Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σημερα καθολου,διεκοψα και τον ψευδαργυρο, χαλκο.gianniskritikos είπε:καπα πως παει σημερα ακομα ενοχληση εχεις?
somari είπε:Η πρώτη φορά που η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση
"ναι ρε, με τρώει το δεξί μου @@" δε θεωρείται προσβλητική χαχαχαχαχα
jeronymous είπε:καπα πιστευεις οτι μπορει να φταιει το κερατενε?
αν ναι ποια εξηγηση δινεις οτι σε εμενα δεν εχει παρουσιασει τιποτα τετοιο?διαφορετικος οργανισμος?
weznem είπε:το φουνγγοραλ με τον ορχη καππα?πως γινεται??εχει τετοια παρενεργεια?
kapa είπε:weznem είπε:το φουνγγοραλ με τον ορχη καππα?πως γινεται??εχει τετοια παρενεργεια?
καποτε ειχα κοψει την κρεμα fungoral απο πονο στους ορχεις,αλλα τοτε ηταν εντονοι.
η κετοκοναζολη ειναι αντιανδρογονο
οποιοδηποτε τοπικο αντιανδρογονο εχω βαλει στο μαλλι ειχα μικροπαρενεργειες,τοπικη ντουτα,τοπικη σπιρο,τοπικη κετοweznem είπε:και σε χτυπααει το σαμπουαν εκει?πολυ ευαισθητος καπα..οχι σφουγγαρι κεφαλι σφουγγαριστα να λες 7SFGSFA
gianniskritikos είπε:kapa αυριο θα παω για εξετασεις αιματος....θελω μαζι με γενικες να κανω και ΔΗΤ σκετη οχι ΤΕστο ελευθερη και ΔΗΤ οπως εσυ αλλα σκετη ΔΗΤ να δω αν εχω θεμα με ΔΗΤ ...... ποσο περιπου παει γι αμονο ΔΗΤ κανα 10ρι?δεν ειναι οτι δεν διαβασα προιγουμενος ποσο πληροσες αλλα για ΔΗΤ σκετη δεν εχω δει να αναφερεται πουθενα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos είπε:καπα σεν σε ξαναπιασε αυτος ο ελαφρης πονος ετσι?
δεν σε ξαναπιασε*