vlafo
Well-Known Member
Άντε με το καλό γιατί έχεις ταλαιπωρηθεί και εσύ αρκετά.Μέσα στο '22 με βλέπω και μένα vlafo. Μαζευτήκαμε αρκετοί βλέπεις....
Αποφάσισες που?
Εντός ή εκτός?
Άντε με το καλό γιατί έχεις ταλαιπωρηθεί και εσύ αρκετά.Μέσα στο '22 με βλέπω και μένα vlafo. Μαζευτήκαμε αρκετοί βλέπεις....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ξεκίνησα φινα πριν λίγους μήνες οπότε περιμένω κιόλας να μου δώσει ότι είναι να δώσει στον χρόνο. Μέχρι τότε θα έχω καταλήξει λογικά. Θα χρειαστώ να αξιοποιήσω όλη την δότρια οπότε χρειάζομαι άριστο πλάνο φίλε και δεν με παίρνει για βιαστικές κινήσεις....Άντε με το καλό γιατί έχεις ταλαιπωρηθεί και εσύ αρκετά.
Αποφάσισες που?
Εντός ή εκτός?
Και πολύ καλά έκανες,τί είσαι nw5?Ξεκίνησα φινα πριν λίγους μήνες οπότε περιμένω κιόλας να μου δώσει ότι είναι να δώσει στον χρόνο. Μέχρι τότε θα έχω καταλήξει. Θα χρειαστώ να αξιοποιήσω όλη την δότρια οπότε χρειάζομαι άριστο πλάνο φίλε και δεν με παίρνει για βιαστικές κινήσεις.
ναι διάχυτη αραίωση σε εύρος NW5. Σίγουρα θα χρειαστεί να ξανακάνω μετρήσεις.Και πολύ καλά έκανες,τί είσαι nw5?
Αν έχεις κάνει μετρήσεις τότε ξέρεις τι χρειάζεσαι και τι πρέπει να κάνεις.
Οι επιλογές είναι μετρημένες.
Και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα από κοντά, θα τα λέμε και Καραϊσκάκης (το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν γυρίσω θα είναι το διαρκείας…)Εννοείται αλλά μην το αργήσεις πολύ.
Μέσα στο 2022 σε αναμένω.
Όπως και τον oreo.
Pillfood?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Pillfood και msmΕίναι από τις καλύτερες με διαφορά.
Μαζί με solgar.
Now foods Adam+Solgar.Pillfood και msm
Εσύ Αερατε θες Πολυβίταμινες ειδικές για μαλλιά και νύχια η ότι αν ναι;Δλδ μπορώ άνετα να τις πάρω??με αγχωσε α παπάρας να πούμε..μην πάρω βιταμίνες λέω για καλό και πάθουμε και τπτ από το πουθενά..
Εσύ Αερατε θες Πολυβίταμινες ειδικές για μαλλιά και νύχια η ότι αν ναι;
Α οκ,πρόσεχε μόνο το ιώδιοΘέλω τουρμπίνες πολυβιταμινες..έχω κάτι τρεξίματα με τον θυρεοειδή αυτές τις μέρες και με έχει διαλύσει ..τα μαλλιά έχουν γίνει σκατα ,μέσα στα νεύρα είμαι γαμησε τα.
Θέλω τουρμπίνες πολυβιταμινες..έχω κάτι τρεξίματα με τον θυρεοειδή αυτές τις μέρες και με έχει διαλύσει ..τα μαλλιά έχουν γίνει σκατα ,μέσα στα νεύρα είμαι γαμησε τα.