Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

aeratos28

Just aeratos
Το παίζω Άνιστον δεν γυρνάω να δω πίσω..κοίτα cvial..το συμπέρασμα από αυτό το περιστατικό για μένα είναι το εξής..έγινε λάθος στο σχεδιασμό για το που και πόσα πρέπει να μπουν..(ίσως όχι λάθος,απλά να μην υπήρχε η δυνατότητα λόγω μη ικανότητας να χτιστεί σωστά εξαρχής)..το πρώτο
Μετά είδαμε πως στη μία πλευρά χάθηκε το περίπου 20% της επέμβασης..παιρνει πολύ κουβέντα το γτ..και όλο αυτό,χρεώθηκε με τιμή περί τα 6500-7000€..τα βάζω κάτω και δεν μου βγαίνει συνδιασμός σε τπτ από αυτά μαζί..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Η πυκνότητα από μόνη της δεν λέει τίποτα. Άλλο 46g με λόγο 1.5 στην αρχή άλλο με λόγο 2.5 μέσα. Το 46χ1.5 = 69τριχες - μείον τις απώλειες θα φέγγει. Χρειάζεται από πίσω το 46 χ 2.5 = 115 τρίχες μείον τις απώλειες για να το στηρίξει. Άμα χαθεί το από πίσω (όπως εδώ) χάθηκε η παρτίδα, δεν σώζεται.
Ναι απλά λέω ότι έβαλε καλή πυκνότητα εξ αρχής παντού αφού ειχε μέση πυκνότητα 46. Δεν θα μπορούσε να βάλει και μεγαλύτερη δηλαδή άντε να έφτανε στα 50. Ο λόγος αναγκαστικά δεν μπορεί να αυξηθεί, αφού αυτόν έβγαλε στην εξαγωγή. Και δεν ξέρω και αν εχει 1.5 λόγο μπροστά. Δεν έχασε μόνο το πίσω μέρος του κροτάφου πιστεύω αλλά και μπροστά στην hairline ήταν πιο χαμηλή η φύτρωση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν νομίζω ότι έβαλε τα μονοτριχα πίσω. Συνήθως βάζεις τα μόντριχα μπροστά, πίσω τα διτριχα και πιο πίσω τα πολύτριχα. Έτσι λοιπόν ο λόγος σου στην αρχή παίζει από 1 εως 1.5 και όσο πας πιο πίσω ανεβαίνει. Επειδή έχω δει ακριβώς τι έχασε είναι προφανές το τι έχει συμβεί. Τώρα αν στην hairline η φύτρωση είναι στο 85 αντί για 95% αυτό δεν μπορώ να το ξέρω ούτε να το πω με σιγουριά.

aeratos28

Just aeratos
Τι έχει συμβεί δλδ?αν το είπες σορυ
Δεν νομίζω ότι έβαλε τα μονοτριχα πίσω. Συνήθως βάζεις τα μόντριχα μπροστά, πίσω τα διτριχα και πιο πίσω τα πολύτριχα. Έτσι λοιπόν ο λόγος σου στην αρχή παίζει από 1 εως 1.5 και όσο πας πιο πίσω ανεβαίνει. Επειδή έχω δει ακριβώς τι έχασε είναι προφανές το τι έχει συμβεί. Τώρα αν στην hairline η φύτρωση είναι στο 85 αντί για 95% αυτό δεν μπορώ να το ξέρω ούτε να το πω με σιγουριά.

Disco

Well-Known Member
Δεν νομίζω ότι έβαλε τα μονοτριχα πίσω. Συνήθως βάζεις τα μόντριχα μπροστά, πίσω τα διτριχα και πιο πίσω τα πολύτριχα. Έτσι λοιπόν ο λόγος σου στην αρχή παίζει από 1 εως 1.5 και όσο πας πιο πίσω ανεβαίνει.
Ναι στο πρώτο εκατοστό της hairline έχει λόγο γύρω στο 1.5 (69-70 τρίχες). Μετά όμως στο δεύτερο εκατοστό της hairline ο λόγος ανεβαίνει αφού δεν έχει μονότριχα εκεί αλλά παίζει με δίτρυχα+ που θα έχει 92 τρίχες ανα εκατοστό το λιγότερο. Σύνολο στα πρώτα 2 εκατοστά της hairline 161 τρίχες το λιγότερο, θα έπρεπε να έχει. Οπότε ειναι σχετικά καλό τοίχος αν ειχε καλή φύτρωση μπροστά στη hairline, που μπορεί να έκρυβε τις απώλειες του κροτάφου πιο μέσα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό σου λέω αν μετά το πρώτο εκατοστό έχει πολύ χαμηλή φύτρωση, αυτό συζητάμε τόση ώρα, είναι προφανές ότι το πρώτο εκατοστό δεν σώζει την εικόνα.

Aris81

Well-Known Member
Ναι στο πρώτο εκατοστό της hairline έχει λόγο γύρω στο 1.5 (69-70 τρίχες). Μετά όμως στο δεύτερο εκατοστό της hairline ο λόγος ανεβαίνει αφού δεν έχει μονότριχα εκεί αλλά παίζει με δίτρυχα+ που θα έχει 92 τρίχες ανα εκατοστό το λιγότερο. Σύνολο στα πρώτα 2 εκατοστά της hairline 161 τρίχες το λιγότερο, θα έπρεπε να έχει. Οπότε ειναι σχετικά καλό τοίχος αν ειχε καλή φύτρωση μπροστά στη hairline, που μπορεί να έκρυβε τις απώλειες του κροτάφου πιο μέσα

Βλέποντας διάφορες παρουσιάσεις μμ,είχα παρατηρήσει ότι σε κάποιους που προϋπήρχαν μοσχεύματα,είχαν τοποθετηθεί
πχ. πολύτριχα στη hairline.
Το δικαιολόγησα όμως,μιας και μιλάμε πολλές φορές για ελληνικές κλινικές 10 χρόνια πριν..
Όμως έχω δει και πρόσφατες παρουσιάσεις,όπου τα grafts δεν τοποθετήθηκαν με κάποιο πλάνο,ούτε καν το απολύτως λογικό που έγραψε ο CVIAL

Δεν νομίζω ότι έβαλε τα μονοτριχα πίσω. Συνήθως βάζεις τα μόντριχα μπροστά, πίσω τα διτριχα και πιο πίσω τα πολύτριχα. Έτσι λοιπόν ο λόγος σου στην αρχή παίζει από 1 εως 1.5 και όσο πας πιο πίσω ανεβαίνει.

Κάτι τέτοιο δεν είναι για ένα γιατρό αυτογκόλ από τα αποδυτήρια;
Μήπως γίνεται κάποιο λάθος στο διαχωρισμό σε μονότριχα,δίτριχα,κ.λ.π.;
Δεν βρίσκω κάποιον σοβαρό λόγο για ένα τέτοιο λάθος,εκτός αν κάτι δεν έχω καταλάβει καλά.

vlafo

Well-Known Member
8 μήνες περάσανε κι όμως.
Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τον 7ο,ή τουλάχιστον εγώ το βλέπω έτσι,μόνο που έχω μακρύνει τα μαλλιά μου εδώ και 2 μήνες.
Ένα μικρό τσικ(50g)θα τα ήθελα στο δεξί κρόταφο για να ενοποιηθει πλήρως η χερλάιν,αλλά ίδωμεν.
Σε λίγο θα τα κόψω για να κάνω ένα πιο σωστό κούρεμα.
Διαφορετικές λήψεις σε διαφορετικά φόντα.

Συνημμένα

• 20210911_135340.jpg
    20210911_135340.jpg
    501.6 KB · Προβολές: 196
  • 20210911_135226.jpg
    20210911_135226.jpg
    519.9 KB · Προβολές: 200
  • 20210911_132841.jpg
    20210911_132841.jpg
    354.9 KB · Προβολές: 203
  • 20210911_132750.jpg
    20210911_132750.jpg
    928.6 KB · Προβολές: 206
  • 20210911_132922.jpg
    20210911_132922.jpg
    787.2 KB · Προβολές: 236

bobby

Well-Known Member
8 μήνες περάσανε κι όμως.
Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τον 7ο,ή τουλάχιστον εγώ το βλέπω έτσι,μόνο που έχω μακρύνει τα μαλλιά μου εδώ και 2 μήνες.
Ένα μικρό τσικ(50g)θα τα ήθελα στο δεξί κρόταφο για να ενοποιηθει πλήρως η χερλάιν,αλλά ίδωμεν.
Σε λίγο θα τα κόψω για να κάνω ένα πιο σωστό κούρεμα.
Διαφορετικές λήψεις σε διαφορετικά φόντα.
Ροακμπιλάδικο μαλλί έκανες ρε vlafo!!! Άσε τα τσικ, τουμπανο είσαι... κουρέψου λίγο κοντύτερα (ή και κοντά) να δούμε λεπτομέρειες και άσε τις ΜΜ. Εσύ τελείωσες......

vlafo

Well-Known Member
Ροακμπιλάδικο μαλλί έκανες ρε vlafo!!! Άσε τα τσικ, τουμπανο είσαι... κουρέψου λίγο κοντύτερα (ή και κοντά) να δούμε λεπτομέρειες και άσε τις ΜΜ. Εσύ τελείωσες......
Εδώ με φάγατε να τα αφήσω bobby,τώρα να τα κουρέψω?
Χαχα.
Θα πω στο τέλος τα τσικ και τα τσακ που θέλει.
Είναι όντως ροκαμπιλάδικο,αλλά σηκώνω και επίτηδες τα κοκόρια.
Αλλιώς τα πάω πλάγια και τελειώνω.
Έλεγα να τα αφήσω αλλά Black Sabbath..:):)
Πάντως εννοείται πιο κοντά θα τα έχω.
Τον άλλο μήνα θα τα ξυρίσω πίσω και πλάγια και λίγο μπροστά.
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε bobby.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Εδώ με φάγατε να τα αφήσω bobby,τώρα να τα κουρέψω?
Χαχα.
Θα πω στο τέλος τα τσικ και τα τσακ που θέλει.
Είναι όντως ροκαμπιλάδικο,αλλά σηκώνω και επίτηδες τα κοκόρια.
Αλλιώς τα πάω πλάγια και τελειώνω.
Έλεγα να τα αφήσω αλλά Black Sabbath..:):)
Πάντως εννοείται πιο κοντά θα τα έχω.
Τον άλλο μήνα θα τα ξυρίσω πίσω και πλάγια και λίγο μπροστά.
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε bobby.
Ναι ρε φίλε! Μετά την ΜΜ καλά έκανες και τα άφησες μακρυά. Τώρα (και για την καλύτερη ενημέρωση του φόρουμ) αν τα κουρέψεις, κόψε τα λίγο κοντύτερα. Αλλά και αφάνα να τα αφήσεις όλα καλά. Απόλαυσέ τα και άσε μας εμάς τους ράφλες να λέμε... :D :D :D :D :D :D

vlafo

Well-Known Member
Ναι ρε φίλε! Μετά την ΜΜ καλά έκανες και τα άφησες μακρυά. Τώρα (και για την καλύτερη ενημέρωση του φόρουμ) αν τα κουρέψεις, κόψε τα λίγο κοντύτερα. Αλλά και αφάνα να τα αφήσεις όλα καλά. Απόλαυσέ τα και άσε μας εμάς τους ράφλες να λέμε... :D :D :D :D :D :D
Ναι bobby μου μην ανησυχείς θα τα κόψω.
Όλα για αυτό το ρημαδοφόρουμ.
Εσύ σε λίγο καιρό δεν θα είσαι μην ανησυχείς,θα κάνεις δυνατό comeback.

vlafo

Well-Known Member
Μακάρι ρε φίλε! Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στον Jose!
Πες του να στην ξηλώσει τη δότρια,μέχρι 3500 μπορεί να στα βγάλει με ασφάλεια σε διήμερη.
Αφού πάει καλά αυτή,μετά έρχεσαι και κλείνεις τη δεύτερη και τέλος.

bobby

Well-Known Member
Πες του να στην ξηλώσει τη δότρια,μέχρι 3500 μπορεί να στα βγάλει με ασφάλεια σε διήμερη.
Αφού πάει καλά αυτή,μετά έρχεσαι και κλείνεις τη δεύτερη και τέλος.
Από φωτο μου έχει πει μπροστά 2500-2800 και Κράουν 1500-2000. Θα με δει και από κοντά στο κονς. Αν μπορεί στη πρώτη ΜΜ να φτιάξει το μπροστά και να ρίξει κανα 500αρι στο Κράουν θα είμαι οκ. Την δεύτερη δεν την γλιτώνω για Κράουν, πύκνωση μιντλ και τυχόν τατσαπ μπροστά. Μακάρι η δότρια να έχει να τα δώσει 5000-6000, δυστυχώς έχω λεπτή τριχα όμως…..δεν ξέρω όμως πόσο λεπτή. Από αυτό θα εξαρτηθούν όλα….

Μπλουζα