Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Aerate οτι εγραψε ο tol πανω κατω για να στεγνωσεις
Ξεχνάς ψωμί τηγανιτα γλυκα αλκοολ
Και αυτο το κόψιμο το αποκτας μονο με bodybuilding.δυσκολα να αποκτησεις αυτο το κοψιμο κανοντας αλλο αθλημα..
Εσύ φίλε εισαι σαν εμένα μάλλον τρώμε 2,3 γύρους και μαζί παίρνουμε και μια κόλα λάιτ λόγω διατροφής χαχαχαΝα αυτά βλέπω κ τελικά απο ποτάρα , θα παίξω με μια alcohol free.
Γειά μας
Tol περνεις και συμπληρωματα (εννοω πρωτεινη κρεατινη) η μονο σωστη διατροφη?
Αναβολικα δεν περνεις σιγουρα φαινεται αυτο.
Κοιτα αερατε με πολυ στεγνή διατροφη και χωρις αλκοολ
Κόψε ζάχαρη γενικά για αρχή και θα δεις τεράστια διαφορά !Γλυκά αλκοόλ δεν τα έχω καθόλου στη ζωή μου..ψωμι έτσι και έτσι και από τηγανιτ
ά,έχω παθιασμένο έρωτα με την πατάτα .με τπτ άλλο τηγανιτό..θα κάνω την καρδιά μου πέτρα..χαχαχα
Ρε τρελέ μπίρα χωρίς αλκοόλ ούτε στον εχθρό μουΝα αυτά βλέπω κ τελικά απο ποτάρα , θα παίξω με μια alcohol free.
Γειά μας
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πατάτα τηγανιτή που και που .
Θα ήμουν μ@@#@ας να σου πω να τη κόψεις .
Εγώ φίλε ζω σε χώρα που και τα λαζάνια τα σερβίρουν με πατάτες τηγανητές ( εθνικό φαγητό Ιρλανδίας)Φιλε Georgie, μεχρι πριν απο μια δεκαετια περιπου, δεν ηξερα τι σημαινει πατατα βραστη.
Οταν, ομως, την πρωτοξεκινησα τρελαθηκα με τη γευση της. Πραγματικα μου αρεσει υπερβολικα (μονο με αλατι και ριγανη...χωρις καθολου λαδι).
Δε νιωθω ποτέ την αναγκη να φαω τηγανιτες πατατες.
Συνεχισε το μεχρι τα βαθεια γεράματα.μην το παρατας ποτε..
Αλλά τε φίλε αν βγω και παιξει ωραία φάση
Τα καίω όλα .
Τα πίνω όλα
Και τα τρώω όλα
Μαζί με γκόμενες φλερτάρω και με το έμφραγμα
Αλλά fuck it
Life is for living !
That's rightΕιπαμε..."κιμπαρης και κοκετης", φιλε Γιωργο (δικη σου ορολογια)...
Και (για να μην ξεχνιομαστε) ποτέ "ψοφοδεης" και "εμπλεος φοβου" (δικη μου ορολογια) . Η ζωη δεν ειναι για τους δειλους, αλλά για τους τολμηρους.