Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μη ζηλεύεις καθόλου. Αυτός την έχει σκοροφαγωμενηΤη Δευτέρα κλείνω επίσημα 7 μήνες.
Και όμως περάσανε.
Θα ανεβάσω ως συνήθως φώτο με τη συνέχεια της παρουσίασης αναλυτικά μέσα στο Σ.κ.
Προς το παρόν και λόγω καύσωνα και λίγο βαρεμάρα,είπα να παίξω με το μαλλί και να ποστάρω 2 φώτο λίγο διαφορετικές από ότι συνήθως,παιχνιδιάρικες και με τα μαλλιά όλα πάνω.
Είδα κάποιον και ζήλεψα.
ΉρεμαΠαραμένω στις επάλξεις φίλε,είμαι λίγο πριν την τρέλα.Χαχα.
Πάντως έπαιξα κάτι εξόδους καλές και ετοιμάζομαι μετά από μια δύσκολη χρονια για διακοπές και ξεσαλώματα.
Χαχα.
Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος της ηρεμίας φίλε,θα την βρούμε μια και καλή ξέρεις που .
Είσαι έτοιμος για παρτάρα φίλε. Έτσι χρειάζεται το μαλλί να είναι ανέμελο, όπως και η ζωή όταν την απολαμβάνεις. Χαίρομαι για το αποτελεσμά σου και ιδιαίτερα γιατι το έχω δει live.Τη Δευτέρα κλείνω επίσημα 7 μήνες.
Και όμως περάσανε.
Θα ανεβάσω ως συνήθως φώτο με τη συνέχεια της παρουσίασης αναλυτικά μέσα στο Σ.κ.
Προς το παρόν και λόγω καύσωνα και λίγο βαρεμάρα,είπα να παίξω με το μαλλί και να ποστάρω 2 φώτο λίγο διαφορετικές από ότι συνήθως,παιχνιδιάρικες και με τα μαλλιά όλα πάνω.
Είδα κάποιον και ζήλεψα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επειδή είμαι άνθρωπος που ακούει,και επειδή είσαι pro και σε εμπιστεύομαι θα τη δοκιμάσω.Μπράβο φίλε για το αποτέλεσμα
Μπράβο και στον γιατρό .
Το έψαξες πολύ και δικαιωθηκες .
Να έχεις υγεία και να περνάς όμορφα χωρίς να έχεις τα μαλλιά στο μυαλό σου .
Χαίρομαι για εσένα
Ps Η Gorilla θα το απογειώσει
Έτσι είναι φίλε @vlafo οποίος έχει μαλλί αφάνα μπορεί και παίζει….. άμα βάψεις και το μαλλί σε βλέπω Μύκονο με τα τεκνά……Ωραίο το μαλλί!!!!!Τη Δευτέρα κλείνω επίσημα 7 μήνες.
Και όμως περάσανε.
Είδα κάποιον και ζήλεψα.
Πρέπει να σου πω πως είσαι από τα άτομα,που πρέπει όταν με το καλό το αποφασίσεις να πάρεις τοπ αποτέλεσμα.Κοίτα μην σε πετύχουμε σε κάνα Μύκονος live tv να σε ρωτάνε τπτ και να απαντάς βλέπω κύκλους..
Κομμωτής είσαι και ρωτάς ?Tι είναι η gorilla?
Ότι θελεις για αυτά θα ρωτάς τον Georgie είναι κορυφή.Tι είναι η gorilla?
Μια χαρά θα είσαι! Εγώ τέτοια αφάνα δεν είχα ούτε στα 20…. Είμαι καταραμένος με την λεπτή τριχα που έχω Γ@μω την πουτ@ν@ μου…. Sorry για τα γαλλικά…..Έχουνε βαλθεί φίλε bobby να τα βάψω και να βάλω gorilla.
Αν τα κάνω αυτά γυρνάω στα 30 και δεν ξέρω αν θα το αντέξω.