Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

alex7

Well-Known Member
Καλησπέρα,

Γενικά η λήψη της αγωγής είναι σημαντική και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως συμπληρωματική επιλογή ως προς τη μεταμόσχευση για την επίτευξη ενός διατηρήσιμου μακροπρόθεσμου αποτελέσματος (εστω και low dosage topical finasteride).

Για τον Θεοχάρη έχω σίγουρα αρνητική άποψη από τα περιστατικά που έχω δει. Για τον Παπαγγελόπουλο δεν έχω γνώμη αλλά τα περιστατικά που διαφημίζει ο ίδιος δημόσια μου φαίνονται μέτρια. Προτιμότερες επιλογές από Ελλάδα Αναστασάκης και BHR (παρότι θα ζητούσα αποτελέσματα) και από Κύπρο HDC. Δεν έχω γνώμη για Τυρκαλά ομολογώ.

Από τις επιλογές της Τουρκίας που αναφέρεις ο Pekiner είναι τοπ. Είναι τρομερά δύσκολο να επικοινωνήσεις, θέλει μεγάλη επιμονή στα μνμτ. Waiting list κάπου 1 χρόνο. Επίσης αν η αραίωσή σου είναι μεγάλη, λάβε υπ' όψιν ότι χρησιμοποιεί αρκετά grafts για τα όντως τρομερά dense αποτελέσματά του. Επίσης πολύ solid ο Keser, λίγο πιο χαμηλά στα δικά μου rankings. Όχι τρομερό πρόβλημα, αλλά το scarring και των δύο στη δότρια είναι λίγο μεγαλύτερο από άλλων χειρουργών (γενικά δεν φαίνεται, ειδικά αν αφήνεις μακρύ μαλλί, το αναφέρω μόνο για την περίπτωση που θες για κάποιο λόγο να κάνεις skin fade). Αν το πρόβλημά σου είναι στο frontal third οι δύο αυτές επιλογές ξεχωρίζουν.

Bekir καλός, αλλά θα ήθελα να δω πιο πολλά ολοκληρωμένα περιστατικά του για να είμαι σίγουρος. Ahmed Altan φαίνεται να κάνει προσεγμένη δουλειά και τα 2-3 περιστατικά του είναι μια χαρά στο HRN αλλά με κάνει κάπως επιφυλακτικό το ότι εμφανίστηκε ξαφνικά. Δεν θα πήγαινα γιατί θα ήθελα να δω πιο μεγάλο σώμα δουλειάς. Demirsoy είναι οκ, αλλά είχα δει 1-2 μέτρια αποτελέσματα που με είχαν αποθαρρύνει όταν τον είχα ψάξει. Gur έχει το μεγαλύτερο σώμα δουλειάς μετά τον Αναστασάκη σ' αυτούς που αναφέρεις, με πολλά ανεξάρτητα περιστατικά: λίγες κακές δουλειές, συνήθως ένα solid 7.5-8. Σημαντικό ότι καταφέρνει πολύ καλές καλύψεις με λίγα grafts. Επ' ουδενί όχι Yaman!

Υπάρχουν διαφορές στις τιμές των επιλογών σου, αλλά η γνώμη μου είναι πρώτα να καταλήξεις στο ποιον προτιμάς κι έπειτα να σκεφτείς τα χρήματα. Μπορείς να αναζητήσεις περιστατικά των γιατρών που σκέφτεσαι και στο HairRestoration Network και στο subreddit Hair Transplants στο Reddit.

Λίγο στα πρόχειρα κατάταξη των επιλογών σου βάσει προσωπικού γούστου και ανεξαρτήτως τιμής: Pekiner>Keser>Gur>Bekir>HDC & Αναστασάκης>Altan>Demirsoy.
Εχεις μεγάλο ταλέντο στην ανάλυση !Που ήσουν τόσο καιρό;Μάλλον ασχολουσουν με ξένα forums

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Ποια αδιακρισία ρε παιδιά; ενα ανωνυμο φορουμ ειμαστε που δεν βλέπουμε τον αλλο και ουτε γράφει με το ονομα του αλλα με παρατσούκλι...αστεία πράγματα να μιλάμε για αδιακρισία...απλά κάποιες κλινικές δεν θέλουν να λένε τις τιμές τους προς τα έξω για να μη τις λένε ακριβές...
Ετσι ειναι, βεβαια και αλλες κλινικες, απο οσο εχω δει, δεν αναφερουν επισημα τιμη και τη μαθαινουμε απο μελη.

Θυμαμαι χαρακτηριστικα παλαιοτερα ειχε γινει παλι ενας χαμος γιατι δεν ειχαμε εικονα τιμης για τη συγκεκριμενη κλινικη. Ο Cvial τοτε ειχε πει πως δεδομενης της παρουσιας πλεον της κλινικης στο φορουμ και των μελων που θα κανουν εκει, η τιμη θα κυκλοφορησει.

Και ετσι εγινε.

Προσωπικα σεβομαι οτι καποιος μπορει να τη θεωρει αδιακριτη ερωτηση, αλλα εφοσον καποιος αλλος οχι, καλα κανει και τη λεει.

Corona

Active Member
Και εγώ Δεν νομίζω να τη θεωρεί κάποιος αδιάκριτη... Πάντως ολως τυχαιως σε μια συγκεκριμένη κλινική τα μέλη της δεν ήθελαν να αποκαλύπτουν τη τιμη....ενώ στις αλλες κλινικές μια χαρά έλεγαν και έχουμε εικόνα...

Τελευταία επεξεργασία:

giannis1991

Well-Known Member
Για να μην ξεφυγουμε τελειως απο το θεμα γιατρε βρες αλλον εναν ασθενη σου που να κοιμηθηκε και μπαινουμε μπονους!Οσοι ειναι σε εσενα κοιμουνται ενω ολοι οι αλλοι που εχουμε κανει σε αλλους δεν εχει βρεθει κανενας!
Εγω παντως θα προτιμουσα σαν ασθενης να με χειρουργουνε γυμνο στην πλατεια Συνταγματος παρα να με ρωτησουν για τιμη σε ενα φορουμ,ειλικρινα δεν μπορω να το φανταστω καν σαν ερωτηση!

LoverBoy

Well-Known Member
Προσωπικα σεβομαι οτι καποιος μπορει να τη θεωρει αδιακριτη ερωτηση
Κώστα μου αδιακριτή ερώτηση δεν μπορείς να την πεις σε καμία περίπτωση καθώς περιλαμβάνει "μέρος" μιας μεταμόσχευσης μαλλιών που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον σαν προσέγγιση για να ξέρει που περίπου θα βαδίσει οικονομικά!
Άκουσες ποτέ απο κανένα μέλος που τον ρωτήσαμε τιμή να πει ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣ η ερώτηση που μου κάνατε?Κάθε άλλο απαντάνε το 95% εκτός απο κάποιους που δεν θέλει η κλινική να μάθουμε το κόστος!Και αυτό σεβαστό είναι και το δεχθήκαμε καθώς είναι δικαίωμα του!Αλλά δεν μπορείς να λες αδιακρισία μια ερώτηση που είναι σχετικότατη με την μεταμόσχευση μαλλιών!Με εκτίμηση στο λέω!

Kostas97

Well-Known Member
Κώστα μου αδιακριτή ερώτηση δεν μπορείς να την πεις σε καμία περίπτωση καθώς περιλαμβάνει "μέρος" μιας μεταμόσχευσης μαλλιών που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον σαν προσέγγιση για να ξέρει που περίπου θα βαδίσει οικονομικά!
Άκουσες ποτέ απο κανένα μέλος που τον ρωτήσαμε τιμή να πει ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣ η ερώτηση που μου κάνατε?Κάθε άλλο απαντάνε το 95% εκτός απο κάποιους που δεν θέλει η κλινική να μάθουμε το κόστος!Και αυτό σεβαστό είναι και το δεχθήκαμε καθώς είναι δικαίωμα του!Αλλά δεν μπορείς να λες αδιακρισία μια ερώτηση που είναι σχετικότατη με την μεταμόσχευση μαλλιών!Με εκτίμηση στο λέω!
Για να βγαλουμε ακρη ας δεχτουμε οτι για καποιους ειναι αδιακριτη ερωτηση :')

Δεν νομίζω να τη θεωρεί κανένας αδιάκριτη αυτο ειναι αστείο σε ενα ανωνυμο φόρουμ να μιλάς για αδιακρισία.... Πάντως ολως τυχαιως σε μια συγκεκριμένη κλινική τα μέλη της δεν ήθελαν να αποκαλύπτουν τη τιμή αλλά ουτε και η ιδια η κλινική να τη λέει (που ηταν και η πιο ακριβή)....ενώ στις αλλες κλινικές μια χαρά έλεγαν και ειχαμε εικόνα, γιαυτο ειχε δημιουργηθεί το θέμα που λες.
Πραγματι θυμαμαι οτι και καποια μελη δεν την ελεγαν.
Μπορει να ειχαμε 1 2 περιστατικα τοτε. Μπαινοντας η κλινικη ειχε αναφερει οτι ειναι πολιτικη της να μη λεει τιμη.
Εκει αρχισαν τα οργανα.
Επειτα αυξηθηκαν τα περιστατικα μεσω φορουμ οποτε και κυκλοφορησε η τιμη.

Ετσι τουλαχιστον τα θυμαμαι εγω.

LoverBoy

Well-Known Member
Για να βγαλουμε ακρη ας δεχτουμε οτι για καποιους ειναι αδιακριτη ερωτηση :')

Πραγματι θυμαμαι οτι και καποια μελη δεν την ελεγαν.
Μπορει να ειχαμε 1 2 περιστατικα τοτε. Μπαινοντας η κλινικη ειχε αναφερει οτι ειναι πολιτικη της να μη λεει τιμη.
Εκει αρχισαν τα οργανα.
Επειτα αυξηθηκαν τα περιστατικα μεσω φορουμ οποτε και κυκλοφορησε η τιμη.

Ετσι τουλαχιστον τα θυμαμαι εγω.
Όλα όσα λες τα σέβομαι Κώστα αλλά έχεις δει και εσύ ότι η ερώτηση γίνεται σχεδόν σε όλους μας!

g_pal

Active Member
Για να μην ξεφυγουμε τελειως απο το θεμα γιατρε βρες αλλον εναν ασθενη σου που να κοιμηθηκε και μπαινουμε μπονους!Οσοι ειναι σε εσενα κοιμουνται ενω ολοι οι αλλοι που εχουμε κανει σε αλλους δεν εχει βρεθει κανενας!
Αυτο ισχυει. Σε ολες τις αλλες κλινικές που έχω διαβάσει παρουσιάσεις μελών δεν ειδα να κοιμήθηκε κανένας και ολοι ήξεραν με τη παραμικρή λεπτομέρεια ποιος έκανε τι μέσα στην επέμβαση.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αυτο ισχυει. Σε ολες τις αλλες κλινικές που έχω διαβάσει παρουσιάσεις μελών δεν ειδα να κοιμήθηκε κανένας και ολοι ήξεραν με τη παραμικρή λεπτομέρεια ποιος έκανε τι μέσα στην επέμβαση.
Άσχετο αλλά να σε κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση? Είσαι ο γνωστός G pal o Dj?

Panos1982

Well-Known Member

Ενταξει επειδη βλεπω οτι ειστε ολοι απιστοι θωμαδες , ειδικα Γιάννη απο εσενα δεν περιμενα να αμφισβητεις τον γιατρο.
Θα αναγκαστω να προβω σε αλλα μεσα για να λαμψει επιτελους η αληθεια.

Οριστε λοιπον το βιντεο που αποδεικνύει τα λεγομενα του γιατρου!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Ενταξει επειδη βλεπω οτι ειστε ολοι απιστοι θωμαδες , ειδικα Γιάννη απο εσενα δεν περιμενα να αμφισβητεις τον γιατρο.

Αληθεια σου λεω ΔΑΚΡΥΣΑ!!!! αχχαχαχααχαχχαχααχαχχαχααχαχ

Το πολυ πολυ να φυγεις και με διορθωμενο το στραβο διαφραγμα :')))

giannis1991

Well-Known Member
@Panos1982 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μονο ενα τετοιο parody δεν περιμενα!
Αλλα τωρα καταλαβα γιατι χρειαζεται τοσες νοσηλευτριες...Μαλλον 1 σκουπιζει τα σαλια απο τον υπνο και 2 κρατανε το κεφαλι.Νταξει για αλλαγη θεσης δεν τον ξυπνανε τον ανθρωπο τον πιανει ο γιατρος και με στριφογυριστο deadlift τον τοποθετει.Δεν ειμαστε και γυναικωτοι αγυμναστοι.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Είδες εσύ ποτέ,να ρωτάς μέλος από άλλη κλινική για την τιμή,και να πετάγεται άλλη κλινική να σε λέει αγενή επειδή ρώτησες τον πελάτη τους πόσο πλήρωσε? Γτ από ότι βλέπω δεν έχεις πιάσει το point της συζητησης
Ετσι ειναι, βεβαια και αλλες κλινικες, απο οσο εχω δει, δεν αναφερουν επισημα τιμη και τη μαθαινουμε απο μελη.

aeratos28

Just aeratos
Έπρεπε να βάλεις στο βίντεο μαζί με το σφιριχτό ροχαλισμα,και καμιά παροπονιάρα κλανιτσα να ακούγεται..αυτές ξέρεις που φεύγουν και κάνουν τον ήχο τον πππρρρρρρ αλλά συρτό..νομίζω θα ταίριαζε.χαχαχα

ch7.panos

Well-Known Member
Για ποιο αλλο μέλος λες φιλε; Πάντως ο Τάσος ανέφερε 2 άτομα που του ειπαν το ιδιο. Ένας ο ξάδερφος του και ένας αλλος που γνωρίζει όπως αναφέρει στο screenshot. Τώρα εμείς σαν εξωτερικοί θεατές δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έγινε τελικά.

Εδώ το ποστ του tasos33 που μιλάει για τα 2 άτομα που του το είπαν.

Προβολή συνημμένου 65855
Προσωπικά σε εμένα σχεδίαση έκανε ο γιατρός, αναισθησία βοηθός γιατρού επίσης γιατρός, η εξαγωγή από τις νοσηλεύτριες με κατά διαστήματα επίβλεψη του γιατρού (ήμουν ξύπνιος περίπου τα 3/4 αυτής της φάσης), υποδοχές από τον γιατρό και τοποθέτηση από τις νοσηλεύτριες αλλά κι ένα σημαντικό μέρος από τον γιατρό, κατά κύριο λόγο στη hairline.

Αυτά από την εμπειρία μου

tasos33

Well-Known Member

:D:D:D:D:D:D:D:D εκλαψα.
Εντωμεταξύ ο ξα ροχαλίζει χειρότερα

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ποια αδιακρισία ρε παιδιά; ενα ανωνυμο φορουμ ειμαστε που δεν βλέπουμε τον αλλο και ουτε γράφει με το ονομα του αλλα με παρατσούκλι...αστεία πράγματα να μιλάμε για αδιακρισία...απλά κάποιες κλινικές δεν θέλουν να λένε τις τιμές τους προς τα έξω για να μη τις λένε ακριβές...

Εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ τετοιο θεμα!
Ειμαι με διαφορα ο πιο ακριβος στην Ελλαδα, πραγματι!
Και εχω <0,2% μη απολυτα ικανοποιημενους ασθενείς.
Και αυτο το <0,2% εχει βγαλει και πυκνα και φυσικα μαλλια, απλα οχι όσα θα ηθελε ή θα ήθελα και εγω!
Οποτε, αφου το 99,8% ειναι ικανοποιημενοι μετα την επενδυση που εκαναν, εμενα δεν με ενοχλει καθολου τι λενε ολοι οι υπολοιποι για το αν ειμαι "ακριβος".
Προσωπικα ακουω μονο την κριτική των πιο έμπειρων απο εμενα, καλύτερων απο εμενα ή πελατων μου

g_pal

Active Member
Μια χαρά έχεις θέμα, γιαυτο μας έλεγες για δήθεν αδιακρισίες...οταν ρώτησε ο αλλος για τη τιμή. Αμα ειχες καλές τιμές δεν θα πείραζε να τις λένε, ουτε θα μίλαγες για ..."αδιακρισίες"... ;) Απλά καταλαβαίνω οτι δεν ειναι καλο για το μάρκετινγκ σου να βγαινουν οι τιμές προς τα έξω...
Ολες οι κλινικές τα ιδια λένε οτι έχουν απόλυτα ικανοποιημένους ασθενείς. Αυτά τα ποσοστά ειναι αυθαίρετα, και δεν πιστεύω οτι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Επίσης μερικοί μπορει να ειναι και ικανοποιημένοι ακόμα και να μη πήγαν καλά και να μη πήραν αυτό που έπρεπε, δηλαδή να ειχαν χαμηλές απαιτήσεις...οπότε δεν μου λέει κάτι αυτο αν ισχυρίζεται κάποιος οτι ειναι ευχαριστημένος. Αν ειχαμε 100 πραγματικά ανεξάρτητα περιστατικά θα μπορούσαμε να βγάλουμε μεσο ορο τι συμβαινει, κάτι που δεν μπορούμε να βγάλουμε τώρα . Οπότε δεν πιστεύω σε δηλώσεις κλινικών περί "ικανοποιημένων ασθενών" και ποσοστών από επίσημα περιστατικά.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Μόνο ανεξάρτητες παρουσιάσεις και σε πραγματικό χρόνο δείχνουν την πραγματικότητα χωρίς ερωτηματικά, παρενθέσεις, αστερίσκους κλπ.

Οι παρουσιάσεις των κλινικών, ακόμα και με βίντεο και βρεγμένα μαλλιά, πάντα μπορεί να αφήσουν κάποια ερωτηματικά (όχι ότι το κάνουν αλλά μπορούν να το κάνουν - πχ δύο επεμβάσεις ενώ διαφημίζουν μία, ενδιάμεσα touch up, παρουσίαση μόνο των επιτυχημένων ενώ υπάρχουν άλλα τόσα αποτυχημένα κλπ κλπ).

Η ανεξάρτητη σε πραγματικό χρόνο δεν μπορεί να παραποιήσει τίποτα χωρίς να το καταλάβει κάποιος.

Μπλουζα