Zinc oxide 10%!!!!

salamandra

New Member
Γεια σου καπα άμα θέλω να ξεκινήσω ας πάρω μία οποιαδήποτε αλοιφή από το σουπερ μαρκετ και πως θα την κάνω να γίνει 1%; Στο άρθρο(το ξένο)που δώσατε στην αρχή έλεγε για μια άλλη αλοιφή αυτήν δεν μπορούμε να την παραγγείλουμε; Τι λες;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
salamandra είπε:
Γεια σου καπα άμα θέλω να ξεκινήσω ας πάρω μία οποιαδήποτε αλοιφή από το σουπερ μαρκετ και πως θα την κάνω να γίνει 1%; Στο άρθρο(το ξένο)που δώσατε στην αρχή έλεγε για μια άλλη αλοιφή αυτήν δεν μπορούμε να την παραγγείλουμε; Τι λες;
10% απο το σουπερ μαρκετ,ειναι πιο φθηνες και απο το ebay

αυτο διαβαστε το οπωσδηποτε
γιατι η φιναστεριδη σε καποιους θα δωσει επανεκφυση μεγαλυτερη της μινοξιδιλης και γιατι σε καποιους δεν θα δωσει σχεδον τιποτα
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12894070
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12894070&prev=/search%3Fq%3Dfinasteride%2Bigf1%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DtbB%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:eek:fficial&sa=X&ei=GmNbUfL-Nc2W0QWJoYDoDQ&ved=0CDUQ7gEwAA

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
αυτο το IGF1 τι ειναι?

ρωταω γιατι βλεπω ενα λινκ στα αγγλικα κ δεν ξερω καλα αγγλικα....
το κλειδι στην φαλακρα
Insulin growth factor 1 (IGF-1)
ινσουλίνη αυξητικού παράγοντα
κατι που ο τοπικος ψευδαργυρος ανεβαζει κατα 50% στο δερμα μονο.
δηλαδη η επανεκφυση που δινει ο ψευδαργυρος ειναι λογο αυτης της αυξησης τοπικα της IGF1
η δραση του σαν dht blocker ειναι ξεχωριστο κομματι

και αυτο που το βρισκουμε?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
kapa είπε:
3746741 είπε:
αυτο το IGF1 τι ειναι?

ρωταω γιατι βλεπω ενα λινκ στα αγγλικα κ δεν ξερω καλα αγγλικα....
το κλειδι στην φαλακρα
Insulin growth factor 1 (IGF-1)
ινσουλίνη αυξητικού παράγοντα
κατι που ο τοπικος ψευδαργυρος ανεβαζει κατα 50% στο δερμα μονο.
δηλαδη η επανεκφυση που δινει ο ψευδαργυρος ειναι λογο αυτης της αυξησης τοπικα της IGF1
η δραση του σαν dht blocker ειναι ξεχωριστο κομματι

και αυτο που το βρισκουμε?
δυο ουσιες εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-7699-post-93018.html#pid93018
ειναι πολλες ακομα

dk1984

Member
αφου ανεβαζει την igf-1 δε θα επρεπε να εβλεπες kapa και καλυτερο αποτελεσμα απο την μινοχ

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
αφου ανεβαζει την igf-1 δε θα επρεπε να εβλεπες kapa και καλυτερο αποτελεσμα απο την μινοχ

Ακόμη δεν έχω δει το τελικό αποτέλεσμα,βλέπω μονο ότι δουλεύει με ταχύτητα μινοξιδιλης,ίσως και να σταματήσει εδώ ίσως και να συνεχίσει.
Οπως και να εχει έφτασε σε καλο σημείο

Antinoos

Member
kapa είπε:
dk1984 είπε:

Ακόμη δεν έχω δει το τελικό αποτέλεσμα,βλέπω μονο ότι δουλεύει με ταχύτητα μινοξιδιλης,ίσως και να σταματήσει εδώ ίσως και να συνεχίσει.

Ξεκίνησα κι εγω σήμερα Kapa.. Να δω εστω και την παραμικρη επανεκφυση και θα σου αναψω κερακι στην παναγια την καναλα ρε μπαγασα. Οριστε, τωρα κυκλοφορεις και σε ταμα!!

gianniskritikos2

Active Member
εγω το ειχα αναφερει και πριν πιστευω πως κανουν δουλεια αλλα οχι τοσο μεγαλη οσο ειδε ο καπα ξεχωριστα δηλαδει... ο καπα δεν βαζει μονο οχιντε βαζει και πυριθιονιο ο καπα το αποτελεσμα το ειδε και με τους 2 τυπους ψευδαργυρου... οσο να ναι ο καθενας κανει την δουλεια του... τωρα αν ο ενας δινει 50% και ο αλλος τα αλλα 50% τοτε σκετος οχιντε μπορει να μην φτανει ουτε για συντηρηση αποτελεσματον της μινοχ η οποια εχει χασει κατα πολυ σε δυναμη... καθως το 100% αυτου το αποτελεσματος το δινουν συνδιαστηκα.. εγω θα προτεινα οποιος αρχιζει να παρει και τον πυριθιονιο για να μην χασει εδαφος....

σε καποιον που δεν εχει χρισιμοποιησει μινοχ λογικο να δει και με τον ενα απο τους δυο ζινκ... αλλα σε καποιον με μινοχ λογικα χριαζεται και τους 2

το οτι δουλευουν νομιζω δεν χωραει αμφιβολια... απλα δεν ξερουμε κατα ποσο ο καθενας ξεχωριστα

kapa είπε:
dk1984 είπε:

kapa... αφου βαλουμε την κρεμα σε κάθε κροταφο και την απλωσουμε ,και το υγρο.. θα μπορουσαμε να βαλουμε και "airol"?? μηπως γινει το ιδιο οπως παρέθεσες σε αλλο θεμα που είχες τρομερη επανεκφυση απο τον δυνδυασμο μινοξιδιλης-airol .. εχω μινοξιδιλη,6 μπουκαλακια,αλλα δεν εχω βαλει σταγονα ακομα... αυριο θα παρω την κρεμα για δοκιμη

kapa

Μέλος του προσωπικού
Antinoos είπε:
Ξεκίνησα κι εγω σήμερα Kapa.. Να δω εστω και την παραμικρη επανεκφυση και θα σου αναψω κερακι στην παναγια την καναλα ρε μπαγασα. Οριστε, τωρα κυκλοφορεις και σε ταμα!!

:21m:

gianniskritikos2 είπε:
εγω το ειχα αναφερει και πριν πιστευω πως κανουν δουλεια αλλα οχι τοσο μεγαλη οσο ειδε ο καπα ξεχωριστα δηλαδει... ο καπα δεν βαζει μονο οχιντε βαζει και πυριθιονιο ο καπα το αποτελεσμα το ειδε και με τους 2 τυπους ψευδαργυρου... οσο να ναι ο καθενας κανει την δουλεια του... τωρα αν ο ενας δινει 50% και ο αλλος τα αλλα 50% τοτε σκετος οχιντε μπορει να μην φτανει ουτε για συντηρηση αποτελεσματον της μινοχ η οποια εχει χασει κατα πολυ σε δυναμη... καθως το 100% αυτου το αποτελεσματος το δινουν συνδιαστηκα.. εγω θα προτεινα οποιος αρχιζει να παρει και τον πυριθιονιο για να μην χασει εδαφος....

σε καποιον που δεν εχει χρισιμοποιησει μινοχ λογικο να δει και με τον ενα απο τους δυο ζινκ... αλλα σε καποιον με μινοχ λογικα χριαζεται και τους 2

το οτι δουλευουν νομιζω δεν χωραει αμφιβολια... απλα δεν ξερουμε κατα ποσο ο καθενας ξεχωριστα

θα το δούμε και αυτο το σενάριο,σε λίγες μέρες θα χρησιμοποιω zinc oxide λοσιόν μονο

giannaras13 είπε:
kapa... αφου βαλουμε την κρεμα σε κάθε κροταφο και την απλωσουμε ,και το υγρο.. θα μπορουσαμε να βαλουμε και "airol"?? μηπως γινει το ιδιο οπως παρέθεσες σε αλλο θεμα που είχες τρομερη επανεκφυση απο τον δυνδυασμο μινοξιδιλης-airol .. εχω μινοξιδιλη,6 μπουκαλακια,αλλα δεν εχω βαλει σταγονα ακομα... αυριο θα παρω την κρεμα για δοκιμη

Μπορούμε να βάλουμε και airol,αλλα μπορεί να σου προκαλέσει αραιωση αν δεν δουλέψει σε εσένα.
Την μινοξιδιλη αξίζει να την αφήσεις στην άκρη για λίγο καιρό.
Εγω έχω στο συρτάρι 5 Kirkland και 3dual gen 15%
Τα οποία θα τα χρησιμοποιήσω αλλα οχι ακόμα

kapa είπε:
Antinoos είπε:

:21m:

gianniskritikos2 είπε:

θα το δούμε και αυτο το σενάριο,σε λίγες μέρες θα χρησιμοποιω zinc oxide λοσιόν μονο

giannaras13 είπε:

Μπορούμε να βάλουμε και airol,αλλα μπορεί να σου προκαλέσει αραιωση αν δεν δουλέψει σε εσένα.
Την μινοξιδιλη αξίζει να την αφήσεις στην άκρη για λίγο καιρό.
Εγω έχω στο συρτάρι 5 Kirkland και 3dual gen 15%
Τα οποία θα τα χρησιμοποιήσω αλλα οχι ακόμα

ευχαριστω πολυ.. απλα την πηρα την μινοξ... αλλα δεν την εβαλα.. μονο στους κροταφους... στον δεξιο πιο πολυ θα βαλω, αυτος εχει εισχωρησει λιγο απο το λυκειο ακομα... ο αλλος καλα ειναι.. μακαρι να πετυχει να γινουν καλυτερα :angel:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

thimios72

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
καπα πως τα βλεπεις τα πραγματα με τον ψευδαργυρο?

συνεχιζει να δειχνει θετικα σημαδια?

Ειμαι σταθερός χωρις βελτίωση χωρις υποχώρηση.
Ουσιαστικά ο ψευδαργυρος μου έδωσε την μιση επανεκφυση της μινοξιδιλης που ειχε στην αρχη της.
2 μήνες χωρις μινοξιδιλη πλέον καμία υποχώρηση.
Δηλαδή σε κάποιον που εχει ήδη χάσει η μινοξιδιλη σε απόδοση αντικαθιστώντας την με ψευδαργυρο δεν θα εχει υποχώρηση.
Αυτά μεχρι στιγμής,αναμένω και εγω για το φιναλε στους κροταφους.
Επειδη έχω αρκετά μεγάλη αραιωση στους κροταφους έχω παραγγείλει επίσης derma pen το οποίο θα το δοκιμάσω στα τριγωνακια,σκέτο και με μινοξιδιλη σε διαφορετικό σημείο,αν βγει κάτι καλο θα ανοίξω ενότητα με αναλυτικές οδηγίες.
Επίσης περιμενω μια συσκευή μασάζ με ηλεκτρισμό το οποίο θα το δοκιμάσω πολυ πιο μετα....
και εμενα σχεδον 1 μηνα χωρις μονοξ κρατιεμαι με ρεβιβο ζινκ.Μαλιστα με ρεβιβο λιωνει καλα και η αλοιφη κατι που δεν γινεται με τρικο η νερακι!

kapa

Μέλος του προσωπικού
thimios72 είπε:
και εμενα σχεδον 1 μηνα χωρις μονοξ κρατιεμαι με ρεβιβο ζινκ.Μαλιστα με ρεβιβο λιωνει καλα και η αλοιφη κατι που δεν γινεται με τρικο η νερακι!

:fighting::3m:
Αναμένω τα αποτελέσματα σου thimios...

gianniskritikos2

Active Member
kapa στην υπογραφη σου εχεισ IGF1 δεν βαζεις κατι αλλο απο τους ζινκ σωστα? απλα αναφερεις οτι ανεβαζουν την igf1 ?? γιατι ετσι οπως το βλεπω ειναι σαν να βαζεις κατι αλλο στους κροταφους επιπλεων

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
kapa στην υπογραφη σου εχεισ IGF1 δεν βαζεις κατι αλλο απο τους ζινκ σωστα? απλα αναφερεις οτι ανεβαζουν την igf1 ?? γιατι ετσι οπως το βλεπω ειναι σαν να βαζεις κατι αλλο στους κροταφους επιπλεων

Μονο ψευδαργυρο τίποτα άλλο.
Αυτο στην υπογραφή ειναι ένας οδηγός,αναφέρει ακόμα και το γιατί με φιναστεριδη κάποιοι δεν θα έχουν αποτέλεσμα και κάποιοι θα δουν πολυ επανεκφυση.
Ειναι το ποιο σημαντικό άρθρο που υπάρχει σε όλο το φόρουμ.
Η dht δεν ειναι ο μοναδικός λόγος που χάνουμε τα μαλλακια είχε πει ένας γκουρού.
Υπάρχει και η τριχοπτωση λόγο ινσουλινοαντιστασης
Εχει και αλλα λινκ μεσα

3746741

Member
αγορασα κ εγω σημερα την αλοιφη αυτη που φαινεται στην πρωτη σελιδα!

εβαλα στην παλαμη του αριστερου χεριου μια μικρη ποσοτητα κ επαιρνα λιγο λιγο με το δεξι κ εβαζα στο κεφαλι μου σε επιφανεια norwood 6!

μετα εκανα ενα μασαζ οπως εκανα οταν εβαζα μινοξ κ αυτο ηταν ολο....

βεβαια πραγματι ειναι δυσκολη στο απλωμα,ο τροπος που την εφαρμοσα λετε να μην ειναι καλος?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:

εβαλα στην παλαμη του αριστερου χεριου μια μικρη ποσοτητα κ επαιρνα λιγο λιγο με το δεξι κ εβαζα στο κεφαλι μου σε επιφανεια norwood 6!

βεβαια πραγματι ειναι δυσκολη στο απλωμα,ο τροπος που την εφαρμοσα λετε να μην ειναι καλος?

Χωρις υγρο?
Αυτός ειναι ο τρόπος

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Χωρις υγρο?
Αυτός ειναι ο τρόπος

ναι,χωρις υγρο....γιαυτο ρωταω μηπως δεν ειναι σωστη η εφαρμογη που κανω,επειδη εχω δει πως ολοι χρησιμοποιειται υγρο

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
ναι,χωρις υγρο....γιαυτο ρωταω μηπως δεν ειναι σωστη η εφαρμογη που κανω,επειδη εχω δει πως ολοι χρησιμοποιειται υγρο
Ειναι σωστό,για την ακρίβεια δεν υπάρχει λάθος τρόπος.
Υπαρχει κάλυψη της προβληματικης περιοχής η όχι καλή κάλυψη.μιλαμε για δέρμα πάντα
Αν βλέπεις οτι τα καταφέρνεις χωρις υγρο συνέχισε χωρις

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
Ειναι σωστό,για την ακρίβεια δεν υπάρχει λάθος τρόπος.
Υπαρχει κάλυψη της προβληματικης περιοχής η όχι καλή κάλυψη.μιλαμε για δέρμα πάντα
Αν βλέπεις οτι τα καταφέρνεις χωρις υγρο συνέχισε χωρις

κοιτα,αν υπηρχε υγρος ψευδαργυρος Ελλαδα θα ειχα παρει ηδη κ θα τον χρησιμοποιουσα,επειδη ομως δεν εχω καρτα για αγορες μεσω ιντερνετ θα τον παρω αμμεσα....
αληθεια καπα μπορεις να μου στειλεις εσυ το λινκ του υγρου ψευδαργυρου που αγορασες απο το ιντερνετ?

Μπλουζα