Αναζήτηση γιατρού/κλινικής και απορίες

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ma νομίζω ότι ο Β...ης κάτι τετοιο ειναι. Και επειδή ακριβώς είναι και ιδιοκτήτης και γιατρός λογικό να είναι κάπως δύσκολο να έρθει σε επαφή ο κάθε ενδιαφερομενος. Κι εγώ δεν απαιτησα να δω τον ίδιο σε πρώτη φάση έλεος. Δε θα προλαβαινε να κάνει ούτε μια επέμβαση ο άνθρωπος αν δεχόταν τον κάθε άσχετο έτσι. Αλλά εννοείται πως αν το δω θερμά και απομένει μόνο να εμπιστευτω τον γιατρό θα θελησω να δω και τον ίδιο. Θεωρώ αδιανόητο να δεις τον γιατρό τη μέρα της μμ για πρώτη φορά.

Ο Β. ανήκει στην κατηγορία των .."θέλουν δουλειά ακόμη πριν γίνουν σημείο αναφοράς". Το γεγονός οτι τον συζητάμε λόγω της, εν εξελίξει, περίπτωσης του Δημήτρη δεν τον κανει να ξεχωρίζει απο τους άλλους εν Ελλαδι, απλα του δίνει κάποιους πόντους. Μην ξεχνάς οτι τα συνεχή, πολλά και καλά αποτελέσματα δομούν την αξιοπιστία κάτι που ειναι το νο.1 ζητούμενο σε μια κλινική μμ. Τωρα για αυτά που λες περί χρόνου διαφωνώ κάθετα. Ολόκληρος Lorenzo, Koray και άλλοι αφιερώνουν χρόνο για consultation, αφού ειναι και αυτό μέρος της δουλειάς τους. Απλά, αυτός ο χρόνος ειναι συγκεκριμένος και υπαρχει λίστα αναμονής. Τέλος μην ξεχνάς οτι ο Β. κανει motorized FUE (κάτι που δεν ειναι απαραίτητα τόσο κακό αν είσαι price sensitive) αρα δεν μπορεις να τον συγκρίνεις με κλινικές που κάνουν manual FUE. Τελευταία διακρίνω μια τάση κατευθυνόμενης προβολής του απο τα media (πρόσφατα ειδα στο Πρώτο Θέμα ένα εντελώς "κατευθυνόμενο" άρθρο - συνέντευξης του περί νέων τεχνικών στο συνέδριο της ISHRS το οποίο ουσιαστικά ήταν κενό περιεχόμενου, απλα πρόσχημα για έμμεση προβολή του). Επίσης ο Πάκης, το ύφος του βίντεο με τα "γκομενακια" και γενικότερα αυτό το marketing style του με προβληματίζει γιατι μου θυμίζει λιγότερο γιατρό και πολύ περισσότερο επιχείρηση. Με προβλημάτισε το θέμα με την δότρια του Δημήτρη (η απάντηση του δεν με έπεισε) και αυτό το +600€ αν θες τον ίδιο επίσης δεν μου αρέσει. Όλα αυτά, χωρίς να τα θεωρώ μεπτά, με ωθούν στο να ζήτω ακόμα πιο έντονα την επιβεβαίωση μέσω πολλών και τεκμηριωμένα καλών αποτελεσμάτων...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Σωστός σε όλα όσα προείπες δε θα διαφωνησω...εννοειται οτι θυμιζει επιχειρηση το μερος...οπως και τα περισσοτερα νομιζω αντιστοιχα κεντρα. Αυτο με το πακι οκ γελοιο. αν ήμουν και εγώ βέβαιος ότι έχω βρει αυτό που ψάχνω δε θα ρωτούσα καν. Απλά δε ξέρω τι άλλο να ψαξω, όλοι στο περίπου καλοί είναι και όλοι έχουν καλά και κακά αποτελέσματα...

andy.k

Active member
Παίδες αυτό που μου είπαν στην d*i, δλδ 1850€ για 1500μοσχευματα δεν είναι λίγο τσαμπα πράγμα? Δε θέλω να πληρωσω πολλά αλλά μήπως παραειναι λιγα?

gkast

Active Member
Radio Pakistan .....fm
Στην Ελλάδα των capital control που πας στην τράπεζα και αντί για λεφτά (μας) σου δίνουν γλυφιτζουριιιιι
Θεωρείς πως 1.2ευρω /grafts για ένα νέο που παίρνει μισθό 380 /μήνα λίγα........

andy.k

Active member
Τα θεωρώ λίγα σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο υπάρχει. Επίσης σε συνδιασμό με το ότι βάζουν και λίγα grafts (1500) το συνολικό κόστος είναι μικρό σε σχέση με κάτι 4-5 χιλιάρα ποσό μάλλον με κάτι 10χιλιαρα που παίζουν υπερατλαντικά. Επ ουδενί δε τα θεωρώ λίγα για τη τσεπη μας σήμερα. Απλά συγκριτικά το είπα. Και υπονοώντας ότι " θα κανουν τπτ αυτά τα grafts σε αυτή την τιμή? Ή σε αυτό το κόστος σε αναλαμβάνει ο κάθε άσχετος και ότι βγει?".

Δημητρης38

Active Member
Τα θεωρώ λίγα σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο υπάρχει. Επίσης σε συνδιασμό με το ότι βάζουν και λίγα grafts (1500) το συνολικό κόστος είναι μικρό σε σχέση με κάτι 4-5 χιλιάρα ποσό μάλλον με κάτι 10χιλιαρα που παίζουν υπερατλαντικά. Επ ουδενί δε τα θεωρώ λίγα για τη τσεπη μας σήμερα. Απλά συγκριτικά το είπα. Και υπονοώντας ότι " θα κανουν τπτ αυτά τα grafts σε αυτή την τιμή? Ή σε αυτό το κόστος σε αναλαμβάνει ο κάθε άσχετος και ότι βγει?".

Mια χαρα τιμη ειναι αρχηγε.
Αρκει να κανουν καλη δουλεια και να φυτρωσουν και τα 1.500 !!

Μιλανε για grafts ή τριχες? εισαι σιγουρος οτι το καταλαβες καλα ?

andy.k

Active member
Mια χαρα τιμη ειναι αρχηγε.
Αρκει να κανουν καλη δουλεια και να φυτρωσουν και τα 1.500 !!

Μιλανε για grafts ή τριχες? εισαι σιγουρος οτι το καταλαβες καλα ?

Ναι Δημήτρη 1500 grfts...περίπου 3000 τρίχες. Έτσι είπαμε. Σίγουρο αυτό. Εγώ προσωπικά κάνοντας μια μπακαλικη διαίρεση/ αναγωγή θεωρώ ότι και με τόσα grfts και ακόμα και με 80% επιτυχία θα έχω συμπαθεστατο αποτέλεσμα, θα κάνω οικονομία χρημάτων και μοσχευμάτων και εννοείται αν θέλω να παραμείνω σε καλή κατασταση και μετά από 5 χρόνια που θα έχει πιθανότατα προχωρήσει σε νέα σημεία ή τριχόπτωση ή θα έχουν αραιωσει κι άλλο τα υπάρχοντα στις ηδη αραιωμενες περιοχές να κάνω
και μια ακόμα. Επίσης με τόσα
μοσχεύματα θεωρώ ότι
μειώνεται αρκετά και ο
κίνδυνος για shockloss. Το μόνο
που με χαλάει στην εν λόγω
εταιρεία είναι ότι δε ξέρω ποιος
γιατρός θα μου κάνει τη μμ. Γιατί αν ζητησω πχ να μου την κάνει ο Παπανικολάου δε ξέρω αν θα άλλαζε το κόστος. Να τους ρωτησω? Δε ξέρω...Πάντως χωρίς να θελω να διαφημισω (δεν έχω λόγο άλλωστε) στην πρώτη συνάντηση ασχολήθηκαν αρκετά οι άνθρωποι. Εμπνέει εμπιστοσύνη ο χώρος ανά δε γνωρίζεις. Απλά αυτό που μου είπαν ότι όλοι οι γιατροί τους είναι καλοί και όλοι είναι εκπαιδευμένοι και σούπερ...οκ κάπως μου ακούστηκε... Δε πάω να μου αλλάξουν τσιροτο...επέμβαση είναι...

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Με 1500 grafts στην περιπτωση σου δεν κανεις τιποτα.
Εδω ο salonikios30 με μηδανινο προβλαμα χρειαζεται 2000 grafts για να ρθει στα ισα του.
Τελικα ποσοι ειναι αυτοι οι γιατροι?

andy.k

Active member
Κάτσε ρε jhon...αν έχει μηδαμινό προβλήμα τότε πως χρειάζεται 2000 μοσχεύματα για να έρθει στα ίσια του??? Δε το ξέρω το παιδί βέβαια ποσο θεμα εχει και δε ξέρω και τι ζητάει. Πάντως 2000grfts δεν ειναι κ μικρη εξόρυξη δεδομένου ότι με 2300 ο Δημήτρης άλλαξε τελειως. Εγώ λέω για 1500grts και λόγω κόστους και λόγω οικονομίας μοσχευμάτων και για το shock loss. Αν με διαβεβαιώσει κάποιος ότι θα βάλει 2000-2500 grts και δε θα ψοφησουν τα μισά και μαζί με αυτά και πολλά μαμά...να το κάνω...αλλιώς τι νόημα έχει τι θελω εγώ? Το θέμα είναι τι είναι εφικτό...αν ζητησω να γίνω όπως ήμουν στα 15 μου το ξέρω ότι μάλλον θα γίνω σε ενα χρονο όπως θα ειμαι στα 80 μου. Νομίζω θέλει συντηρητική προσέγγιση. Παρόλα αυτά θα ήθελα να ξέρω...μέχρι ποσά grts /cm2 η καλυτερα τριχες/cm2 δίνουν ένα σχετικά πυκνό αποτελεσμα. Και σε περιοχες μεχρι τι πυκνοτητας παρεμβαινει ενας καλος γιατρος για πυκνωση χωρις να κινδυνευεις με shock loss.Από κει και πέρα είναι καθαρά θέμα μαθηματικών που θέλει να καλύψει κ τι ο καθενας?

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ και εγώ επειδή έχω δει το καρντασι τον Salonikios30 ότι τα 2000 είναι απλά υπερβολη γι αυτόν..νομίζω έχουμε ξεφύγει λίγο ρε παιδιά με τα τόσα grafts!ο Salonikios αν ρίξει το ανώτερο ανώτερο όμως 1500,θα μεταμορφωθεί!ρε john εσύ δεν είχες σχεδόν καθόλου α και β ζώνη,μεγάλες 3400 και είσαι full,το παιδί που έχουν ανέβει λίγο οι κροταφοι να βάλει 2000?? όχι λάθος είναι..εγώ για 1200-1300 τον κόβω,αλλά άντε πείτε 1500 να είμαστε καλυμενοι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Aerate επειδή είσαι παρόμοιας νοοτροπίας νομίζω μέχρι ποσά πιστεύεις ότι θα έπρεπε να βάλω για να καλυψω κροτάφους και κορυφη? Ακούω κάτι 3000- 4000 grts και καραφλιαζω...είναι γύρω στα 50-55cm2 η συνολικη περιοχή αλλά δεν είναι άδεια τελείως. Απλά είναι αραιή περίπου 45-50 τρίχες cm στην κορυφή και κροταφους λίγο χειροτερα. Δλδ αν εβαζα λεμε τώρα 3000 grts σε 50cm2 ρε παιδιά είναι 60grts/cm2 + αυτά που έχω...έλεος ούτε ή δοτρια δεν είναι έτσι... Μάλλον έχει φάει πολύ δούλεμα ο κόσμος με τον αριθμό τον grts καθόσον λίγο χλωμό να τα μετρήσει...εκτός αν πτήσεις μια go pro από πάνω να γράφει 7 ώρες και αν αλλά σου έχει πει κ αλλά έχει κάνει να τα κανείς ρημαδιο...

dimitris50423

Well-Known Member
andy χρειαζεσαι τουλαχιστον οσα γκραφτς εβαλα και εγω. σε εκταση εχεις πιο μεγαλη περιοχη απο τη δικη μου αλλα εμενα ηταν κρανιου τοπος. αδεια εντελως. ουτε τσουλουφια ουτε τιποτα. θες προσεχτικη δουλεια.
θα κανεις μια συνεδρια μονο με μια καλη hairline και τα υπολοιπα πισω.. στο μελλον θα χρειαστεις και μια διορθωτικη γιατι απο τα μαμα μαλλια πιθανον να πεσουν με τα χρονια και να χρειαστει διορθωση..
κανε μια συνεδρια πιστευω θα σου βγαλουν πανω απο 2000 γκρ. εγω ημουν ασχετος ουτε γκραφτς ειχα ρωτησει ουτε τιποτα παρ ολα αυτα δεν με κοροιδεψαν.. ο γιατρος σχεδιασε hairline μου αρεσε και μετα του ειπα θελω φυσικο αποτελεσμα και οσο γινεται πυκνο.. τα αφησα ολα πανω του. πες μου τι τιμη σου ειπαν? ο Βεκρης ειναι εμπειρος.. δουλευει πολυ και με ξενους πελατες οι οποιοι το βλεπουν ευκαιρια να κανουν μμ με τοσα λιγα χρηματα για αυτους

aeratos28

Just aeratos
χαχα αυτό ακριβώς λεω..δηλαδή για να βάλεις 60grafts μπροστά σε 50 τετραγωνικά πρέπει να αδειάσει από πίσω 50 τετραγωνικά..για σκέψου το λίγο πως θα είναι??κοιτα andy εγώ πιστεύω αν βάλεις 1800 άντε 2000 χαριστικα ταβάνι λέω τώρα σε 50 τετραγωνικα και πάει καλά θα αλλαξεις μούρη απευθειας,θα είναι κοντά στα 35-40 grafts ανά τετραγωνικό..και θα έχεις καλό αποτέλεσμα,όχι με τρελή πυκνότητα αλλά οκ και θα έχεις μια ισορροπία σε όλο το κεφάλι..ούτε θα αδειάσει πίσω το κεφάλι ούτε τπτ..και μετά βλέπεις αν θες κάτι ακόμα προσθετεις μερικά ακόμα μετά από 1-1.5 χρόνο αλλά 500-700 το μέγιστο και έχεις ένα άριστο μαλλάκι..αν και πιστεύω με 1800 αν είναι επιτυχημένη ή εμφύτευση δεν θα χρειαστείς πάλι..βασικά βάλε καμια φωτο με πιο μακρια μαλλιά για να είμαι σίγουρος γι αυτό που σου ειπα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Aerate επειδή είσαι παρόμοιας νοοτροπίας νομίζω μέχρι ποσά πιστεύεις ότι θα έπρεπε να βάλω για να καλυψω κροτάφους και κορυφη? Ακούω κάτι 3000- 4000 grts και καραφλιαζω...είναι γύρω στα 50-55cm2 η συνολικη περιοχή αλλά δεν είναι άδεια τελείως. Απλά είναι αραιή περίπου 45-50 τρίχες cm στην κορυφή και κροταφους λίγο χειροτερα. Δλδ αν εβαζα λεμε τώρα 3000 grts σε 50cm2 ρε παιδιά είναι 60grts/cm2 + αυτά που έχω...έλεος ούτε ή δοτρια δεν είναι έτσι... Μάλλον έχει φάει πολύ δούλεμα ο κόσμος με τον αριθμό τον grts καθόσον λίγο χλωμό να τα μετρήσει...εκτός αν πτήσεις μια go pro από πάνω να γράφει 7 ώρες και αν αλλά σου έχει πει κ αλλά έχει κάνει να τα κανείς ρημαδιο...

Φίλε Andy, don't jump so easily into a conclusion. Υπαρχει ένα minimum και αυτό καθορίζεται βασικά απο την hairline η οποία στους περισσότερους ειναι ανύπαρκτη. Αυτη η περιοχή ειναι γύρω στα 35cm2 και εκει η φύτευση ειναι μέγιστη δηλαδή 45-60graft ανάλογα με διάμετρο τρίχας κλπ. Αρα αν θεωρήσουμε οτι εκει θες 50-55g x 30cm2 (σου αφαίρεσα και 5 λόγω τσουλουφιου) θα ξοδέψεις περίπου 1500-1650g, τα υπόλοιπα 20cm2 ακόμα και αν τα πας με 25g (επειδή εχεις κάποιο μαλλί) θες αλλα 500g, αρα είσαι γύρω στα 2000-2150 το οποίο ειναι και το minimum για σχεδόν όλες τις περιπτώσεις απο NW3 και άνω. Τωρα αν θες και crown (τα 50-55cm2 που λες δεν εμπεριέχουν σιγουρα crown εγώ νομίζω ούτε και ζώνη C) θα χρειαστείς αλλα 1000-1500. Εν κατακλείδι το σωστό νούμερο για σένα ειναι 3000+.

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
CVIAL είπε:
Τωρα αν θες και crown (τα 50-55cm2 που λες δεν εμπεριέχουν σιγουρα crown εγώ νομίζω ούτε και ζώνη C) θα χρειαστείς αλλα 1000-1500.

Με μια πρόχειρη μέτρηση στην d.i μου έβγαλαν περίπου 17cm2 την κάθε περιοχή...εννοώ κροτάφος 1 κροτάφος 2 και Κορυφη λίγο παραπάνω (5.8 cm διάμετρο). Αν έκαναν λάθος εκεί τότε λάθος τα λέω κ εγώ...κατανοώ ότι ή hairline είναι δύσκολη και θέλει πολλά μονα grts οπότε αυξάνουν αρκετά τον αριθμό αλλά οκ δε νομίζω να γεμίσει όλους τους κροτάφους με μόνα...δε νομίζω να τα βρει άλλωστε...

Emena με μια πριχειρη

andy.k

Active member
IAL, post: 148622, member: 19454"]Αυτη η περιοχή ειναι γύρω στα 35cm2 και εκει η φύτευση ειναι μέγιστη δηλαδή 45-60graft ανάλ

Νομιζεις

andy.k

Active member
Σορρυ το έστειλα κουτσό το μύνημα...

Νομίζεις δλδ ότι πρέπει στους κροτάφους ακόμα και πίσω από hairline na βάλω 50gs /cm2? Νομίζω είναι υπερβολή...έτσι θα φτάσω να έχω εκεί περίπου 100+ τρίχες...δε νομίζω ότι χρειάζεται τοοοσο μεγάλη πύκνωση...δεν είναι άδειοι τελείως οι κροταφοι...απλά οι φωτό που εβγαλα είναι εσκεμμένα έτσι ώστε να με "χαντακωνουν όσο
το δυνατόν περισσότερο". Ανεβαζω και μια άλλη ενδεικτικά

Συνημμένα

• DSCN3014.JPG
    DSCN3014.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 23
  • DSCN3021.JPG
    DSCN3021.JPG
    392.6 KB · Προβολές: 27
  • DSCN3014.JPG
    DSCN3014.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 22

andy.k

Active member
Αυτές είναι ίδια μέρα με τις άλλες που έχω βάλει... Μαλλί 4 πόντους...και με φλας και αυτές...απλά οι άλλες με χαντακωνουν νομίζω περισσότερο κ έβαλα εκείνες επίτηδες, γτ εδώ μέσα λύση ψάχνουμε να βρούμε...όχι να το ΠΑΙΞΟΥΜΕ μαλλιαδες

andy.k

Active member
Πρέπει να με δει από κοντά κάποιος παιδιά να μου πει ποσά να πάω να ρίξω...όλα τ αλλά είναι ταλιμπανιες νομίζω...εκτός αν έχει κανείς κάμερα κορυφαίαπου δδυστυχώς δεν έχω. Πάντως οι πρώτες είναι από κινητό ενώ αυτές που έβαλα τώρα από καμερα.

Μπλουζα