Zinc oxide 10%!!!!

weznem

Well-Known Member
πρεπει να εχουμε μια γνωματευση γιατρου για να μας πει τι μπορει να παθουμε σε τοπικες μακροχρονιες εφαρμογες με καποιο τετοιο προιον εκει καταληγω εγω,δεν ερω αν ειμαι λαθος..αλλα αλλη λυση δεν βλεπω..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

orestis

Member
Χθες δοκιμασα να αραιωσω την κρεμα zink 20%.
Σε ενα μικρο φλυτζανι εβαλα λιγο λαδι μια ποσοτητα κρεμας και τα χτυπησα με το μιξερακι χειρος για τον καφε.
Μεσα σε ελαχιστο χρονο ειχα ενα ομοιομορφο μειγμα και η κρεμα ειχε διαλυθεί τελειως.
Η πυκνοτητα εξαρτατε απο τις ποσοτητες των δυο υλικών. Εγω την εφτιαξα λιγο πιο πηχτή απο το λαδι(το μειγμα ηταν καπως πηχτό αλλα έρεε). Το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο. Με αυτον τον τροπο μπορει καποιος να τη βαλει ακομα και σε ολοκληρο το κεφαλι ασχετα απο ποσο μακρυα μαλλια εχει.
Κατα την εφαρμογη: Παροτι το μειγμα εχει ενα ασπρολαχανι χρωμα, οταν μπαινει στο κεφαλι δεν αφηνει την παραμικρη ασπριλα.Ειναι σαν να βαζεις καποιο αχρωμο υλικο. Καμια σχεση με το στοκαρισμα που αφηνε η σκετη κρεμα. Απο την αλλη εξαιτιας του λαδιού, η λαδιλα ειναι σε ολο της το μεγαλειο.
Το αποτελεσμα βεβαια ειναι εξεραιτικο σε σχεση με τη σκετη κρεμα. Αν το μειγμα το φτιαξεις να ρεει μεχρι μασαζ μπορεις να κανεις στα σημεια που το βαζεις.
Βεβαια βγαινει παραπανω απο μια δοσολογια, γιατι δεν ειναι ευκολο να πετυχεις την ποσοτητα των υλικων, μεχρι να εχεις το αποτελεσμα που θελεις στην υφη του μειγματος. Αυτο ομως νομιζω δεν ειναι προβλημα. Εχεις υλικό ετοιμο για να βαλεις τις επομενες μερες. Το μονο που δεν ξερω ειναι αν αλλιωνετε η δραση. Γιατι διαφορετικα με αυτο τον τροπο μπορεις να φτιαξεις αρκετη ποσοτητα , ωστε να μην καθεσε να χτυπας καθε μερα. Εγω το υλικο που εμεινε το εβαλα στο ψυγειο, για τις επομενες μερες. Ελπιζω να μην αλλιωνετε καποιο υλικο απο το ψυχος.
Τις επομενες μερες θα δοκιμασω με τον ιδιο τροπο αντι για λαδι να βαλω οξυζενε 3%. Αν και με αυτο πετυχω αναλογη ανάμιξη των υλικών, τοτε θα περιορισω κατα πολυ και τη λαδιλα.

ANAR

Well-Known Member
Μηπως καποιος που θελει να κανει θεραπεια με ψευδαργυρο ειναι καλυτερο να παρει χαπια;

3746741

Member
weznem είπε:
πρεπει να εχουμε μια γνωματευση γιατρου για να μας πει τι μπορει να παθουμε σε τοπικες μακροχρονιες εφαρμογες με καποιο τετοιο προιον εκει καταληγω εγω,δεν ερω αν ειμαι λαθος..αλλα αλλη λυση δεν βλεπω..

παιδια επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα.....τα αρθρα που εχετε παραθεσει μιλουν για προβλημματα που μπορει να προκαλεσει ο ψευδαργυρος στην υγεια?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
weznem είπε:

παιδια επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα.....τα αρθρα που εχετε παραθεσει μιλουν για προβλημματα που μπορει να προκαλεσει ο ψευδαργυρος στην υγεια?

Ειναι για cox 2 ουσίες οχι για τον ψευδαργυρο.
Αλλα ειναι δυο κατηγορίες,φαρμακευτικές και συμπληρώματα αντιοξειδωτικά.
Ο ψευδαργυρος σε υψηλές συγγεντρωσεις ειναι τοξικος.
Cox 1 και cox 2 ειναι σχεδόν ολα τα παυσιπονα
Cox 2 ειναι η θεωρία περί προσταγδαλινων

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
weznem είπε:

Ειναι για cox 2 ουσίες οχι για τον ψευδαργυρο.
Αλλα ειναι δυο κατηγορίες,φαρμακευτικές και συμπληρώματα αντιοξειδωτικά.
Ο ψευδαργυρος σε υψηλές συγγεντρωσεις ειναι τοξικος.
Cox 1 και cox 2 ειναι σχεδόν ολα τα παυσιπονα
Cox 2 ειναι η θεωρία περί προσταγδαλινων

υπαρχει περιπτωση να μας κανει ζημια ο ψευδαργυρος?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:

Σε oral 50 mg ειναι εντελώς ασφαλη σε 150 mg ειναι τοξικος.

Να αναφέρω και κάτι πολυ σημαντικό που δεν εχει συζητηθεί.
Ο zinc oxide ειναι 4 φορές πιο αδύναμος απο άλλους τύπους ψευδαργυρου.
Δηλαδή pyrithione zinc 0,25%= 1% zinc oxide
Δείτε την συνταγή του ζιχ http://www.hairlossgr.com/forum/thread-153.html
50mg zinc η 220 mg oxide

Εφτασε και η σκόνη μου,μισο κιλό oxide 15 ευρώ με τα μεταφορικα.
5 λίτρα λοσιόν 10%

kapa

Μέλος του προσωπικού
Οπότε πάμε σε λοσιόν 10% 2 ml την ημέρα τοπικα 200mg oxide.
Σε δύναμη ειναι 50mg sulfate τοπικα,οπότε στο σώμα safe.
Δευτέρα γυμνασίου έμεινα μεταξεταστεος μαθηματικα:beach:

weznem

Well-Known Member
καππα ποσταρε λινκ που προμηθεύτηκες την σκόνη... και ποσταρε μας αναλυτικα την συνταγη οταν μπορεις για μας τους λιγο σκραπες στα μαθηματικα...
λες να πετυχει σε μπλοκερ?για να δουμε...

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Σε oral 50 mg ειναι εντελώς ασφαλη σε 150 mg ειναι τοξικος.

Να αναφέρω και κάτι πολυ σημαντικό που δεν εχει συζητηθεί.
Ο zinc oxide ειναι 4 φορές πιο αδύναμος απο άλλους τύπους ψευδαργυρου.
Δηλαδή pyrithione zinc 0,25%= 1% zinc oxide
Δείτε την συνταγή του ζιχ http://www.hairlossgr.com/forum/thread-153.html
50mg zinc η 220 mg oxide

Εφτασε και η σκόνη μου,μισο κιλό oxide 15 ευρώ με τα μεταφορικα.
5 λίτρα λοσιόν 10%

οταν τον χρησιμοποιουμε στο κεφαλι?

εγω βαζω 10% κ βαζω αρκετη ποσοτητα....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
καππα ποσταρε λινκ που προμηθεύτηκες την σκόνη... και ποσταρε μας αναλυτικα την συνταγη οταν μπορεις για μας τους λιγο σκραπες στα μαθηματικα...
λες να πετυχει σε μπλοκερ?για να δουμε...

Yπομονη μεχρι αύριο να την δοκιμάσω.
Και εγω σκραπας ειμαι στα μαθηματικα.
Αν αποτύχει και αυτο εγω θα τα ξυρισω.
Αλλα εντελώς εμπειρικά λέω ότι θα πετύχει

3746741 είπε:

Στο κεφάλι ειναι η ποσότητα 200mg με 2ml 10%
Υπολογισα 2ml για nw6 να μην ψάχνουμε και πεδευομαστε με το σταγονόμετρο.
Πάμε για μια εφαρμογη την ημέρα

gianniskritikos2

Active Member
kapa λεω και εγω να αρχισω ζινκ να σου πω.... με χαπια δεν λαδωνει ετσι? εχεισ δει την κατασταση μου λογικα με συντηρει σαν μπλοκερ μονο του?

αν ναι το θεμα ειναι για ποσο ? θα αντεξει 2 χρονια λες? θελω να καθηστερισω την μινοχ

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
kapa λεω και εγω να αρχισω ζινκ να σου πω.... με χαπια δεν λαδωνει ετσι? εχεισ δει την κατασταση μου λογικα με συντηρει σαν μπλοκερ μονο του?

αν ναι το θεμα ειναι για ποσο ? θα αντεξει 2 χρονια λες? θελω να καθηστερισω την μινοχ

Γιάννη ειναι πολυ νωρίς για να κρίνω.
Οτι αξίζει περισσότερο απο την μινοξιδιλη αξίζει.
Εγω αν διαλεγα τώρα μια θεραπεία για nw6 μινοξ η ψευδαργυρο θα διαλεγα ψευδαργυρο.
Ειναι blocker πρώτα απο ολα και δίνει και κάποιο regrowth.
Και η μινοξιδιλη έτσι και αλλιώς οταν αρχίσει η πτώση της σε αυτο regrowth κυμαινετε.

Έχω κάνει ήδη την πρώτη εφαρμογη 10% και τσιφος.
Η λοσιόν ειναι στα σκουπίδια και εφτιαξα καινουρια 5%.
Δυστυχώς την λαδιλα την προκαλει ο ίδιος ο ψευδαργυρος και οχι τα εκδοχα απο τις κρεμες.
Η λοσιόν 10% δεν απείχε καθόλου απο την λαδιλα που έχουν οι κρεμες.
Πάμε σε 5%

gianniskritikos2

Active Member
οπα κατσε η ετοιμη που ειχες παρει δεν ηταν τζιφος και ηταν 10%? μετα πηρες αυτη για τα μωρα αυτη ενοεις τζιφος? η ενοεις φτιαχτη 10% που πηγε τσιφος? γιατι δεν ειχα δει να αναφερεις οτι κατι απο ζινκ πηγε τζιφος μαλλον θα μου διεφιγε :S

ααα ενοεις τζιφος στο τομε λαδιλας?

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
οπα κατσε η ετοιμη που ειχες παρει δεν ηταν τζιφος και ηταν 10%? μετα πηρες αυτη για τα μωρα αυτη ενοεις τζιφος? η ενοεις φτιαχτη 10% που πηγε τσιφος? γιατι δεν ειχα δει να αναφερεις οτι κατι απο ζινκ πηγε τζιφος μαλλον θα μου διεφιγε :S

ααα ενοεις τζιφος στο τομε λαδιλας?

Ναι της λοσιόν εννοω

3746741

Member
kapa είπε:
weznem είπε:

3746741 είπε:

Στο κεφάλι ειναι η ποσότητα 200mg με 2ml 10%
Υπολογισα 2ml για nw6 να μην ψάχνουμε και πεδευομαστε με το σταγονόμετρο.
Πάμε για μια εφαρμογη την ημέρα

για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα....στο κεφαλι μπορει να κανει κακο ο ψευδαργυρος?
κ αν ναι,σε τι ποσοτητες ειναι ασφαλης η χρηση του?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα....στο κεφαλι μπορει να κανει κακο ο ψευδαργυρος?
κ αν ναι,σε τι ποσοτητες ειναι ασφαλης η χρηση του?

O ψευδαργυρος οχι μονο δεν κάνει κακό στο κεφάλι αλλα ειναι θεραπεία για σμηγμα,ξηροδερμια και πολλά αλλα
50 mg sulfate η 200mg oxide την ημέρα ειναι ασφαλή.
Μια λοσιόν 10% ποσότητας 2ml την ημέρα εχει 200mg oxide.
Εμείς πάμε για λοσιόν 5% που ειναι 100mg την ημέρα oxide αν βάζουμε 2 ml

Μπλουζα