Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

• Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 37 37.0%
  • Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και ΔΕΝ εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 47 47.0%
  • Δεν εχω κανει χρηση φιναστεριδης

Ψηφοφορίες: 16 16.0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    100

Vdupa

Well-Known Member
Τι depon..... τι φιναστερίδη δηλαδή..... Ρε δεν παλεύεστε λέμε.....
Κανέναν δεν ειρωνεύομαι αγαπητέ. Άλλωστε αυτοτρολάρεσαι μόνος σου. Η ατάκα σου τι depon.....τι φιναστεριδη θα μείνει στα παγκόσμια χρονικά των φορουμ τριχόπτωσης

Κάνε ενα search για θανάτους ή ηπατική ανεπάρκεια απο depon και κάνε το ίδιο για την φιναστερίδη. Γράψε αν θέλεις το συμπέρασμα σου.

H αν βαριέσαι να ψάξεις, κατανάλωσε 25 depon αύριο και δώσε σε ένα φίλο σου να κάνει το ίδιο με 25 χάπια φιναστερίδης. Ο φίλος σου θα μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα.

Μόνο αυτός θα είναι σε θέση άλλωστε

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legend

Member
Εδώ ένας Youtuber έκανε ένα πείραμα και συγκρινε διάφορα χαρακτηριστικά του όταν έπαιρνε φιναστερίδη και 99 μέρες μετά αφού τη διέκοψε τη φιναστερίδη και διαπίστωσε τις παρακάτω αλλαγές μετά τις 99 μέρες που δεν έπαιρνε.
Συγκεκριμένα μετά τις 99 μέρες χωρις φιναστερίδη διαπίστωσε τα εξής:
  1. το Mental Wellbeing (η διάθεση του) του ανέβηκε από το 5/10 (κακή διάθεση) στο 9/10 (καλή διάθεση),
  2. το brain fog παρέμεινε στο 2.5/10,
  3. η λίμπιντο του αυξήθηκε από το 5/10 (χαμηλή λίμπιντο) στο 9/10 (υψηλή λίμπιντο),
  4. Η διάθεση του για σεξ αυξήθηκε από το 1 φορά /day σε 2 φορές/day
  5. Οι πρωινές στύσεις αυξήθηκαν από το 7/10 στο 9/10
  6. Η Ικανότητα του στη συγκέντρωση (Focus ability) αυθήθηκε από το 7.5/10 στο 9/10
  7. Το future mindset (αισιοξοδία για το μέλλον) αυξήθηκε από το 4/10 (απαισιοδοξία) στο 8/10

Συμπέρασμα... πρέπει να διακόψει κάποιος την αγωγή για κάποιο διάστημα να δει τις διαφορές και τοτε θα καταλάβει αν έχει side effects ή οχι, γιατι μπορει να έχει "συνηθίσει" τις παρενέργειες και να πιστεύει πλέον οτι έτσι ειναι το φυσιολογικό και υπο τον φοβο να μη χάσει κάποια μαλλιά να επαναπάυεται και να έχει μάθει να ζει με τις παρενέργειες της φιναστερίδης ζώντας μη φυσιολογικά.

fina.png

Kostas97

Well-Known Member
Εδώ ένας Youtuber έκανε ένα πείραμα και συγκρινε διάφορα χαρακτηριστικά του όταν έπαιρνε φιναστερίδη και 99 μέρες μετά αφού τη διέκοψε τη φιναστερίδη και διαπίστωσε τις παρακάτω αλλαγές μετά τις 99 μέρες που δεν έπαιρνε.
Συγκεκριμένα μετά τις 99 μέρες χωρις φιναστερίδη διαπίστωσε τα εξής:
  1. το Mental Wellbeing (η διάθεση του) του ανέβηκε από το 5/10 (κακή διάθεση) στο 9/10 (καλή διάθεση),
  2. το brain fog παρέμεινε στο 2.5/10,
  3. η λίμπιντο του αυξήθηκε από το 5/10 (χαμηλή λίμπιντο) στο 9/10 (υψηλή λίμπιντο),
  4. Η διάθεση του για σεξ αυξήθηκε από το 1 φορά /day σε 2 φορές/day
  5. Οι πρωινές στύσεις αυξήθηκαν από το 7/10 στο 9/10
  6. Η Ικανότητα του στη συγκέντρωση (Focus ability) αυθήθηκε από το 7.5/10 στο 9/10
  7. Το future mindset (αισιοξοδία για το μέλλον) αυξήθηκε από το 4/10 (απαισιοδοξία) στο 8/10

Συμπέρασμα... πρέπει να διακόψει κάποιος την αγωγή για κάποιο διάστημα να δει τις διαφορές και τοτε θα καταλάβει αν έχει side effects ή οχι, γιατι μπορει να έχει "συνηθίσει" τις παρενέργειες και να πιστεύει πλέον οτι έτσι ειναι το φυσιολογικό και υπο τον φοβο να μη χάσει κάποια μαλλιά να επαναπάυεται και να έχει μάθει να ζει με τις παρενέργειες της φιναστερίδης ζώντας μη φυσιολογικά.

Προβολή συνημμένου 64177

Αμα μου ανέβει παραπάνω από τρ η λίμπιντο, είμαι για νοσοκομείο φίλε.... πάω για σκύλος.

Vdupa

Well-Known Member
Για αυτο υπάρχουν οι ερευνες που απομονώνουν τους άλλους λογους που μπορει να αλλάξει η διθεσή σου σε όλους τους τομείς.
Το οτι κάποιος μοιράζεται κάτι στο YT δεν λέει απολύτως τιποτα.
Εμένα έτυχε από την από περίοδο που ξεκίνησα την φιναστερίδη να πάνε όλα από το κόκκινο/πορτοκαλί στο πράσινο. Η φιναστερίδη φταίει;

Legend

Member
Αφού η ιδια η φιναστεριδη έχει σαν side effect την αλλαγη της διάθεσης και την κατάθλιψη το brain fog πέρα από τις σεξουαλικές παρενέργειες της απώλειας πρωινών στύσεων, αδυναμίας σκληρής στύσης και οργασμού, χαμηλή λίμπιντο κτλπ. Σχετίζεται δηλαδη η φιναστερίδη με τη διάθεση και τη κατάθλιψη. Επομένως οταν τη σταματήσεις κρινεις ολα αυτά σε σχέση με το πριν και βλέπεις τις διαφορές, όπως τις ειδε και αυτός ο youtuber...που ενώ θέλει να παίρνει φιναστερίδη του προκαλεί παρενέργειες και ψάχνει τροπο να βρει την ελάχιστη δυνατή δόση που δουλεύει χωρις να τις έχει. Και ουτε έπαιρνε μεγάλη δόση αλλά 0.5mg/day και τις ειχε.

Τελευταία επεξεργασία:

Vdupa

Well-Known Member
Αφού η ιδια η φιναστεριδη έχει σαν side effect την αλλαγη της διάθεσης και την κατάθλιψη το brain fog πέρα από τις σεξουαλικές παρενέργειες της απώλειας πρωινών στύσεων, αδυναμίας σκληρής στύσης και οργασμού, χαμηλή λίμπιντο κτλπ.
Η φιναστεριδη έχει - σύμφωνα με τα δεδομένα - τέτοια side effects στο 3 με 10% των χρηστών στο 1mg/day. Ειδικά το ότι είχε αυτές τις παρενέργειες στο 0.5 είναι αρκετά ύποπτο (δεν λέει απαραίτητα ψέμματα, αλλά μπορεί να είδε αλλαγές που δεν έχουν επηρεαστεί από το φάρμακο, για αυτό και έφερα το παράδειγμα μου, κατά το οποίο, εγώ είδα αύξηση στην λίμπιντο και στην ψυχική διαθεση όταν ξεκίνησα το φάρμακο, χωρις αυτό να έχει να κάνει απαραίτητα με την λήψη του). Αφού μιλάμε για youtubers, oι γνωστοί αυστραλιανοι γιατροί που έχουν καναλι δεν έχουν καταγραψει καμία παρενέργεια σε ασθενείς τους εδώ και 20 χρόνια που δίνουν φίνα σε αναλογα χαμηλές δοσεις του 0.5 mg την ημέρα. Ποιον μπορούμε να εμπιστευτούμε περισσότερο;

Εγώ παίρνω παραπάνω από 0.5mg/day (5mg/week) και όταν είπα στον λορενζο ότι δεν έχω παρενέργειες το θεώρησε αυτονοητο. Ο οποίος δινει και αυτός καμία 20ετια το φάρμακο σε διαφορετικές δοσολογίες.

Τελευταία επεξεργασία:

Legend

Member
Η φιναστεριδη έχει - σύμφωνα με τα δεδομένα - τέτοια side effects στο 3 με 10% των χρηστών στο 1mg/day. Ειδικά το ότι είχε αυτές τις παρενέργειες στο 0.5 είναι αρκετά ύποπτο (δεν λέει απαραίτητα ψέμματα, αλλά μπορεί να είδε αλλαγές που δεν έχουν επηρεαστεί από το φάρμακο, για αυτό και έφερα το παράδειγμα μου, κατά το οποίο, εγώ είδα αύξηση στην λίμπιντο και στην ψυχική διαθεση όταν ξεκίνησα το φάρμακο, χωρις αυτό να έχει να κάνει απαραίτητα με την λήψη του). Αφού μιλάμε για youtubers, oι γνωστοί αυστραλιανοι γιατροί που έχουν καναλι δεν έχουν καταγραψει καμία παρενέργεια σε ασθενείς τους εδώ και 20 χρόνια που δίνουν φίνα σε αναλογα χαμηλές δοσεις του 0.5 mg την ημέρα. Ποιον μπορούμε να εμπιστευτούμε περισσότερο;

Εγώ παίρνω παραπάνω από 0.5mg/day (5mg/week) και όταν είπα στον λορενζο ότι δεν έχω παρενέργειες το θεώρησε αυτονοητο. Ο οποίος δινει και αυτός καμία 20ετια το φάρμακο σε διαφορετικές δοσολογίες.
Κάθε οργανισμός ειναι διαφορετικός και μετράει και ποσο υψηλή DHT ειχες πριν αρχισεις γιατι αμα έχεις ηδη υψηλή ακόμα και με το φάρμακο θα έχεις αρκετό απόθεμα dht στον οργανισμό....
Το οτι κάποιος εμφανίζει παρενέργειες και με τη μισή δοση μπορει να οφείλεται στο γεγονός οτι παίρνοντας τη μιση δοση δεν σημαίνει οτι θα έχεις μισή μείωση της DHT. Υπάρχουν έρευνες που δειχνουν οτι ακόμα και με 0.2 mg/day η DHT στο αίμα έπεσε 68.6% και με το 1mg 71.4%. Παρόμοια μείωση δηλαδή.
Αντίστοιχα αμα πάρεις 5mg δεν σημαίνει οτι θα μειωθεί x5 η DHT στο αίμα και αυτη η έρευνα έδειξε οτι μειώθηκε 72.2% με το 5mg. Μικρές διαφορές δηλαδή.

"Serum DHT levels declined significantly (P <.001) by 49.5%, 68.6%, 71.4%, and 72.2% in the 0.05, 0.2, 1, and 5 mg finasteride treatment groups, respectively."

Vdupa

Well-Known Member
Κάθε οργανισμός ειναι διαφορετικός και μετράει και ποσο υψηλή DHT ειχες πριν αρχισεις γιατι αμα έχεις ηδη υψηλή ακόμα και με το φάρμακο θα έχεις αρκετό απόθεμα dht στον οργανισμό....
Το οτι κάποιος εμφανίζει παρενέργειες και με τη μισή δοση μπορει να οφείλεται στο γεγονός οτι παίρνοντας τη μιση δοση δεν σημαίνει οτι θα έχεις μισή μείωση της DHT. Υπάρχουν έρευνες που δειχνουν οτι ακόμα και με 0.2 mg/day η DHT στο αίμα έπεσε 68.6% και με το 1mg 71.4%. Παρόμοια μείωση δηλαδή.
Αντίστοιχα αμα πάρεις 5mg δεν σημαίνει οτι θα μειωθεί x5 η DHT στο αίμα και αυτη η έρευνα έδειξε οτι μειώθηκε 72.2% με το 5mg. Μικρές διαφορές δηλαδή.

"Serum DHT levels declined significantly (P <.001) by 49.5%, 68.6%, 71.4%, and 72.2% in the 0.05, 0.2, 1, and 5 mg finasteride treatment groups, respectively."

Αυτά έχουν συζητηθεί πολλές φορές εδώ στο φορουμ. Είναι γνωστά. Όπως και ότι δεν παίζει ρόλο πόσο dht είχες πριν το φάρμακο. Εγώ είχα φυσιολογικη.

Εμένα δεν με ικανοποιεί η δράση του φαρμάκου στα μαλλιά μου. Αλλά δεν θα αποτρεψω κανεναν να το πάρει για κάποια σπάνια πιθανότητα παρενεργειων. Όπως συμβαίνει με όλα τα φάρμακα δηλαδη. Ήμουν εκεί που είστε. Ο φόβος μου με έκανε να ποσταρω παρόμοια μηνύματα με τα δικά σας.
.

JimKan1

Well-Known Member
Ήμουν εκεί που είστε. Ο φόβος μου με έκανε να ποσταρω παρόμοια μηνύματα με τα δικά σας.

Αρα οι μεχρι τωρα 18 που ψηφισαν οτι ειχαν παρενεργειες ειναι οι φοβισμενοι οπως ησουν εσυ και οι 24 που δεν ειχαν ειναι οι θαραλεοι που δοκιμασαν;

Vdupa

Well-Known Member
Αρα οι μεχρι τωρα 18 που ψηφισαν οτι ειχαν παρενεργειες ειναι οι φοβισμενοι οπως ησουν εσυ και οι 24 που δεν ειχαν ειναι οι θαραλεοι που δοκιμασαν;
Αυτό δεν μπορώ να το γνωριζω. Εσύ είσαι πχ ο μόνος που γνωρίζει αν απαντησες ότι έχεις παρενέργειες χωρίς να το έχεις δοκιμάσει. Και ο καθένας για τον εαυτό του.

Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα poll δεν έχουν καμία αξία στην ουσία, αφού υπάρχουν τα δεδομένα των πραγματικών μελετών. Σε σωστά samples, χωρις να γνωρίζει ο συμμετέχων ούτε ο ερευνητής ποιος από τα groups πάρει το φάρμακο ή όχι κλπ.

Τελευταία επεξεργασία:

Legend

Member
Αυτά έχουν συζητηθεί πολλές φορές εδώ στο φορουμ. Είναι γνωστά. Όπως και ότι δεν παίζει ρόλο πόσο dht είχες πριν το φάρμακο. Εγώ είχα φυσιολογικη.

Εμένα δεν με ικανοποιεί η δράση του φαρμάκου στα μαλλιά μου. Αλλά δεν θα αποτρεψω κανεναν να το πάρει για κάποια σπάνια πιθανότητα παρενεργειων. Όπως συμβαίνει με όλα τα φάρμακα δηλαδη. Ήμουν εκεί που είστε. Ο φόβος μου με έκανε να ποσταρω παρόμοια μηνύματα με τα δικά σας.
.
Παίζει ρολο ποσο ειχες για τον οργανισμό, οχι για τα μαλλιά.
Δεν ειναι ολα τα φάρμακα το ιδιο, αφού δεν έχουν τις ιδιες παρενέργειες και την ιδια σοβαρότητα αυτων και αλλα φάρμακα δεν επηρεάζουν το ορμονικό σου προφιλ. Οι παρενέργειες της φιναστερίδης έχουν μεγάλη σοβαρότητα.
Διάφοροι πιστεύω ανέχονται τις παρενέργειες προκειμένου να μη χάσουν τα μαλλιά τους πράγμα που με βρισκει πολυ αντίθετο και προσπαθούν να πείσουν τους ιδιους οτι ειναι φυσιολογικό και επίσης από εγωισμό δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν οτι έχουν σεξουαλικού τύπου παρενέργειες, θα λένε ολα καλά και αμα τυχει να πάνε με κοπέλα θα πάρουν το μπλέ χαπάκι και ολα καλά γιαυτους...

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Ας μεινουμε στο γεγονος οτι η ουσια στην οποια αναφερομαστε αποτελει φαρμακο 30 σχεδον χρονων με αρκετες ερευνες να αναφερονται σε παρενεργειες, οι οποιες πραγματι ειναι αρκετα χαμηλες σε ποσοστο.

Οι παρενεργειες ειναι αποδεδειγμενα δοσοεξαρτωμενες, οποτε προφανως απο οταν ξεκινησε και το customized dosing, πιθανως να μιλαμε πλεον για ακομα μικροτερα ποσοστα.

Αυτα δεν ειναι θεωριες, στην πραξη το αποδεικνυει η κλινικη εμπειρια διαφορων ιατρων, ειτε online(Αυστραλοι) ειτε forum Lorenzo, Αναστασακης.
Ιδιαιτερα ο Λορενζο εχει ενα πολυ καλο δειγμα μιας και στους Ισπανους το φαρμακο δινεται ευρεως.

Οσον αφορα τις παρενεργειες υπαρχουν κατηγοριες ανθρωπων, που σιγουρα δεν ειναι και οι πιο καταλληλοι να χρησιμοποιησουν την αγωγη. Οσοι παιρνουν ψυχοτροπικα φαρμακα δεν ειναι το ιδιο με καποιον που δεν χρησιμοποιει. Στο φορουμ ηδη 3 μελη με εμφανιση παρενεργειων επαιρναν ψυχοτροπικη αγωγη.
Ο παχυσαρκος δεν ειναι το ιδιο με αυτον που εχει φυσιολογικο βαρος.
Ενας που παρουσιασε γυναικομαστια στην εφηβεια εχει περισσοτερες πιθανοτητες να την ξανα εμφανισει
Για αυτο λοιπον καποιος πριν παρει αγωγη πρεπει να αναφερει στο γιατρο ολα τα δεδομενα.

Ειχα προτεινει σε ολους οσους εμφανισαν παρενεργεια εδω στο φορουμ να κανουν ορμονολογικες για να δουν αν οντως υπαρχει ή ειναι ιδεα τους. Ενας που ειχε κανει και θυμαμαι, του ειχαν βγει ολα εντος φυσιολογικων οριων και η DHT. Οι εξετασεις του δεν ταιριαζαν με αυτα που δηλωνε. Αν θυμαμαι καλα ηταν ενα παιδι που εβγαλε ως φανταρος παρενεργειες και ειχε χρησιμοποιησει αγωγη για αγχωδη διαταραχη στο παρελθον. ***

Οσον αφορα το PFS ας περιμενουμε να δουμε τι θα δειξουν τα επομενα χρονια. Γενικα αμφισβητειται απο πολλους γιατρους και θεωρω οποιος εχει σπουδασει θετικες επιστημες μπορει να καταλαβει οτι απλα και μονο απο τον τροπο που ξεκιναει η ερευνα, δλδ "Οσοι θεωρειτε οτι ειχατε θεμα ελατε να μας το πειτε" δε μπορει να λογιστει ως σοβαρη μελετη.

*** Η αληθεια ειναι πως εχω παρατηρησει οτι οσοι εμφανισαν παρενεργειες εντος αγωγης αποφευγουν να κανουν εξετασεις για να δουν αν οντως κατι τρεχει. Προσωπικα αν εμφανιζα/σω κατι αυτο θα εκανα απευθειας.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Όσο παπατζας είναι αυτός που έχει σεξουαλικές παρενέργειες με την φίνα και το κρύβει άλλο τόσο παπατζας είναι και αυτός που δεν έχει πάρει ποτέ φίνα και λέει ότι έχει παρενέργειες. Η πραγματική πληροφορία είναι οι double blind μελέτες που δεν ξέρεις αν παιρνεις ή όχι και στις οποίες οι πραγματικές παρενέργειες είναι 2-3%. Αν τώρα κάποιος θέλει να πιστέψει ότι είναι 30-40-50% ας το κάνει, αλλά είναι ανήθικο να παρασύρει πιθανούς χρήστες σε τέτοια συμπεράσματα. Ότι και να λένε εμείς, τη ουσία την καταγράφουν οι ιατρικές μελέτες, που αναφέρουν 2-3% παρενέργειες και τίποτα για PFS…..

JimKan1

Well-Known Member
Όσο παπατζας είναι αυτός που έχει σεξουαλικές παρενέργειες με την φίνα και το κρύβει άλλο τόσο παπατζας είναι και αυτός που δεν έχει πάρει ποτέ φίνα και λέει ότι έχει παρενέργειες.
Συμφωνω

Η πραγματική πληροφορία είναι οι double blind μελέτες που δεν ξέρεις αν παιρνεις ή όχι και στις οποίες οι πραγματικές παρενέργειες είναι 2-3%. Αν τώρα κάποιος θέλει να πιστέψει ότι είναι 30-40-50% ας το κάνει, αλλά είναι ανήθικο να παρασύρει πιθανούς χρήστες σε τέτοια συμπεράσματα. Ότι και να λένε εμείς, τη ουσία την καταγράφουν οι ιατρικές μελέτες, που αναφέρουν 2-3% παρενέργειες και τίποτα για PFS…..
Δεν ξερω αν ειναι 2% η 50%, το poll εγινε γιατι σε καθε νημα που μιλαει καποιος για παρενεργειες φινας εμφανιζονται οι ιδιοι και οι ιδιοι για να τον βγαλουν τρελο, ας δουμε σε ενα ευρυτερο δειγμα που ο καθενας ψηφιζει με βαση την εμπειρια του πως ειναι τα αποτελεσματα.

ch7.panos

Well-Known Member
Λοιπόν παιδιά κι εγώ έχω και είχα παρενέργειες:
1) Λίγο νερουλό σπέρμα
2) Μαλλούρα που χόντρυνε και δε χωράει σε κοτσίδα (2515 grafts από Αναστασάκη, ευχαριστώ)
3) Μειωμένο χρόνο λόγω στεγνώματος μαλλούρας
4) Τρομερή διάθεση που με βλέπω μαλλιά
5) Λιγότερα λεφτά λόγω αγοράς τσατσαρών και προϊόντων μαλλιών
6) Καύλες στο φουλ, σίγουρα πηγάζουν κι από αυτοπεποίθηση

ManCyprus87

Well-Known Member
1) Λίγο νερουλό σπέρμα
2) Μαλλούρα που χόντρυνε και δε χωράει σε κοτσίδα (2515 grafts από Αναστασάκη, ευχαριστώ)
Έτσιιιιιι.
Δώσε πόνοοοοοοοο.
Μόνο ξύλο στην (πρεζο)αλωπεκία!

giaderty

Member
1) Λίγο νερουλό σπέρμα
Εσύ είσαι που έκανες στον Αναστασακη;;;; Έβλεπα την εξέλιξη σου....Τι μαλούρα σου εκανε;;;;; Να χαρείς το υπέροχο αποτέλεσμα σου.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Χαιρετίζω και εγω με τη σειρα μου σύντροφοι. Ξεπέρασα τα 3 χρόνια με φίνα και αυτο που με βεβαιότητα μπορω να πω οτι εχω παρατηρήσει να εκλείπει ειναι τα morning woods. Εχω ξεχασει απο ποτε εχω να τα βιωσω. Για καιρο θεωρούσα πως παιζουν ρολο οι ωρες που ξυπνούσα λογω σχολής αλλα εδω και μηνες που εργάζομαι σε εταιρεια που προϋποθέτει πρωινό ξύπνημα δεν αλλαξε κατι. Λίμπιντο, εκσπερματίσεις και ολα τα συναφή βρίσκονται σε εξαίρετο επιπεδο. Βιώνω φάσεις έντονου brain fog αλλα με λειψό υπνο, διατροφή ορεινής μέλισσας και έντονα ψυχολογικά ups and downs θα ηταν αμαρτια να στήσω στον τοίχο το χάπι. Ειμαι πολυ ικανοποιημένος. Το βασικό ομως αφου δεν εχουμε καποια παρενέργεια ειναι το αποτέλεσμα στο μαλλι και εκει τα λογια περισσεύουν. Την ξεκίνησα στο χείλος του γκρεμού και 3 χρόνια μετα με εχει βελτιωμένο, σε υπέρ σταθερή κατασταση και χωρις την παραμικρή απώλεια παρα το οτι εμφανίζω έντονες περιόδους ψωριασης στο τριχωτό ( ειτε δότρια ειτε λήπτρια ) που θα μπορούσαν κάλλιστα να με πανε πιο πισω σε συνδυασμό με την ΑΓΑ. Οτι καλυτερο για το μαλλι οτι και να λεμε.

giaderty

Member
Χαιρετίζω και εγω με τη σειρα μου σύντροφοι. Ξεπέρασα τα 3 χρόνια με φίνα και αυτο που με βεβαιότητα μπορω να πω οτι εχω παρατηρήσει να εκλείπει ειναι τα morning woods. Εχω ξεχασει απο ποτε εχω να τα βιωσω. Για καιρο θεωρούσα πως παιζουν ρολο οι ωρες που ξυπνούσα λογω σχολής αλλα εδω και μηνες που εργάζομαι σε εταιρεια που προϋποθέτει πρωινό ξύπνημα δεν αλλαξε κατι. Λίμπιντο, εκσπερματίσεις και ολα τα συναφή βρίσκονται σε εξαίρετο επιπεδο. Βιώνω φάσεις έντονου brain fog αλλα με λειψό υπνο, διατροφή ορεινής μέλισσας και έντονα ψυχολογικά ups and downs θα ηταν αμαρτια να στήσω στον τοίχο το χάπι. Ειμαι πολυ ικανοποιημένος. Το βασικό ομως αφου δεν εχουμε καποια παρενέργεια ειναι το αποτέλεσμα στο μαλλι και εκει τα λογια περισσεύουν. Την ξεκίνησα στο χείλος του γκρεμού και 3 χρόνια μετα με εχει βελτιωμένο, σε υπέρ σταθερή κατασταση και χωρις την παραμικρή απώλεια παρα το οτι εμφανίζω έντονες περιόδους ψωριασης στο τριχωτό ( ειτε δότρια ειτε λήπτρια ) που θα μπορούσαν κάλλιστα να με πανε πιο πισω σε συνδυασμό με την ΑΓΑ. Οτι καλυτερο για το μαλλι οτι και να λεμε.
Με μπέρδεψες. Εσύ τελικά σε ποια κατηγορία ανήκεις;;;; Σ αυτούς που έχουν βγάλει παρενέργειες ή σ αυτούς που δεν έχουν βγάλει;;;;

Μπλουζα