Keratene alphactive - DHT blocker

somari

Active Member
Η πρώτη φορά που η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση
"ναι ρε, με τρώει το δεξί μου @@" δε θεωρείται προσβλητική χαχαχαχαχα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
καπα πως παει σημερα ακομα ενοχληση εχεις?
σημερα καθολου,διεκοψα και τον ψευδαργυρο, χαλκο.
θα τα συνεχισω μετα τις εξετασεις,ας περιμενουν λιγο οι ασπρες τριχες:angel:

somari είπε:
Η πρώτη φορά που η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση
"ναι ρε, με τρώει το δεξί μου @@" δε θεωρείται προσβλητική χαχαχαχαχα

:cheesy:

jeronymous

New Member
καπα πιστευεις οτι μπορει να φταιει το κερατενε?
αν ναι ποια εξηγηση δινεις οτι σε εμενα δεν εχει παρουσιασει τιποτα τετοιο?διαφορετικος οργανισμος?

kapa

Μέλος του προσωπικού
jeronymous είπε:
καπα πιστευεις οτι μπορει να φταιει το κερατενε?
αν ναι ποια εξηγηση δινεις οτι σε εμενα δεν εχει παρουσιασει τιποτα τετοιο?διαφορετικος οργανισμος?

δεν ειμαι σιγουρος αλλα μπορει να φταιει και το fungoral shampoo το οποιο εκοψα και αυτο απο χθες,απο εδω και περα μονο μινοξιδιλη και keratene
εχω δερμα σφουγγαρι

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
το φουνγγοραλ με τον ορχη καππα?πως γινεται??εχει τετοια παρενεργεια?

καποτε ειχα κοψει την κρεμα fungoral απο πονο στους ορχεις,αλλα τοτε ηταν εντονοι.
η κετοκοναζολη ειναι αντιανδρογονο

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
weznem είπε:
το φουνγγοραλ με τον ορχη καππα?πως γινεται??εχει τετοια παρενεργεια?

καποτε ειχα κοψει την κρεμα fungoral απο πονο στους ορχεις,αλλα τοτε ηταν εντονοι.
η κετοκοναζολη ειναι αντιανδρογονο

και σε χτυπααει το σαμπουαν εκει?πολυ ευαισθητος καπα..οχι σφουγγαρι κεφαλι σφουγγαριστα να λες 7SFGSFA

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
και σε χτυπααει το σαμπουαν εκει?πολυ ευαισθητος καπα..οχι σφουγγαρι κεφαλι σφουγγαριστα να λες 7SFGSFA
οποιοδηποτε τοπικο αντιανδρογονο εχω βαλει στο μαλλι ειχα μικροπαρενεργειες,τοπικη ντουτα,τοπικη σπιρο,τοπικη κετο

gianniskritikos

New Member
kapa αυριο θα παω για εξετασεις αιματος....θελω μαζι με γενικες να κανω και ΔΗΤ σκετη οχι ΤΕστο ελευθερη και ΔΗΤ οπως εσυ αλλα σκετη ΔΗΤ να δω αν εχω θεμα με ΔΗΤ ...... ποσο περιπου παει γι αμονο ΔΗΤ κανα 10ρι?δεν ειναι οτι δεν διαβασα προιγουμενος ποσο πληροσες αλλα για ΔΗΤ σκετη δεν εχω δει να αναφερεται πουθενα

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
kapa αυριο θα παω για εξετασεις αιματος....θελω μαζι με γενικες να κανω και ΔΗΤ σκετη οχι ΤΕστο ελευθερη και ΔΗΤ οπως εσυ αλλα σκετη ΔΗΤ να δω αν εχω θεμα με ΔΗΤ ...... ποσο περιπου παει γι αμονο ΔΗΤ κανα 10ρι?δεν ειναι οτι δεν διαβασα προιγουμενος ποσο πληροσες αλλα για ΔΗΤ σκετη δεν εχω δει να αναφερεται πουθενα

οχι περισοτερο απο 20 ευρω.
80 ευρω πληρωσα για ολα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos

New Member
αυριο θα κανω τις εξετασεις ΔΗΤ αμα μου βγει ασπουμε 600 ΔΗΤ σημαινει οτι δεν εχω ΑΑ?αλλα μου πεφτουν ασπουμε απο το σμηγμα η απο τιποτα αλλο ανγχος η και ολα μαζι?

somari

Active Member
Ε ναι αυτο εννοουσα πρακτικα... αρκει να εχεις ευαισθητους θυλακες. Ο συνδυασμος ευαισθησιας και ποσοτητας ΔΥΤ εχει να κανει με την ταχυτητα που θα σε χτυπησει μονο.

Δηλαδη η μονη διαφορα υψηλης η χαμηλης ΔΥΤ ειναι σε ισως λιγο πιο καθυστερημενη ΑΑ

gianniskritikos

New Member
τοτε γιατι λενε οτι μετα τα 900κατι ειναι που επιρεαζονται οι θηλακες? και εγω το πιστευω οτι αν εχεις ΑΑ και 600 να εχεισ οσο να ναι σε επιρεαζει αλλα το οριο που εχει βγει τι ρολο βαραει τοτε?

tsintsila

Member
Πιστευω οτι αυτο που θα πρεπε να βγαλουν ειναι τις ποσοτητες της δραστικης ουσιας καθε φαρμακου (proscar, keratene) για συγκεκριμενη πτωση της dht στα μεσα-κατωτερα φυσιολογικα.
Δηλαδη, εστω Χ η ποσοτητα της Dht, απαιτειται Υ ποσοτητα δραστικης ουσιας. Για το proscar ξερουμε για το 1mg, αλλα και παλι βλεπουμε αμφιβολα-επικινδυνα αποτελεσματα.
Επισης πιστευω οτι θα ηταν δυνατον εφ' οσον εχουμε βρει την κυριοτερη αιτια της τριχοπτωσης, δηλαδη την ευαισθησια των τριχοθυλακιων στην dht, να βγαζανε φαρμακο που στοχευμενα θα την μειωνε μονο στην περιοχη του τριχωτου, κανοντας τα τριχοθυλακια λιγοτερο ευαισθητα.
Επισης, θα θελα να ρωτησω κατι. Αν θεωρησουμε οτι η αυξηση της Dht, προκαλει την καλοηθη υπερπλασια του προστατη, σε οποιον εχει αυξημενη dht, τοτε η ληψη πχ φινας, δεν θα ηταν υποχρεωτικη ανεξαρτητα αν θα ηταν και ευεργετικα εναντιον της τριχοπτωσης?

Μπλουζα