vlafo
Well-Known Member
Δεν το συζητάμε απλά αν θέλεις την τελειότητα πάντα ζητάς και άλλο.Και έτσι πάντως είσαι κομπλεδουρας
Δεν το συζητάμε απλά αν θέλεις την τελειότητα πάντα ζητάς και άλλο.Και έτσι πάντως είσαι κομπλεδουρας
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
8 μήνες περάσανε κι όμως.
Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τον 7ο,ή τουλάχιστον εγώ το βλέπω έτσι,μόνο που έχω μακρύνει τα μαλλιά μου εδώ και 2 μήνες.
Ένα μικρό τσικ(50g)θα τα ήθελα στο δεξί κρόταφο για να ενοποιηθει πλήρως η χερλάιν,αλλά ίδωμεν.
Σε λίγο θα τα κόψω για να κάνω ένα πιο σωστό κούρεμα.
Διαφορετικές λήψεις σε διαφορετικά φόντα.
Ναι εννοώ είναι κομπλέ-υπερπλήρης, δε χρειάζεται κάτι άλλο.Σε ευχαριστώ.
Καλά κρατάει γιατί όχι?
Η αλήθεια είναι ότι είναι από τις ελάχιστες μμ που με τη μία τελειώνεις.Ναι εννοώ είναι κομπλέ-υπερπλήρης, δε χρειάζεται κάτι άλλο.
Φυσικά, όπως είπες και εσύ όταν αναζητείς συνεχώς την τελειότητα, δε σταματάς να ασχολείσαι.
πόσα grafts συνολικά έχεις βάλει από τις μμ?Και μια πανοραμική(από μπροστά).
Θα τραβήξω και απο πίσω.
Επειδή επένδυσες για χρόνια στη φίνα και τη ξεκίνησες στο πιο καθοριστικό σημείο.Η αλήθεια είναι ότι είναι από τις ελάχιστες μμ που με τη μία τελειώνεις.
Από κει και πέρα είναι προσωπική επιλογή του καθενός για το τι θέλει.
Αλλά ο στόχος προφανώς και έχει επιτευχθεί 100%.
Θα δούμε στην πορεία τι άλλο μέλλει γενέσθαι.
Λίγο έμεινε άλλωστε για το φίνις.
Μία έχω κάνει.πόσα grafts συνολικά έχεις βάλει από τις μμ?
Παρόλα αυτά όταν την ξεκίνησα είχα χάσει κροτάφους και χερλάιν όπως έχω αναφέρει.Επειδή επένδυσες για χρόνια στη φίνα και τη ξεκίνησες στο πιο καθοριστικό σημείο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τώρα μάλιστα! Φίλε δεν θέλεις τίποτα άλλο, είσαι τζέτ. Οτιδήποτε άλλο επιχειρήσεις θα είναι υπερβολή, κράτα κάβα για το μέλλον (στα 70,,,, ).Φρέσκο κουρεματάκι για το φίλο bobby.
Κλασσικό ξυρισμένα πλαϊνά και πίσω peaky blind. πως το έλεγε ο Aris81.
χαχα
Κάβα έχουμε οπότε τα ρίχνουμεΤώρα μάλιστα! Φίλε δεν θέλεις τίποτα άλλο, είσαι τζέτ. Οτιδήποτε άλλο επιχειρήσεις θα είναι υπερβολή, κράτα κάβα για το μέλλον (στα 70,,,, ).
Από ότι συζητήσαμε private με "μπισκότο" θα τα πούμε και live στις 19-9 οπότε θα σου κάνω εκ του σύνεγγευς επιθεώρηση...... αν και δεν χρειάζεσαι.....
Θα έχεις αν κάνεις σωστή επιλογή Παναγιώτη.Ούτε έφηβος δεν είχα τέτοιο μαλλί
Μπράβο vlafo να το χαίρεσαι
Φρέσκο κουρεματάκι για το φίλο bobby.
Κλασσικό ξυρισμένα πλαϊνά και πίσω peaky blind. πως το έλεγε ο Aris81.
χαχα