Zinc oxide 10%!!!!

freewilly

Member
kapa είπε:
edyuser1 είπε:
καπα αν βαλω λιγο παραπανω τι λες να γινει απο αυτο που λες τι λες να γινει το χειροτερο σεναριο.εγω σκεφτομαι να βαλω ενα μπαλακι και στους 2 κροταφους και ενα μπαλακι στην κορυφη δλδ συνολο 2 μπαλακια αλλα δεν ξερω τωρα με μινοξ η χωρις για να δω τι γινετε

θα αργησει να εξαφανιστει,στην αρχη για 10 λεπτα αφηνει ασπρο χρωμα.
οι κρεμες αυτες σε αντιθεση με αλλες ειναι σαν στοκος,σε εμφανιση και σε αφη.
ειναι πιο δυσκολο να απλωθουν σε σχεση με αλλες κρεμες

Στην αρχή για να την μαλακώσω την έβαζα με minox στα χέρια μου.

Έπειτα έβαζα την ποσότητα της κρέμας που ήθελα και την ζέσταινα με πιστολάκι μαλλιών το οποίο έπιασε,μαλάκωσε και την άλειφα πολύ πιο εύκολα.

Τώρα δοκιμάζω και την αναμιγνύω με λίγο ελαιόλαδο μιας και είναι γνωστό πως το ελαιόλαδο στα μαλλιά μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Θα μου πείτε εδώ προσπαθούμε να μειώσουμε την λαδίλα και θα βάλουμε και ελαιόλαδο?? Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.Τις ώρες που τα βάζω αυτά δεν είμαι έξω αλλά στο σπίτι..όσο για την υφή..και έξω να βγω,δεν ακουμπάει κανένας τα μαλλιά μου! Σίγουρα όμως αν είναι να βγω βάζω λίγο ζελ ή άλλο προϊόν styling και είναι κανονικά..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member
κανενα νεο παιδια για το απο που μπορουμε να προμηθευτουμε υγρο ψευδαργυρο απο Ελλαδα εχουμε?

gianniskritikos2

Active Member
kapa ειχ ρωτισει κατι αλλα δεν το ρωτησα σωστα οποτε το ξαναροταω σωστα τωρα.... εσυ χρισιμοποιεις πυριθιονιο και οχιντε πες οτι σου δινει ο πυριθιονιος ολη του δουλεια και ο αλλος ειναι ενα τπτ σχεδον η το αναποδο... πως θα ξερουμε ποιος κανει την καλη δουλεια... ο πυριθιονιος η ο οχιντε? σκευτομε να παω ν απαρω μια κρεμα απο το συπερ μαρκετ αυτη που εδειξες... αλλα αν χριαζετε συνδιασμο και με πυριθιονιο??

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
kapa ειχ ρωτισει κατι αλλα δεν το ρωτησα σωστα οποτε το ξαναροταω σωστα τωρα.... εσυ χρισιμοποιεις πυριθιονιο και οχιντε πες οτι σου δινει ο πυριθιονιος ολη του δουλεια και ο αλλος ειναι ενα τπτ σχεδον η το αναποδο... πως θα ξερουμε ποιος κανει την καλη δουλεια... ο πυριθιονιος η ο οχιντε? σκευτομε να παω ν απαρω μια κρεμα απο το συπερ μαρκετ αυτη που εδειξες... αλλα αν χριαζετε συνδιασμο και με πυριθιονιο??

Υπομονή 10 μέρες.
Τα growth σε εμένα οπως και η μινοξιδιλη στον πρώτο μήνα έχουν δώσει το 50%.
Μετα γυρνάω σε λοσιόν oxide αλλα θέλω λίγο υπομονή πάλι μεχρι να βεβαιωθω ότι δουλεύει και δεν έκανα κάτι στραβά στην κατασκευή.η λοσιόν δεν θα εχει καθόλου λαδιλα,έχω καλή αναλογία συστατικών στα υπόψιν

sofiaa

New Member
Καλησπέρα,
θα ήθελα τη βοήθεια σας.Διάβασα το topic και απ'ότι κατάλαβα δεν έχει παρενέργειες το Zinc oxide. Είμαι κοπέλα και χρησιμοποιώ γύρω στους 7 μήνες minox 2%. Επειδή δε νομίζω ότι μου προσφέρει το αποτέλεσμα που είχε τους πρώτους μήνες και επιπλεόν μου προκαλεί τριχοφυία στο πρόσωπο, ψάχνω να την αντικαταστήσω.Θα μπορούσα να τη σταματήσω και να χρησιμοποιήσω τη συγκεκριμένη αλοιφή;

kapa

Μέλος του προσωπικού
sofiaa είπε:
Καλησπέρα,
θα ήθελα τη βοήθεια σας.Διάβασα το topic και απ'ότι κατάλαβα δεν έχει παρενέργειες το Zinc oxide. Είμαι κοπέλα και χρησιμοποιώ γύρω στους 7 μήνες minox 2%. Επειδή δε νομίζω ότι μου προσφέρει το αποτέλεσμα που είχε τους πρώτους μήνες και επιπλεόν μου προκαλεί τριχοφυία στο πρόσωπο, ψάχνω να την αντικαταστήσω.Θα μπορούσα να τη σταματήσω και να χρησιμοποιήσω τη συγκεκριμένη αλοιφή;

Σε γυναικείο μαλλι δύσκολο,δεν ειναι εύκολη η εφαρμογη συν την λαδιλα.
Μπορείς όμως να δοκιμασεις σε ένα μικρό σημείο και σχετικά άδειο,κροταφοι πχ.
Αν βεβαιωθεις ότι δούλεψε σε αυτο το therd θα βρεις και λινκ με κατασκευή λοσιόν,που μάλλον θα πάμε σε 2% μιας και η έρευνα λέει ότι το 1% προκαλει regrowth

sofiaa

New Member
kapa είπε:
sofiaa είπε:
Καλησπέρα,

Σε γυναικείο μαλλι δύσκολο,δεν ειναι εύκολη η εφαρμογη συν την λαδιλα.
Μπορείς όμως να δοκιμασεις σε ένα μικρό σημείο και σχετικά άδειο,κροταφοι πχ.
Αν βεβαιωθεις ότι δούλεψε σε αυτο το therd θα βρεις και λινκ με κατασκευή λοσιόν,που μάλλον θα πάμε σε 2% μιας και η έρευνα λέει ότι το 1% προκαλει regrowth
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Αν η δυσκολία είναι η λαδίλα εύκολα αντιμετωπίζεται σε σχέση με τις παρενέργειες της minox.Σίγουρα η λοσιόν θα είναι καλύτερη για μακριά μαλλιά. Είμαι όμως άσχετη στην κατασκευή λοσιόν αν έχεις οδηγίες και είναι εύκολο κάποια στιγμή να τις ποστάρεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
sofiaa είπε:
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Αν η δυσκολία είναι η λαδίλα εύκολα αντιμετωπίζεται σε σχέση με τις παρενέργειες της minox.Σίγουρα η λοσιόν θα είναι καλύτερη για μακριά μαλλιά. Είμαι όμως άσχετη στην κατασκευή λοσιόν αν έχεις οδηγίες και είναι εύκολο κάποια στιγμή να τις ποστάρεις.

Θα ποσταρω με λεπτομέρειες που θα ειναι παιχνιδάκι η κατασκευή,αυτην λοσιόν θα ακολουθήσω σαν κυρια θεραπεία συν κάποια αλλα που θα δοκιμάσω στους κροταφους
Αλλα πρέπει να το δω στην πράξη πρώτα,για καλύτερη διάλυση σκόνης στα υγρά,χωρις λαδιλα,περειμενω τα υλικά

sofiaa

New Member
kapa είπε:
sofiaa είπε:

Θα ποσταρω με λεπτομέρειες που θα ειναι παιχνιδάκι η κατασκευή,αυτην λοσιόν θα ακολουθήσω σαν κυρια θεραπεία συν κάποια αλλα που θα δοκιμάσω στους κροταφους
Αλλα πρέπει να το δω στην πράξη πρώτα,για καλύτερη διάλυση σκόνης στα υγρά,χωρις λαδιλα,περειμενω τα υλικά
ok, θα περιμένω τότε τη λοσιόν.Σε σχέση με τη minox τι θα πρότεινες όταν ξεκινήσω τη λοσιόν αυτή; διακοπή αφού κάνω χρήση πάνω απο 6 μήνες ή παράλληλη χρήση;

kapa

Μέλος του προσωπικού
sofiaa είπε:
ok, θα περιμένω τότε τη λοσιόν.Σε σχέση με τη minox τι θα πρότεινες όταν ξεκινήσω τη λοσιόν αυτή; διακοπή αφού κάνω χρήση πάνω απο 6 μήνες ή παράλληλη χρήση;
Θα κρίνεις απο τα αποτελέσματα και αποφασίζεις.
Αν δεις αποτελέσματα απο τον ψευδαργυρο κανεις διακοπη μινοξιδιλης
Εγω προσωπικά θα ξεκινάω κατα διαστήματα μινοξιδιλη στους κροταφους και θα σταματαω πάλι.
Μετα απο αποχή της μινοξιδιλης οταν την ξανα ξεκινάμε ειναι αποτελεσματική

sofiaa

New Member
[/quote]
Εγω προσωπικά θα ξεκινάω κατα διαστήματα μινοξιδιλη στους κροταφους και θα σταματαω πάλι.
[/quote]

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofiaa

New Member
kapa είπε:
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις :smiley:.Περιμένω τις οδηγίες για τη λοσιόν.Φαντάζομαι σε αυτό το thread θα τις βγάλεις.Καλό βράδυ!

3746741

Member
καπα πως τα βλεπεις τα πραγματα με τον ψευδαργυρο?

συνεχιζει να δειχνει θετικα σημαδια?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
καπα πως τα βλεπεις τα πραγματα με τον ψευδαργυρο?

συνεχιζει να δειχνει θετικα σημαδια?

Ειμαι σταθερός χωρις βελτίωση χωρις υποχώρηση.
Ουσιαστικά ο ψευδαργυρος μου έδωσε την μιση επανεκφυση της μινοξιδιλης που ειχε στην αρχη της.
2 μήνες χωρις μινοξιδιλη πλέον καμία υποχώρηση.
Δηλαδή σε κάποιον που εχει ήδη χάσει η μινοξιδιλη σε απόδοση αντικαθιστώντας την με ψευδαργυρο δεν θα εχει υποχώρηση.
Αυτά μεχρι στιγμής,αναμένω και εγω για το φιναλε στους κροταφους.
Επειδη έχω αρκετά μεγάλη αραιωση στους κροταφους έχω παραγγείλει επίσης derma pen το οποίο θα το δοκιμάσω στα τριγωνακια,σκέτο και με μινοξιδιλη σε διαφορετικό σημείο,αν βγει κάτι καλο θα ανοίξω ενότητα με αναλυτικές οδηγίες.
Επίσης περιμενω μια συσκευή μασάζ με ηλεκτρισμό το οποίο θα το δοκιμάσω πολυ πιο μετα....

gianniskritikos2

Active Member
δηλαδει εχεις μηδενικη υποχωρηση? εισαι σιγουρος δεν βαζεισ καθολου μινοχ νομιζω 1 χρονο την εβαζες σωστα? αρα μιλαμε οτι ο ψευδαργυρος εχει αποτελεσμα μινοχ πανο στον χρονο της αρα περιπου 50% των τελειων αποτελεσματων τις μινοχ αρα ειναι για διατηρηση 100% αλλα και για μικρο ρεγκρουθ κανω λαθως? σε συνδιασμο σπαστα με μινοξ ανετα καποιος που ειναι στην αρχη της τριχοπτωσεις σωζει τα μαλλια του σωστα?

αμα οντως σε 2 μηνες δεν εχεις υποχωρισει ουτε στο ελαχιστο αυτο ειναι παραπολυ ποσο μαλλον να εχεις δει και ρεγκουθ εχεις δει στους κροταφους η οχι?

το λεω αυτο διοτι αν καποιος νεος χρηστης μινοχ στην αρψη τισ τριχοπτωσης αν καθε 6 μινες κοβει την μινοχ και βαζει ψευδαργυρο για 2 μηνες ουσιαστικα δεν θα χασει ποτε σε δυναμη η μινοχ κανω λαθος εδω?αλκλα ουτε και ο ψευδαργυρος οποτε εχουμε 2 θεραπιες διαφορετικες που συνδιαστικα εχουν αποτελεσμα για μεγαλο χρονικο διαστιμα καθως μεχρι τωρα υπηρχαν αποτελεσματα αλλα οχι μακροχρονια...

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
δηλαδει εχεις μηδενικη υποχωρηση? εισαι σιγουρος δεν βαζεισ καθολου μινοχ νομιζω 1 χρονο την εβαζες σωστα? αρα μιλαμε οτι ο ψευδαργυρος εχει αποτελεσμα μινοχ πανο στον χρονο της αρα περιπου 50% των τελειων αποτελεσματων τις μινοχ αρα ειναι για διατηρηση 100% αλλα και για μικρο ρεγκρουθ κανω λαθως? σε συνδιασμο σπαστα με μινοξ ανετα καποιος που ειναι στην αρχη της τριχοπτωσεις σωζει τα μαλλια του σωστα?

αμα οντως σε 2 μηνες δεν εχεις υποχωρισει ουτε στο ελαχιστο αυτο ειναι παραπολυ ποσο μαλλον να εχεις δει και ρεγκουθ εχεις δει στους κροταφους η οχι?

μηδενικη υποχωρηση και μικρη βελτιωση στον δεξι κροταφο,δεν χρησιμοποιω καθολου μινοξ.
για το αν ο ψευδαργυρος μονος του μπορει να τα βαλει με την ΑΑ εσεις θα μου πειτε,εγω μεχρι στιγμης βλεπω οτι τα παει πολυ καλα

gianniskritikos2 είπε:
το λεω αυτο διοτι αν καποιος νεος χρηστης μινοχ στην αρψη τισ τριχοπτωσης αν καθε 6 μινες κοβει την μινοχ και βαζει ψευδαργυρο για 2 μηνες ουσιαστικα δεν θα χασει ποτε σε δυναμη η μινοχ κανω λαθος εδω?αλκλα ουτε και ο ψευδαργυρος οποτε εχουμε 2 θεραπιες διαφορετικες που συνδιαστικα εχουν αποτελεσμα για μεγαλο χρονικο διαστιμα καθως μεχρι τωρα υπηρχαν αποτελεσματα αλλα οχι μακροχρονια...
υποψιν οτι ο ψευδαργυρος δεν ειναι για διακοπη,ειναι το blocker της θεραπειας

3746741

Member
καπα εγω επειδη εχω μπερδευτει λιγο (αν κ εχω διαβασει ολες τις σελιδες του ποστ οχι μια κ 2 φορες) οταν λεμε ψευδαργυρο εννουμε την κρεμα που βλεπουμε στην πρωτη σελιδα?

γιατι εχω ακουσει για zinc oxide kαι zinc pyrithionic......

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
καπα εγω επειδη εχω μπερδευτει λιγο (αν κ εχω διαβασει ολες τις σελιδες του ποστ οχι μια κ 2 φορες) οταν λεμε ψευδαργυρο εννουμε την κρεμα που βλεπουμε στην πρωτη σελιδα?

την κρεμα και την πρωτη και την δευτερη,εγω την απλωνω με pyrithione zinc υγρο απο ebay το οποιο ειναι μονο 0,25%,δεν βρηκα μεγαλυτερη περιεκτικοτητα.
κρεμες ψευδαργυρου oxide εχουν ολα τα σουπερ μαρκετ με τιμη 5 ευρω τα 100 ml,στα ειδη για βρεφη.
σημερα βρηκα και στα jumbo

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

την κρεμα και την πρωτη και την δευτερη,εγω την απλωνω με pyrithione zinc υγρο απο ebay το οποιο ειναι μονο 0,25%,δεν βρηκα μεγαλυτερη περιεκτικοτητα.
κρεμες ψευδαργυρου oxide εχουν ολα τα σουπερ μαρκετ με τιμη 5 ευρω τα 100 ml,στα ειδη για βρεφη.
σημερα βρηκα και στα jumbo

αυτο το IGF1 τι ειναι?

ρωταω γιατι βλεπω ενα λινκ στα αγγλικα κ δεν ξερω καλα αγγλικα....

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
αυτο το IGF1 τι ειναι?

ρωταω γιατι βλεπω ενα λινκ στα αγγλικα κ δεν ξερω καλα αγγλικα....
το κλειδι στην φαλακρα
Insulin growth factor 1 (IGF-1)
ινσουλίνη αυξητικού παράγοντα
κατι που ο τοπικος ψευδαργυρος ανεβαζει κατα 50% στο δερμα μονο.
δηλαδη η επανεκφυση που δινει ο ψευδαργυρος ειναι λογο αυτης της αυξησης τοπικα της IGF1
η δραση του σαν dht blocker ειναι ξεχωριστο κομματι

Μπλουζα