Keratene alphactive - DHT blocker

somari είπε:
giannaras13 είπε:
Bouklas είπε:
δεν εχει σχεση η ποσοτητα στο ποσο θα σου κατεβασει η φινα τα επιπεδα..ειτε παρεις 5 mg ειτε 0,25 το ιδιο περιπου θα σου κατεβασει τα επιπεδα απλα το 5 εχει μεγαλη διαρκεια!!! αν ο χρονος ημιζωης ειναι 6 ωρες.. και το παρεις 12 το πρωι 1 mg... τοτε 6 το απογευμα θα ειναι στο οργανισμο σου 0,5 mg ... 12 το βραδυ θα ειναι 0,25... 6 το πρωι θα ειναι 0,125... την επομενη στις 12 θα ειναι 0,625.. ετσι με αυτον τον ρυθμο μεταβολης εχουμε τον τυπο

N=Νο (1/2) εις την t/t(1/2)

Στα περί φυσικής σωστά τα λες, αλλά είσαι λάθος στο ότι δεν έχει σημασία στο αποτέλεσμα η ποσότητα. Όσο περισσότερη ποσότητα υπάρχει, τόσο μεγαλύτερο binding θα κάνει στην 5αρ ,άρα λιγότερη 5-αρ

οταν παρεις 5 mg την μερα μετα απο 1 μερα που θα ξαναπαρεις.. θα εχεις ακομα στον οργανισμο σου 0,25.... που θα εχουν εχουν ηδη αναστειλει το 5 αρ... ξαναβαζοντας εσυ 5 mg εχουμε 5,25.. καθε φορα τελειωνει ο κυκλος θα μενει ολο και περισσοτερη ουσια... με αποτελεσμα μεγαλυτερο για μεγαλυτερη διαρκεια!! αλλα αν δεις σε διαγραμμα εργατσηριακων μετρησεων.. θα δεις οτι ειτε 1 ειτε 5 ..μικρη διαφορα εχουν στην ανα στολη.. περιπου 15% αν θυμαμαι καλα... αλλα επειδη θα γινουν τοσοι κυκλοι τελικα εχουμε πιο ισχυρη δραση.. αν παρεις 0,25 για τις πρωτες ωρες θα ειναι ικανοποιητικο.. αλλα μετα απο 12 ωρες θα ειναι πολυ περιορισμενη η ισχυς

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
somari είπε:
giannis1991 είπε:
αν δεν σκοπευεις να παιρνεις φινα για ολη σου τη ζωη ή οσο αντεξεις κοψτη απο τωρα...

γιατί; δεν έχει δικαίωμα να κρατήσει τα μαλλιά του άλλα 2 χρόνια αν θέλει;

οχι δεν το ειπα με αυτη την εννοια αλλα τεςπα...

n094 είπε:
giannaras αν κατάλαβα καλά αυτό που λες, ισχυρίζεσαι ότι μπορεί κάποιος να λαμβάνει φίνα 1mg τη μέρα, ή αλλιώς 0,5 ανά 12ωρο ή αλλιώς 0,25/6ωρο και ότι αν πάρει 5mg θα έχεις τις ίδιες παρενέργειες ή ευεργετικά αποτελέσματα με το 1mg αλλά δεν θα χρειαστεί να πάρεις άλλη δόση για τις επόμενες 5 μέρες γιατί αυτά θα διαρκέσουν ας πούμε 5 μέρες;;; Με μπέρδεψες...

αυτοι ειναι υπολογισμοι... λοιπον.. εχεις 1 παιδι και του λες.. καθε 6 ωρες θα τρως την μιση ποσοτητα που θα βρισκεις στο μπολ... στο μπολ εβαλες ενα κιλο... μετα απο 6 ωρες ο πιτσιρικας τρωει το μισο και μενει μισο κιλο.. μετα απο αλλες 6 ωρες τρωει το μισο απο το μισο κιλο. αρα θα μενει 1/4 του κιλου.. ετσι παει αν εσυ πεις οτι θα βαζεις ποσοτητα τετοια οπου μετα απο 24 ωρες δεν θα εχει τελειωσει ουσιαστικα(εννοω απειροελαχιστη ποσοστητα) η ποσοστητα θα προστειθετε με την καινουρια ποσοστητα

συνολικη ουσια= υπολοιπο χθεσινου χαπιου + νεα ποσοτητα χαπιου...

οποτε καθε φορα μεγαλυτερος κυκλος..αρα πιο ισχυρη δραση.. η ντουταστεριδη εχει πολυ μεγαλυτερη αναστολη αλλα και συμφωνα με τις τελευταιες μετρησεις εχει χρονο ημιζωης 240 ωρες!! καποιοι λενε για 4 εβδομαδες...

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
φιλε καπα ποιοτητα στη τριχα ειδες το χρονικο διαστημα που το παιρνεις

Τα αποτελέσματα θα αργήσουν ίσως εξάμηνο.
Οι εξετάσεις μου θα μας δώσουν μια ιδέα στο τι κάνει.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας αυτήν την στιγμή πρέπει να έχω την μισή dht 3,5

gianniskritikos

New Member
καπα ειδα που λεει οτι παιζει να σου μειωνει κατα 20% οχι 50 το μαχ ειναι 55% οποτε δεν ειναι ακριβες το θεμα ασπουμε που λες3,5...
λεει οτι αντιδρα διαφορετικα ο καθενας

Παιδια λεω να αρχισω το κερατινε θα ανεβασω και εγω αν ειναι τις εξετασεις μου ο λογος ειναι οτι δεν θελω να χασω αλλα μαλλια...το θεμα ειναι οτι ειμαι 20 χρονων....και το αλλο θεμα ειναι αν στις εξετασεις δω την ΔΗΤ μου 500 πρεπει να το αρχισω ασπουμε?? εδω μεσα με την περιπτωση μου καταληξαμε οτι ισως οχι 100% εχω διαχυτη με ΑΑ επαναλαμβανω δεν εχω υποχοριση κροταφον ακομα....εχω αραιοση εκει που εχω σμηγμα και μονο πουθενα αλλου οποτε παιζει να εφθηνετε και αυτο...οποτε λεω σε περιπτωση που εχω 1000 ΔΗΤ λεω 100% ΑΑ αν ειναι 500 αξιζει να παρω κερατινε? και αν το αρχισω λογο ηλικιας θα με πειραξει αναπτυξιακα με νιαζει ιδιετερα η μυικη αναπτυξη που αλλοι λενε ναι θα επιρεασει και αλλοι οχι......εχω σκοπο να φτασο σε εναν καλο ογκο... με αυτο το κερατινε θα εχω θεμα με τον ογκο? και επισεις με τα αντρικα χαρακτιριστικα? ασπουμε αν εχω 1000 και το ριξω στα 600 ασπουμε θα εχω υψηλη ΔΗΤ ....600 ειναι κομπλε... γιατι ασπουμε να εχω θεμα μυικα η αναπτυξιακα αφου αλοι εχουν 400 ΔΗΤ και αναπτυσοντε κανονικα αυτο δεν καταλαβαινω ... αφου υποτηθετε οτι φερνω τις ορμονες μου στα φυσιολογικα επιπεδα γιατι πρεπει να εχω ασπουμε προβληματα? οποιος ξερει τι παιζει με αυτα να μου πει ευχαριστω..:)

θελω να αρχισω απο τωρα για να προλαβω το προβλημα....μην χασω μαλλια και τρεχω να βγαλω μετα... τουλαχιστον να μπορω να τα διατιρω...

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
καπα ειδα που λεει οτι παιζει να σου μειωνει κατα 20% οχι 50 το μαχ ειναι 55% οποτε δεν ειναι ακριβες το θεμα ασπουμε που λες3,5...
λεει οτι αντιδρα διαφορετικα ο καθενας

Στα ξένα φόρουμ μονο αλλα ειναι θεωρίες,δεν εκανε κανένας εξετάσεις να δει την αλήθεια
Η μια καψουλα ρίχνει κατα 50% και οι δυο κατα 70% την dht σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρείας.
Εγω βλέπω ότι και να πασαρουν την λύση στον κόσμο δεν θα έχει ματια κανένας να την δει,απλα θα θαφτει πριν δοκιμάσει κανένας τίποτα.
Μέχρι στιγμής το σαμπουαν fungoral έχει περισσότερες παρενέργειες απο το keratene

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa είπε:
somari είπε:
Το διαβασες το PDF που έβαλε ο George 6?

τροπος λειτουργια απ' οτι λεει
1)αναστελλει την καταλυση του 5αρ
2)μειωνει την φλεγμονη μεσω του μπλοκαρισματος των cox και των ενζυμων των κυτταροκινων
3)δημιουργει τις καταλληλες συνθηκες για την σωστη λειτουργια του ανοσσοποιητικου(ανοσσορυθμιση) στους παρακειμενους ιστους

somari

Active Member
Μα οι παρενέργειες της φίνας δεν έρχονται από το ίδιο το φάρμακο... αλλά από το γεγονός ότι μειώνεται η 5αρ. Δηλαδή, ακόμα και να τη μειώσω χωρίς φάρμακο (έτσι ας πούμε ξαφνικά κάτι παθαίνω και μειώνεται) οι παρενέργειες της μείωσης θα πρέπει να είναι πόνοι στους όρχεις, αύξηση στήθος, λιγότερο σπέρμα κλπ κλπ

kapa

Μέλος του προσωπικού
somari είπε:
Μα οι παρενέργειες της φίνας δεν έρχονται από το ίδιο το φάρμακο... αλλά από το γεγονός ότι μειώνεται η 5αρ. Δηλαδή, ακόμα και να τη μειώσω χωρίς φάρμακο (έτσι ας πούμε ξαφνικά κάτι παθαίνω και μειώνεται) οι παρενέργειες της μείωσης θα πρέπει να είναι πόνοι στους όρχεις, αύξηση στήθος, λιγότερο σπέρμα κλπ κλπ

απο οτι καταλαβαινω απο το pdf το keratene δεν αλαζει καμια ορμονη εκτος απο την dht και γι αυτο δεν εχει παρενεργειες.
εχει ενα γραφημα τεστο ελευθερη, τεστο ολικη, dht
πριν την χρηση και την 12η μερα

somari

Active Member
A, άρα επειδή δεν υπάρχει παραπάνω ελεύθερη τεστοστερόνη δεν κάνε bind με οιστρογόνα ωστε να σου δεημιουργήσει παρενέργειες...

gianniskritikos

New Member
o jeron μας ξεχασε :D ειχε πεταξει κατι για υπνιλιες και απο τοτε ποιος τον ειδε:p και αυτος το περνει σιγουρα ενα πανω απο 20ημερο..... θα ηταν χρησιμο να πεταξει μια κοθβεντα εστω

n094

Active Member
Georgex6 είπε:
μερικες πληροφοριες για το προιον

Ένα έχω να πω για τον George6... μαζί με τον kos1987 (ο οποίος μας λείπει πολύ) τον Κάπα και μερικούς ακόμα... είναι ότι πιο δυνατό έχει αυτό το φόρουμ.... τρελή βοήθεια, χρήσιμες πληροφορίες.... γενικά ρισπεκτ σε όλους αυτούς τους "Μαθουσάλες" και τους "ποστινγκ φρικς" του φορουμ.

Antinoos

Member

Ένα έχω να πω για τον George6... μαζί με τον kos1987 (ο οποίος μας λείπει πολύ) τον Κάπα και μερικούς ακόμα... είναι ότι πιο δυνατό έχει αυτό το φόρουμ.... τρελή βοήθεια, χρήσιμες πληροφορίες.... γενικά ρισπεκτ σε όλους αυτούς τους "Μαθουσάλες" και τους "ποστινγκ φρικς" του φορουμ.
[/quote]

+1. εντελως....

Μπλουζα