Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το βρίσκω πάντως καλή ιδέα.Ψηφίζω από τώρα το δικό σου το καλύτερο.
Μετά έπονται οι υπόλοιποι.
Θα ήταν ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον νήμα. Μπορεί κάποιος να το κάνει και να τα συγκεντρώσει;Άσχετο με την εξέλιξη εδώ, μήπως θα ήταν καλό να ανοιγόταν ένα νήμα με τα τοπ 10 - 15 αποτελέσματα του φόρουμ , απο ανεξάρτητες περουσιάσεις ?
Εγώ είπα τι λένε οι τσιμπηδάκηδες δεν είπα οτι συμφωνωΑφού ρε συ Harris είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία το loaded.
Ούτε ένα δε χάνεται.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πάντα εντυπωσιακά τα αποτελέσματα του (choco)Freitas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ένα σωστό dense packing από τον μετρ του είδους.Hair Graft Technique FUE- 3.362 Grafts (8.806 Hairs) - Dr. de Freitas
Sex: Male Age: 44 years NW: III Characteristics/Hair: fine, black, grey.Surgical Plan: Restoration of hairline, central area and receding hairline.Obs: 2 day...m.youtube.com
Για εκεί σε βλέπω bobby.Πάντα εντυπωσιακά τα αποτελέσματα του (choco)Freitas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόση αναμονή έχει σε εμένα 4 μήνες είχε.Έχει μεγάλη αναμονή ο άτιμος..... Τώρα ας γίνω και 30αρης-35αρης δεν θα χαλαστώ.....
Έχω στείλει φώτο 3-6-21 και πήρα απάντηση "Dr. de Freitas would be evaluating your case in approximately 2 months. " οπότε φαντάσου για ΜΜ τι γίνεται.......Πόση αναμονή έχει σε εμένα 4 μήνες είχε.
Οποτε άκυρο θα περιμένεις σίγουρα χρόνο.Έχω στείλει φώτο 3-6-21 και πήρα απάντηση "Dr. de Freitas would be evaluating your case in approximately 2 months. " οπότε φαντάσου για ΜΜ τι γίνεται.......
Σκοπός μου είναι να κάνω τα Χριστούγεννα, αλλα δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, είναι η δουλειά και κάτι οικογενειακές ανακατατάξεις στην μέση που επηρεάζουν την παρουσία μου στην Ελλάδα ή Κύπρο ή Ισπανία (στην Ευρώπη εν γένει)....Οποτε άκυρο θα περιμένεις σίγουρα χρόνο.
Πας για άλλα τότε μην το καθυστερείς.
Του χρόνου στην πεντηκονταετία το καλύτερο δώρο θα έχεις.
Σου εύχομαι από καρδιάς να κυνηγήσεις ένα άριστο αποτέλεσμα μην συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο.Σκοπός μου είναι να κάνω τα Χριστούγεννα, αλλα δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, είναι η δουλειά και κάτι οικογενειακές ανακατατάξεις στην μέση που επηρεάζουν την παρουσία μου στην Ελλάδα ή Κύπρο ή Ισπανία (στην Ευρώπη εν γένει)....
Ευχαριστώ φίλε, από καρδιάς!Σου εύχομαι από καρδιάς να κυνηγήσεις ένα άριστο αποτέλεσμα μην συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο.
Έχω καταλάβει το case σου και έχεις όλα τα εφόδια να το πετύχεις.