dimitris50423
Well-Known Member
κοιτά john έχω ένα φιλαράκι που ψάχνεται να κάνει εμφύτευση..δεν έχει απολύτως την παραμικρή ιδέα..τίποτα όμως..είναι και full τσιγκούνης και φαντάσου σκέφτεται να πάει σε καμία Βουλγαρία για εμφύτευση να δώσει το πολύ πολύ 2000€ και να βάλει..χρειάζεται σίγουρα 2500grafts χαλαρά.πάει για norwood 3 στο full..μόλις ακούει τις τιμές που παίζουν πρέπει να δεις την αντίδραση του...χαχαχαχαχαχα λοιπόν αυτός ο τύπος χωρίς ίχνος γνώσης επί του θέματος μόλις του εδειξα φωτό του dimitris50423 τρελάθηκε από το αποτέλεσμα..έμεινε μα****κας.!αλλά μου είπε αμέσως ότι ρε φιλε πολύ ευθεία είναι,φαίνεται ότι κάτι έκανε..θέλω να πω ότι δεν είμαστε και τόσο περίεργοι και κολημένα μυαλα
αερατος εχω κανει και κουρεματακι ωραιο τωρα θα βαλω φωτο καποια στιγμη.. αν με δει απο κοντα ο φιλος σου μπορει και να το καταλαβει γιατι ενδιαφερεται για μμ. οσοι το εχουμε ψαξει ολους hairline τους κοιταμε. χθες που πηγα για κουρεμα ρωταω την μια κομμωτρια.. σου αρεσει το μαλλι μου? μου λεει μια χαρα ειναι αλλα το αφησες αρκετα. της λεω δεν βλεπεις κατι περιεργο? μ λεει οχι.. ε μετα της εδειξα φωτο απ το πριν και μετα και της επεσε το σαγονι.. χαχαχα