vlafo
Well-Known Member
Ευχαριστώ.να το χαίρεσαι, έχεις βάλει κάτι και στέκεται έτσι μπροστά?
Όχι τίποτα έτσι κάθονται και τα σηκώνω μπροστά
Ευχαριστώ.να το χαίρεσαι, έχεις βάλει κάτι και στέκεται έτσι μπροστά?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ φίλε νάσαι καλά.Νταξει τα σπας αδερφέ!! Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα σου !!! Να το χαίρεσαι !!
Bobby φίλε.Λοιπόν φίλε @vlafo τώρα που σε είδα και από κοντά, έχω να πω τρομερό αποτέλεσμα, πυκνό και φυσικό. Εξαιρετική δουλειά ο γιατρός.
Μην ξανασχοληθείς με τρίχες, την θεράπευσες την καράφλα. Βέβαια επειδή μάλλον είσαι τελειομανής σε βλέπω να μπαίνεις για πύκνωση (δεν χρειάζεσαι) με Lorenzo.......
ΥΓ: Είμαι περίεργος να ακούσω τι σου είπε ο Lorenzo.......
Φίλε Bobby , o Vlafo δεν εινι τυχαίος…Λοιπόν φίλε @vlafo τώρα που σε είδα και από κοντά, έχω να πω τρομερό αποτέλεσμα, πυκνό και φυσικό. Εξαιρετική δουλειά ο γιατρός.
Μην ξανασχοληθείς με τρίχες, την θεράπευσες την καράφλα. Βέβαια επειδή μάλλον είσαι τελειομανής σε βλέπω να μπαίνεις για πύκνωση (δεν χρειάζεσαι) με Lorenzo.......
ΥΓ: Είμαι περίεργος να ακούσω τι σου είπε ο Lorenzo.......
Φίλε μου @vlafo και εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και που τα είπαμε από κοντά. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία!Bobby φίλε.
Πάντα το κοντά είναι διαφορετικό από τις φώτο.
Πιστεύω κάναμε το μέγιστο αν και αυτό θέλει λίγο ανάλυση,αλλά σε τελική ανάλυση ο γιατρός είναι αλήθεια κέντησε επάνω μου.
Εσύ τώρα μας παρουσίαζες μια εικόνα πολύ χειρότερη και είσαι μια χαρά.
Μόνο μειονέκτημα έχεις λεπτή τρίχα,αλλά έχεις δότρια πλέον και με αυτά που θα βάλεις στον κορυφαίο,μετά σε βλέπω να παίρνεις το Rafal να πιλοτάρεις από τη χαρά σου.
Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και όλα θα πάνε κατ ευχήν.
Είσαι για μένα η πιο συμπαθητική φυσιογνωμία μέσα στο φόρουμ.
Γάβρος φυσικά οπότε αναμενόμενο.
Αρχηγέ τι σου πε ο γιατρός σχετικά με την δοτρια ,πόσα grafts έχει;γιατί νομίζω ανησυχουσες σε αυτόΦίλε μου @vlafo και εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και που τα είπαμε από κοντά. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι για "απόσυρση" αναφορικά με τα μαλλιά αλλά το προβλήματάκι μου (όχι μικρό) το έχω το οποίο μεγενθύνεται από την λεπτή τρίχα.
Προσωπικά σου εύχομαι να αφήσεις το μαλλί σαν το avatar μου, πλέον άνετα το υποστηρίζεις!!!!
Οι γαύροι είμαστε όλοι καλά παιδια προεξέχοντος του @CVIAL (και αυτός γαύρος είναι!!!!!)
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον @Gianney.Αρχηγέ τι σου πε ο γιατρός σχετικά με την δοτρια ,πόσα grafts έχει;γιατί νομίζω ανησυχουσες σε αυτό
Ε είσαι κομπλέ φίλε μου,δοτρια θηρίο και πολλά πολυτριχα ,οπότε το αρνητικό της λεπτής τρίχας στην κάλυψη θα αντισταθμίστει από υψηλό λόγο και gtafts που έχεις φουλ.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον @Gianney.
Μου είπε και είδα στο τριχοσκόπιο ότι έχω πολλά 3-4 τριχα που σημαίνει έχω καλό λόγο ειδικά στην occipital και ότι έχω κανά 8000 απόθεμα για χρήση οποτε όλα ΟΚ! Το αρνητικό είναι η λεπτή τριχα (45μm) που σημαίνει ότι θα χρειαστώ μεγάλες πυκνότητες για να έχω καλή κάλυψη.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον @Gianney.
Μου είπε και είδα στο τριχοσκόπιο ότι έχω πολλά 3-4 τριχα που σημαίνει έχω καλό λόγο ειδικά στην occipital και ότι έχω κανά 8000 απόθεμα για χρήση οποτε όλα ΟΚ! Το αρνητικό είναι η λεπτή τριχα (45μm) που σημαίνει ότι θα χρειαστώ μεγάλες πυκνότητες για να έχω καλή κάλυψη.
Dr. Lorenzo.Συγνώμη αν έχει αναφερθεί ήδη και δεν το έχω προσέξει, αλλά σε ποιον γιατρό πήρες μετρήσεις;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά που έκαναν στον Lorenzo επέμβαση,καλή επιτυχία και στον Ιούλιο ειδικά με ένα νέο ανανεωμένο λούκ όπως στο βίντεο.Injerto Capilar Técnica FUE – 3.223 + 2.070 (5.293 Grafts) – Dr. Rafael de Freitas
Paciente con grado III de alopecia que tiene programada 2 intervenciones:Restauración de la zona frontal y central + bajar la línea al año con reconstrucción...youtu.be
Κάπου εκεί τον βλέπω να καταλήγει,και μετά κατά Ισπανία μεριά ένα ταξιδάκι.
[/QUO
Αυτό δεν βγαίνει με τίποτα Vlafo.
Δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα.
Σ'ευχαριστώ πάντως!
Never say neverΑυτό δε βγαίνει με τίποτα Vlafo.
Είμαι προσγειωμένος.
Σε ευχαριστώ πάντως!
Μωρέ δεν διαφωνώ, το ποτέ και το πάντα είναι μεγάλες κουβέντες άλλα...Never say never
Και πολύ καλά κάνεις,αλλά άσε με να ξέρω τι θα πάρεις,στην μια και μόνη περίπτωση που τα βάλεις τα 8000g όπως έχεις σχεδιάσει.Αυτό δε βγαίνει με τίποτα Vlafo.
Είμαι προσγειωμένος.
Σε ευχαριστώ πάντως!
Προστέθηκες στη λίστα των λατρεμένων!Και πολύ καλά κάνεις,αλλά άσε με να ξέρω τι θα πάρεις,στην μια και μόνη περίπτωση που τα βάλεις τα 8000g όπως έχεις σχεδιάσει.
Με 0.052 τρίχα,τέτοιο λόγο,τέτοια δότρια που θα την πας μέχρι τέλους σχεδόν,νομίζω δεν θα απέχει πολύ από αυτό που ξέρω ότι θα πάρεις.
Εσύ μείνε στη γη,εγώ πετάω για σένα.
Έτσι είναι ο αγαπητός @vlafo! Για τους περισσότερους (εκτός dr. A) είναι αγαπημένος! Και γαύραρος!!!!