Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Συμφωνώ cvial αλλά εδώ ακούσαμε τον vlafo να λέει πως ο ίδιος έκανε και τις μετρήσεις μόνος του και μας έδωσε το νούμερο αυτό γιατί ο γιατρός κάπου το είχε χάσει αν θυμάμαι καλά..ο vlafo το είπε.επισης το έλλειμμα που λέω cvial είναι γενικό και στο θέμα μετρήσεων που κάνατε με τον vlafo.υπαρχει η πιθανότητα για ένα 5% λάθος σε μετρήσεις κτλ.καταλαβες.
Δλδ στο σημείο αυτό που δείχνεις έχει 50 σχεδόν τοποθετημένα grafts? Αν προσθέσουμε και τους κρατήρες?
Εγώ Άλντο αυτό που είπα πριν φίλε είναι ότι είμαι σίγουρος ότι έχασε μαμά μαλλιά.δεν είπα μόνο για μεταμοσχευμενα..υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να έχασε πολλά ειδικά από αυτά τα baby hairs που είχε και αυτά κρατήρα δεν αφηνουν
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
κανε μια καλη και διαβασε το ρε συ φιλε, ειναι ολα εκει σελ 5, μην χαλαμε το νημα με ασχετα... 2200 βαλαμε κροταφους καθαρα, 47 τετραγωνικα μαζι με το offset ,καπου εκει ομως! τα αλλα τεμποραλς.Ναι ρε συ Άλντο ,άλλη κουβέντα περί μαμά και μεταμοσχευμενα είχα ανοίξει πριν ανεβάσεις το δικό σου μνμ..και σε ξαναρωτάω,στο δικό σου τετραγωνικό εκατοστό αυτό που ανέβασες έχουν μπει δλδ σχεδόν 50 grafts?για την ακρίβεια 47?είναι σε όλη την επέμβαση ίδιος αυτός ο αριθμός?πόσα τετραγωνικά εκατοστά καλύψετε ακριβώς με τα 2400 grafts που βάλατε?
Πιστεύω κάπου στη μέση όλων αυτών είμαστε.η διαφορά που προκύπτει στα μάτια μου είναι της τάξης του 5-6 % δλδ μια διαφορά 300-350 grafts..και νομίζω πως περίπου τόση θα είναι η διαφορά εν τέλει που θα προκύψει.την οποία την θεωρώ περίπου ας το πω λογική .για αυτό και δεν χρειάζονται τόσο μεγάλες επεμβάσεις..αν παρέμεναν σε μια διήμερη επέμβαση των 3500-3700 το ΑΝΩΤΕΡΟ ,θα μιλάγαμε σίγουρα για σχεδόν μηδαμινές απώλειες
Είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι τα πήρε όλα σαν οδοστρωτήρας για να λύσει το πρόβλημα του ο vlafo μια για πάντα χωρίς φινα και χωρίς τατσ απ του χρόνου με φουλ πυκνότητα; Αφού αυτο ζήτησε κ αυτό πήρε... Δλδ θα το διαιωνιζουμε για πάντα ;Δηλαδη, αν σου πει "πετα ο γαϊδαρος", θα το δεχθεις;
Σε τελικη αναλυση, ας δεχθουμε οτι εχει δικιο ο γιατρος.
Θελει πολυ λογικη να καταλαβετε οτι ουσιαστικα "σκαβει το λακκο του ο ιδιος";
Συμφωνα με τις μετρησεις του Cvial, στη μιση ληπτρια (30 cm2) που υπηρχαν ηδη μαμα μαλλια, η πυκνοτητα εμφυτευσης ειναι 30 grafts ανα cm2 και ερχεται ο γιατρος και λεει με βεβαιοτητα οτι τα μαμα μαλλια θα χαθουν!!!
Επομενως, συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου, η μελλοντικη πυκνοτητα που αναμενουμε ειναι 30 grafts ανα cm2.
Ειναι αυτη η επιδιωκομενη πυκνοτητα; Τοσο χαμηλα θετει τον πηχη;
Είναι δυνατόν να λες "είπε την γνώμη του είπα την γνώμη μου που την τεκμηρίωσα με φωτός"; Δλδ ο γιατρός την γνώμη του είπε ; Δεν σε πείθει που πήγαν τα 1000 ; Δεκτό .... Το ότι σου λέει εσύ δεν μπορείς να μετρήσεις σωστά την 11η μέρα αλλά αμέσως μετά και αν γιατί καμιά φορά κ εκείνη την στιγμή που τοποθετείς χάνεται μετά το "κρεατακι" και δυσκολεύουν τα πράγματα στο μέτρημα ; για τα διπλα τριπλά μπροστά ότι εσύ από πάνω δεν μπορείς να το κρίνεις γιατί δεν ξέρεις και δεν έχεις δει τι έχει από κάτω όσο αυτός που το κάνει; Ε που να πήγαν τα 579 μόνα ; Στ αυτιά θα τα έβαζε ; Ξέρω γω....ρε παιδιά μήπως ξεπερνάμε καποια όρια μόνο και μόνο για να αποδείξουμε ότι ισχύει η άποψη μας ; άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη ....δεν ήμασταν και από πάνω και δεν κάναμε εμείς τη επέμβαση.....λέτε να πετάξε στη Τελική σε κανένα κάδο τα μοσχεύματα; Μη Τρελαθουμε...Θα ήθελα και εγώ να έχει απαντήσει ο vlafo αλλά από την στιγμή που έχει δώσει το ελεύθερο θα πω την αποψή μου για αυτά που είπε ο γιατρος:
1. Ως προς τις γκρίζες κακώς τον ρώτησες, το έχω ποστάρει και εγώ όταν είδα μπλε τρίχες στην hairline σημείο βαψίματος.
2. Ως προς τα 3τριχα, δεκτόν για to partial transection (άρα υπήρχε). Αν και δεν συνηθίζεται καθόλου τέτοια τακτική θα το δεχτώ σαν δικαιολογία αφού έχει λογική αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι λάθος αφού στα sentinels και στην αρχή της hairlines θες μαμίσια μονοτριχα που είναι λεπτά απο την φύση τους και όχι υπόλειμα από χοντρό 3τριχο. Δηλαδή έβγαλε 568μαμισια καλά μονοτριχα (και αρκετά από σβέρκο) και στην φάτσα έβαλε σακατεμένα 3τριχά. Δεν είναι λογικό.
3. Τις φώτο με τα scrub τις πήρα την 7η μέρα και όχι την 4η. Φυσικά και είναι δύσκολο να μετρήσεις τα graft με scrub ως προς το τι πολυτριχο είναι αλλά είναι εξαιρετικά εύκολο να δεις τις διακριτες οπές άρα ξέρεις πόσες τρύπες έχουν γίνει άρα πόσα graft έχουν μπει ειδικά όταν έχεις πάρει πολλές φώτο όπως εγώ. Επίσης ο αριθμός κουμπώνει με αυτές των 11 μερων με πολύ μικρές αποκλίσεις. Εξάλλου την 11η μερα δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι έχουν πέσει αρκετά graft, μάλλον το αντίθετο.
4. Η δικαιολογια (γι αυτό τολμώ να πω ότι είναι δικαιολογία) ότι πάτησε πάνω στα μαμα δεν ευσταθεί κατά την αποψή μου γιατί στις φώτο από τα μαμα που πόσταρα είναι διακριτές οι μαμα (λεπτές, μακριές) από τις μμ (χοντρές, κοντές). Είναι εμφανές ότι οι 30 προέρχονται από μμ και οι υπόλοιπες είναι μαμίσιες. Αυτό είναι προφανές για κάποιον με λίγη εμπειρια δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός (αν και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και γιατροί). Δεν θα πεσω στην παγίδα του Τολ "γιατί να το κάνει", εγώ λέω ότι δεν έχει γίνει σε ευρεία κλιμακα (πιθανώς να έγινε σε μερικές εντελώς αποδυναμωμένες). Ομως:
3500/62 σημαίνει 57g/cm2 σε όλο το κεφάλι. Ακόμα και εντελώς κενό να ήταν δεν υπάρχει τέτοια πυκνότητα ούτε με σφαίρες. Ούτε προκύπτει από μέτρηση ούτε από την εικόνα του κεφαλιού μετά την τοποθέτηση. 57g σημαίνει κεφάλι που είναι γεμάτο scrub και δεν φαίνεται δέρμα, του vlafo η εικόνα μετά την μεταμόσχευση δεν έχει καθόλου αυτή την εικόνα. Και ευτυχώς γιατί κάποιος που επιχειρεί να βάλει 57g ρισκάρει αφάνταστα.
Δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο, δέχομαι τις εξηγήσεις του γιατρού αλλά δεν τις βρίσκω καθόλου πειστικές. Προφανώς δεν θα κάνω το λάθος να ¨κολλήσει" η βελονα. Είπε την γνώμη του, είπα την δική μου την οποία τουλάχιστον τεκμηρίωσα με φωτογραφικό υλικό (μακάρι να είχε και αυτός αντίστοιχο για να δούμε τοποθέτηση 57g), το θέμα θεωρείται λήξαν από εμένα.
Για να μην μπερδευόμαστε και κλείνω. Όταν καταγράφεις 4168 σημαίνει ότι έχεις προς τοποθέτηση 4168 τα οποία πρέπει να τα βάλεις. Τα total transacted ΔΕΝ καταμετρούνται. Είναι νόμος σε όλες τις κλινικές. Άρα δεν υπάρχει χάθηκαν 300,500,1000.
Η μπήκαν 4168 ή κάτι έχει γίνει λάθος. Για μένα δεν μπήκαν 4168 άρα κάτι έχει γίνει λάθος. Απλά.
Ότι θα τουμπανιασει είναι βέβαιο, το πρόβλημα με τα 1000 δεν είναι στον vlafo που έχει απόθεμα για το μέλλον , το προβλημα πχ είναι στο δικό μου κεφάλι που η δοτρια μου έχει 5000 gr απόθεμα και για να καλύψω την ληπτρια μου χρειαζομαι 5500gr και πάω για ένα συντηρητικό αποτέλεσμα. . Αν ο χ ψ Τυρκάλας χάσει 1000 από τα 5000 προφανώς δε θα έχω καν ένα συντηρητικό αποτέλεσμα αλλά ένα κακο.θα αυξηθουν οι τιμες φανταζομαι . Το πιο λογικο . Οχι πολυ . Τοσο οσο διοτι υπαρχει ανταγωνισμος και απο κυπρο ειδα σημερα πολυ δυνατος. Πιστευω παντως πως οντως θα τουμπανιασει ο vlafo .