα μιλούσαμε για ένα άλλο αποτέλεσμα και μετά με μια δεύτερη θα τα έφτιαχνε όλα.

Disco

Well-Known Member
Τι πυκνότητα εννοείς φορτωμένη; Αφού υποτίθεται ότι είχε μέση πυκνότητα 46 g o aldo. Τόση και ο vlafo. Άρα ειχε τοποθετηθεί καλή πυκνότητα εξαρχής στον aldo. Και μπροστά στο δεξί κομμάτι της hairline έχει πιο χαμηλή φύτρωση όχι μόνο πιο μέσα στον κρόταφο , αν κρίνω από τις φωτογραφίες του, σίγουρα δεν ειναι 46 g μπροστά στην hairline.

vlafo

Well-Known Member
Με βάση τα νούμερα και πυκνότητα 46g και τέτοιο forlock,θα έπρεπε να είναι θεαματικό το αποτέλεσμα,αντιθέτως αν πράγματι έπρεπε να ήταν τόση η πυκνότητα,μιλάμε για τεράστιες απώλειες στη φύτρωση τουλάχιστον 50%.
Εγώ ακόμα καθαρή εικόνα δεν έχω δει από τον Aldo για να ξέρω στα σίγουρα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τι πυκνότητα εννοείς φορτωμένη; Αφού υποτίθεται ότι είχε μέση πυκνότητα 46 g o aldo. Τόση και ο vlafo. Άρα ειχε τοποθετηθεί καλή πυκνότητα εξαρχής στον aldo. Και μπροστά στο δεξί κομμάτι της hairline έχει πιο χαμηλή φύτρωση όχι μόνο πιο μέσα στον κρόταφο , αν κρίνω από τις φωτογραφίες του, σίγουρα δεν ειναι 46 g μπροστά στην hairline.

Η πυκνότητα από μόνη της δεν λέει τίποτα. Άλλο 46g με λόγο 1.5 στην αρχή άλλο με λόγο 2.5 μέσα. Το 46χ1.5 = 69τριχες - μείον τις απώλειες θα φέγγει. Χρειάζεται από πίσω το 46 χ 2.5 = 115 τρίχες μείον τις απώλειες για να το στηρίξει. Άμα χαθεί το από πίσω (όπως εδώ) χάθηκε η παρτίδα, δεν σώζεται.

aeratos28

Just aeratos
Μα πάντα χάνεται..αυτό έλεγα από την αρχή και κακώς που δεν έχτισε όλη την α ζώνη.μεγιστο λάθος να πάει περιμετρικά στο forelock..επιτάχυνε το άδειασμα η επέμβαση..

vlafo

Well-Known Member
Το forlock θα χαθεί με το πέρασμα του χρόνου.
Όπως και εμένα πιθανότατα.
Ο υπολογισμός γίνεται με την απώλεια του defacto και όχι με υποθέσεις.
Αυτό πρέπει να κάνουν οι γιατροί και έτσι έπραξα και εγώ στην επέμβαση μου.
Αν ποτέ κάνω 2μμ τότε θα τα ομογενοποιήσω όλα με ιδια πυκνότητα θεωρώντας ότι το έχω ήδη χαμένο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα πάντα χάνεται..αυτό έλεγα από την αρχή και κακώς που δεν έχτισε όλη την α ζώνη.μεγιστο λάθος να πάει περιμετρικά στο forelock..επιτάχυνε το άδειασμα η επέμβαση..

Δεν μίλησα για το forelock αλλά για τα 300-400 graft που χάθηκαν από τον δεξί κρόταφο πίσω από την hairline. Αυτά είχαν τα 46 x 2.5 και για αυτό φαίνεται τόσο άδειος ο δεξής. Καλά δεν θυμάσαι την φώτο που έβαλε?

Μπλουζα