Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Από γιατρό και Lorenzo αλλά και τασάκη.τη δοτρια 230cm2 πες λιγο πως τη μετρησες
Ο Τιρκαλας λέει ότι μέχρι και 60% της δότριας θεωρητικά μπορεί να μεταφερθεί στη λήπτριαγιατι σκεφτομαι 4150 χτυπηματα σε 230cm2 ειναι περι τα 18 χτυπηματα ανα εκατοστο . Τι ποσοστο βγαζει μαξ ο τυρκαλας απο δοτρια ; Αν εβγαλες 18 και σε παιρνει να βγαλεις ακομα 18 δλδ ποσα ειχες πανω απο 80 ανα cm2 πυκνοτητα ειχες;
Νομίζω πάντως ο Vaflo υπολόγισε το 230 επί 70 μέση πυκνότητα επί 50% όπου βγάζει γύρω στα 8 000 grafts ετσι;Αυτό με το 60% ισχύει;;Ο Τιρκαλας λέει ότι μέχρι και 60% της δότριας θεωρητικά μπορεί να μεταφερθεί στη λήπτρια
Εμενα έτσι μου είχε πει όταν τον ρωτούσα τι μπορεί να γίνει στο δικό μου NW5Νομίζω πάντως ο Vaflo υπολόγισε το 230 επί 70 μέση πυκνότητα επί 50% όπου βγάζει γύρω στα 8 000 grafts ετσι;Αυτό με το 60% ισχύει;;
Τι έκταση δότριας σου είχε μετρήσει ο lorenzo σε τ.ε. και μέση πυκνότητα δότριας ως norwood 5 ;Εμενα έτσι μου είχε πει όταν τον ρωτούσα τι μπορεί να γίνει στο δικό μου NW5
Μέτρησε λήπτρια 220 τε.εκ .70 grafts ανα τε.εκ .στη δότρια Δεν μέτρησε εμβαδό της δότριας αλλά μου είπε ότι η δότρια μπορεί να δώσει 6000 graftsΤι έκταση δότριας σου είχε μετρήσει ο lorenzo σε τ.ε. και μέση πυκνότητα δότριας ως norwood 5 ;
Διορθώνω .Λήπτρια 195 τε.εκ και όχι 220 .Δότρια εμβαδό δεν μέτρησεΤι έκταση δότριας σου είχε μετρήσει ο lorenzo σε τ.ε. και μέση πυκνότητα δότριας ως norwood 5 ;
220 επί 70 επι 40 δηλ το 40 η 50 η 60 % ανάλογα της safety;Μέτρησε λήπτρια 220 τε.εκ .70 grafts ανα τε.εκ .στη δότρια Δεν μέτρησε εμβαδό της δότριας αλλά μου είπε ότι η δότρια μπορεί να δώσει 6000 grafts
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι το 220 είναι λάθος 195 είναι το σωστό .Είναι λήπτρια .Δεν μέτρησε τη δότρια220 επί 70 επι 40 δηλ το 40 η 50 η 60 % ανάλογα της safety;
Οπότε με 6000 g αν πας με ομοιομορφη κάλυψη πας στο 30 g/cm2. Εκτός και αν βάλεις περισσότερα μπροστά και κατέβεις στο 20 g πίσω. Δηλαδή 4000 g στα πρώτα 100 cm^2, για να έχεις πυκνότητα 40g. Και 2000 g στα υπόλοιπα με 20 g πυκνότητα. Θα προτιμούσα το 2ο σενάριο με μη ομοιομορφη κάλυψη, για να έχεις πιο δυνατό front half που θα δίνει ψευδαίσθηση καλής πυκνότητας.Διορθώνω .Λήπτρια 195 τε.εκ και όχι 220 .Δότρια εμβαδό δεν μέτρησε
Έβαλα 4600 .Σου έστειλα φωτό .Θέλω αλλά 2000 περίπου για κλείσω το ΚράουνΟπότε με 6000 g αν πας με ομοιομορφη κάλυψη πας στο 30 g/cm2. Εκτός και αν βάλεις περισσότερα μπροστά και κατέβεις στο 20 g πίσω. Δηλαδή 4000 g στα πρώτα 100 cm^2, για να έχεις πυκνότητα 40g. Και 2000 g στα υπόλοιπα με 20 g πυκνότητα. Θα προτιμούσα το 2ο σενάριο με μη ομοιομορφη κάλυψη, για να έχεις πιο δυνατή μπροστινή ζώνη που θα δίνει ψευδαίσθηση πυκνότητας.
ναι μια χαρά πήγες. Το ενδεχόμενο να βγάλεις και κάποια από τα γένια; Μέχρι 1000 πιστεύω βγαίνουν από γενια με ασφάλεια χωρίς να φαίνονται σημάδια.Έβαλα 4600 .Σου έστειλα φωτό .Θέλω αλλά 2000 περίπου για κλείσω το Κράουν
Θα με ξαναδεί ο Lorenzo και θα μου πει στα σιγουΟπότε με 6000 g αν πας με ομοιομορφη κάλυψη πας στο 30 g/cm2. Εκτός και αν βάλεις περισσότερα μπροστά και κατέβεις στο 20 g πίσω. Δηλαδή 4000 g στα πρώτα 100 cm^2, για να έχεις πυκνότητα 40g. Και 2000 g στα υπόλοιπα με 20 g πυκνότητα. Θα προτιμούσα το 2ο σενάριο με μη ομοιομορφη κάλυψη, για να έχεις πιο δυνατό front half που θα δίνει ψευδαίσθηση καλής πυκνότητας.
θα αντέξει λέει ο Τιρκαλας .Φοβάμαι τα γενιά μη μου αφήσει ουλέςναι μια χαρά πήγες. Το ενδεχόμενο να βγάλεις και κάποια από τα γένια; Μέχρι 1000 πιστεύω βγαίνουν από γενια με ασφάλεια χωρίς να φαίνονται σημάδια.
Πολλοί βγάζουν από τα γένια, δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα, ειδικά αν το κάνει συχνά ο γιατρός και σε άλλους. Αν φοβάσαι μπορείς να βγάλεις ακόμα λιγότερα από τα γένια πάντως.Θα με ξαναδεί ο Lorenzo και θα μου πει στα σιγου
θα αντέξει λέει ο Τιρκαλας .Φοβάμαι τα γενιά μη μου αφήσει ουλές
Για 600 άκουσα αλλά είμαι απρόθυμος να πειράξω τα γενιάΠολλοί βγάζουν από τα γένια, δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα, ειδικά αν το κάνει συχνά ο γιατρός και σε άλλους. Αν φοβάσαι μπορείς να βγάλεις ακόμα λιγότερα από τα γένια πάντως.