Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τα μεταμοσχευμένα έχουν πιο σκούρο χρώμα.Αναμενόμενο.Το έχουμε δει και σε πολλές άλλες επεμβάσειςΚαι μια πανοραμική που ζητήθηκε.
Θεωρώ Aris ότι μπορούμε και οι 2 να λέμε ότι ξεμπέρδεψαμε με την 1ημμ.Πολύ ωραίο και νεανικό κούρεμα!
Και στην πανοραμική που έβαλες, φαίνεται η αρτιότητα του αποτελέσματος.
Φυσικά και μπορείς να κάνεις μικροδιορθώσεις για να πετύχεις το 100%, αλλά ουσιαστικά ξεμπέρδεψες με μία μμ.
Δεν μπορώ να αναλύσω το τεχνικό μέρος, αλλά αν σε έβλεπα έξω,θα έλεγα απλά ότι δεν είχες ποτέ θέμα τριχόπτωσης.
Κορυφαία Hairline-φυσικότητα-φυτρωση!
Άλλη μια σε καθαρό διάχυτο φως.
Θεωρώ Aris ότι μπορούμε και οι 2 να λέμε ότι ξεμπέρδεψαμε με την 1ημμ.
Εσύ από τύχη εγώ προϊόν μελέτης χρόνων αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Ευτυχώς που τη γλύτωσες από εδώ και έστω και στην Τουρκία πήρες το αποτέλεσμα που θα έπρεπε να πάρεις.
Αμφιβάλλω πολύ αν έστω υπήρχε ένας που μπορούσε να στο δώσει στην Ελλάδα.
Τώρα εξαρτάται από τον καθένα αν θέλει να διυλίσει τον κώνοπα και να προχωρήσει σε όποια τελειοποίηση γίνεται.
Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα αν πετύχεις με την πρώτη και μπεις εθελοντικά για 2ημμ, και αν χρειαζεται να ξαναμπείς για να διορθώσεις την πρώτη.
Δυστυχώς εδώ αυτό είναι ο κανόνας.
Ναι στρώνει όμορφα.Έχεις πολύ ωραία τρίχα φίλε.
Οι διορθωτικές κινήσεις είναι απλές δεν είναι τίποτα.Πολύ σωστό αυτό,δυστυχώς έχουμε δει πολλές περιπτώσεις που μπήκαν για δεύτερη και τρίτη φορά,
προκειμένου να διορθώσουν τις προηγούμενες μμ και όχι απλά για να προσθέσουν πινελιές ώστε να
βελτιστοποιήσουν ένα ήδη καλό αποτέλεσμα.
Όσο για τα υπόλοιπα,πράγματι στάθηκα πολύ τυχερός και όντως είναι αμφίβολο αν υπήρχε κάποιος που να μπορούσε
να μου δώσει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στην Ελλάδα.
Σίγουρα με τα χρήματα που πλήρωσα,κανένας.
Η διαφορά μεταξύ μας όσο αφορά το αποτέλεσμα,είναι κυρίως στη φυσικότητα,όπου σε εμένα στους κροτάφους φαίνεται η μμ
ενώ σε εσένα η συνολική εικόνα είναι απολύτως φυσική.
Μπορεί να καταφέρω μέσω κουρέματος να μη φαίνεται τόσο,μπορεί αργότερα να μπω για μμ και να το διορθώσω.
Αλλά όπως έγραψα και πριν,θα είναι οι διορθωτικές πινελιές, μιας και συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μου μμ.
Για να δούμε πως θα είσαι σε λίγο καιρό και με την αύξηση της διαμέτρου των τριχών.
Προτιμώ να περάσω πάλι από τα έδρανα του Πανεπιστημίου.Εγώ στην θέση του vlafo, θα έκανα άλλη μια και μετά θα γραφόμουν ξανά γ΄λυκείου
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΕΓώ προτιμώ να περάσω απο την φοιτητική ζωή χωρίς σταγόνα διάβασμαΠροτιμώ να περάσω πάλι από τα έδρανα του Πανεπιστημίου.
Πολύ μαλλούρα ……Και μια πανοραμική που ζητήθηκε.
Παίρνει και άλλο.Πολύ μαλλούρα ……
Δε περνάει ούτε ηλιαχτιδούλα από εκεί μέσα!Άλλη μια σε καθαρό διάχυτο φως.
Νταξει τα σπας αδερφέ!! Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα σου !!! Να το χαίρεσαι !!8 μήνες περάσανε κι όμως.
Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τον 7ο,ή τουλάχιστον εγώ το βλέπω έτσι,μόνο που έχω μακρύνει τα μαλλιά μου εδώ και 2 μήνες.
Ένα μικρό τσικ(50g)θα τα ήθελα στο δεξί κρόταφο για να ενοποιηθει πλήρως η χερλάιν,αλλά ίδωμεν.
Σε λίγο θα τα κόψω για να κάνω ένα πιο σωστό κούρεμα.
Διαφορετικές λήψεις σε διαφορετικά φόντα.
να το χαίρεσαι, έχεις βάλει κάτι και στέκεται έτσι μπροστά?Φρέσκο κουρεματάκι για το φίλο bobby.
Κλασσικό ξυρισμένα πλαϊνά και πίσω peaky blind. πως το έλεγε ο Aris81.
χαχα