Zinc oxide 10%!!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
κοιτα,αν υπηρχε υγρος ψευδαργυρος Ελλαδα θα ειχα παρει ηδη κ θα τον χρησιμοποιουσα,επειδη ομως δεν εχω καρτα για αγορες μεσω ιντερνετ θα τον παρω αμμεσα....
αληθεια καπα μπορεις να μου στειλεις εσυ το λινκ του υγρου ψευδαργυρου που αγορασες απο το ιντερνετ?
αυτο εχω http://www.ebay.com/itm/Z-CARE-Lotion-4-fl-Oz-25-Zinc-Pyrithione-/390197523140?pt=US_Skin_Care&hash=item5ad995b2c4
ειναι απο ebay ομως.
δεν ξερω την τυφλα μου απο αγορες με καρτα ουτε απο υπολογιστες αλλα ειναι πολυ ευκολο.
αν θελεις ακολουθεις τα βηματα.
πας σε μια eurobank ανοιγεις λογαριασμο αν δεν εχεις ηδη με βιβλιαριο κανονικα.
ρωτας τον υπαλληλο την διαδικασια για να βγαλεις prepaid visa.
θα σε καθοδηγησουν,μετα κανεις καταθεση στην καρτα οχι στο βιβλιαριο.
για το αν ειναι ασφαλες εγω εχω παραγγειλει περισσοτερο απο 50 φορες χωρις κανενα προβλημα.οχι προιοντα μονο για τριχοπτωση.
θα χρειαστεις εναν γνωστο σου να σε καθοδηγησει στην πρωτη αγορα
στις αγορες καλο ειναι να μην υπερβαινουμε τα 150 ευρω γιατι εχουμε και τελωνειο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
επειδη ειμαι ασχετος τελωνειο πληρωνεις οσο φτηνο και αν ειναι το προιον γιατι εγω παρηγγειλα τοco8 που εχει 25€ θα πληρωσω τελωνειο??

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
κοιτα,αν υπηρχε υγρος ψευδαργυρος Ελλαδα θα ειχα παρει ηδη κ θα τον χρησιμοποιουσα,επειδη ομως δεν εχω καρτα για αγορες μεσω ιντερνετ θα τον παρω αμμεσα....
αληθεια καπα μπορεις να μου στειλεις εσυ το λινκ του υγρου ψευδαργυρου που αγορασες απο το ιντερνετ?
αυτο εχω http://www.ebay.com/itm/Z-CARE-Lotion-4-fl-Oz-25-Zinc-Pyrithione-/390197523140?pt=US_Skin_Care&hash=item5ad995b2c4
ειναι απο ebay ομως.
δεν ξερω την τυφλα μου απο αγορες με καρτα ουτε απο υπολογιστες αλλα ειναι πολυ ευκολο.
αν θελεις ακολουθεις τα βηματα.
πας σε μια eurobank ανοιγεις λογαριασμο αν δεν εχεις ηδη με βιβλιαριο κανονικα.
ρωτας τον υπαλληλο την διαδικασια για να βγαλεις prepaid visa.
θα σε καθοδηγησουν,μετα κανεις καταθεση στην καρτα οχι στο βιβλιαριο.
για το αν ειναι ασφαλες εγω εχω παραγγειλει περισσοτερο απο 50 φορες χωρις κανενα προβλημα.οχι προιοντα μονο για τριχοπτωση.
θα χρειαστεις εναν γνωστο σου να σε καθοδηγησει στην πρωτη αγορα
στις αγορες καλο ειναι να μην υπερβαινουμε τα 150 ευρω γιατι εχουμε και τελωνειο.

ok!ευχαριστω πολυ!
κ κατι για το τελος!
εβαλα κρεμα zinc το βραδυ κ μινοξ το πρωι!
ειμαστε σιγουροι οτι δεν αλληλεπιδρουν οι δυο ουσιες?

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
επειδη ειμαι ασχετος τελωνειο πληρωνεις οσο φτηνο και αν ειναι το προιον γιατι εγω παρηγγειλα τοco8 που εχει 25€ θα πληρωσω τελωνειο??

μεχρι στιγμης δεν ειχα κανενα προβλημα με τελωνειο αλλα οι αγορες μου ηταν μικροτερες των 150 ευρω

3746741 είπε:
ok!ευχαριστω πολυ!
κ κατι για το τελος!
εβαλα κρεμα zinc το βραδυ κ μινοξ το πρωι!
ειμαστε σιγουροι οτι δεν αλληλεπιδρουν οι δυο ουσιες?

μπορεις και ετσι.
εγω δεν πιστευω σε αλληλεπιδραση απο την στιγμη που δεν ειναι στο ιδιο διαλυμα

3746741

Member
επισης αποτι εχω διαβασει το zinc αρχικα το χρησιμοποιησες καπα σαν dht blocker,ασχετα αν ειδες κ επανεκφυση!

στο θεμα τριχοπτωση ειδες διαφορα?

ειδες δηλαδη να χανεις λιγοτερες τριχες?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
επισης αποτι εχω διαβασει το zinc αρχικα το χρησιμοποιησες καπα σαν dht blocker,ασχετα αν ειδες κ επανεκφυση!

στο θεμα τριχοπτωση ειδες διαφορα?

ειδες δηλαδη να χανεις λιγοτερες τριχες?
ακομα οχι σαν blocker μονο σαν growth.
περιμενω σκονη zinc oxide για λοσιον

χρησιμοποιώ μινοξ 5% εδώ και 3 μήνες αξίζει να την αφήσω στην άκρη και να αρχίσω zinc ούτως ώστε να την χρησιμοποιήσω στο μέλλον και να μην χάση απο τώρα την δύναμή της?

βάζω μόνο στους κροτάφους και είδα shedding άλλα και μια μικρή επανεμφάνιση άλλα είμαι χειρότερα από ότι πριν την ξεκινήσω!

weznem

Well-Known Member
δεν γινεται να σαι χειροτερα απο την στιγμη που εισαι στην αρχη της μινοξ..μαλλον δεν εβλεπες τα μαλλια σου προσεκτικα,εκτος και αν εχεις σεντιγκ

kapa

Μέλος του προσωπικού
mastermind είπε:
χρησιμοποιώ μινοξ 5% εδώ και 3 μήνες αξίζει να την αφήσω στην άκρη και να αρχίσω zinc ούτως ώστε να την χρησιμοποιήσω στο μέλλον και να μην χάση απο τώρα την δύναμή της?

αξιζει...

gianniskritikos2

Active Member
εγω πιστευω οτι μιας και εισαι στην αρχη 3μηνο δεν εχει χασει ακομα σε δυναμη μην την βγαλεις στην ακρη βαζε ανα 3 μερες ωστε να περνεις και καποιο οφελος πιστευω ετσι δεν θα χανει σε δυναμη... ειναι πολυ διαστημα ανα 3 μερες αλλα δεν σε νιαζει εφοσον εχεις τον ζινκ δηλαδει θα εχεις ενα μικρο μπονους απο την μινοχ η οποια πολυ πιθανων δεν θα χανει ετσι σε δυναμη που και να χασει κανεις ενα διαλυμα χρησιμοποιοντας ζινκ και την ξαναβαζεις στον παιχνιδι με αλλη δοσολογια που κρινης απαραιτιτη

baldy

Member
να επισημανω οτι η zinc ειναι πειραματικη και οχι αποδεδειγμενη θεραπεια,οσο για το θεμα χανει την δυναμη της ειναι λαθος εκφραση,δεν το ξερουμε αυτο και το ειχαμε συζητησει μαλιστα σε αλλο thread.Δεν ειναι η μινοξιδιλη που χανει την δυναμη ειναι γνωστο οτι απλως επιβραδυνει την τριχοπτωση δεν την σταματαει,τωρα αν ειναι εθιστικη αυτο δεν μπορει να το πει κανενας με σιγουρια απο οτι καταλαβα.Το zinc δεν ειναι υποκαταστατο της μινοξιδιλης,δεν ειναι εγκεκριμενη θεραπεια,οποτε περισσοτερο ειναι μια παρηγορια οτι κανεις κατι παρα οτι εχει αποτελεσματα.Αμα ηταν ετσι ολη θα αρχιζαν να παιρνουν zinc,αλιμονο αν με απλο ψευδαργυρο βοηθουσες την ραφλα,αμα ηταν τοσο απλο θα ειχε ανακαλυφθει αιωνες πριν.Επαναλαμβανω το οτι αν η μινοξιδιλη ειναι εθιστικη δεν εχει απαντηθει και συμφωνα με την δερμματολογο που ειχα παει,δεν μου ειπε οτι σταματαει να λειτουργει οταν την ρωτησα ουτε οτι χανει την δυναμη της.Απλως καποια στιγμη οτι ειναι να χασεις θα το χασεις.Ελπιζω να γινα κατανοητος

Α παιδια υπαρχει κανενα thread που συζηταμε για την μινοξ γενικα? θα προτιμουσα να μην ανοιξω καινουργιο thread

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
baldy πως εξηγεις οτι σε 2 μηνες αποχης μινοχ ο αλλος δεν εχει υποχωριση αλλ αμαλιστα επανεκφυση?? ποιος σου λεει οτι ειναι τοσο απλο? μπορει να χριαζεται να συνδιασεις και πυριθιονιο και οχιντε για να κανει δουλεια δουλεια κανει δεν ειναια κομα σε δοκιμη... το θεμα ειναι ποσο κανει μεχρι στιγμης ενα ειναι σιγουρο οτι συντηρει την μινοχ αυτο δεν νομιζω να το αρνισε...αρα μην εισαι αρνιτικος

ακου λες ειναι παριγορια οτι κανεις κατι αλλα χωρις αποτελεσμα .... ο αλλος εχει αποτελεσμα!

mikegad

Well-Known Member
από σήμερα λέω να ξεκινήσω και εγώ με κρέμα ψευδαργύρου.
Πήγα σουπερ μάρκετ και έψαχνα την proderm ή κάποια άλλη με zinc από 10 - 15%
Τελικά δεν είχε μεγάλη ποικιλία και η μόνη που βρήκα είναι μία της nivea με 20%
Είχε και άλλες αλλά δεν έγραφαν ποσοστό του zinc (απλά τον ανέφεραν στα συστατικά)

Η κρέμα που πήρα είναι αυτή
http://www.healthypharmacy.gr/el/farmakeio/brefiki-kai-paidiki-frontida/frontida-paidiki-brefiki/panes-poudres-talk-sigkama/nivea-baby-prostateitiki-krema-gia-sigkamata-100ml.html?manufacturer_id=0&ref=bestprice.gr
και γράφει πως περιέχει και έλαιο από φύτρο συταριού.Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει υπάρχει πρόβλημα με αυτό.Σωστα?
Επίσης επειδή είναι 20% θα πρέπει να βάζω μικρότερη ποσότητα.σωστά?

weznem

Well-Known Member
γιανναρε εν μερει εχει δικιο ο baldy,δηλαδη μην εισαι αισιοδοξος οτι ο ψευδαργυρος θα σου δωσει οτι η μινοξιδιλη στην αρχη της,δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει,διοτι ειναι πιο αδυναμη απο την μινο σε επανεκφυση..τωρα βεβαια δουλευουν απο διαφορετικα μονοπατια,τα δυο σκευασματα.. ειναι σε πειραματικο σταδιο απλα ειναι υποσχομενο και αξιζει.. μπορει μαζι με την μινοξιδιλη να σου δωσει πους τρελο,μπορει οχι,μπορει να ναι καλο μπλοκερ,πολλα μπορει αν δεν δοκιμασουμε δεν θα μαθουμε..

gianniskritikos2

Active Member
αυτα που λες ειπα και εγω γενζ.... και εν μερη εχει δικιο... αλλα οχι εξολοκληρου δεν μπορει να λεει οτι δεν εχει αποτελεσμα και αυτο το βγαζουμε απο το κεφαλι μας για να λεμε οτι κατι κανουμε στην απελπισια μας συγκεκριμενα το ποστ που εκανε διχνει καθαρα να λεει παιδια πειραματιζομαστε ακομα... δεν σημαινει τιποτα το πιο πιθανων ειναι να ειναι μουφα νερακι κοπανιστο.. αμα εκανε κατι θα το χανε βρει ειδη δεν ειναι κατι δυσκολο μην τρελενεστε... εγω με αυτο δεν συμφωνω τωρα αν εσυ wenz συμφωνεις εγω παω πασο

kapa

Μέλος του προσωπικού
αν αυτο ειναι αυθυποβολη το να κατεβει ο κροταφος 1,5 cm τοτε θελω αυθυποβολη

Συνημμένα

• image_1365098147902580.jpg
    image_1365098147902580.jpg
    95.7 KB · Προβολές: 144

weznem

Well-Known Member
μεγαλη επιτυχια για εμενα θα ναι να στο γεμιζει αυτο το 1,5 εκατοστο ολο με τριχες,πληρη επαναφορα δηλαδη,δυσκολο μεν αλλα το ευχομαι,ειναι οι κροταφοι δυσκολο σημειο.. μπραβοκαππα παμε γερα τα ραστα ειναι μπροστα σε μας χαχα.. :) O0

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
μεγαλη επιτυχια για εμενα θα ναι να στο γεμιζει αυτο το 1,5 εκατοστο ολο με τριχες,πληρη επαναφορα δηλαδη,δυσκολο μεν αλλα το ευχομαι,ειναι οι κροταφοι δυσκολο σημειο.. μπραβοκαππα παμε γερα τα ραστα ειναι μπροστα σε μας χαχα.. :) O0

2 μηνες πριν με μινοξιδιλη airol ο κροταφος αυτος ηταν χειροτερα,και τριχες να μην γινουν....
ουτε η μινοξιδιλη τα εκανε τριχες

τωρα που τις ξαναβλεπω διπλα διπλα εχω βελτιωση απο οτι 2 εβδομαδες πριν.
τι λετε παιδια ακουω γνωμες

Συνημμένα

• image_1363808514593400.jpg
    image_1363808514593400.jpg
    78.9 KB · Προβολές: 221
  • image_1365098147902580.jpg
    image_1365098147902580.jpg
    95.7 KB · Προβολές: 217

weznem

Well-Known Member
μου ρθε στο υμαλο καιαλλος συνδυασμος χαλαταν ψευδααργυρος..τι λεσ καπα??μπορει και να δουμε τιποτα καλο..ορεξη και υπομονη να χουμε......

Μπλουζα