Keratene alphactive - DHT blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού
merci,merci παιδια.
εγω σε αντιθεση με τον κος δεν ειμαι γιατρος και ουτε εχει η δουλεια μου καπια σχεση με ιατρικη.
αυτο σημαινει οτι καποιες κλινικες μελετες δεν μου ειναι 100% κατανοητες.
οσον αφορα το keratene ειναι πραγματικα πολυ ελαφρυ στο σωμα.
οποιος δεν αντεξε τις παρενεργειες της φιναστεριδης (οπως εγω)και δεν εχει προβλημα με το κοστος ας το δοκιμασει, με αυτο δεν θα καταλαβει τιποτα
λιμπιντο και πηχτοτητα σπερματος ειναι στα κανονικα τους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos

New Member
καπα ειμαι 20 ρε σι .... να το αρχισω? εχεις δει τις φοτο μου... μην χασω αλλα μαλλια...γιαυτο το σκευτομε αν ξεκινισω απο τωρα κερατινε και σκετο μπορει να με κρατησει για καποια χρονια.. συμφωνεις?

n094

Active Member
kapa είπε:
merci,merci παιδια.
εγω σε αντιθεση με τον κος δεν ειμαι γιατρος και ουτε εχει η δουλεια μου καπια σχεση με ιατρικη.
αυτο σημαινει οτι καποιες κλινικες μελετες δεν μου ειναι 100% κατανοητες.
οσον αφορα το keratene ειναι πραγματικα πολυ ελαφρυ στο σωμα.

Kapa, μπορεί να μην είσαι γιατρός αλλά είσαι το "πειραματόζωο" του φόρουμ :21m: (με την καλή έννοια) και γι' αυτό ίσως είσαι ακόμα πιο απαραίτητος για αυτό το φόρουμ απ' ότι ο Κος1987 (αλήθεια πότε γυρνάει ο κος γιατρός;)

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
καπα ειμαι 20 ρε σι .... να το αρχισω? εχεις δει τις φοτο μου... μην χασω αλλα μαλλια...γιαυτο το σκευτομε αν ξεκινισω απο τωρα κερατινε και σκετο μπορει να με κρατησει για καποια χρονια.. συμφωνεις?
επειδη εισαι λιγο μικρος καλυτερα ξεκινα ζιρτεκ και αφησε το να πιασει τα μεγιστα 6=8 μηνες,το ζιρτεκ ειναι το μοναδικο απο τα τοπικα blocker που μπορω να πω πλεον,ναι δουλευει,θα σου μειωσει την τριχοπτωση.
τα τοπικα αντιανδρογονα ισως δουλευουν λογο απορροφησης στο αιμα και με μικρο ποσοστο επιτυχειας.
οχι τιποτα αλλο αλλα για να εχω και εγω μια ολοκληρωμενη οικονα μετα απο μηνες με το keratene

n094 είπε:
Kapa, μπορεί να μην είσαι γιατρός αλλά είσαι το "πειραματόζωο" του φόρουμ :21m: (με την καλή έννοια) και γι' αυτό ίσως είσαι ακόμα πιο απαραίτητος για αυτό το φόρουμ απ' ότι ο Κος1987 (αλήθεια πότε γυρνάει ο κος γιατρός;)
ο κος δεν ξερω αν θα ξαναγυρισει,μακαρι να τον εχουμε παλι μετα την θητεια του

weznem

Well-Known Member
το διαβασα και εγω το pdf λεει οτι δεν επηρεαζει ολικη τεστεο,ελευθερη τεστο,,μονο την dht κατεβαζει οχι κατω απο το 350 που ειναι το οριο για τις παρενεργειες στους ανδρες,αν κανω λαθος στο τελευταιο ας με διορθωσει καποιος,μην παραπληροφορώ τον κοσμο..
kapa 43 ευρω τα 60 χαπια αρα 2μηνες θεραπεια??
θα μπω και εγω στο παιχνιδι απο οτι φαινεται αλλα αργοτερα..λογο οτι θελω να το κανω σωστα.εξετασεις οπωςο καπα και μετα χαπια και ξανα εξετασεις..θα ενημερωσω..οταν ερθει η ωρα..
υπαρχει περιπτωση να γραφτουν αυτες οι εξετασεςι καπα?και αν ναι απο ποιον?παθολογο?

gianniskritikos

New Member
πηγα παθολογο με κοιταζε σαν ηλιθιος μου λεει φοβασαι μην εχεισ απο τα 20 προβλημα με το σπερμα σου χα0χ0χα0 και γελαγε..... καλυτερα να μην πας καν ετσι κιαλιος ετσι οπως εχουν γινει τα πραματα τα πληρωνεις αυτα και συγκεκριμεν α που ρωτησα εχουν 15 ευρο μονο για μια τεστο αρα για ολες 45 ευρο απλα δεν 3ερανε την ΔΗΤ μου λενε εκει που πηγα να μου παρουν αιμα υπαρχουν 2 η τεστοστερονη ολικη και ελευθερη τεστοστερονη.... τους λεω ΔΗΤ δεν υπαρχει τι ειναι αυτο μου λενε.... ιη καθε μια απο ελευθερη και ολικη ειχε 15 ευρο αρα για ΔΗΤ το ιδιο θα εχει αρκει να πας καπου που να την κανουν... γιατι εκει που πηγα @@

weznem

Well-Known Member
gianniskritikos είπε:
πηγα παθολογο με κοιταζε σαν ηλιθιος μου λεει φοβασαι μην εχεισ απο τα 20 προβλημα με το σπερμα σου χα0χ0χα0 και γελαγε..... καλυτερα να μην πας καν ετσι κιαλιος ετσι οπως εχουν γινει τα πραματα τα πληρωνεις αυτα και συγκεκριμεν α που ρωτησα εχουν 15 ευρο μονο για μια τεστο αρα για ολες 45 ευρο απλα δεν 3ερανε την ΔΗΤ μου λενε εκει που πηγα να μου παρουν αιμα υπαρχουν 2 η τεστοστερονη ολικη και ελευθερη τεστοστερονη.... τους λεω ΔΗΤ δεν υπαρχει τι ειναι αυτο μου λενε.... ιη καθε μια απο ελευθερη και ολικη ειχε 15 ευρο αρα για ΔΗΤ το ιδιο θα εχει αρκει να πας καπου που να την κανουν... γιατι εκει που πηγα @@
στι ειχα πσοταρει και πιο πισω πως το προφερεις οπως το γραφεις ΔΗΤ?
διυδροτεστοστερονη λεγεται στα ελληνικα,dihydrotestosterone (dht) στα αγγλικα ..μπας και το ρωτας λαθος??

gianniskritikos

New Member
οχι το ειπα δυιστοστερονη αλλα μου ειπε μονο 2 ειπαρχουν τεστο ολικη και ελευθερη...απο το δυιστο που ανεφερα επρεπε να μου πει μηπως ενοεις διυδροτεστο.. και οχι να μου λεει μονο 2 ειναι... οντως ομως το ειπα λαθως:S

weznem

Well-Known Member
gianniskritikos είπε:
οχι το ειπα δυιστοστερονη αλλα μου ειπε μονο 2 ειπαρχουν τεστο ολικη και ελευθερη...απο το δυιστο που ανεφερα επρεπε να μου πει μηπως ενοεις διυδροτεστο.. και οχι να μου λεει μονο 2 ειναι... οντως ομως το ειπα λαθως:S
δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα το σπαμαραμε το θεμα.. :dodgy:
συμφωνω επρεπε να το καταλαβει,μα καλα μπίτι ειναι?δεν μπορω να εξηγησω την συμπεριφορα τους..

Bouklas

Well-Known Member
n094 είπε:
Ένα έχω να πω για τον George6... μαζί με τον kos1987 (ο οποίος μας λείπει πολύ) τον Κάπα και μερικούς ακόμα... είναι ότι πιο δυνατό έχει αυτό το φόρουμ.... τρελή βοήθεια, χρήσιμες πληροφορίες.... γενικά ρισπεκτ σε όλους αυτούς τους "Μαθουσάλες" και τους "ποστινγκ φρικς" του φορουμ.

Πολύ σωστός!!!

jeronymous

New Member
μετα απο περιπου 20 μερες ολα καλα και κανενα απολυτως προβλημα.
καταλαβαινω τη δυσπιστια καποιου κοσμου αλλα εγω συνεχιζω να πιστευω σε αυτο το πραγμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
jeronymo συνεχισε και μην μασας.πρεπει να ειμαστε και αισιοδοξοι,η δοκιμη μονο μπορει να εξαγει σοβαρα στοιχει,ολα τα αλλα ειναι απλα εκτιμησεισ απο διαφορα αρθρα που διαβαζουμε κ προσπαθουμε να γινουμε ειδικοι μεσα στην αμαθεια μας.εχεισ δει εστω και μισο θετικο αποτελεσμα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
kapa ποια σκευασματα σταματησες για το κερατινε? σταματησες αιρολ ζυρτεκ φονκου και ψευδαργυρο?

φουνκο*

fungoral shampoo το οποιο δεν το χρησιμοποιουσα στις πρωτες εξετασεις.
oral zinc oral copper τα οποια επισης δεν τα ειχα ξεκινησει στις πρωτες εξετασεις,τα αποτελεσματα θα ειναι 100% ακριβη,το εχω και εγω περιεργεια τι πραγματικα κανει.
airol συνεχιζω την οποια χρησιμοποιουσα κατα την διαρκεια των εξετασεων.
ουσιαστικα μονο το ζιρτεκ ειναι το διαφορετικο στην ολη υποθεση.
αλλα το ζιρτεκ δεν ειναι αντιανδρογονο για να αλαξει τα αποτελεσματα.
δηλαδη δεν επηρεαζει ουτε dht ουτε τεστο

gianniskritikos

New Member
οχι εμενα με ενιαζε να δω αν θα εχεις πτωση κοβοντας τα δηλαδει αν σε κραταει το κερατινε μονο του με μινοχ... δεν νομιζω οτι απο αυτα καποιο θα μπορουσε να επιρεασει σε βαθμο φανερο τις εξετασεις...

weznem

Well-Known Member
gianniskritikos είπε:
οχι εμενα με ενιαζε να δω αν θα εχεις πτωση κοβοντας τα δηλαδει αν σε κραταει το κερατινε μονο του με μινοχ... δεν νομιζω οτι απο αυτα καποιο θα μπορουσε να επιρεασει σε βαθμο φανερο τις εξετασεις...
το κερατιν δεν του κραταει τιποτα ακομα ειναι νωρις..μετα το τριμηνο ναι..
δεν ριχνει τα επιπεδα dht σε ενα μηνα δραματικα για ναδεις κατι εντυπωσιακο,δουλευει σε βαθος χρονου..στο 6-μηνο και στο χρονο βλεπεις τα πρωτα καλα αποτελεσματα στο μαλλι..(αν δουλευει)δηλαδη οτι και η φινα..

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
η DHT ριχνει το μαλλι

orestis

Member
weznem είπε:
το διαβασα και εγω το pdf λεει οτι δεν επηρεαζει ολικη τεστεο,ελευθερη τεστο,,μονο την dht κατεβαζει οχι κατω απο το 350 που ειναι το οριο για τις παρενεργειες στους ανδρες,αν κανω λαθος στο τελευταιο ας με διορθωσει καποιος,μην παραπληροφορώ τον κοσμο..
kapa 43 ευρω τα 60 χαπια αρα 2μηνες θεραπεια??
θα μπω και εγω στο παιχνιδι απο οτι φαινεται αλλα αργοτερα..λογο οτι θελω να το κανω σωστα.εξετασεις οπωςο καπα και μετα χαπια και ξανα εξετασεις..θα ενημερωσω..οταν ερθει η ωρα..
υπαρχει περιπτωση να γραφτουν αυτες οι εξετασεςι καπα?και αν ναι απο ποιον?παθολογο?

Αυτες οι εξετασεις γραφονται απο ενδοκρινολογο.
Δεν ξερω αν τις δικαιολογει όλες, αλλα τις περισοτερες τις γράφουν.

Μπλουζα