Keratene alphactive - DHT blocker

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
weznem, καλό είναι να κάνεις κι εσύ εξετάσεις μιας και είσαι τόσο καυλιάρης.

μια ερωτηση μοναχα..
πριν αρρωστησεις ησουνα καλα??

που κολλαει αυτο εδω?τρολαρεις σε αλλα θρεντς ασχετα?
θα σου κανω το χατηρι να σου απαντησω στο τρολ σου..

καλο ειναι να συνεχισεις της εξετασεις αφου κουμπωνεις φινα..ειδη οι νευροορμονες εχουν επηρεαστεί.. εκτος και αν ειναι ψυχολογικο.. συμφερει η τελευται α παρενεργεια πολυ σε χρηστες της..

gianniskritikos

New Member
πηγα ειματολογικο eutometica ρωταω για ΔΗΤ εξετασεις μου λενε για τεστο ειπαρχουν 2 ελευθερη και ολικη τους λεω δηλαδει δεν ξερεται τιποτα περι ΔΗΤ οχι μου λεει που το ακουσες αυτο... λεω οκ αφιστε το....

αιματολογικο*

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
weznem είπε:
rocknrolla είπε:
weznem, καλό είναι να κάνεις κι εσύ εξετάσεις μιας και είσαι τόσο καυλιάρης.

μια ερωτηση μοναχα..
πριν αρρωστησεις ησουνα καλα??

που κολλαει αυτο εδω?τρολαρεις σε αλλα θρεντς ασχετα?
θα σου κανω το χατηρι να σου απαντησω στο τρολ σου..

καλο ειναι να συνεχισεις της εξετασεις αφου κουμπωνεις φινα..ειδη οι νευροορμονες εχουν επηρεαστεί.. εκτος και αν ειναι ψυχολογικο.. συμφερει η τελευται α παρενεργεια πολυ σε χρηστες της..

Μάζεψε το στόμα σου και αν θες να το παίζεις σοβαρός και βαρύμαγκας να μην ποστάρεις σεξιστικές ανοησίες όπου ακούσεις για σπέρμα και αυνανισμό.

Άντε τσουτσέκι, που θα μου την πεις κιόλας. Κομμωτριούλα.
δεν το παιζω τιποτα σε αντιθεση με εσενα...καναμε πλακα σε εκεινο το θρεντ κατι που εσυ αγνοεις απο τον εγκεφαλο σου(λεμε τωρα)...
οταν θες να πεις κατι απλα για να την μπεις στον αλλον φαινεται το επιπεδο σου.. βλακακο...μονο απο την ασφαλεια του pc βεβαια ετσι..
εσυ για ποσο θα εισαι ανδρας ακομα ξερεις??κρατα και καμια πισινη...δεν ξερεις ποτε τι γινεται..
δεν θα σου απαντησω σε κανενα αλλο ηλιθιο ποστ σου..
δεν θα σπαμαρω το θεμα..αν βεβαια θελησεις να ικανοποιησεις το <<μικρο> εγω σου σστειλε μου π/μ για να πεις την βλακεια σου.. αντρακλα :bon:

gianniskritikos είπε:
πηγα ειματολογικο eutometica ρωταω για ΔΗΤ εξετασεις μου λενε για τεστο ειπαρχουν 2 ελευθερη και ολικη τους λεω δηλαδει δεν ξερεται τιποτα περι ΔΗΤ οχι μου λεει που το ακουσες αυτο... λεω οκ αφιστε το....

αιματολογικο*

γιατι δεν πας σε κανενα αλλο?δεν ειναι ευκολο εκει που μενεις?τους ειπες για διυδροτεστοτερονη και σου ειπα οτι δεν ξερουν τιποτα?

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
weznem είπε:
δεν το παιζω τιποτα σε αντιθεση με εσενα...καναμε πλακα σε εκεινο το θρεντ κατι που εσυ αγνοεις απο τον εγκεφαλο σου(λεμε τωρα)...
οταν θες να πεις κατι απλα για να την μπεις στον αλλον φαινεται το επιπεδο σου.. βλακακο...μονο απο την ασφαλεια του pc βεβαια ετσι..
εσυ για ποσο θα εισαι ανδρας ακομα ξερεις??κρατα και καμια πισινη...δεν ξερεις ποτε τι γινεται..
δεν θα σου απαντησω σε κανενα αλλο ηλιθιο ποστ σου..
δεν θα σπαμαρω το θεμα..αν βεβαια θελησεις να ικανοποιησεις το <<μικρο> εγω σου σστειλε μου π/μ για να πεις την βλακεια σου.. αντρακλα :bon:

Κοίτα, κομμωτριούλα, επειδή κάνεις σαν κατινίτσα, σε διαβεβαιώ ότι και περισσότερο εγκέφαλο έχω από σένα και περισσότερη DHT -ακόμη και με φίνα. Όσον αφορά το πρώτο, καλό είναι για αρχή, εφόσον διαθέτεις μπόλικο μυαλό, να αρχίσεις να γράφεις με τόνους και σωστή σύνταξη. Πώς κάνουν τα παιδάκια του δημοτικού; Έτσι.

Σχετικά με τον ανδρισμό μου, το σίγουρο είναι ότι όσα αντιανδρογόνα και να πάρω εγώ μπορώ να είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και ξέρω ότι το χεράκι μου ποτέ δε θα το σπάσω όπως εσύ στη φωτογραφία που κρατάς το τσιγάρο λες και είσαι η Όντρεϊ Χέπμπορν. Μήπως σε πείραξε η σπιρονολακτόνη που έπαιρνες και σου 'μεινε κάνα μόνιμο κουσούρι; Να το κοιτάξεις αυτό γιατί αδερφίζεις και στη συμπεριφορά και στον χαρακτήρα. Άντε, παλιοαδέρφω, που θα χρησιμοποιήσεις και τις μαρτυρίες μας στο φόρουμ εναντίον μας λες και σε βάλαμε κεχαγιά στους όρχεις μας.
παληκαρε μην το τραβας πολυ με τους χαρακτηρισμους..δεν με ξερεις καθολου καλα..
επειδη σε δικαιολογω συνεχεια σε οτι λες λογω του μυαλου σου,δεν σημαινει οτι μπορεις να λες αυθαίρετα οτι βλακεια σου ερθει στο μυαλο εσυ κρινεις αν εγω ειμαι ομοφυλόφιλος απο την εικονα που εχω?
οχι οτι με ενοχλει ιδιαιτερα οτι με χαρακτηρισες ετσι, διοτι δεν εχω μαθει να αξιολογω τους ανθρωπους, αναλογα με τις σεξουαλικες τους προτιμησεις,με ενοχλει ομως ιδιαιτερα που μεσα σε μια κοινοτητα μεγαλη οπως εδω μεσα αποτυπώνονται τετοιες αποψεις που το θεωρω απαραδεκτο..και δειχνεις για αλλη μια φορα το επιπεδο που εχεις ως ανθρωπος..
ευχομαι να μην τα πιστευεις αυτα που λες γενικοτερα στην ζωη σου και να τα λες απλα για να πεις κατι παλι, σε πληροφορω δε οτι υπαρχουν πολυ αξιολογοι ανθρωποι που ειναι ομοφυλοφιλοι σε αντιθεση με καποιους τυπους φθηνους και ετεροφυλοφιλους σαν εσενα..

εγω κομπλεξιακα συνδρομα δεν εχω οπως εσυ απο οτι φαινεται..αν ημουν ομοφυλοφιλος θα το ελεγα μην νομιζεις οτι θα δισταζα και πολυ..εχω μαθει να υποστηριζω τα θελω μου και τα πιστευω μου..
εσυ που βαζεις σημεια στιξης λοιπον..και εχεις περισσοτερο μυαλο οπως προειπες..μαθε τα βασικα της δημοκρατιας ,διοτι δυστυχως για εσενα τετοιο πολιτευμα εχουμε ως προς τους τυπους τουλαχιστον..κυριω ομως μαθε να εισαι ανθρωπος και να αποδεχεσαι τους αλλους γυρω σου με διαφορετικα κριτηρια απο οτι το κανεις τωρα...να σε ενδιαφερει τι ανθρωπος ειναι ο αλλος,ποια ειναι τα πιστευω του,πως σκεφτεται σε σημαντικα θεματα,και κανε στην ακρη το αν του αρεσει να φλερταρει με ανδρες οι γυναικες..αυτα τα βασικα δεν τα εχεις μαθει ακομα..ποτε δεν ειναι αργα θεληση να υπαρχει..
εγω εχω μαθει να σεβομαι τους ανθρωπους ειτε ειναι αστεγοι,ειτε ειναι καθηγητες πανεπιστημιων..
εσυ με οτι πιστευεις,με κανεις να θυμαμαι το:απο την στιγμη που γνωρισα τους ανθρωπους αγαπησα τους φιλους μου τα ζωα..
εγω δεν σου κραταω κακια για οτι βλακεια και να πεις..απλα αν συνεχισεις καντο σε πμ για να μην σπαμααρουμε το θεμα.. σου απανταω δημοσια διοτι ετσι θελησες να γινει αυτη η κουβεντουλα..
εισαι απλα απαραδεκτος.. πραγματικα σε λυπαμαι...για τις πεποιθησεις που εχεις οχι για κανεναν αλλο λογο..

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
Άσε τις πριβέ προσκλήσεις. Το θέμα άνοιξε δημοσίως και δημοσίως πρέπει και να κλείσει. Επειδή λοιπόν έχουμε γεμίσει με ανούσια ξεκατινιάσματα το αρχικό θέμα: ωραίες οι εκ των υστέρων ευγένειες και τα κομ ιλ φο μανιφέστα περί ανθρωπίνων δικαιώματων και δημοκρατικού πολιτεύματος, αρκεί αυτά που λες να τα πιστεύεις και να τα τηρείς προπάντων ο ίδιος -πράγμα που δεν φαίνεται. Το σκοινί το παρατράβηξες εσύ όταν η απάντησή σου στο καταφανώς χιουμοριστικό ποστ μου ήταν ένα άκρως προσβλητικό, άτιμο και χυδαίο χτύπημα κάτω απ' τη ζώνη. Κοίταξε να δεις: εδώ μέσα δεν μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας για να κράζουμε ο ένας τον άλλον για τις επιλογές του και να του λέμε "έχουν πειραχτεί οι νευροορμόνες σου" ή να κάνουμε αντίστοιχου περιεχομένου σχόλια. Έχεις αφήσει σεξιστικά σχόλια πολλές φορές και μάλιστα σε θρεντ που άνοιξα εγώ ο ίδιος, και δεν σου έκανα ποτέ καμία παρατήρηση ("μην τρολάρεις" ή οτιδήποτε). Αντιθέτως, εσύ, που διατείνεσαι ότι έχεις και μεγάλο εγκέφαλο, εξέλαβες ένα χιουμοριστικό ποστ με φιλική διάθεση ως προσβολή και μου επιτέθηκες με άσχημο τρόπο. Κάνε λίγη αυτοκριτική, κατέβασε τους τόνους και κράτα την επιθετικότητά σου για εκεί που όντως χρειάζεται. Δεν το συνεχίζω άλλο, αλλά να ξέρεις ότι πάνω που άρχισα να σε συμπαθώ το έχεσες.
to ποστ σου δεν το εξελαβα ως αστειο διοτι αν το δεις ξανα ετσι ξερο, χωρις καποια φατσουλα που να τονιζει οτι ειναι αστειο, μπορει να υποθεσεις αλλα..τελος παντων εγω δεν κραταω κακιες και δεν με πειραζει οτι και αν ειπες για εμενα,η απορια μου ειναι απο τι σου εχω δωσει την εντυπωση οτι δεν πιστευω τα παραπανω που λες..εχουμε κανει τετοια κουβεντα στο φορουμ και αντιληφθηκες τον τροπο σκεψεις μου??το τρολαρεις το ειπα επειδη απαντησες σε αλλο θρεντ και οχι με κακο σκοπο..
δεν ισχυρίστηκα ποτε οτι εχω την μεγαλειωδη νοημοσυνη δεν ειμαι ο αϊνσταϊν..αλλα μικρη σημασια εχει αυτο..
νομιζω οτι να με λες κομμωτριουλα και αδερφη ηταν υποτιμητικα και ψευδη,διοτι δεν ειμαι ουτε γκεϋ(αν ημουν θα στο ελεγα,δεν θα χα προβλημα) ουτε προφανως κομμωτρια..τελος παντων εγινε παρεξηγηση για αλλη μια φορα το λαθος μου ηταν οτι θυμωσα αρχικα ετσι οπως ειδα το ποστ σου,δεν πηγε το μυαλο μου οτι κανεις πλακα ετσι οπως το εγραψες.. απο μερους μου συγνωμη που σου τρολαρα τοτε το θρεντ οπως λες δεν ηξερα οτι θα σε πειραξει απλα ηθελα να δωσω μια αστεια νοτα σε οτι περναμε γενικοτερα με τα μαλλια..
οταν κανω λαθος το παραδεχομαι και δεχομαι τις πλακες οπως κανω και εγω απλα οπως σου ειπα πριν δεν καταλαβα οτι εκανες πλακα ετσι αποτομο που ηταν το ποστ σου..
επειδη θελω να οσο μπορω να μην εχει προβλημα κανεις μαζι μου απο μερους σε οτι σε πειραξε σου ζηταω συγχώρεση και συγνωμη,δεν θελω να εχω εχθροτητες με κανεναν στην ζωη μου..οσο μπορω..καλο μεσημερι..πρεπει να φυγω για δουλεια οποτε οτι και αν απαντησεις μην παρεις στραβα οτι θα αργησω να απαντησω..δεν θα ειμαι ενημερος απλα..τα λεμε..

Bouklas

Well-Known Member
στο θέμα μας.
το κερατενε τώρα υποστηρίζει ότι μπορεί να σταματήσει την τριχοπτωση και να δώσει και επανεκφυση από ότι έχω καταλάβει?
αν ναι αυτό κάνει, πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από την θεραπεία μινοξιδιλης μαζί με φιναστερίδη 1mg τη μέρα?

πάντως αν στην τελική το κερατενε κάνει την δουλειά που κάνει το proscar στη δόση του πχ 0.25mg τότε πολλά λεφτά και αποτελέσματα μικρά.
μακάρι να βγει κάτι καλύτερο η και ισάξιο της φιναστερίδης χωρίς παρενέργειες γιατί και γω δεν χω σκοπό να περνώ φιναστερίδη πάνω από 2 χρονια. Το ότι σταματάει την τριχόπτωση των μαλλιών είναι αυτό που θέλω αλλα και επικίνδυνο γιατί προκαλώ ένα άλλο μέρος του οργανισμού μου.

giannis1991

Well-Known Member
Bouklas είπε:
στο θέμα μας.
το κερατενε τώρα υποστηρίζει ότι μπορεί να σταματήσει την τριχοπτωση και να δώσει και επανεκφυση από ότι έχω καταλάβει?
αν ναι αυτό κάνει, πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από την θεραπεία μινοξιδιλης μαζί με φιναστερίδη 1mg τη μέρα?

πάντως αν στην τελική το κερατενε κάνει την δουλειά που κάνει το proscar στη δόση του πχ 0.25mg τότε πολλά λεφτά και αποτελέσματα μικρά.
μακάρι να βγει κάτι καλύτερο η και ισάξιο της φιναστερίδης χωρίς παρενέργειες γιατί και γω δεν χω σκοπό να περνώ φιναστερίδη πάνω από 2 χρονια. Το ότι σταματάει την τριχόπτωση των μαλλιών είναι αυτό που θέλω αλλα και επικίνδυνο γιατί προκαλώ ένα άλλο μέρος του οργανισμού μου.

αν δεν σκοπευεις να παιρνεις φινα για ολη σου τη ζωη ή οσο αντεξεις κοψτη απο τωρα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos

New Member
κοιτα φιλε ειναι σιγουρα πιο υπιο απο φινα αν εχεις σκοπο να περνεισ κατι καλυτερα αυτο παρα φινα...την διατιριση νομιζω την παλευει με μια μινοχ κανεισ δουλια για 5 χρονια πιστευω θα εισαι καλυτερα απο οτι πριν τα αρχισεις μετα ισως να εισαι στα ιδια... λογο το οτι η μινοχ θα αρχισει να χανει.... τωρα αν θες επανεκφυση δεν νομιζω να φτανει αλλα επανεκφυση παρεα με το κερατινε ειναι πολυ εφκολοτερη απο το να μην το περνες καν αλλα οχι σαν να περνες φινα.... αλλα δεν εχει παρενεργιες ρε....

μεχρι στιγμης ετσι λεμε... τωρα αν βγαλει παρενεργιες....

Bouklas

Well-Known Member
giannis1991 είπε:
αν δεν σκοπευεις να παιρνεις φινα για ολη σου τη ζωη ή οσο αντεξεις κοψτη απο τωρα...

Ο σκοπός που περνώ είναι μέσα σε αυτόν τον 1.5 με 2 χρονια μήπως βγει κάτι καλύτερο από αυτό, αλλα συν ότι μέχρι στιγμής έχει αλλάξει και η εμφάνιση μου κατά πολύ και νιώθω πολύ χαρούμενος για αυτό.
Αυτός είναι ο σκοπός που συνεχίζω ακόμα.

gianniskritikos είπε:
κοιτα φιλε ειναι σιγουρα πιο υπιο απο φινα αν εχεις σκοπο να περνεισ κατι καλυτερα αυτο παρα φινα...την διατιριση νομιζω την παλευει με μια μινοχ κανεισ δουλια για 5 χρονια πιστευω θα εισαι καλυτερα απο οτι πριν τα αρχισεις μετα ισως να εισαι στα ιδια... λογο το οτι η μινοχ θα αρχισει να χανει.... τωρα αν θες επανεκφυση δεν νομιζω να φτανει αλλα επανεκφυση παρεα με το κερατινε ειναι πολυ εφκολοτερη απο το να μην το περνες καν αλλα οχι σαν να περνες φινα.... αλλα δεν εχει παρενεργιες ρε....

μεχρι στιγμης ετσι λεμε... τωρα αν βγαλει παρενεργιες....

αν είναι φιλε για 5 χρονια να μπορώ να κάνω διατήρηση το αποτέλεσμα που θα έχω βγάλει από φιναστερίδη τότε θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

gianniskritikos

New Member
δεν ειπα για 5....στα 5 θα εχεισ επανεκφυση αν δεν ειχες βαλει μινοχ ποτε... μετα διατηρηση το φαρμακο το λεει ειναι για δεατηρηση τον υπαρχοντων μαλλιων αν εισαι σε κλιμακα πανο απο ΝW3 αν εισαι 4,5,6 δεν κανει διατηρηση.... τωρα αν βαλεις μινοχ εθνοιτο ειναι οτι θα εχεις ρεγκρουθ.... τωρα αν στα συντηρη 5 10 20 χρονια δεν ξερω...

Bouklas

Well-Known Member
gianniskritikos είπε:
δεν ειπα για 5....στα 5 θα εχεισ επανεκφυση αν δεν ειχες βαλει μινοχ ποτε... μετα διατηρηση το φαρμακο το λεει ειναι για δεατηρηση τον υπαρχοντων μαλλιων αν εισαι σε κλιμακα πανο απο ΝW3 αν εισαι 4,5,6 δεν κανει διατηρηση.... τωρα αν βαλεις μινοχ εθνοιτο ειναι οτι θα εχεις ρεγκρουθ.... τωρα αν στα συντηρη 5 10 20 χρονια δεν ξερω...
καλως. :)

Bouklas είπε:
στο θέμα μας.

δεν ξερουμε ακομα τα αποτελεσματα... αλλα αν διαβασεις αναφερω και πιο πριν τι λεει η εταιρια... 1)η φινα πηγαινα τα επιπεδα στα 200 και κατι ενω το κερατενε στα 500... 2)δεν εχει σχεση η ποσοτητα στο ποσο θα σου κατεβασει η φινα τα επιπεδα..ειτε παρεις 5 mg ειτε 0,25 το ιδιο περιπου θα σου κατεβασει τα επιπεδα απλα το 5 εχει μεγαλη διαρκεια!!! αν ο χρονος ημιζωης ειναι 6 ωρες.. και το παρεις 12 το πρωι 1 mg... τοτε 6 το απογευμα θα ειναι στο οργανισμο σου 0,5 mg ... 12 το βραδυ θα ειναι 0,25... 6 το πρωι θα ειναι 0,125... την επομενη στις 12 θα ειναι 0,625.. ετσι με αυτον τον ρυθμο μεταβολης εχουμε τον τυπο

N=Νο (1/2) εις την t/t(1/2)

οπου t ο χρονος No αρχικη ποσοτητα

n094

Active Member
giannaras αν κατάλαβα καλά αυτό που λες, ισχυρίζεσαι ότι μπορεί κάποιος να λαμβάνει φίνα 1mg τη μέρα, ή αλλιώς 0,5 ανά 12ωρο ή αλλιώς 0,25/6ωρο και ότι αν πάρει 5mg θα έχεις τις ίδιες παρενέργειες ή ευεργετικά αποτελέσματα με το 1mg αλλά δεν θα χρειαστεί να πάρεις άλλη δόση για τις επόμενες 5 μέρες γιατί αυτά θα διαρκέσουν ας πούμε 5 μέρες;;; Με μπέρδεψες...

somari

Active Member
giannaras13 είπε:
Bouklas είπε:
δεν εχει σχεση η ποσοτητα στο ποσο θα σου κατεβασει η φινα τα επιπεδα..ειτε παρεις 5 mg ειτε 0,25 το ιδιο περιπου θα σου κατεβασει τα επιπεδα απλα το 5 εχει μεγαλη διαρκεια!!! αν ο χρονος ημιζωης ειναι 6 ωρες.. και το παρεις 12 το πρωι 1 mg... τοτε 6 το απογευμα θα ειναι στο οργανισμο σου 0,5 mg ... 12 το βραδυ θα ειναι 0,25... 6 το πρωι θα ειναι 0,125... την επομενη στις 12 θα ειναι 0,625.. ετσι με αυτον τον ρυθμο μεταβολης εχουμε τον τυπο

N=Νο (1/2) εις την t/t(1/2)

Στα περί φυσικής σωστά τα λες, αλλά είσαι λάθος στο ότι δεν έχει σημασία στο αποτέλεσμα η ποσότητα. Όσο περισσότερη ποσότητα υπάρχει, τόσο μεγαλύτερο binding θα κάνει στην 5αρ ,άρα λιγότερη 5-αρ

Μπλουζα