Gianney
Well-Known Member
Nosss και έφυγες για κόντρες στην παραλιακήΕίναι κορυφαίες και οι δύο και έχουν φοβερή απορροφητικότητα.
Θα σε τουρμπινιάσουν.
Χαχα.
Nosss και έφυγες για κόντρες στην παραλιακήΕίναι κορυφαίες και οι δύο και έχουν φοβερή απορροφητικότητα.
Θα σε τουρμπινιάσουν.
Χαχα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ποιος άραγε στις πρότεινε αυτές μπροοοοο;;;;Pillfood. Πολύ καλές βιταμίνες. Μεσα σε 3 μηνες μου μάκρυναν τα μαλλιά 5 εκατοστά. Παρτες.
Ποιος άραγε στις πρότεινε αυτές μπροοοοο;;;;
Βασικά με ένα audi R8 δεν χρειάζεσαι τίποτα μπρο,χαχαΆσε τα nos γτ δεν φοράμε σφυριλατα και με το nos θα βγουν τα πιστόνια σοκολάτα από την εξάτμιση χαχαχαχα
Βασικά με ένα audi R8 δεν χρειάζεσαι τίποτα μπρο,χαχα
Κάτσε να πάρεις καμια γνώμη ακόμα.Ο γιατρός ο @Kostas97 τι λέει;;;Ναι ρε έγινε..εδώ μας τελείωσαν τα λεφτά και δεν έχουμε να πάρουμε σφυριλατα πιστόνια και εσύ μου λες για r8.χαχαχα..τωρα εγώ με το θυρεοειδή που είπα ,καταλήξαμε ποια είναι ασφαλής να την πάρω??την adam η της pillfood ??
Ασε τώρα ξες τι σκέφτομαι.Οτι ο Λορέντζο άνετα μας παίρνει όλους εμάς του φόρουμ από ένα ,R8 τι λες;John εδω χαροπαλεύουμε να κανουμε οικονομιες να παμε σε καναν Ισπανο καποια στιγμη που κυμαινονται απο 10 εως 20 κ και εσυ μας λες για το R8...
Όποτε μόνο τις pillfood να πάρω..αυτές δεν έχουν ιώδιο..σωστά?αυτές που λέει ο vlafo ,έχουν ιώδιο οπότε δεν κανουν
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ασε τώρα ξες τι σκέφτομαι.Οτι ο Λορέντζο άνετα μας παίρνει όλους εμάς του φόρουμ από ένα ,R8 τι λες;
Πάντως R8 έχω δει και τον δικό σου τον Κοκλώνη να το κυκλοφορεί.Ο Λορεντζο βασικά μας αγοράζει πεντάρι στη Γλυφάδα και μας παίρνει και ένα Cupra Formentor VZ για καθημερινή χρήση..
Κατά την άποψη μου ίσως παραπάνω από 3 μήνες .Δηλαδή λες σε 3 μήνες δεν θα έχει στρώσει?
Πρέπει συνεχώς να τα κόβω?
Τώρα τα έχω αφήσει 3 μήνες αλλά είναι εκνευριστικό να είμαι με κοκόρια.
Με κερί στρώνει μια χαρά.
Μου κόψες τα γόνατα..Κατά την άποψη μου ίσως παραπάνω από 3 μήνες .
Στους 18 μήνες και μετά να περιμένεις .
Βέβαια παίζει ρόλο και η τρίχα .
Μαζί με την υψηλή πυκνότητα
Τζώρτζι τα μαλλιά σου εσένα ήταν ίσια ή σπαστά . Με κάνω εικόνα σαν του vlafo με ίσιο μαλλί και στροβιλιστούς κροτάφους και κάπως δύσπεπτο είναι.Κατά την άποψη μου ίσως παραπάνω από 3 μήνες .
Στους 18 μήνες και μετά να περιμένεις .
Βέβαια παίζει ρόλο και η τρίχα .
Μαζί με την υψηλή πυκνότητα