Andy.k, fue, 2006 grafts, 9/12/2015

dimitris50423

Well-Known Member
κοιτά john έχω ένα φιλαράκι που ψάχνεται να κάνει εμφύτευση..δεν έχει απολύτως την παραμικρή ιδέα..τίποτα όμως..είναι και full τσιγκούνης και φαντάσου σκέφτεται να πάει σε καμία Βουλγαρία για εμφύτευση να δώσει το πολύ πολύ 2000€ και να βάλει..χρειάζεται σίγουρα 2500grafts χαλαρά.πάει για norwood 3 στο full..μόλις ακούει τις τιμές που παίζουν πρέπει να δεις την αντίδραση του...χαχαχαχαχαχα:D λοιπόν αυτός ο τύπος χωρίς ίχνος γνώσης επί του θέματος μόλις του εδειξα φωτό του dimitris50423 τρελάθηκε από το αποτέλεσμα..έμεινε μα****κας.!αλλά μου είπε αμέσως ότι ρε φιλε πολύ ευθεία είναι,φαίνεται ότι κάτι έκανε..θέλω να πω ότι δεν είμαστε και τόσο περίεργοι και κολημένα μυαλα

αερατος εχω κανει και κουρεματακι ωραιο τωρα θα βαλω φωτο καποια στιγμη.. αν με δει απο κοντα ο φιλος σου μπορει και να το καταλαβει γιατι ενδιαφερεται για μμ. οσοι το εχουμε ψαξει ολους hairline τους κοιταμε. χθες που πηγα για κουρεμα ρωταω την μια κομμωτρια.. σου αρεσει το μαλλι μου? μου λεει μια χαρα ειναι αλλα το αφησες αρκετα. της λεω δεν βλεπεις κατι περιεργο? μ λεει οχι.. ε μετα της εδειξα φωτο απ το πριν και μετα και της επεσε το σαγονι.. χαχαχα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Εδω να πω ότι η must φώτο που πρέπει να έχουμε όλοι είναι στις 10-15 μέρες, μολις φύγουν τα scrab και υπάρχουν όλα τα graft.

Αυτή ή φωτό είναι από την 9η μέρα...δυστυχώς δεν είναι καλης ποιότητας αν και
φαινονται οι τρίχες νομίζω...ωστόσο επειδή ετριβα αρκετά είχαν φύγει αρκετές τρίχες ήδη με κακαλακια από την 6η μέρα κιόλας...δλδ εδώ έχουν ήδη πέσει αρκετές..
Ένα 15-20 % νομιζω

Συνημμένα

• mmp~02.jpg
    mmp~02.jpg
    47.9 KB · Προβολές: 514

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Andy δεν ειναι καλή, θελουμε λεπτομέρεια για να μπορέσουμε να καταλάβουμε 1τριχα, 2τριχα, κλπ

Sent from my iPhone using Tapatalk

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οκ φαινεται, απλα ήθελα να δω την πυκνότητα του τσουλουφιου σε σχέση με τις δίπλα και την κατανομή των graft, εκει ήθελε λεπτομέρεια..,

andy.k

Active member
Ανανεωση 60 μερες. Αμεταβλητη κατασταση πιστευω...ισως να πεσανε κ καποια ακομα...στην πανοραμικη φαίνεται πιο άδειο από την προηγούμενη φωτό, και για να ειμαι ειλικρινης δειχνει πολυ ανοιχτο το crown, ενω στην πραγματικοτητα δεν νομιζω οτι ειναι...ισως το flash κατι
κανει καποιο φαινομενο, η
"λαμψη" καραφλιαζει και τη
γυρω περιοχη...δε ξερω...παντως και στα σημεια που οντως υπαρχει αραιωση φαινονται πιο αραια απο τις προηγουμενες φωτο...ίσως
φταίει κ το ότι οι υγειεις
περιοχές με 1-1,2 cm που
είναι τωρα το μαλλί, έχουν
κάλυψη, οπότε φαίνονται
συγκρινόμενες με αυτές πιο
άδειες οι περιοχές με τα
μμ..πιστεύω το 1-1,5 cm μήκος
αναδυκνειει απόλυτα το τι
συμβαίνει... Για την ώρα
φυσικά δε περιμένω φυτρωση, όσες πέσανε σε τελογενη πιστεύω ότι στην καλύτερη περίπτωση θ αρχίσουν να σκανε σε 15-20
μέρες,αν όλα πάνε καλα...οπότε αναμενω στο
τρίμηνο να δω αν θα έχει
κάποια πρόοδο. Ποσταρω κ
μια τη δοτρια... Όπως είπα
μήκος είναι περίπου 1cm.

Συνημμένα

• IMG_20160208_211504.JPG
    IMG_20160208_211504.JPG
    57.4 KB · Προβολές: 523
  • IMG_20160208_211424.JPG
    IMG_20160208_211424.JPG
    342.7 KB · Προβολές: 548
  • IMG_20160208_211258.JPG
    IMG_20160208_211258.JPG
    211.7 KB · Προβολές: 491

poseidonas77

Well-Known Member
αντε περναει ο καιρος σιγα σιγα...θα τα βλεπεις να σκανε..:D
πισω δε ξερω αμα θα μεινεις ικανοποιημενος....:oops:

andy.k

Active member
Πίσω δε περιμενω να μεινω ικανοποιημένος, ελπίζω όμως τουλάχιστον να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση και να κρατηθεί αξιοπρεπές για λίγα χρόνια με σκοπό κάποια στιγμή να κάνω το ανάποδο concept από αυτό που έκανα τώρα...δλδ αντί για πολλά μπροστά λίγα πισω, να κάνω τότε λίγα μπροστά πολλά πίσω...καλά ας τελειώσει αυτό το concept τώρα κ βλέπουμε...

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
καλα και μενα το κροουν που εβγαλα σημερα με φως και φλας το κανει χειροτερο αποτι στην καθημερινοτητα.

dimitris50423

Well-Known Member
Στην πιο αχαρη περιοδο εισαι τωρα. Νομιζω οτι στους 2 μηνες ημουν πολυ αδειος. τοτε νομιζα οτι εχω κρατησει και αρκετες τριχες. Οταν τις βλεπω τωρα καταλαβαινω ποσες λιγες ειχα. Ξεκιναει η φυτρωση σου andy. Απο τον 3ο μηνα κ μετα λογικα ανα 15 μερες θα βλεπεις διαφορα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ανανεωση 60 μερες. Αμεταβλητη κατασταση πιστευω...ισως να πεσανε κ καποια ακομα...στην πανοραμικη φαίνεται πιο άδειο από την προηγούμενη φωτό, και για να ειμαι ειλικρινης δειχνει πολυ ανοιχτο το crown, ενω στην πραγματικοτητα δεν νομιζω οτι ειναι...ισως το flash κατι
κανει καποιο φαινομενο, η
"λαμψη" καραφλιαζει και τη
γυρω περιοχη...δε ξερω...παντως και στα σημεια που οντως υπαρχει αραιωση φαινονται πιο αραια απο τις προηγουμενες φωτο...ίσως
φταίει κ το ότι οι υγειεις
περιοχές με 1-1,2 cm που
είναι τωρα το μαλλί, έχουν
κάλυψη, οπότε φαίνονται
συγκρινόμενες με αυτές πιο
άδειες οι περιοχές με τα
μμ..πιστεύω το 1-1,5 cm μήκος
αναδυκνειει απόλυτα το τι
συμβαίνει... Για την ώρα
φυσικά δε περιμένω φυτρωση, όσες πέσανε σε τελογενη πιστεύω ότι στην καλύτερη περίπτωση θ αρχίσουν να σκανε σε 15-20
μέρες,αν όλα πάνε καλα...οπότε αναμενω στο
τρίμηνο να δω αν θα έχει
κάποια πρόοδο. Ποσταρω κ
μια τη δοτρια... Όπως είπα
μήκος είναι περίπου 1cm.

Andy ξεχνά το φλας, κάτω απο λάμπα και κοντινές για να δουμε λεπτομέρεια στην επιφάνεια, δότρια μπομπα, στην λήπτρια επικεντρώσου ως προς τις φωτο.

andy.k

Active member
Θα το προσπάθησω cvial. Ή κάμερα είναι των 120€ και καμία φορά αν δεν έχει flash αργεί να κλείσει το διάφραγμα κ βγαίνουν κουνημενες-θαμπες...θα κάνω μια ακόμα απόπειρα αύριο ελπίζω.

andy.k

Active member
Μήτσο είναι νωρίς ακόμα... Για την ώρα χαίρομαι και μόνο που δε πέφτουν...κρατήθηκε ένα καλό ποσοστό εξ αρχής που φύτρωσαν με τη μια, να δουμε σε κανα 2/μηνακια τι θα γίνει κ με αυτά που έπεσαν...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα το προσπάθησω cvial. Ή κάμερα είναι των 120€ και καμία φορά αν δεν έχει flash αργεί να κλείσει το διάφραγμα κ βγαίνουν κουνημενες-θαμπες...θα κάνω μια ακόμα απόπειρα αύριο ελπίζω.

Οκ το καταλαβαίνω, πάντως αν θες να κάνουμε ανάλυση πρέπει να έχουμε λεπτομέρεια, δηλαδή να ζουμάρουμε φώτο και να μπορούμε να δούμε 1τριχα, 2τριχα, κλπ. Το καλύτερο να πας κάτω από φως η μέρα δίπλα σε παράθυρο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Βάλε και μερικές καλές από crown χωρίς φλας, έχω την αίσθηση ότι οφείλεται στο μήκος τρίχας. Οι πριν που είχες ποστάρει ήταν με αρκετά μακρύτερο μαλλί.

andy.k

Active member
Καλησπέρα, είχα πάει όπως είχα αναφέρει και σε κάποιο άλλο νήμα στην κλινική για έλεγχο στο διμηνο πριν από περίπου μια βδομάδα. Δεν μου είπαν κάτι διαφορετικό από όσα βλέπω κ μόνος μου, ότι δλδ έπεσαν τα περισσότερα από όσα είχαν μεταμοσχεύσεις συνηθεςσιγά από τον 2,5(που είμαι τώρα) ως τον 3ο μήνα θα αρχίσει ή φυτρωση με αποκορύφωμα τον 5-6ο μήνα αν όλα πάνε φυσιολογικά. περασακε επίσης ότι συνήθως στο διμηνο ολοκληρώνεται ή απόπτωση όσων πέφτουν κ γι αυτό κάνουν το check στο
διμηνο. Προκειμενου να
μεγαλωσουν ολα μαζι τα πηρα πολυ κοντα - 2 χιλιοστα. Δοτρια ειναι οκ, ελαχιστα φαινεται κ μονο αν το παρατηρησεις επιμονα...Αυτό που κάπως με
ανυσηχει είναι ότι σήμερα χαιδευντας- ελαφρά τραβώντας με την παλάμη το κεφάλι, έβλεπα τριχουλες στο χέρι, κάτι που δεν είχα δει ούτε από τον 1ο στο 2ο μήνα που τότε υποτίθεται πως έπεφταν πολλα
μμ μαλλιά...βέβαια δε ξέρω αν αυτά
που είδα είναι μμ μαλλιά ή
προϋπάρχοντα, εννοείται δεν είδα
τπτ grafts ή κάτι τέτοιο, απλά
σχετικά έντονη τριχόπτωση...δλδ με 20 φορές
που περασα την παλαμη με πίεση
πάνω από το κεφάλι πρέπει να
μέτρησαν κ 40 τρίχες, κάποιες
σίγουρα μμ...υποθέτω...παίζει να έχω
ακόμα απόπτωση? Δε ξέρω...μονο
σημερα το παρατηρησα...έχουν πει κ
αλλά μέλη για αποπτωση μεταξύ 2ου
κ 3ου μήνα...είναι συνηθες ?

dimitris50423

Well-Known Member
εγω δεν θα τολμουσα andy να κανω αυτο που εκανες με την παλαμη.. οχι οτι απαραιτητα κανεις κατι κακο απλα προσεχα πολυ και εκανα μασαζ στο κεφαλι μονο στο μπανιο με το σαμπουαν.. για ποιο λογο το εκανες αυτο? να δεις αν θα βγουν?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν εχεις θεμα, καλα κανεις που τις βγάζεις γιατι αυτές που έχουν μείνει και δεν μεγαλώνουν θα σου δημιουργήσουν σπυράκια, ειναι απλα τριχες απο τελογενη graft που δεν έχουν φύγει.

@Andy κ γω παρατηρω κατι παρομοιο.Οταν βαζω μινοξυδιλη μενουν ελαχιστες τριχες στα χερια μου.Οταν ομως τραβαω μαλλια κλεινοντας τα δαχτυλα μαζευονται πολυ περισσοτερες τριχες.Αυτο το παρατηρω μονο στο crown κ οχι μπροστα που τα περισσοτερα μαλλια ειναι μμ.

Μπλουζα