Αν έχεις περιορισμένη δότρια, από αυτούς θα σκεφτόμουν Gur και Αναστασάκη και μεταξύ των δύο Gur. Bekir αυτό που γράφεις και Turan χρησιμοποιεί αρκετούτσικα grafts.
Εδώ π.χ. μου φαίνεται εντυπωσιακή κάλυψη που πετυχαίνει ο Gur με 3.200 grafts. Ψάξε αν θες περιστατικά του σε HRN και HairlossConquerors. Εγώ θα προτιμούσα το VIP πακέτο του (νομίζω 1.8eur/gr), βλέπω καλύτερα τα
extractions, αλλά τα πιο πολλά αποτελέσματά του που υπάρχουν online με το standard, οπότε μια χαρά είναι κι αυτό αν δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.
Εναλλακτικά θα μπορούσες να πας σε Αναστασάκη και να ζητήσεις λίγο μεγαλύτερη πυκνότητα ή, ιδανικά, να πας για δύο επεμβάσεις (λ.χ. 2000 grafts + 1000-1500 grafts), αν ο γιατρός προτιμάει να πάει για πύκνωση στη δεύτερη. Γενικά νομίζω ότι οι δύο επεμβάσεις έχουν καλύτερο αποτέλεσμα γιατί επιτρέπουν στο γιατρό να κινηθεί πιο στρατηγικά και να κάνει καλύτερη διαχείριση δότριας.
Το προφανές θα πω, αλλά αν η δότρια είναι περιορισμένη είναι εξαιρετικά σημαντική η αγωγή, ίσως και με μινοξ σε χάπι.
Δεν έχω σοβαρή εικόνα για τους Θεσσαλονικείς, οπότε ας μην γράψω κάτι περισσότερο και τους αδικήσω.
Συμφωνώ απόλυτα για BHR, ο Βενετσάνος είναι εξαιρετικός σε γνώση και σε ευγένεια, αλλά πρέπει να δούμε αποτελέσματα.