Δεν ειπα οτι με φοβασαι!
(αν και ειμαι βεβαιος πως φοβασαι και απλα "γαυγιζεις" πολυ για να μην φανει! Εχεις δει κανα μεγαλο σκυλι να γαυγιζει? Μονο τα μικροσκοπικα τσιουαουα γαυγιζουν στα μεγαλα για να φυγουν...)
Οκ, το δεχομαι οτι εγινε ετσι και εγινε με πρωτοβουλια του
@CVIAL
Φασαρια δεν θα σου εκανα ΠΟΤΕ
1. ενω ερχεσαι να χειρουργηθεις, ΕΙΔΙΚΑ στον χωρο μου την ωρα που φιλοξενω εναν τοσο αξιολογο συναδελφο! ΟΤΙ και να εκανες, μα ΟΤΙ , και να με εβριζες, θα εκανα τον μαλακα γιατι ειμαι ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ, εισαι σε φαση μεγαλης αδυναμιας/στρες/αγχους κτλ. και φυσικα επειδη δεν ειμαι ΕΣΥ, δλδ να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ μια θεση υπεροχης (εδω την ανωνυμια που ΕΙΧΕΣ) για να βλαψω τον άλλον
2. επειδη "φασαρια" δεν εχει νοημα οταν ο άλλος δεν ξερει να φερεται. Δεν θα του μαθω ΕΓΩ οτι δεν εμαθε μια ζωη απο τις σφαλιαρες που εχει σιγουρα φαει οπως ολοι μας. Καποιοι απλα τρωνε μονο σφλαιαρες και δεν μαθαινουν.
Δεν ειχα ασχοληθει να μαθω ποιος εισαι μεχρι πριν 1 μηνα που ανελαβε η νομικη ομαδα μου.
Αντιθετα, περιμενα οτι θα ειχες τα κοτσια να ερθεις να μου κανεις τις ιδιες ψευτο-καταγγελτικες ερωτησεις προσωπο με προσωπο οπως σου προτεινα
Για αλλη μια φορα, επεσα εξω.