Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manly_Man

Well-Known Member
Άντε με το καλό γιατί έχεις ταλαιπωρηθεί και εσύ αρκετά.
Αποφάσισες που?
Εντός ή εκτός?
Ξεκίνησα φινα πριν λίγους μήνες οπότε περιμένω κιόλας να μου δώσει ότι είναι να δώσει στον χρόνο. Μέχρι τότε θα έχω καταλήξει λογικά. Θα χρειαστώ να αξιοποιήσω όλη την δότρια οπότε χρειάζομαι άριστο πλάνο φίλε και δεν με παίρνει για βιαστικές κινήσεις....

vlafo

Well-Known Member
Ξεκίνησα φινα πριν λίγους μήνες οπότε περιμένω κιόλας να μου δώσει ότι είναι να δώσει στον χρόνο. Μέχρι τότε θα έχω καταλήξει. Θα χρειαστώ να αξιοποιήσω όλη την δότρια οπότε χρειάζομαι άριστο πλάνο φίλε και δεν με παίρνει για βιαστικές κινήσεις.
Και πολύ καλά έκανες,τί είσαι nw5?
Αν έχεις κάνει μετρήσεις τότε ξέρεις τι χρειάζεσαι και τι πρέπει να κάνεις.
Οι επιλογές είναι μετρημένες.

manly_Man

Well-Known Member
Και πολύ καλά έκανες,τί είσαι nw5?
Αν έχεις κάνει μετρήσεις τότε ξέρεις τι χρειάζεσαι και τι πρέπει να κάνεις.
Οι επιλογές είναι μετρημένες.
ναι διάχυτη αραίωση σε εύρος NW5. Σίγουρα θα χρειαστεί να ξανακάνω μετρήσεις.

bobby

Well-Known Member
Εννοείται αλλά μην το αργήσεις πολύ.
Μέσα στο 2022 σε αναμένω.
Όπως και τον oreo.
Και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα από κοντά, θα τα λέμε και Καραϊσκάκης (το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν γυρίσω θα είναι το διαρκείας…;););))

aeratos28

Just aeratos
Ρε παιδιά μια ερώτηση..όποιος ξέρει ας με βοηθήσει παρακαλώ..@vlafo σορυ που γράφω εδώ αλλά είναι ένα νήμα που μπαίνουν πολλοί και όλο και κάποιος θα ξέρει..σκέφτομαι να πάρω τις πολυβιταμινες now..αν τις λέω σωστά..στις κριτικές της,είδα κάποιον να λέει πως επειδή έχουν ιώδιο,αν δεν κάνω λάθος ,λόγω του ότι έχει υποθυρεοειδισμό δεν κάνει να τις χρησιμοποιήσει .επειδή έχω και εγώ υποθυρεοειδισμό και με αγχωσε αυτό,τελικά τι ισχύει?ξέρει κανείς?@cvial νομίζω και εσύ τις έχεις πάρει αυτές.εχεις άποψη για το θέμα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Δλδ μπορώ άνετα να τις πάρω??με αγχωσε α παπάρας να πούμε..μην πάρω βιταμίνες λέω για καλό και πάθουμε και τπτ από το πουθενά..

aeratos28

Just aeratos
Θέλω τουρμπίνες πολυβιταμινες..έχω κάτι τρεξίματα με τον θυρεοειδή αυτές τις μέρες και με έχει διαλύσει ..τα μαλλιά έχουν γίνει σκατα ,μέσα στα νεύρα είμαι γαμησε τα.
Εσύ Αερατε θες Πολυβίταμινες ειδικές για μαλλιά και νύχια η ότι αν ναι;

Gianney

Well-Known Member
Θέλω τουρμπίνες πολυβιταμινες..έχω κάτι τρεξίματα με τον θυρεοειδή αυτές τις μέρες και με έχει διαλύσει ..τα μαλλιά έχουν γίνει σκατα ,μέσα στα νεύρα είμαι γαμησε τα.
Α οκ,πρόσεχε μόνο το ιώδιο

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser

Pillfood. Πολύ καλές βιταμίνες. Μεσα σε 3 μηνες μου μάκρυναν τα μαλλιά 5 εκατοστά. Παρτες.

Μπλουζα