Zinc oxide 10%!!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
ρε καπα αν υποθεσουμε οτι ο ψευδαργυρος στην τελικη κανει ενα 3 οπως τα πεσμενα αποτελεσματα της μινοχ.... αν λεμε τωρα και εσυ γι ακαν 5 μηνο χρησιμοιπιης ψευδαργυρο και τπτ αλλο και μενεις στασημος αμα ξαναξεκινισεις μινοχ λογικα θα πρεπει να παρεις αποτελεσμα σαν να μολις την ξεκινας κανω λαθος? αρα πολυ πιθανων ακομα και 3 να δινει για δισκολη συντηρηση πανω σου ειναι αρκετο καθως μετα θα μπεις δυναμικα με μινοχ και θα γεμισεις μαλλι κανω λαθος? που επισεις οπως ειπες λογικα δεν ειναι 3 αλλα κατι παραπανο και συνεχιζει μαλιστα απλα εγω μιλαω για την χειροτερη περιπτωση..

επισεις στην καλυτερη αν σου δωση επανεκφηση μονος του αν βαλεις και μινοχ μετα απο καιρο αποχης της θα κυριολεκτηκα πας για ραστα ετσι?....

σε αντιθεση με τα baby hair χνουδακια της μινοξιδιλης εχουν αρχισει να βγαινουν τριχες κανονικες σε παχος.
η μινοξιδιλη θα μπει στο παιχνιδι πιο μετα και θα ειναι ενα +.
ο τροπος δρασης ειναι εντελως διαφορετικος zinc, minox.
παμε για ραστα πραγματικα!!!!
ειναι η πρωτη φορα που βλεπω κατι να λειτουργει σε ανθρωπο και οχι μονο σε ξυρισμενα ποντικια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
μακαρι!!! πραγματικα εχω μεγαλη ανυπομονισια να δω αποτελεσματα σου μετα απο κανα 2 μηνο ακομα εχω τεραστια θετικοτιτα για τον ψευδαργυρο

ρε πραγματικα και μονο σε σκεψη καποιος να κοψει την μινοχ ειναι σιγουρα αποκλυετε!... το οτι την εκοψες δεν εχεις δει κατηφορα ειναι μεγαλη δουλια κατα την γνωμη μου.. τωρα λες οτι εχεις δει αποτελεσμα στον εναν κροταφο και οντως οι κρωταφοι ειναι δυσκολο σημειο.. αμα δεις και στονα λλο κροταφο ειναι θαυμα!

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
ρε πραγματικα και μονο σε σκεψη καποιος να κοψει την μινοχ ειναι σιγουρα αποκλυετε!... το οτι την εκοψες δεν εχεις δει κατηφορα ειναι μεγαλη δουλια κατα την γνωμη μου.. τωρα λες οτι εχεις δει αποτελεσμα στον εναν κροταφο και οντως οι κρωταφοι ειναι δυσκολο σημειο.. αμα δεις και στονα λλο κροταφο ειναι θαυμα!

αυτο ακριβως λεω,ο τοπικος ψευδαργυρος πετυχε 100%.
εκοψα την μινοξιδιλη και ξεκινησε regrowth.
ξεπερασε την μινοξιδιλη μετα απο εναν χρονο χρησης:headbanging:

gianniskritikos2

Active Member
το αλλο θεμα ειναι το αν χανει σε δυναμη... οπως η μινοχ οι ερευνες νομιζω που ειχες ποσταρει λεγανε πως χανει πιο αργα εως και καθολου... στην τελικη πιστευω πως και να χανει ... το ζουμι ειναι να εχεις 2 τοπικα.... δηλαδει οταν χανει το ενα σε δυναμη βαζεις το αλλο.. δηλαδει καθε 6 μηνο που πιανει η μινοχ το μαχ της την αλαζεις με ψευδαργυρο και αντριστροφα... αν χανει σε δυναμη ετσι...μακαρι να μην χανει γρηγορα

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
εχω τεραστια θετικοτιτα για τον ψευδαργυρο

και εμενα μου εκανε ενα κλικ με ολα αυτα που εχω διαβασει για τον τοπικο ψευδαργυρο.
δεν εχω πιστεψει αυτα που διαβασα για oral zinc surfate οτι προκαλει μειωση dht και βελτιωση στην λιμπιντο ταυτοχρονα:angel:

gianniskritikos2 είπε:
το αλλο θεμα ειναι το αν χανει σε δυναμη... οπως η μινοχ οι ερευνες νομιζω που ειχες ποσταρει λεγανε πως χανει πιο αργα εως και καθολου... στην τελικη πιστευω πως και να χανει ... το ζουμι ειναι να εχεις 2 τοπικα.... δηλαδει οταν χανει το ενα σε δυναμη βαζεις το αλλο.. δηλαδει καθε 6 μηνο που πιανει η μινοχ το μαχ της την αλαζεις με ψευδαργυρο και αντριστροφα... αν χανει σε δυναμη ετσι...μακαρι να μην χανει γρηγορα
δεν χανει σε δυναμη σαν την μινοξιδιλη αυτο ειναι σιγουρο.
δηλαδη ο ψευδαργυρος δεν ειναι για διακοπη,η μινοξιδιλη ναι.
γι αυτο λεω οσοι δεν ξεκινησατε μινοξιδιλη μην βιαζεστε,με την εναρξη της ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση,χανει σε αποδοση,σε εμενα στον εκτο μηνα ειχε χασει ηδη το 50%

thimios72

Member
kapa είπε:
Θα μιλησω με αριθμούς για να γίνει κατανοητό.
Ο τοπικος ψευδαργυρος πέτυχε 100% και μάλιστα σε πολυ δύσκολο σημείο.
Η τελευταία φορα που διέκοψα την μινοξιδιλη,αντικαθιστώντας την με vpa,μεσα σε δυο εβδομάδες είχα χάσει το 50% των αποτελεσμάτων και το 100% μεσα σε 3 εβδομάδες φτάνοντας το μηδέν.
Απο τις 11-2 έχω αντικαταστήσει την μινοξιδιλη με ψευδαργυρο 5 εβδομάδες και κάτι.
Αν βαθμολογησω με άριστα το 20 την μινοξιδιλη μου έδωσε ένα 10 σε επανεκφυση το οποίο έγινε 3 μετα την πτώση της.
Ειμαι στο 4 με ψευδαργυρο και ακόμα δεν έχω δει το φιναλε,η επανεκφυση συνεχίζει.....
Ο τοπικός ψευδαργυρος υψηλής περιεκτικότητας κοντραρει στα ίσια την μινοξιδιλη,αλλα τα πεσμενα αποτελεσματα της προς το παρον,οι κροταφοι συνεχίζουν να μαυριζουν.
Αν αυτο μοιάζει λίγο θα ξανα αναφέρω ότι καμία άλλη θεραπεία δεν κατάφερε ούτε τα μισά
δεν μου λες καπα ξεκινησα και εγω οκσιντ αλοιφη και το βαζω μαζι με ρεβιβο, μηπως ειναι καλυτερα να χρησημοποιειτε μονο του ψεκαζονταστο με νερο ας πουμε?? ρωταω μηπως με ρεβιβο η καποιο αλλο τοπικο θεραπειας οταν μπαινουν μαζι καποιο απο τα δυο χανει σε δυναμη.

kapa

Μέλος του προσωπικού
thimios72 είπε:
δεν μου λες καπα ξεκινησα και εγω οκσιντ αλοιφη και το βαζω μαζι με ρεβιβο, μηπως ειναι καλυτερα να χρησημοποιειτε μονο του ψεκαζονταστο με νερο ας πουμε?? ρωταω μηπως με ρεβιβο η καποιο αλλο τοπικο θεραπειας οταν μπαινουν μαζι καποιο απο τα δυο χανει σε δυναμη.
στην θεση σου θα σταματουσα το revivogen απο την στιγμη που ξεκινησες την κρεμα
οχι απο θεμα αλληλεπιδρασης,αλλα κοστους και αποτελεσματος.

thimios72

Member
kapa είπε:
thimios72 είπε:
στην θεση σου θα σταματουσα το revivogen απο την στιγμη που ξεκινησες την κρεμα
οχι απο θεμα αλληλεπιδρασης,αλλα κοστους και αποτελεσματος.
αστο δεν με παιρνει,σταματησα τη μινοξιντιλ.Μπορω να χρησημοποιεισω οξιντ ψεκαζονταςτο με νερο?

kapa

Μέλος του προσωπικού
thimios72 είπε:
αστο δεν με παιρνει,σταματησα τη μινοξιντιλ.Μπορω να χρησημοποιεισω οξιντ ψεκαζονταςτο με νερο?

με νερο ειναι η καλυτερη λυση μεχρι στιγμης.
απλωμα της κρεμας οπως προανεφερα σε nw6 μετα το μπανιο.
σε αδειο μπουκαλακι μινοξιδιλης η παρομοιο βαζουμε νερο και ψεκαζουμε.
μασαζ με την παλαμη και τελος.
αμφιβαλω για το αν εχεις υποχωρηση με την διακοπη της μινοξιδιλης.
εχουν αρχισει να μην ξεχωριζουν καθαρα μεταμοσχευμενα και ψευδαργυρου στον δεξι κροταφο,δεν μιλαω για χνουδακια αλλα μαλλι,βγαινουν τριχες κανονικου παχους κατι που δεν εκανε η μινοξιδιλη ποτε

gianniskritikos2

Active Member
http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-51789-page-5-category-3-order-last_answer-descasc-DESC.html ο πυριθιονιος λεει εδω απο διαφορα παιδια που εχουν ακουσει απο γιατρους οτι ειναι μπλοκερ κιολας στο 5 αρ αρα καπα ειναι και μπλοκερ ο ψευδαργυρος... εχει και την ερευνα που ειχες ποσταρει πριν καιρο...

thimios72

Member
kapa είπε:
thimios72 είπε:

με νερο ειναι η καλυτερη λυση μεχρι στιγμης.
απλωμα της κρεμας οπως προανεφερα σε nw6 μετα το μπανιο.
σε αδειο μπουκαλακι μινοξιδιλης η παρομοιο βαζουμε νερο και ψεκαζουμε.
μασαζ με την παλαμη και τελος.
αμφιβαλω για το αν εχεις υποχωρηση με την διακοπη της μινοξιδιλης.
εχουν αρχισει να μην ξεχωριζουν καθαρα μεταμοσχευμενα και ψευδαργυρου στον δεξι κροταφο,δεν μιλαω για χνουδακια αλλα μαλλι,βγαινουν τριχες κανονικου παχους κατι που δεν εκανε η μινοξιδιλη ποτε
20 μερες κοντευω χωρις μινοξ, ολα καλα στα μαλλια προς το παρον, στο προσωπο αρκετες διαφορες προς το καλυτερο.Μακαρι να δουλεψει το οξιντ!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-51789-page-5-category-3-order-last_answer-descasc-DESC.html ο πυριθιονιος λεει εδω απο διαφορα παιδια που εχουν ακουσει απο γιατρους οτι ειναι μπλοκερ κιολας στο 5 αρ αρα καπα ειναι και μπλοκερ ο ψευδαργυρος... εχει και την ερευνα που ειχες ποσταρει πριν καιρο...
και ο oxide,σε μεγαλες συγκεντρωσεις μπορει να μηδενισει την dht

thimios72 είπε:
20 μερες κοντευω χωρις μινοξ, ολα καλα στα μαλλια προς το παρον, στο προσωπο αρκετες διαφορες προς το καλυτερο.Μακαρι να δουλεψει το οξιντ!!

δουλευει καλυτερα απο οσο περιμενα

Και αυτο πολυ σημαντικό,το μονοπάτι εδώ ειναι IGF1
http://www.hairloss-research.org/UpdateIGF10-11.html
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.hairloss-research.org/UpdateIGF10-11.html&prev=/search%3Fq%3Digf1%2Bhairloss%26hl%3Del%26client%3Dsafari&sa=X&ei=IIFTUf2wPIaNON_ggZgG&ved=0CEgQ7gEwAg

edyuser1

Active Member
δλδ καπα πεταμε το ζιρτεκ και παμε φουλ για zinc oxide cream για κροταφους και στο υπολοιπο κεφαλι την 15 μινοξ?να δοκιμασω ετσι λες?

kapa

Μέλος του προσωπικού
edyuser1 είπε:
δλδ καπα πεταμε το ζιρτεκ και παμε φουλ για zinc oxide cream για κροταφους και στο υπολοιπο κεφαλι την 15 μινοξ?να δοκιμασω ετσι λες?

Οπoιος δεν είδε αποτέλεσμα απο ζιρτεκ μπορεί να το αφήσει στην άκρη.
Οποιος χρησιμοποιει ήδη μινοξιδιλη μπορεί απλα να προσθέσει την κρέμα,θα απλωθεί εύκολα με την μινοξ.
Οποιος δεν εχει ξεκινήσει μινοξιδιλη την κρέμα με νερο.
Σε nw 6 μια εφαρμογη την ημέρα,ειναι υπέρ αρκετό.
Στα ξένα φόρουμ συζητάνε πως να αυξήσουν την IGF1 http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=10&threadid=92691
Με ενέσεις,αλλα αυτο δεν αποτελεί λύση που μπορεί να κάνει ο καθε ένας στο σπίτι .
Ο τοπικός ψευδαργυρος αυξάνει την IGF1.
Πάμε για regrowth :9m:

weznem

Well-Known Member
αν συνεχισει ετσι το ζιρτεκ που ενια το πιο πιθανο θα παει στο καλαθι.. καπα βαζεις μονο την κρεμα η και το υγρο ψευδαργυρου??
κρεμα σε νοργουντ 6 δεν θα ειναι απιστευτη η λαδιλα??(και με αυτο τον τροπο θεωρεις οτι θα δουμε μειωση τριχοπτωσης?)

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
αν συνεχισει ετσι το ζιρτεκ που ενια το πιο πιθανο θα παει στο καλαθι.. καπα βαζεις μονο την κρεμα η και το υγρο ψευδαργυρου??
κρεμα σε νοργουντ 6 δεν θα ειναι απιστευτη η λαδιλα??(και με αυτο τον τροπο θεωρεις οτι θα δουμε μειωση τριχοπτωσης?)

Βάζω την κρέμα και τον υγρο ψευδαργυρο μαζί.
Μια λαδιλα την εχει αλλα οχι περισσότερη απο όσο της μινοξιδιλης.
Το να μειωθεί η τριχοπτωση ειναι το εύκολο κομμάτι.
Το δύσκολο ειναι ένα blocker να δώσει και επανεκφυση.
Ο ψευδαργυρος πέτυχε,μετα τον πρώτο μήνα ξεκινούν τα αποτελέσματα του,εχει την ταχύτητα της μινοξιδιλης στην επανεκφυση

edyuser1

Active Member
αν ειδες και τριχες καλα πας ρε καπα παντως εγω δεν βλεπω βελτιωσει ουτε με την 15 μινοξ με αυτο λες να δω?

weznem

Well-Known Member
ωραιος καπα μολις ξεκινησω θα ενημερωσω το πολυ σε ενα μηνα θα χω μπει με κρεμα ψευδαργυρου στην αρενα :)

kapa

Μέλος του προσωπικού
edyuser1 είπε:
αν ειδες και τριχες καλα πας ρε καπα παντως εγω δεν βλεπω βελτιωσει ουτε με την 15 μινοξ με αυτο λες να δω?

Ειναι εντελώς διαφορετικός ο τρόπος δράσης με την μινοξιδιλη.
Περισσότερες πιθανότητες αν συνδιαστουν και οι δυο ουσίες

weznem είπε:
ωραιος καπα μολις ξεκινησω θα ενημερωσω το πολυ σε ενα μηνα θα χω μπει με κρεμα ψευδαργυρου στην αρενα :)

:cheers:

edyuser1

Active Member
ευχαριστω καπα αυριο παω να αγορασω την κρεμα και για αρχη θα βαλω μονο κροταφους να δω τι παιζει

Μπλουζα