rocknrolla
New Member
Ο λογαριασμός αυτός έχει απενεργοποιηθεί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
rocknrolla είπε:weznem, καλό είναι να κάνεις κι εσύ εξετάσεις μιας και είσαι τόσο καυλιάρης.
δεν το παιζω τιποτα σε αντιθεση με εσενα...καναμε πλακα σε εκεινο το θρεντ κατι που εσυ αγνοεις απο τον εγκεφαλο σου(λεμε τωρα)...rocknrolla είπε:weznem είπε:rocknrolla είπε:weznem, καλό είναι να κάνεις κι εσύ εξετάσεις μιας και είσαι τόσο καυλιάρης.
μια ερωτηση μοναχα..
πριν αρρωστησεις ησουνα καλα??
που κολλαει αυτο εδω?τρολαρεις σε αλλα θρεντς ασχετα?
θα σου κανω το χατηρι να σου απαντησω στο τρολ σου..
καλο ειναι να συνεχισεις της εξετασεις αφου κουμπωνεις φινα..ειδη οι νευροορμονες εχουν επηρεαστεί.. εκτος και αν ειναι ψυχολογικο.. συμφερει η τελευται α παρενεργεια πολυ σε χρηστες της..
Μάζεψε το στόμα σου και αν θες να το παίζεις σοβαρός και βαρύμαγκας να μην ποστάρεις σεξιστικές ανοησίες όπου ακούσεις για σπέρμα και αυνανισμό.
Άντε τσουτσέκι, που θα μου την πεις κιόλας. Κομμωτριούλα.
gianniskritikos είπε:πηγα ειματολογικο eutometica ρωταω για ΔΗΤ εξετασεις μου λενε για τεστο ειπαρχουν 2 ελευθερη και ολικη τους λεω δηλαδει δεν ξερεται τιποτα περι ΔΗΤ οχι μου λεει που το ακουσες αυτο... λεω οκ αφιστε το....
αιματολογικο*
παληκαρε μην το τραβας πολυ με τους χαρακτηρισμους..δεν με ξερεις καθολου καλα..rocknrolla είπε:weznem είπε:δεν το παιζω τιποτα σε αντιθεση με εσενα...καναμε πλακα σε εκεινο το θρεντ κατι που εσυ αγνοεις απο τον εγκεφαλο σου(λεμε τωρα)...
οταν θες να πεις κατι απλα για να την μπεις στον αλλον φαινεται το επιπεδο σου.. βλακακο...μονο απο την ασφαλεια του pc βεβαια ετσι..
εσυ για ποσο θα εισαι ανδρας ακομα ξερεις??κρατα και καμια πισινη...δεν ξερεις ποτε τι γινεται..
δεν θα σου απαντησω σε κανενα αλλο ηλιθιο ποστ σου..
δεν θα σπαμαρω το θεμα..αν βεβαια θελησεις να ικανοποιησεις το <<μικρο> εγω σου σστειλε μου π/μ για να πεις την βλακεια σου.. αντρακλα :bon:
Κοίτα, κομμωτριούλα, επειδή κάνεις σαν κατινίτσα, σε διαβεβαιώ ότι και περισσότερο εγκέφαλο έχω από σένα και περισσότερη DHT -ακόμη και με φίνα. Όσον αφορά το πρώτο, καλό είναι για αρχή, εφόσον διαθέτεις μπόλικο μυαλό, να αρχίσεις να γράφεις με τόνους και σωστή σύνταξη. Πώς κάνουν τα παιδάκια του δημοτικού; Έτσι.
Σχετικά με τον ανδρισμό μου, το σίγουρο είναι ότι όσα αντιανδρογόνα και να πάρω εγώ μπορώ να είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και ξέρω ότι το χεράκι μου ποτέ δε θα το σπάσω όπως εσύ στη φωτογραφία που κρατάς το τσιγάρο λες και είσαι η Όντρεϊ Χέπμπορν. Μήπως σε πείραξε η σπιρονολακτόνη που έπαιρνες και σου 'μεινε κάνα μόνιμο κουσούρι; Να το κοιτάξεις αυτό γιατί αδερφίζεις και στη συμπεριφορά και στον χαρακτήρα. Άντε, παλιοαδέρφω, που θα χρησιμοποιήσεις και τις μαρτυρίες μας στο φόρουμ εναντίον μας λες και σε βάλαμε κεχαγιά στους όρχεις μας.
to ποστ σου δεν το εξελαβα ως αστειο διοτι αν το δεις ξανα ετσι ξερο, χωρις καποια φατσουλα που να τονιζει οτι ειναι αστειο, μπορει να υποθεσεις αλλα..τελος παντων εγω δεν κραταω κακιες και δεν με πειραζει οτι και αν ειπες για εμενα,η απορια μου ειναι απο τι σου εχω δωσει την εντυπωση οτι δεν πιστευω τα παραπανω που λες..εχουμε κανει τετοια κουβεντα στο φορουμ και αντιληφθηκες τον τροπο σκεψεις μου??το τρολαρεις το ειπα επειδη απαντησες σε αλλο θρεντ και οχι με κακο σκοπο..rocknrolla είπε:Άσε τις πριβέ προσκλήσεις. Το θέμα άνοιξε δημοσίως και δημοσίως πρέπει και να κλείσει. Επειδή λοιπόν έχουμε γεμίσει με ανούσια ξεκατινιάσματα το αρχικό θέμα: ωραίες οι εκ των υστέρων ευγένειες και τα κομ ιλ φο μανιφέστα περί ανθρωπίνων δικαιώματων και δημοκρατικού πολιτεύματος, αρκεί αυτά που λες να τα πιστεύεις και να τα τηρείς προπάντων ο ίδιος -πράγμα που δεν φαίνεται. Το σκοινί το παρατράβηξες εσύ όταν η απάντησή σου στο καταφανώς χιουμοριστικό ποστ μου ήταν ένα άκρως προσβλητικό, άτιμο και χυδαίο χτύπημα κάτω απ' τη ζώνη. Κοίταξε να δεις: εδώ μέσα δεν μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας για να κράζουμε ο ένας τον άλλον για τις επιλογές του και να του λέμε "έχουν πειραχτεί οι νευροορμόνες σου" ή να κάνουμε αντίστοιχου περιεχομένου σχόλια. Έχεις αφήσει σεξιστικά σχόλια πολλές φορές και μάλιστα σε θρεντ που άνοιξα εγώ ο ίδιος, και δεν σου έκανα ποτέ καμία παρατήρηση ("μην τρολάρεις" ή οτιδήποτε). Αντιθέτως, εσύ, που διατείνεσαι ότι έχεις και μεγάλο εγκέφαλο, εξέλαβες ένα χιουμοριστικό ποστ με φιλική διάθεση ως προσβολή και μου επιτέθηκες με άσχημο τρόπο. Κάνε λίγη αυτοκριτική, κατέβασε τους τόνους και κράτα την επιθετικότητά σου για εκεί που όντως χρειάζεται. Δεν το συνεχίζω άλλο, αλλά να ξέρεις ότι πάνω που άρχισα να σε συμπαθώ το έχεσες.
Bouklas είπε:στο θέμα μας.
το κερατενε τώρα υποστηρίζει ότι μπορεί να σταματήσει την τριχοπτωση και να δώσει και επανεκφυση από ότι έχω καταλάβει?
αν ναι αυτό κάνει, πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από την θεραπεία μινοξιδιλης μαζί με φιναστερίδη 1mg τη μέρα?
πάντως αν στην τελική το κερατενε κάνει την δουλειά που κάνει το proscar στη δόση του πχ 0.25mg τότε πολλά λεφτά και αποτελέσματα μικρά.
μακάρι να βγει κάτι καλύτερο η και ισάξιο της φιναστερίδης χωρίς παρενέργειες γιατί και γω δεν χω σκοπό να περνώ φιναστερίδη πάνω από 2 χρονια. Το ότι σταματάει την τριχόπτωση των μαλλιών είναι αυτό που θέλω αλλα και επικίνδυνο γιατί προκαλώ ένα άλλο μέρος του οργανισμού μου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giannis1991 είπε:αν δεν σκοπευεις να παιρνεις φινα για ολη σου τη ζωη ή οσο αντεξεις κοψτη απο τωρα...
giannis1991 είπε:αν δεν σκοπευεις να παιρνεις φινα για ολη σου τη ζωη ή οσο αντεξεις κοψτη απο τωρα...
gianniskritikos είπε:κοιτα φιλε ειναι σιγουρα πιο υπιο απο φινα αν εχεις σκοπο να περνεισ κατι καλυτερα αυτο παρα φινα...την διατιριση νομιζω την παλευει με μια μινοχ κανεισ δουλια για 5 χρονια πιστευω θα εισαι καλυτερα απο οτι πριν τα αρχισεις μετα ισως να εισαι στα ιδια... λογο το οτι η μινοχ θα αρχισει να χανει.... τωρα αν θες επανεκφυση δεν νομιζω να φτανει αλλα επανεκφυση παρεα με το κερατινε ειναι πολυ εφκολοτερη απο το να μην το περνες καν αλλα οχι σαν να περνες φινα.... αλλα δεν εχει παρενεργιες ρε....
μεχρι στιγμης ετσι λεμε... τωρα αν βγαλει παρενεργιες....
καλως.gianniskritikos είπε:δεν ειπα για 5....στα 5 θα εχεισ επανεκφυση αν δεν ειχες βαλει μινοχ ποτε... μετα διατηρηση το φαρμακο το λεει ειναι για δεατηρηση τον υπαρχοντων μαλλιων αν εισαι σε κλιμακα πανο απο ΝW3 αν εισαι 4,5,6 δεν κανει διατηρηση.... τωρα αν βαλεις μινοχ εθνοιτο ειναι οτι θα εχεις ρεγκρουθ.... τωρα αν στα συντηρη 5 10 20 χρονια δεν ξερω...
Bouklas είπε:στο θέμα μας.
το κερατενε τώρα υποστηρίζει ότι μπορεί να σταματήσει την τριχοπτωση και να δώσει και επανεκφυση από ότι έχω καταλάβει?
αν ναι αυτό κάνει, πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από την θεραπεία μινοξιδιλης μαζί με φιναστερίδη 1mg τη μέρα?
πάντως αν στην τελική το κερατενε κάνει την δουλειά που κάνει το proscar στη δόση του πχ 0.25mg τότε πολλά λεφτά και αποτελέσματα μικρά.
μακάρι να βγει κάτι καλύτερο η και ισάξιο της φιναστερίδης χωρίς παρενέργειες γιατί και γω δεν χω σκοπό να περνώ φιναστερίδη πάνω από 2 χρονια. Το ότι σταματάει την τριχόπτωση των μαλλιών είναι αυτό που θέλω αλλα και επικίνδυνο γιατί προκαλώ ένα άλλο μέρος του οργανισμού μου.
giannaras13 είπε:Bouklas είπε:δεν εχει σχεση η ποσοτητα στο ποσο θα σου κατεβασει η φινα τα επιπεδα..ειτε παρεις 5 mg ειτε 0,25 το ιδιο περιπου θα σου κατεβασει τα επιπεδα απλα το 5 εχει μεγαλη διαρκεια!!! αν ο χρονος ημιζωης ειναι 6 ωρες.. και το παρεις 12 το πρωι 1 mg... τοτε 6 το απογευμα θα ειναι στο οργανισμο σου 0,5 mg ... 12 το βραδυ θα ειναι 0,25... 6 το πρωι θα ειναι 0,125... την επομενη στις 12 θα ειναι 0,625.. ετσι με αυτον τον ρυθμο μεταβολης εχουμε τον τυπο
N=Νο (1/2) εις την t/t(1/2)
Στα περί φυσικής σωστά τα λες, αλλά είσαι λάθος στο ότι δεν έχει σημασία στο αποτέλεσμα η ποσότητα. Όσο περισσότερη ποσότητα υπάρχει, τόσο μεγαλύτερο binding θα κάνει στην 5αρ ,άρα λιγότερη 5-αρ