oreo
Well-Known Member
Αν τα στεγνώσεις χωρίς πιστολάκι πως είναι ?Δηλαδή λες σε 3 μήνες δεν θα έχει στρώσει?
Πρέπει συνεχώς να τα κόβω?
Τώρα τα έχω αφήσει 3 μήνες αλλά είναι εκνευριστικό να είμαι με κοκόρια.
Με κερί στρώνει μια χαρά.
Αν τα στεγνώσεις χωρίς πιστολάκι πως είναι ?Δηλαδή λες σε 3 μήνες δεν θα έχει στρώσει?
Πρέπει συνεχώς να τα κόβω?
Τώρα τα έχω αφήσει 3 μήνες αλλά είναι εκνευριστικό να είμαι με κοκόρια.
Με κερί στρώνει μια χαρά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μα δε βάζω πιστολάκι ποτέ.Αν τα στεγνώσεις χωρίς πιστολάκι πως είναι ?
Τσατσάρα για να τα φτιάξειςΜα δε βάζω πιστολάκι ποτέ.
Απλά μετά παίρνουν μια καλύτερη φόρμα,όταν τα στρώσω με την τσατσάρα την κλασσική αλλά επανέρχονται πάλι σε δαχτυλίδια.
Θα πρέπει να έχουμε την τσατσάρα στην κωλότσεπη σαν κάτι λαϊκούς τύπους.
Λάβδανο πάνω από όλα για να μην ξεχνιόμαστε.Τσατσάρα για να τα φτιάξεις
αλλιώς λάβδανο για να ξεχάσεις
Σπαστά φίλε μου .Τζώρτζι τα μαλλιά σου εσένα ήταν ίσια ή σπαστά . Με κάνω εικόνα σαν του vlafo με ίσιο μαλλί και στροβιλιστούς κροτάφους και κάπως δύσπεπτο είναι.
Ούτε εγώ έβαζα πιστολάκι ποτε .Georgie
Σαν προφέσορας που είσαι δώσε τις πολύτιμες συμβουλές σου.
Και ούτε θα βάλω.Ούτε εγώ έβαζα πιστολάκι ποτε .
Τώρα έχω 2
Φίλε το πιστολάκι, σε χρόνο dt σε έχει βγάλει απο το πρόβλημα στην φράτζαΚαι ούτε θα βάλω.
Κερί και μια χαρά.
Wet look.
Και λάβδανο μαζί.
Φίλε δύσκολο είναι όλα συνήθεια βέβαια,αλλά βαριέμαι κάθε μέρα να κάνω αυτό.Φίλε το πιστολάκι, σε χρόνο dt σε έχει βγάλει απο το πρόβλημα στην φράτζα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ενα φφφφσσσσσσσσσσσσσττττττττ και παπαλα, τέλειωσες !!!! Λάβδανο και είχε γεμίσει πρεζάκια η Άγρια ΔύσηΦίλε δύσκολο είναι όλα συνήθεια βέβαια,αλλά βαριέμαι κάθε μέρα να κάνω αυτό.
Το μαλλί είναι να το έχεις και μετά να το φτιάχνεις μέσα σε ένα λεπτό όπως κάνω και τέλος.
Και μην ξεχνάς και το λάβδανο είπαμε.
Δεν τα βάφω John αλλά χαίρομαι γιατί μαύρισαν πάλι.Ωραιο χρωμα τριχα εχεις μην τα βαφεις...καλα εως το 15 μηνο ειναι το πιο χαλια στρωσιμο αστα.
Δεν τα βάφω John αλλά χαίρομαι γιατί μαύρισαν πάλι.
Χαχα
Μου κόψες και εσύ τα γόνατα μετά τον Georgie.
Εδώ να κάνω και μια ερώτηση που αφορά όλους.
Πόσοι από τα παιδιά που έχουν κάνει μεταμόσχευση έχουν παντρευτεί το πιστολάκι?
Σωστά θυμάσαι το έκανα μια φορά να δω στα πλαϊνά που είναι άσπρα και μου άρεσε αλλά δεν το ξανάκανα.Νομίζω είχες πει κάπου ότι τα σκουρενεις η μπερδεύομαι με άλλον...
Σωστά θυμάσαι το έκανα μια φορά να δω στα πλαϊνά που είναι άσπρα και μου άρεσε αλλά δεν το ξανάκανα.
Όποτε θυμάμαι θα τα περνάω μια στρώση.
Τα πιστολάκια δε μπορώ John αλλά μου κόψατε τα πόδια.Μου αρεσουν και ετσι αλλα οκ οπως νιωθεις εσυ καλυτερα φυσικα.
Πάρε ένα με ιονιστη και σκάσε φωτό στο 12μηνο για oscar !Τα πιστολάκια δε μπορώ John αλλά μου κόψατε τα πόδια.