Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
weznem είπε:πρεπει να εχουμε μια γνωματευση γιατρου για να μας πει τι μπορει να παθουμε σε τοπικες μακροχρονιες εφαρμογες με καποιο τετοιο προιον εκει καταληγω εγω,δεν ερω αν ειμαι λαθος..αλλα αλλη λυση δεν βλεπω..
3746741 είπε:weznem είπε:πρεπει να εχουμε μια γνωματευση γιατρου για να μας πει τι μπορει να παθουμε σε τοπικες μακροχρονιες εφαρμογες με καποιο τετοιο προιον εκει καταληγω εγω,δεν ερω αν ειμαι λαθος..αλλα αλλη λυση δεν βλεπω..
παιδια επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα.....τα αρθρα που εχετε παραθεσει μιλουν για προβλημματα που μπορει να προκαλεσει ο ψευδαργυρος στην υγεια?
kapa είπε:3746741 είπε:weznem είπε:πρεπει να εχουμε μια γνωματευση γιατρου για να μας πει τι μπορει να παθουμε σε τοπικες μακροχρονιες εφαρμογες με καποιο τετοιο προιον εκει καταληγω εγω,δεν ερω αν ειμαι λαθος..αλλα αλλη λυση δεν βλεπω..
παιδια επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα.....τα αρθρα που εχετε παραθεσει μιλουν για προβλημματα που μπορει να προκαλεσει ο ψευδαργυρος στην υγεια?
Ειναι για cox 2 ουσίες οχι για τον ψευδαργυρο.
Αλλα ειναι δυο κατηγορίες,φαρμακευτικές και συμπληρώματα αντιοξειδωτικά.
Ο ψευδαργυρος σε υψηλές συγγεντρωσεις ειναι τοξικος.
Cox 1 και cox 2 ειναι σχεδόν ολα τα παυσιπονα
Cox 2 ειναι η θεωρία περί προσταγδαλινων
3746741 είπε:υπαρχει περιπτωση να μας κανει ζημια ο ψευδαργυρος?
kapa είπε:3746741 είπε:υπαρχει περιπτωση να μας κανει ζημια ο ψευδαργυρος?
Σε oral 50 mg ειναι εντελώς ασφαλη σε 150 mg ειναι τοξικος.
Να αναφέρω και κάτι πολυ σημαντικό που δεν εχει συζητηθεί.
Ο zinc oxide ειναι 4 φορές πιο αδύναμος απο άλλους τύπους ψευδαργυρου.
Δηλαδή pyrithione zinc 0,25%= 1% zinc oxide
Δείτε την συνταγή του ζιχ http://www.hairlossgr.com/forum/thread-153.html
50mg zinc η 220 mg oxide
Εφτασε και η σκόνη μου,μισο κιλό oxide 15 ευρώ με τα μεταφορικα.
5 λίτρα λοσιόν 10%
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
weznem είπε:καππα ποσταρε λινκ που προμηθεύτηκες την σκόνη... και ποσταρε μας αναλυτικα την συνταγη οταν μπορεις για μας τους λιγο σκραπες στα μαθηματικα...
λες να πετυχει σε μπλοκερ?για να δουμε...
3746741 είπε:οταν τον χρησιμοποιουμε στο κεφαλι?
εγω βαζω 10% κ βαζω αρκετη ποσοτητα....
gianniskritikos2 είπε:kapa λεω και εγω να αρχισω ζινκ να σου πω.... με χαπια δεν λαδωνει ετσι? εχεισ δει την κατασταση μου λογικα με συντηρει σαν μπλοκερ μονο του?
αν ναι το θεμα ειναι για ποσο ? θα αντεξει 2 χρονια λες? θελω να καθηστερισω την μινοχ
gianniskritikos2 είπε:οπα κατσε η ετοιμη που ειχες παρει δεν ηταν τζιφος και ηταν 10%? μετα πηρες αυτη για τα μωρα αυτη ενοεις τζιφος? η ενοεις φτιαχτη 10% που πηγε τσιφος? γιατι δεν ειχα δει να αναφερεις οτι κατι απο ζινκ πηγε τζιφος μαλλον θα μου διεφιγε :S
ααα ενοεις τζιφος στο τομε λαδιλας?
gianniskritikos2 είπε:με 5% λες να κανει δουλεια?
kapa είπε:weznem είπε:
3746741 είπε:οταν τον χρησιμοποιουμε στο κεφαλι?
εγω βαζω 10% κ βαζω αρκετη ποσοτητα....
Στο κεφάλι ειναι η ποσότητα 200mg με 2ml 10%
Υπολογισα 2ml για nw6 να μην ψάχνουμε και πεδευομαστε με το σταγονόμετρο.
Πάμε για μια εφαρμογη την ημέρα
για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα....στο κεφαλι μπορει να κανει κακο ο ψευδαργυρος?
κ αν ναι,σε τι ποσοτητες ειναι ασφαλης η χρηση του?
3746741 είπε:για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα....στο κεφαλι μπορει να κανει κακο ο ψευδαργυρος?
κ αν ναι,σε τι ποσοτητες ειναι ασφαλης η χρηση του?