Νομος Cvial φαντάζομαι μπορεί να είναι στις κλινικες των 2,5 και 3 ευρώ το graft που σημαίνει εαν εξαχθούν πχ 4000 grafts και αν υποθέσουμε ότι υπαρχει ένα transaction πχ 7% σημαίνει ότι μπήκαν 3720 grafts οποτε εαν πλήρωσες πχ 4000x2,50= 10000 και μπήκαν 3720 η τελική τιμη ανα graft είναι 10000/3720=2,69.
Τώρα αντίστοιχα στην κλινική που χρεώνει 4000 το κοστος θα πάει 4000/3720=1,075 ανα graft.
Δε λέω ότι γίνεται (αλλά ακόμη και ΕΑΝ γινόταν) με ενοχλεί να λεμε ότι αυτος με τα 2,5 (που φυσικα και σε αυτόν δεν ξέρουμε αν στο τελος τελος χρεώνει τα total transacted grafts) μας κάνει σκόντο και είναι κυριος ενώ αυτος με το 1,075 μας σκίζει κιόλας, μην τρελαθούμε κιόλας.
Για τα αποτελέσματα του γιατρού δε θα πω κάτι παραπάνω γιατί ο καθένας κρίνει με βάση τα δικά του κριτήρια, ομως στα 16 χρονια που ασχολούμε με μμ από τη θρυλική laser line clinic μέχρι σημερα πρώτη φορά βλεπω τέτοια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε τόσο πολυ χαμηλή τιμη, προσωπικά το εχω ξαναπεί τη χρέωση τη θεωρώ σχεδον νεκρό σημείο επιχείρησης για την Ελληνική αγορά και με ενοχλεί να βλεπω αυτή την επιθετικότητα απέναντι του.
Δεν κατάλαβες Vagosx τι είπα. Όταν λέω ότι το total transection ΔΕΝ μετριέται προφανώς και ΔΕΝ πληρώνεται. Αν πας σε μια κλινική και σου ανοίξουν 3000 τρύπες αλλά τελικά σου βγάλουν 2500g και πετάξουν 500 σαν total transected τελικά θα πληρώσεις 2500g δηλαδή ακριβώς αυτά που σου έβγαλαν και έβαλαν. Ότι μετριέται και κατηγοριοποιείται μπαίνει και χρεώνεται. Αυτό είναι νόμος. Άρα δεν τίθεται θέμα φθηνής και ακριβής κλινικής. Αυτό που χάνεις είναι graft από την δότρια που θα τα χρειαστείς στο μέλλον όχι χρήματα (αν και δεν είναι σίγουρο ότι τα χάνεις, μπορεί να ξαναφυτρώσουν).
Από μέρους μου δεν υπάρχει καμία επιθετικότητα, απλά ανταλλαγή απόψεων για να βρω μια άκρη και να πάρω κάποιες εξηγήσεις. Όταν αυτά που ακούω δεν με πείθουν έχω δικαίωμα να επιμένω και να λέω τις αντιρρήσεις μου. Από την άλλη με ενοχλεί και εμένα να μην γίνεται κριτική και να προσπαθούμε να περάσουμε κάποια πράγματα στο ντούκου επειδή ένας γιατρός έχει χαμηλή τιμή και προσφέρει καλές υπηρεσίες. Αυτό δεν δίνει άφεση αμαρτιών.
Τελευταία επεξεργασία: