Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

vlafo

Well-Known Member
Και μια πανοραμική που ζητήθηκε.

Συνημμένα

• 20210912_115004.jpg
    20210912_115004.jpg
    314 KB · Προβολές: 353

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Πολύ ωραίο και νεανικό κούρεμα!
Και στην πανοραμική που έβαλες, φαίνεται η αρτιότητα του αποτελέσματος.
Φυσικά και μπορείς να κάνεις μικροδιορθώσεις για να πετύχεις το 100%, αλλά ουσιαστικά ξεμπέρδεψες με μία μμ.

Δεν μπορώ να αναλύσω το τεχνικό μέρος, αλλά αν σε έβλεπα έξω,θα έλεγα απλά ότι δεν είχες ποτέ θέμα τριχόπτωσης.

Κορυφαία Hairline-φυσικότητα-φυτρωση!
Θεωρώ Aris ότι μπορούμε και οι 2 να λέμε ότι ξεμπέρδεψαμε με την 1ημμ.
Εσύ από τύχη εγώ προϊόν μελέτης χρόνων αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Ευτυχώς που τη γλύτωσες από εδώ και έστω και στην Τουρκία πήρες το αποτέλεσμα που θα έπρεπε να πάρεις.
Αμφιβάλλω πολύ αν έστω υπήρχε ένας που μπορούσε να στο δώσει στην Ελλάδα.
Τώρα εξαρτάται από τον καθένα αν θέλει να διυλίσει τον κώνοπα και να προχωρήσει σε όποια τελειοποίηση γίνεται.
Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα αν πετύχεις με την πρώτη και μπεις εθελοντικά για 2ημμ,και αν χρειάζεται να ξαναμπείς για να διορθώσεις την πρώτη.
Δυστυχώς εδώ αυτό είναι ο κανόνας.

Τελευταία επεξεργασία:

Aris81

Well-Known Member
Θεωρώ Aris ότι μπορούμε και οι 2 να λέμε ότι ξεμπέρδεψαμε με την 1ημμ.
Εσύ από τύχη εγώ προϊόν μελέτης χρόνων αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Ευτυχώς που τη γλύτωσες από εδώ και έστω και στην Τουρκία πήρες το αποτέλεσμα που θα έπρεπε να πάρεις.
Αμφιβάλλω πολύ αν έστω υπήρχε ένας που μπορούσε να στο δώσει στην Ελλάδα.
Τώρα εξαρτάται από τον καθένα αν θέλει να διυλίσει τον κώνοπα και να προχωρήσει σε όποια τελειοποίηση γίνεται.
Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα αν πετύχεις με την πρώτη και μπεις εθελοντικά για 2ημμ, και αν χρειαζεται να ξαναμπείς για να διορθώσεις την πρώτη.
Δυστυχώς εδώ αυτό είναι ο κανόνας.

Πολύ σωστό αυτό,δυστυχώς έχουμε δει πολλές περιπτώσεις που μπήκαν για δεύτερη και τρίτη φορά,
προκειμένου να διορθώσουν τις προηγούμενες μμ και όχι απλά για να προσθέσουν πινελιές ώστε να
βελτιστοποιήσουν ένα ήδη καλό αποτέλεσμα.

Όσο για τα υπόλοιπα,πράγματι στάθηκα πολύ τυχερός και όντως είναι αμφίβολο αν υπήρχε κάποιος που να μπορούσε
να μου δώσει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στην Ελλάδα.
Σίγουρα με τα χρήματα που πλήρωσα,κανένας.

Η διαφορά μεταξύ μας όσο αφορά το αποτέλεσμα,είναι κυρίως στη φυσικότητα,όπου σε εμένα στους κροτάφους φαίνεται η μμ
ενώ σε εσένα η συνολική εικόνα είναι απολύτως φυσική.
Μπορεί να καταφέρω μέσω κουρέματος να μη φαίνεται τόσο,μπορεί αργότερα να μπω για μμ και να το διορθώσω.
Αλλά όπως έγραψα και πριν,θα είναι οι διορθωτικές πινελιές, μιας και συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μου μμ.

Για να δούμε πως θα είσαι σε λίγο καιρό και με την αύξηση της διαμέτρου των τριχών.

vlafo

Well-Known Member
Έχεις πολύ ωραία τρίχα φίλε.
Ναι στρώνει όμορφα.
Σπαστή είναι η φυσική μου αλλά ακόμα κατσαρώνει πολύ.
Όταν είχα απώλειες ίσιωσε προφανώς μη έχοντας στήριξη.
Τώρα πάλι με τα νέα υγιή επανέρχομαι στο φυσικό μου σιγά σιγά.

vlafo

Well-Known Member
Πολύ σωστό αυτό,δυστυχώς έχουμε δει πολλές περιπτώσεις που μπήκαν για δεύτερη και τρίτη φορά,
προκειμένου να διορθώσουν τις προηγούμενες μμ και όχι απλά για να προσθέσουν πινελιές ώστε να
βελτιστοποιήσουν ένα ήδη καλό αποτέλεσμα.

Όσο για τα υπόλοιπα,πράγματι στάθηκα πολύ τυχερός και όντως είναι αμφίβολο αν υπήρχε κάποιος που να μπορούσε
να μου δώσει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στην Ελλάδα.
Σίγουρα με τα χρήματα που πλήρωσα,κανένας.

Η διαφορά μεταξύ μας όσο αφορά το αποτέλεσμα,είναι κυρίως στη φυσικότητα,όπου σε εμένα στους κροτάφους φαίνεται η μμ
ενώ σε εσένα η συνολική εικόνα είναι απολύτως φυσική.
Μπορεί να καταφέρω μέσω κουρέματος να μη φαίνεται τόσο,μπορεί αργότερα να μπω για μμ και να το διορθώσω.
Αλλά όπως έγραψα και πριν,θα είναι οι διορθωτικές πινελιές, μιας και συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μου μμ.

Για να δούμε πως θα είσαι σε λίγο καιρό και με την αύξηση της διαμέτρου των τριχών.
Οι διορθωτικές κινήσεις είναι απλές δεν είναι τίποτα.
Βέβαια και εκεί θέλει λίγη προσοχή,αλλά το κύριο πάντα είναι να πάει καλά η πρώτη μμ.
Το πρόβλημα με τους κροτάφους σου είναι μικρό και διορθώνεται πολύ εύκολα τόσο με σωστό κούρεμα,όσο και και με μια συνολική διορθωτική που θα περιλαμβάνει και αυτούς.
Η πρώτη σου μμ πήγε καταπληκτικά,οπότε τα υπόλοιπα είναι δευτερεύουσας σημασίας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Υπό φυσιολογικές συνθήκες ναι,στον ήλιο λίγο στο middle κάτι φαίνεται περιμετρικά,εκεί θέλει ενίσχυση.

Harris_G

Well-Known Member
Σημερα ειδα το @vlafo απο κοντα, καταρχην η χαρα ηταν μεγαλη γιατι εχουμε δεσει σα φιλοι και βρεθηκαμε δια ζωσης πρωτη φορα.
Οσο για το αποτελεσμα του ειναι καταπληκτικο και εγω πιστευω οτι οι φωτο τον αδικουνε. Η σχεδιαση ειναι πολυ πιο επιθετικη απο κοντα.Πυκνοτητα/φυσικοτητα σουπερ (αν και η τριχα του συμβαλει και αυτη τα μαλα).

ntthanos

Active Member
8 μήνες περάσανε κι όμως.
Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τον 7ο,ή τουλάχιστον εγώ το βλέπω έτσι,μόνο που έχω μακρύνει τα μαλλιά μου εδώ και 2 μήνες.
Ένα μικρό τσικ(50g)θα τα ήθελα στο δεξί κρόταφο για να ενοποιηθει πλήρως η χερλάιν,αλλά ίδωμεν.
Σε λίγο θα τα κόψω για να κάνω ένα πιο σωστό κούρεμα.
Διαφορετικές λήψεις σε διαφορετικά φόντα.
Νταξει τα σπας αδερφέ!! Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα σου !!! Να το χαίρεσαι !!

Μπλουζα