Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Όχι φίλε, αν δίνεις 2,5 ευρώ το graft πιστεύω μετράει για κάποιους το ποιος κάνει τις τρύπες
Μετραει ΟΣΟ και να πληρωσες να παρειw ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ.

Στα χερια μου συμβαινει ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
Ακριβως ΟΤΙ λεω γινεται, ΠΑΝΤΑ, τιποτα λιγοτερο ή διαφορετικό, ΠΟΤΕ!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sansiro

Member
Όχι φίλε, αν δίνεις 2,5 ευρώ το graft πιστεύω μετράει για κάποιους το ποιος κάνει τις τρύπες
Ωραια , άρα incisions δεν έγιναν από τον doctor. Καλό είναι να το ξέρουμε λοιπόν

Βεβαια παίζει τεράστια σημασία ποιος κάνει τι σε μια επέμβαση τοσο στην εμπιστοσυνη σου προς την κλινική οσο και στο τελικό αποτέλεσμα ποιος θα κανει τις υποδοχές...O ξάδερφος του Τάσου μπορει να μη τον νοιάζει τοσο γιατι δεν έχει ιδέα από μεταμοσχεύσεις, αλλά σε κάποιον που έχει ιδέα θα τον ένοιαζε γιατι ξέρει ποσο σημαντικό ειναι. Φαντάσου να πήγαινες στον Lorenzo πχ και να έβαζε άλλο άτομο να σου κανει τα Implantations...και να μην ειχες ενημερωθεί για αυτο..εγώ θα ζητούσα τα λεφτά πίσω πάντως.
Εδώ μας ειπε ο @tasos33 οτι δεν έκανε τις υποδοχές ο γιατρός αλλά έγιναν από άλλο άτομο, δεν σχολιάζουμε καν για εξαγωγή και τοποθέτηση...Τοτε αν έγιναν έτσι οπως τα λεει ο @tasos33 θα έπρεπε τοσο να τονιστεί αυτο εξαρχής και να έχει ενημερωθεί ο ασθενής αλλά και να πάρει αλλη τιμή πολυ χαμηλότερη από οσο πλήρωσε ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ...

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Ακριβως!
ΟΤΙ σου ΑΝΕΦΕΡΕ!
Δεν υπονοησα οτι σου εστειλα μυνημα. Ζητησα να γραψεις πληροφοριεσ ή ν αμου στειλεις απλα.
Δεν εγραψα οτι τρομαξες, απλα αφησες το θεμα να ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ και αυτο εμενα με πληττει διοτι θα αποδειχθει οτι ειναι ΨΕΜΜΑ αλλα η ζημια στην εμπιστοσυνη εχει ηδη γινει.
Ζημιά από εμένα ζημιά από τον @aeratos28 ,ζημιά από τον έναν ζημιά απο τον άλλον. Με τόση ζημιά και δυσφήμιση που σου έχουμε κάνει εδώ μέσα κανονικά θα έπρεπε να δουλεύεις βοηθός extractor σε καμιά κλινική στο Κολωνάκι και όχι να ανοίγεις καινούργια κλινική.
Άσε την κλαψα γιατρέ ,μόνο ζημιά δεν έχεις πάθει εδώ μέσα και το ξέρεις πολύ καλά.

tasos33

Well-Known Member
Τα 2.5+ έχουν αξία αν τα κάνει όλα ο γιατρός . Προσωπικά την ίδια ανησυχία έχω είτε έχω μια extractor του Αναστασάκη είτε έχω μια του Lorenzo πάνω από το κεφάλι μου.

aeratos28

Just aeratos
Η δήλωση μου αυτή,έγινε ,αφού πρώτα εσύ είπες για ακομα μια φορά ΨΕΥΔΩΣ,ότι εγώ σε φοβόμουν και παρακαλούσα τον Cvial,να μην σε δω από κοντά ..πράγμα που δεν ισχύει καν.
Παρότρυνση του Cvial ήταν αυτή ,δεν ήθελε ο ίδιος να δημιουργηθεί το οτιδήποτε πρόβλημα..ξαναρωτήσω τον cvial ,να σου το επιβεβαιώσει ΠΑΛΙ ο ίδιος..και επειδή είπες ότι σε φοβάμαι,είπα πως δεν έγινε η συνάντηση γτ ΑΝ μου έλεγες κάτι ,θα σε είχα κοντύνει αν μου έκανες φασαρία και πήγαινες να μου το παίξεις λεζάντα τη μέρα που έκανα επέμβαση ..να τα λες όλα όπως έχουν γίνει και να αποβάλεις την παράφραση που κάνεις σε όλα για να μπορέσεις να απαντήσεις και να φαίνεται ότι έχεις δίκιο..επίσης εγώ,δεν διαμαρτυρήθηκα καν...εσύ μυξοκλαις στον cvial επειδή σου είπα θα σε κοντυνω ..διαμαρτυρήθηκα επειδή συνεχίζεις να λες για ανωνυμια ψευδώς πάλι,ενώ με γνωρίζεις πάνω από 2 χρόνια ..ποιος είμαι και τι..
Επιθεσεις επι προσωπικού (σαν το @aeratos28 που δηθεν απειλησε πως θα με ...κοντυνει και μετα διαμαρτηρηθηκε που του θυμησα οτι ειναι πιο κοντος απο εμενα και αγυμναστος σαν γυναικα. )

Anastasakis Hair Clinic

Ζημιά από εμένα ζημιά από τον @aeratos28 ,ζημιά από τον έναν ζημιά απο τον άλλον. Με τόση ζημιά και δυσφήμιση που σου έχουμε κάνει εδώ μέσα κανονικά θα έπρεπε να δουλεύεις βοηθός extractor σε καμιά κλινική στο Κολωνάκι και όχι να ανοίγεις καινούργια κλινική.
Άσε την κλαψα γιατρέ ,μόνο ζημιά δεν έχεις πάθει εδώ μέσα και το ξέρεις πολύ καλά.
Κλαψουριζουν οι αδυναμοι.
θεωρω οτι αστοχα γραφεις τη λεξη κλαψα, δεν δινω αυτη την εικονα σιγουρα!
Ειναι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.
Γιατι δεν εχω άλλο τροπο να θυμησω σε καποιους οτι έχουν ανατραφει απο γονεις που αν ηξεραν ποσο ΑΝΑΓΩΓΑ και ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ φερονται, θα νρεπονταν για λογαριασμό τους.

tasos33

Well-Known Member
Κλαψουριζουν οι αδυναμοι.
θεωρω οτι αστοχα γραφεις τη λεξη κλαψα, δεν δινω αυτη την εικονα σιγουρα!
Ειναι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.
Γιατι δεν εχω άλλο τροπο να θυμησω σε καποιους οτι έχουν ανατραφει απο γονεις που αν ηξεραν ποσο ΑΝΑΓΩΓΑ και ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ φερονται, θα νρεπονταν για λογαριασμό τους.
Επειδή τυγχάνει να έχω συνεργαστεί με τον πατέρα σου παλαιότερα τούτο έχω να πω ....αν είχες την ταπεινότητα του θα ήσουν top στην Ευρώπη...

Anastasakis Hair Clinic

Η δήλωση μου αυτή,έγινε ,αφού πρώτα εσύ είπες για ακομα μια φορά ΨΕΥΔΩΣ,ότι εγώ σε φοβόμουν και παρακαλούσα τον Cvial,να μην σε δω από κοντά ..πράγμα που δεν ισχύει καν.
Παρότρυνση του Cvial ήταν αυτή ,δεν ήθελε ο ίδιος να δημιουργηθεί το οτιδήποτε πρόβλημα..ξαναρωτήσω τον cvial ,να σου το επιβεβαιώσει ΠΑΛΙ ο ίδιος..και επειδή είπες ότι σε φοβάμαι,είπα πως δεν έγινε η συνάντηση γτ ΑΝ μου έλεγες κάτι ,θα σε είχα κοντύνει αν μου έκανες φασαρία και πήγαινες να μου το παίξεις λεζάντα τη μέρα που έκανα επέμβαση ..να τα λες όλα όπως έχουν γίνει και να αποβάλεις την παράφραση που κάνεις σε όλα για να μπορέσεις να απαντήσεις και να φαίνεται ότι έχεις δίκιο..επίσης εγώ,δεν διαμαρτυρήθηκα καν...εσύ μυξοκλαις στον cvial επειδή σου είπα θα σε κοντυνω ..διαμαρτυρήθηκα επειδή συνεχίζεις να λες για ανωνυμια ψευδώς πάλι,ενώ με γνωρίζεις πάνω από 2 χρόνια ..ποιος είμαι και τι..
Δεν ειπα οτι με φοβασαι!
(αν και ειμαι βεβαιος πως φοβασαι και απλα "γαυγιζεις" πολυ για να μην φανει! Εχεις δει κανα μεγαλο σκυλι να γαυγιζει? Μονο τα μικροσκοπικα τσιουαουα γαυγιζουν στα μεγαλα για να φυγουν...)

Οκ, το δεχομαι οτι εγινε ετσι και εγινε με πρωτοβουλια του @CVIAL
Φασαρια δεν θα σου εκανα ΠΟΤΕ
1. ενω ερχεσαι να χειρουργηθεις, ΕΙΔΙΚΑ στον χωρο μου την ωρα που φιλοξενω εναν τοσο αξιολογο συναδελφο! ΟΤΙ και να εκανες, μα ΟΤΙ , και να με εβριζες, θα εκανα τον μαλακα γιατι ειμαι ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ, εισαι σε φαση μεγαλης αδυναμιας/στρες/αγχους κτλ. και φυσικα επειδη δεν ειμαι ΕΣΥ, δλδ να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ μια θεση υπεροχης (εδω την ανωνυμια που ΕΙΧΕΣ) για να βλαψω τον άλλον
2. επειδη "φασαρια" δεν εχει νοημα οταν ο άλλος δεν ξερει να φερεται. Δεν θα του μαθω ΕΓΩ οτι δεν εμαθε μια ζωη απο τις σφαλιαρες που εχει σιγουρα φαει οπως ολοι μας. Καποιοι απλα τρωνε μονο σφλαιαρες και δεν μαθαινουν.

Δεν ειχα ασχοληθει να μαθω ποιος εισαι μεχρι πριν 1 μηνα που ανελαβε η νομικη ομαδα μου.
Αντιθετα, περιμενα οτι θα ειχες τα κοτσια να ερθεις να μου κανεις τις ιδιες ψευτο-καταγγελτικες ερωτησεις προσωπο με προσωπο οπως σου προτεινα
Για αλλη μια φορα, επεσα εξω.

aeratos28

Just aeratos
Αλλα η ΛΑΣΠΗ μενει, αν υποστηριξω την τιμη μου ειμαι κακός, αν ζητησω εξηγησεις ειμαι επιθετικος, αν ζητησω αποδειξεις, πεταγεται εισαγγελεας του Αργους να τρολλαρει, και παει λεγοντας
ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΗ-ιατρος γραφει ΟΤΙ θελει, ΚΑΜΙΑ αποδειξη, και μετα καλούμαι εγω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...
Ακριβώς..συνεχίζεις τη λάσπη...όταν σε ρωτάμε αν ισχύουν όλα αυτά κάνεις την πάπια και δημιουργείς σενάρια δικά σου περί σκοπουμενης επαγγελματικής βλάβης..αν ζητήσεις λες εξηγήσεις γίνεσαι επιθετικός ,αν ζητήσεις αποδείξεις ...και τι είσαι εσύ που ζητάς εξηγήσεις και αποδείξεις ρε εισαγγελέα του Χαλανδρίου ?? Θα μπορείς να έχεις το δικαίωμα να ζητάς εξηγήσεις και αποδείξεις ,αφού ο ίδιος πρώτα πράξεις το ίδιο ..προσπάθησες να αποκρύψεις δύο κακά αποτελεσματα σου από το φόρουμ,σε κατηγόρησαν για αυτό,και επειδή σε ρωτάω αν ισχύει η όχι,είμαι εισαγγελέας?? Που τα έχεις δει τα έργα αυτά ρε τυπε?
Συνέχισε να το πας επί προσωπικού εσύ,βρήκες άλλο τρόπο προσπάθειας εξοργισμού μου..τώρα βάζεις και ντροπής οικογένειας μέσα ,ανακατεύεις πολλά πράγματα...

Anastasakis Hair Clinic

Επειδή τυγχάνει να έχω συνεργαστεί με τον πατέρα σου παλαιότερα τούτο έχω να πω ....αν είχες την ταπεινότητα του θα ήσουν top στην Ευρώπη...
Εισαι τυχερος τοτε.

ΕΣΥ ξερεις αν ειμαι ισορροπημενος ή οχι, με εχεις γνωρισει απο κοντα και αν εχεις την εικονα οτι πιστευω οτι ειμαι κατι που ΔΕΝ ειμαι, λυπαμαι.
Η ταπεινοτητα δεν εχει καμια σχεση με την αξια την επαγγελματική.
Επειτα ο πατερας μου ποτε δεν θα "ξεμαλλιαζοταν" με ανωνυμους χουλιγκαν.
Ειναι πιο σοφος απο εμενα, σιγουρα.

tasos33

Well-Known Member
Εισαι τυχερος τοτε.

ΕΣΥ ξερεις αν ειμαι ισορροπημενος ή οχι, με εχεις γνωρισει απο κοντα και αν εχεις την εικονα οτι πιστευω οτι ειμαι κατι που ΔΕΝ ειμαι, λυπαμαι.
Η ταπεινοτητα δεν εχει καμια σχεση με την αξια την επαγγελματική.
Επειτα ο πατερας μου ποτε δεν θα "ξεμαλλιαζοταν" με ανωνυμους χουλιγκαν.
Ειναι πιο σοφος απο εμενα, σιγουρα.
Να λυπάσαι γιατί η εικόνα που δίνεις είναι εικόνα έπαρσης και αλλαζονειας. Πολλοί δε σε επιλέγουν για αυτον τον λόγο άσχετα αν τους ικανοποιείς ως γιατρός .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Να λυπάσαι γιατί η εικόνα που δίνεις είναι εικόνα έπαρσης και αλλαζονειας. Πολλοί δε σε επιλέγουν για αυτον τον λόγο άσχετα αν τους ικανοποιείς ως γιατρός .
Καμια επαρση, καμια αλαζονεια
Απλα πολλοι εχουν συνηθισει οταν καποιος αναγκαζεται να αντιμετωπισει εναν αδικο οχλο, να υποχωρει και να ειναι συγκαταβατικος.
Και αν δεν το κανει, αντι να κρινουν την συμπεριφορα ΤΟΥΣ, λενε τον αλλον αλαζονα, λες και η ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ μιας αποψης την κανει και σωστη...

Αν ΔΕΝ σου αρεσει η δουλεια μου, ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (υπο ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, οχι 1 σταδιο δικο μου με 3 + φινα αλλου!) καλα δεν μιλάω για Ελλάδα, αστο
Αν δεν θεωρεις αρκετη τη δουλεια μου, Δειξε μου ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ περιστατικα οχι εδω μεσα, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στα σοσιαλ!!!
Αν δεν με θεωρεις καλο ή διαβασμενο ή ενημερωμενο ή ικανο χειρουργο, δειξε μου εναν ΚΑΛΥΤΕΡΟ να μαθω (ας πουμε, ειδα και υιοθετησα 3-4 πολυ χρησιμα πραγματα απο τον Δρ. Λορενζο.) Εχεις καναν αλλον? παω σε 4-5 συνεδρια το χρονο να ξερεις

Αν ομως δεν με συμπαθεις γιατι ΕΡΕΘΙΖΩ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΣΟΥ, να πας στο καλο και καλη τυχη στις επιλογες σου με αυτα τα κριτηρια.
Θα την χρειαστεις

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ ο εγωισμός είναι το πρόβλημα....όλοι τον έχουμε αλλά είναι κακός σύμβουλος και άμα ξεφύγει από τον έλεγχο σημιουργεί το πρόβλημα.....
Επειδη μου εχεις ξαναγραψει κομσμια και το εκτιμω, αν μιλας γι αδικο μου εγωισμο, πες μου ψυχραιμα ΠΟΥ το βλεπεις να ξεφευγει.
Σε παρακαλω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, οχι ...γενιακ τι νιωθεις εσυ η καποιο ςαλλος
Οπως μιλαμε οι αντρες, με συγκεκριμενα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (να εδω ας πουμε), οχι general felling.
Γιατι εκει δεν θα μπορεσω να συμφωνησω με τιποτα!

aeratos28

Just aeratos
Είπες ότι φοβάμαι..μην διαστρεβλώνεις πάλι την αλήθεια .και αυτό,απάντησα για κοντυμα ,στο μνμ σου ότι σε φοβάμαι..
Το κακό με εσένα,είναι ότι έχεις πέσει στην περίπτωση που πάντα στη ζωή ,σε ανθρώπους ασεβαστους σαν εσένα συμβαίνει..έχεις πέσει λοιπόν σε αυτόν τον μαλάκα (εμένα),που δεν περίμενες να πέσεις,γτ εγώ αυτά δεν τα σηκώνω, συμπεριφορές μεγαλομανίας ότι είσαι κάτι,δεν περνάνε σε εμένα..
Με εσένα,δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ όπως σου αρμόζει ,και δεν έχω φερθεί καθόλου βλαπτικά εναντίον σου όπως ψευδώς γράφεις παντού..έχεις υποπέσει ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ,που δεν σου έχω αναφέρει ποτέ ,ούτε έχω κάνει θέμα για αυτά ποτέ και πουθενά..ούτε εδώ,ούτε πουθενά αλλού σε κανένα άλλο δημόσιο μέσο..σε έχω προστατέψει γτ δεν είμαι ούτε μπάσταρδος ούτε τπτ τέτοιο..αλλά τα ψεύδη σου δεν τα μπορώ..γι'αυτό σου πρότεινα να μου κάνεις μήνυση ,και νομικά λοιπόν,να ΣΥΝΤΡΙΨΩ,καθε παραφροσύνη που λες ψευδώς πάνταοτι σου κάνω ζημιά επειδή ρωτάω την αλήθεια αν ισχύουν η όχι όλα αυτά και εσύ κρυβεσαι..σου ξαναλέω,δεν έχω φερθεί άσχημα σε εσένα ..έχω παίξει πολύ τίμια ...αλλά αν συνεχίσεις να αναφέρεσαι περί φόβων ,περί οικογένειας ,περί ψυχολογικών ,,και επί προσωπικής κατάστασης με απίστευτα ψευδή ,πες στη νομική σου ομάδα ,να μου στείλετε μήνυση ώστε να λυθεί εκεί το θέμα..ΘΑ ΣΕ ΤΑΡΑΞΩ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ....για πράγματα που ούτε εσύ ,ούτε η νομική σου ομάδα έχετε στο μυαλό σας καν ότι έχετε υποπεσει
Δεν ειπα οτι με φοβασαι!
(αν και ειμαι βεβαιος πως φοβασαι και απλα "γαυγιζεις" πολυ για να μην φανει! Εχεις δει κανα μεγαλο σκυλι να γαυγιζει? Μονο τα μικροσκοπικα τσιουαουα γαυγιζουν στα μεγαλα για να φυγουν...)

Οκ, το δεχομαι οτι εγινε ετσι και εγινε με πρωτοβουλια του @CVIAL
Φασαρια δεν θα σου εκανα ΠΟΤΕ
1. ενω ερχεσαι να χειρουργηθεις, ΕΙΔΙΚΑ στον χωρο μου την ωρα που φιλοξενω εναν τοσο αξιολογο συναδελφο! ΟΤΙ και να εκανες, μα ΟΤΙ , και να με εβριζες, θα εκανα τον μαλακα γιατι ειμαι ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ, εισαι σε φαση μεγαλης αδυναμιας/στρες/αγχους κτλ. και φυσικα επειδη δεν ειμαι ΕΣΥ, δλδ να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ μια θεση υπεροχης (εδω την ανωνυμια που ΕΙΧΕΣ) για να βλαψω τον άλλον
2. επειδη "φασαρια" δεν εχει νοημα οταν ο άλλος δεν ξερει να φερεται. Δεν θα του μαθω ΕΓΩ οτι δεν εμαθε μια ζωη απο τις σφαλιαρες που εχει σιγουρα φαει οπως ολοι μας. Καποιοι απλα τρωνε μονο σφλαιαρες και δεν μαθαινουν.

Δεν ειχα ασχοληθει να μαθω ποιος εισαι μεχρι πριν 1 μηνα που ανελαβε η νομικη ομαδα μου.
Αντιθετα, περιμενα οτι θα ειχες τα κοτσια να ερθεις να μου κανεις τις ιδιες ψευτο-καταγγελτικες ερωτησεις προσωπο με προσωπο οπως σου προτεινα
Για αλλη μια φορα, επεσα εξω.

...
Θα εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο,αν κάνεις τις απειλές σου πραγματικότητα , γτ όπως σου είπα,είμαι αυτός ο μαλάκας που πέφτει μια φορά στη ζωή σου..
Και να ξέρεις ,για να μην μπερδευεσαι....
Έχω ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ και μπάτζετ UNLIMITED για να ασχοληθώ μαζί σου και να αποδείξω ότι αυτά που λες περί βλάβης επαγγελματικής , είναι ψεμματα ,επίσης το ίδιο και για αυτά τα λάθη που προανέφερα και για ποιο λόγο λέω πως δεν σου έχω επιτεθεί ποτέ με αποτελεσμα οποιαδηποτε βλάβη σου..
Συνεχίζεις και τα μπερδεύεις τον Αύγουστο,έλεγες ότι ξέρεις εδώ και πάρα πολύ καιρό τα στοιχεία μου αλλά δεν έκανες κάτι να με φιμωσεις ,και τώρα λες ότι ένα μήνα ξέρεις τα στοιχεία μου?? Δικές σου σκέψεις είναι αυτές που γράφεις η της νομικής σου ομάδας ???

aeratos28

Just aeratos
Τι από τα δύο ισχύει??
Πριν ένα μήνα έμαθες τα στοιχεία μου όπως είπες τώρα...
Η αυτό που έγραψες τον Αύγουστο ότι ξέρεις εδώ και πάρα πολύ καιρό τα στοιχεία μου??
Διάλεξε ποτε είπες ψεμματα ,όπως πάντοτε κανείς βέβαια ..
Που τα πουλάς αυτά,σε εμένα?

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Επειδή αναφέρθηκε και γράφτηκε πώς "όλοι" κοιμούνται στα χειρουργεία και έχουμε πει πως δεν μας αρέσουν οι ανακρίβειες και οι υποθέσεις στο φόρουμ που είναι υποτίθεται πηγή ακρίβειας.
2 μεταμοσχεύσεις έκανα σύνολο 24 ώρες στο κρεββάτι,άπειρες ενέσεις έφαγα και όχι μόνο δεν έκλεισα μάτι αλλά είχα απόλυτη επίγνωση τι συνέβαινε και με ερωτήσεις στο γιατρό.
Σε κάποιους πιθανόν με μέθη αν γίνεται ακόμα,μπορεί να συμβαίνει.
2 μεταμόσχευσεις και εγώ η πρώτη strip με 10+ ώρες χειρουργείο και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ λεπτό...είχα πλήρης επίγνωση

Μπλουζα