Zinc oxide 10%!!!!

gianniskritikos2

Active Member
καπα πριν κοψεις την μινοχ εισουν λιγο χειροτερα απο οτι στην φοτο που ηταν πριν τις 2 βδομαδες? αν ναι τοτε πιστευω εγω ειναι τρελο αποτελεσμα καθως εσυ εχεις πολυ πολυ μικρα χνουδακια που γινανε τριχες φαντασου τι αποτελεσμα θα εχει σε καποιον που δεν εχει τοσο μικρο χνουδι απλα απλος εχει αδυνατισει η τριχα... τουμπανο..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
μου ρθε στο υμαλο καιαλλος συνδυασμος χαλαταν ψευδααργυρος..τι λεσ καπα??μπορει και να δουμε τιποτα καλο..ορεξη και υπομονη να χουμε......

το xalatan ειναι αναξιο λογου,ειναι μια ουσια 300 φορες ακριβοτερη του ψευδαργυρου και θα αδειασει τις τσεπες μας σε χρονο dt
βεβαιωθειτε οτι δουλευει ο ψευδαργυρος σε εσας και θα προσθεσουμε κατι πολυ φθηνο και αποτελεσματικο.
θα ξεπερασουμε την επανεκφυση της μινοξιδιλης χωρις μινοξιδιλη

gianniskritikos2 είπε:
καπα πριν κοψεις την μινοχ εισουν λιγο χειροτερα απο οτι στην φοτο που ηταν πριν τις 2 βδομαδες? αν ναι τοτε πιστευω εγω ειναι τρελο αποτελεσμα καθως εσυ εχεις πολυ πολυ μικρα χνουδακια που γινανε τριχες φαντασου τι αποτελεσμα θα εχει σε καποιον που δεν εχει τοσο μικρο χνουδι απλα απλος εχει αδυνατισει η τριχα... τουμπανο..

ημουν χειροτερα και απο την πρωτη φωτο με μινοξιδιλη airol.
η μινοξιδιλη ειναι καταδικασμενη να χασει

gianniskritikos2

Active Member
εγω προσωπικα πιστευω πολυ στον ζινκ αλλα πιστευω θελει και τους 2 τυπους ζινκ για να γινει αυτο το αποτελεσμα αλλιος οπως ειπε και ο baldy θα το ειχανε ειδη βρη θελει δηλαδει και πυριθ και οχιντε για αυτο το αποτελεσμα το οποιο για τα ματια μου ακομα και να μην εχεις χασει καθολου και ας μην δωσει επανεκφυση ασχετα αν εδωσε σε σχεση με μινοχ μιλαμε για χρηστη μινοχ 1 χρονου κοντα σημαεινει ακομα δουλευε αν εισουν χρηστης 5 ετων μινοχ τοτε θα λεγα οκ δουλευει αλλα οχι πολυ καλα... αλλα εδω μιλαμε για μινοχ η οποια σιγουρα ειχε το 50% της δυναμης της...

φοβερο αποτελεσμα

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
εγω προσωπικα πιστευω πολυ στον ζινκ αλλα πιστευω θελει και τους 2 τυπους ζινκ για να γινει αυτο το αποτελεσμα αλλιος οπως ειπε και ο baldy θα το ειχανε ειδη βρη θελει δηλαδει και πυριθ και οχιντε για αυτο το αποτελεσμα το οποιο για τα ματια μου ακομα και να μην εχεις χασει καθολου και ας μην δωσει επανεκφυση ασχετα αν εδωσε σε σχεση με μινοχ μιλαμε για χρηστη μινοχ 1 χρονου κοντα σημαεινει ακομα δουλευε αν εισουν χρηστης 5 ετων μινοχ τοτε θα λεγα οκ δουλευει αλλα οχι πολυ καλα... αλλα εδω μιλαμε για μινοχ η οποια σιγουρα ειχε το 50% της δυναμης της...
το βρηκανε οτι ο ψευδαργυρος δουλευει στην αλωπεκια,τα λινκ που εδωσα πριν καποιος τα εγραψε και καποιοι σε εργαστηρια το δοκιμασαν.
το θεμα ειναι ποιος μπηκε στον κοπο να το δοκιμασει

gianniskritikos2

Active Member
σωστο και αυτο και μαλιστα ποιος τα πιστευει... ποιος θα πιστευε οτι μια κρεμα μωρου κανει τετοια δουλεια

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
σωστο και αυτο και μαλιστα ποιος τα πιστευει... ποιος θα πιστευε οτι μια κρεμα μωρου κανει τετοια δουλεια

baby ass:21m:
το ξανα λεω ο IGF 1 ειναι το κλειδι στην φαλακρα.
οι χρηστες φιναστεριδης που δεν ειχαν μεταβολη στην IGF1 δεν ειχαν αποτελεσματα.
οι χρηστες φιναστεριδης που ειχαν μεταβολη στην IGF1 ειχαν απιστευτο regrowth μονο με φιναστεριδη

Prosim

Member
Μια ερώτηση, μιας και μπορεί να μου διέφυγε τόσες σελίδες. Το αραίωμα Zinc Οxide με Ζιρτέκ παίζει; Ή λέω μπαρούφες; Ξεκινάω και γω από αύριο Ζινγκ αλοιφή γι΄αυτό, αλλά σκέφτομαι μην κόψω το ζιρτέκ μιας και μου κάνει (απ' ό,τι βλέπω) δουλειά.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Prosim είπε:
Μια ερώτηση, μιας και μπορεί να μου διέφυγε τόσες σελίδες. Το αραίωμα Zinc Οxide με Ζιρτέκ παίζει; Ή λέω μπαρούφες; Ξεκινάω και γω από αύριο Ζινγκ αλοιφή γι΄αυτό, αλλά σκέφτομαι μην κόψω το ζιρτέκ μιας και μου κάνει (απ' ό,τι βλέπω) δουλειά.

φυσικα με οποιαδηποτε ουσια

baldy

Member
gianniskritikos2 είπε:
baldy πως εξηγεις οτι σε 2 μηνες αποχης μινοχ ο αλλος δεν εχει υποχωριση αλλ αμαλιστα επανεκφυση?? ποιος σου λεει οτι ειναι τοσο απλο? μπορει να χριαζεται να συνδιασεις και πυριθιονιο και οχιντε για να κανει δουλεια δουλεια κανει δεν ειναια κομα σε δοκιμη... το θεμα ειναι ποσο κανει μεχρι στιγμης ενα ειναι σιγουρο οτι συντηρει την μινοχ αυτο δεν νομιζω να το αρνισε...αρα μην εισαι αρνιτικος

ακου λες ειναι παριγορια οτι κανεις κατι αλλα χωρις αποτελεσμα .... ο αλλος εχει αποτελεσμα!

πολλα μπορει αν εσυ νομιζεις οτι θα λυσεις αυτο που δεν εχουν λυσει οι χρηματοδοτουμενες επιστημονικες ερευνες καντο.Το πιο πιθανο ομως να ξερεις ειναι να κανεις μια τρυπα στο νερο.Οπως ειπα ειναι περισσοτερο ψυχολογικο παρα πραγματικοτητα.Ψαξε στο ιντερνετ και θα δεις 10.000 ερευνες που λενε οτι υπαρχουν ενδειξεις οτι ο ψεδαργυρος ή η τοκοτριερολη ή δεν ξερω εγω τι βοηθαει στην επανεκφυση.Στο τελος το μονο που υπαρχει ειναι η μινοξ και τα αντιαδρογονα ολλα τα αλλα ειναι ενας μηχανισμος αμυνας για να πιστευεις οτι καπως το ελεγχεις

kapa

Μέλος του προσωπικού
baldy είπε:
πολλα μπορει αν εσυ νομιζεις οτι θα λυσεις αυτο που δεν εχουν λυσει οι χρηματοδοτουμενες επιστημονικες ερευνες καντο.Το πιο πιθανο ομως να ξερεις ειναι να κανεις μια τρυπα στο νερο.Οπως ειπα ειναι περισσοτερο ψυχολογικο παρα πραγματικοτητα.Ψαξε στο ιντερνετ και θα δεις 10.000 ερευνες που λενε οτι υπαρχουν ενδειξεις οτι ο ψεδαργυρος ή η τοκοτριερολη ή δεν ξερω εγω τι βοηθαει στην επανεκφυση.Στο τελος το μονο που υπαρχει ειναι η μινοξ και τα αντιαδρογονα ολλα τα αλλα ειναι ενας μηχανισμος αμυνας για να πιστευεις οτι καπως το ελεγχεις

πρωτα απο ολα να πω οτι μπερδευεσαι,δευτερον δοκιμασες μινοξιδιλη,προσκαρ.ψευδαργυρο?
αν οχι ρωτα εμενα που τα δοκιμασα

baldy

Member
kapa είπε:
weznem είπε:
μεγαλη επιτυχια για εμενα θα ναι να στο γεμιζει αυτο το 1,5 εκατοστο ολο με τριχες,πληρη επαναφορα δηλαδη,δυσκολο μεν αλλα το ευχομαι,ειναι οι κροταφοι δυσκολο σημειο.. μπραβοκαππα παμε γερα τα ραστα ειναι μπροστα σε μας χαχα.. :) O0

2 μηνες πριν με μινοξιδιλη airol ο κροταφος αυτος ηταν χειροτερα,και τριχες να μην γινουν....
ουτε η μινοξιδιλη τα εκανε τριχες

τωρα που τις ξαναβλεπω διπλα διπλα εχω βελτιωση απο οτι 2 εβδομαδες πριν.
τι λετε παιδια ακουω γνωμες

η φωτο δεν τραβηχτηκε απο την ιδια γωνια ακομα τα μαλλια αν το προσεξεις ειναι πιο κοντοκουρεμενα.Δεν αποκλειο τιποτα αλλα αυτες οι φωτογραφιες δεν ειναι κανενα αποδεικτικο στοιχειο,ξερεις ποσες φορες εχω τραβηξει φωτογραφιες και λεω ωχ κοιτα ειναι εμφανης η διαφορα τη να εγινε αραγε,και αυτο χωρις καμια θεραπεια ετσι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
baldy είπε:
η φωτο δεν τραβηχτηκε απο την ιδια γωνια ακομα τα μαλλια αν το προσεξεις ειναι πιο κοντοκουρεμενα.Δεν αποκλειο τιποτα αλλα αυτες οι φωτογραφιες δεν ειναι κανενα αποδεικτικο στοιχειο,ξερεις ποσες φορες εχω τραβηξει φωτογραφιες και λεω ωχ κοιτα ειναι εμφανης η διαφορα τη να εγινε αραγε,και αυτο χωρις καμια θεραπεια ετσι

αν θελεις να δοκιμασεις κατι και να το κρινεις κανε το.
μετα χαρας να θαψεις τον ψευδαργυρο μετα..οπως θα τον θαψουν οσοι δεν θα εχουν αποτελεσμα
αν δεν εχεις δοκιμασει κατι και κρινεις βαση συναισθηματος τι ησχυει και τι οχι ειναι λαθος,φιλικα στο λεω,εχω δοκιμασει πολλα

baldy

Member
kapa είπε:
baldy είπε:

πρωτα απο ολα να πω οτι μπερδευεσαι,δευτερον δοκιμασες μινοξιδιλη,προσκαρ.ψευδαργυρο?
αν οχι ρωτα εμενα που τα δοκιμασα
ψευδαργυρο εχουν τα σαμπουαν που χρησιμοποιω σε σπρει οχι, μινοξιδιλη το τελευταιο διαστημα με διακοπες,προσκαρ οχι.Αλλα γιατι βαζουμε μινοξιδιλη προσκαρ και ψευδαργυρο στο ιδιο τσουβαλι.Οπως ειπα εκτος απο ψευδαργυρο υπαρχουν εκατο αλλες εναλλακτικες θεραπειες,ο ψευδαργυρος ειναι μια απλη επιλογη απο τις δεκαδες εναλλακτικες.Αν βοηθαει? μπορει το ποσο δεν το ξερω,αλλα και παλι εκφραζω την αμφιβολια μου πως μπορει κατι τοσο απλο να μην ειχε βρεθει

kapa

Μέλος του προσωπικού
baldy είπε:
ψευδαργυρο εχουν τα σαμπουαν που χρησιμοποιω σε σπρει οχι, μινοξιδιλη το τελευταιο διαστημα με διακοπες,προσκαρ οχι.Αλλα γιατι βαζουμε μινοξιδιλη προσκαρ και ψευδαργυρο στο ιδιο τσουβαλι.Οπως ειπα εκτος απο ψευδαργυρο υπαρχουν εκατο αλλες εναλλακτικες θεραπειες,ο ψευδαργυρος ειναι μια απλη επιλογη απο τις δεκαδες εναλλακτικες.Αν βοηθαει? μπορει το ποσο δεν το ξερω,αλλα και παλι εκφραζω την αμφιβολια μου πως μπορει κατι τοσο απλο να μην ειχε βρεθει
και ξανα λεω,εχει βρεθει οτι βοηθαει και εχω βαλει ερευνες στην αρχη...
το οτι πρωτη φορα δοκιμαζεται κατι δεν σημαινει οτι ειναι καινουριο
υπαρχουν οντως 100 αλλες εναλακτικες.
τα βαζω ολα σε ενα τσουβαλι γιατι απετυχαν για διαφορετικους λογους

baldy

Member
Τι να σου πω μακαρι,αλλα δεν βλεπω να πολυσυζητιεται το θεμα παραεξω αν ειναι καινουργια η ερευνα και στις αρχες και τη ξετσιπωσες τοτε αξιζεις συγχαρητιρια.Καπα επειδη εσυ το ψαχνεις το θεμα και τα εχεις δοκιμασει ολλα ακομα και τα πιο δραστικα,θα επρεπε να εχεις αντιληφθει οτι απλα τιποτα δεν δουλευει,τωρα με απλο ψευδαργυρο να κανεις τη δουλεια της μινοξ,συγγνωμη αλλα θα επρεπε να ημαστε πολυ μ.. που δεν το βρηκαμε ακομα, αν κοτζαμ αντιαδρογονα και μινοξ δεν σου κρατησαν τις τριχες στο κεφαλι σου πιστευεις οτι ο ψευδαργυρος θα το κανει.Εγω προσωπικα θα με βολευε να εχεις δικιο,ιδωμεν

dk1984

Member
kapa τι αλλο σκεφτεσαι μαζι με ζινκ συνδιασμο?μιλαω για τοπικο παντα παντως εγω χρησιμοποιω εδω και 5 μερες dactodor-minox και περιμενω την τοcotrienol.

gianniskritikos2

Active Member
baldy κανε χρηση μινοχ για 1 χρονο κοφτινε και αν χασεις εδαφος ελα μετα να μου πεις δεν δουλευει ο ψευδαργυρος για ολα εχεις κατι να πεις για ολα... τιποτα δεν εχεις αφισει τιποτα ομως! για την μινοχ ελεγες τα κερατα σου ρυτιδες μαυρους κυκλους εκανες ποστ για να βγαλεις την μινοχ αχριστη στο κερατινε εκφρασες την αποψη σου οτι ειναι μια μουφια σε οτι δοκιμαζετε να σου πω κατι και δεν το λεω με συμπαθια οπως σου μιλαγα συνηθως αλλα το λεω για το καλο σου μην ξαναμπεις στο φορουμ δεν μπορω να στο απαγορεψω εγω αλλα στο πρωτινο...διοτι εχεις σχηματισει την αποψει σου ξερεις πλεων τι υπαρχει για την τριχοπτωση οπως λες μινοχ και αντιανδρογονα οτι χριαστεις απο αυτα μπαινε και ρωτα αλλα μην καθεσε και τρως χρονο διοτι το φορουμ εχει και μελοι που ψαχνουν νεες θεραπιες ενω εσυ τα αμφυσβητης ολα λεγοντας οτι οι θεραποιες ειναι αυτες και αυτες τι μαλακες ειναι που ψαχνουν ... το φορουμ εχει 2 σκελοι το ενα ειναι να βοηθαει οσους θελουν βοηθια πρωτινοντας του λυσεις και το αλλο ειναι η ευρεση νεων θεραπιον μεσο πειραματων δεν εχουμε την ορεξη σου για οτι παμε να βγαλουμε στην φορα να χουμε την γκρηνια σου μπαινε στο φορουμ και διαβαζε μονο για μινοχ αντιαδρογονα και ρωτα τις αποριες σου μην ασχολισε με το δεφτερο σκελος που ανεφερα καντο delete απο το ματι σου οκ?? ο καπα εχει φαει τις θεραπιες με το κουταλι για να λεει οτι κατι δουλευει σε αυτον δουλευει και μαλιστα δεν εχει την αναγκη της φοτο το βλεπει μονος του αν δουλευει εχει μαθει τους κροταφους του απεξω.... καθημερινα βαζει τοπικα εκει περα ξερει μεχρι και το παραμικρο χνουδι εκει πανω αρα ο ιδιος ξερει αν δουλεψε και οχι εσυ που λεγοντας οτι απο την φοτο δεν βγαζεις ακρη για να το λεει ο ιδιος ετσι ειναι!

κουραστικα πια! δεν καταλαβαινεις χριστο σου λεει ο wnez δεν εχεις οβαλ κεφαλι σου διχνει πιο ειναι το οβαλ και απαντας οχι εγω εχο οβαλ αυτη δεν εχει........ και να επαναλαμβανεις εχω οβαλ τελος ε δεν καταλαβαινεις εχεις δικο σου θεο

kapa

Μέλος του προσωπικού
baldy είπε:
Τι να σου πω μακαρι,αλλα δεν βλεπω να πολυσυζητιεται το θεμα παραεξω αν ειναι καινουργια η ερευνα και στις αρχες και τη ξετσιπωσες τοτε αξιζεις συγχαρητιρια.Καπα επειδη εσυ το ψαχνεις το θεμα και τα εχεις δοκιμασει ολλα ακομα και τα πιο δραστικα,θα επρεπε να εχεις αντιληφθει οτι απλα τιποτα δεν δουλευει,τωρα με απλο ψευδαργυρο να κανεις τη δουλεια της μινοξ,συγγνωμη αλλα θα επρεπε να ημαστε πολυ μ.. που δεν το βρηκαμε ακομα, αν κοτζαμ αντιαδρογονα και μινοξ δεν σου κρατησαν τις τριχες στο κεφαλι σου πιστευεις οτι ο ψευδαργυρος θα το κανει.Εγω προσωπικα θα με βολευε να εχεις δικιο,ιδωμεν

λιγο συζητιεται στα ξενα φορουμ αλλα δεν εχω δει να το εχουν δοκιμασει.
ο ψευδαργυρος ειναι απο τις παλαιοτερες θεραπειες.
οντως απο οσα δοκιμασα ολα απετυχαν αλλα εδω εχω regrowth και δεν φταιει ο φωτισμος,ειμαι δυο μηνες χωρις μινοξιδιλη και δεν μου έλειψε καθόλου ,ισως την προσθεσω του χρονου

dk1984 είπε:
kapa τι αλλο σκεφτεσαι μαζι με ζινκ συνδιασμο?μιλαω για τοπικο παντα παντως εγω χρησιμοποιω εδω και 5 μερες dactodor-minox και περιμενω την τοcotrienol.

μην ξεκινησεις ταυτοχρονα θεραπειες,αφησε χρονο μεταξυ τους για να δεις τι πραγματικα δουλεψε και τι οχι,οι τοκοτριενολες δινουν ενα μικρο regrowth.
ακομα μελεταω για το επομενο που θα παει γαντι με τον ψευδαργυρο,ειναι πααααααααααααααρα πολλα
μονο τους τιτλους αν διαβασεις θα κουραστεις http://www.hairloss-research.org/updates.html

dk1984

Member
thanks Kapa τουλαχιστον τη dactodor μπορω να την χρησιμοποιω καθε εξαμηνο??? Γιατι και χνουδακια εχω δεΙ πανω στην χαιρλινε αλλα ΚΑΙ διαφορα στο παχος της τριχας

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
thanks Kapa τουλαχιστον τη dactodor μπορω να την χρησιμοποιω καθε εξαμηνο??? Γιατι και χνουδακια εχω δεΙ πανω στην χαιρλινε αλλα ΚΑΙ διαφορα στο παχος της τριχας
αχ αυτην η daktodor,περασαν 14 χρονια παρεας....
θυμαμαι στον στρατο παντα καιγομουν στο ιδιο σημειο απο τον φουρνο και ξεφλουδιζε το δερμα μετα απο ενα λεπτο,τα σημαδια φυγανε μετα απο 5 χρονια.
μια φορα που καηκα ηρθε ενας φανταρος τρεχοντας και μου λεει "φιλαρακι,φιλαρακι βαλε αυτην την κρεμα"
τελικα το δερμα ξεφλουδισε παλι αλλα την επομενη μερα δεν υπηρχε σημαδι,απο τοτε εχω παντα μια μαζι,εγκαυματα,αλεργιες,ερεθισμους,επανεκφυση..
εντελως of:angel:
για περιστασιακη χρηση ειναι οκ αν την χρησιμοποιεις

Μπλουζα