Keratene alphactive - DHT blocker

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
α ρε καπα ελιωσα στο γελιο νομισα στην αρχη οτι ανεβασες video για το keratine και πατησα κατευθειαν play και εκει που περιμενω να ακουσω αγγλικα ακουω ορθια μενουν τα κλαδια...

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
α ρε καπα ελιωσα στο γελιο νομισα στην αρχη οτι ανεβασες video για το keratine και πατησα κατευθειαν play και εκει που περιμενω να ακουσω αγγλικα ακουω ορθια μενουν τα κλαδια...
:21m:
παει τοσο καλα που νομιζω οτι καταπινω καραμελα καθε πρωι μαζι με τον καφε μου:angel:
ελπιζω να μην δειξουν οι εξετασεις αποτελεσματα καραμελας:dodgy:

gianniskritikos

New Member
kapa πες ασπουμε οτι κανει οσα λεει.... εμενα με φοβιζει το σηκοτι ρε σι....κατα ποσο ειναι βλαβερο? δηλαδει ενας που περνει κερατινε για 10 χρονια παιζει να διαλυσει το συκοτι του? πηγα για εξετασεις να δω πως ειμαι απο διαφορα συμπληροματα γυμναστηκης που επερνα ολα οκ ειναι πλεων τα κοβο ομως... θα τροω καλα ...αλλα πλεων φοβαμαι με τοσα φαρμακα... ασπουμε αυτα τα χαπια κατα ποσο βλαπτουν ?? ασπουμε το accuran δημιουργει μεγαλη ζημεια οπως μου ειπες ειναι βαρια... και στο σηκοτι αυτα τα κερατινε ειναι βαρια? μπορουν εφκοολα να δημιουργησουν θεμα η ειναι ηπια για το σηκοτι οχι βεβαια οτι δεν κανουν κακο αλλα ειναι με την ενοια ηπια οχι ασπουμε σαν τα ναβολικα που ακουγοντε .... ασπουμε και τα αναβολικα χαπια ειναι στο σηκοτι καπια απο αυτα και λενε οτι βλαπτουν με την ιδια λογικη και σε τετοιο βαθμο βλαπτει και το κερατινε?? γιατι αν ειναι ετσι πολυ πιθανο σε 10 χρονια να εχουμε μινει με ενα κερατινενιο σηκοτι στο χερι ...:S αυτο ειναι που με ανγχονη... εγω γενικα απο αντρικα χαρακτηριστικα δεν ξερω αν οφηλετε λογο γυμναστικης ειμαι κομπλε ανετα δειχνο 25 και ειμαι 20...... οποτε δεν με ενοιαζε να ξεκινησω τωρα κερατινε... το οποιο σιγουρα δεν θα μου εκανε την αντρικη αναπτυξη 0 αλλα θα την μειωνε μαλλον σε καποιο βαθμο εκτως αν λογο το οτι μειωνει μονο ΔΗΤ και τα φτανει σε λογικα επιπεδα τοτε μπορει να μην επειρεαζε καθολου......

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
kapa πες ασπουμε οτι κανει οσα λεει.... εμενα με φοβιζει το σηκοτι ρε σι....κατα ποσο ειναι βλαβερο? δηλαδει ενας που περνει κερατινε για 10 χρονια παιζει να διαλυσει το συκοτι του? πηγα για εξετασεις να δω πως ειμαι απο διαφορα συμπληροματα γυμναστηκης που επερνα ολα οκ ειναι πλεων τα κοβο ομως... θα τροω καλα ...αλλα πλεων φοβαμαι με τοσα φαρμακα... ασπουμε αυτα τα χαπια κατα ποσο βλαπτουν ?? ασπουμε το accuran δημιουργει μεγαλη ζημεια οπως μου ειπες ειναι βαρια... και στο σηκοτι αυτα τα κερατινε ειναι βαρια? μπορουν εφκοολα να δημιουργησουν θεμα η ειναι ηπια για το σηκοτι οχι βεβαια οτι δεν κανουν κακο αλλα ειναι με την ενοια ηπια οχι ασπουμε σαν τα ναβολικα που ακουγοντε .... ασπουμε και τα αναβολικα χαπια ειναι στο σηκοτι καπια απο αυτα και λενε οτι βλαπτουν με την ιδια λογικη και σε τετοιο βαθμο βλαπτει και το κερατινε?? γιατι αν ειναι ετσι πολυ πιθανο σε 10 χρονια να εχουμε μινει με ενα κερατινενιο σηκοτι στο χερι ...:S αυτο ειναι που με ανγχονη... εγω γενικα απο αντρικα χαρακτηριστικα δεν ξερω αν οφηλετε λογο γυμναστικης ειμαι κομπλε ανετα δειχνο 25 και ειμαι 20...... οποτε δεν με ενοιαζε να ξεκινησω τωρα κερατινε... το οποιο σιγουρα δεν θα μου εκανε την αντρικη αναπτυξη 0 αλλα θα την μειωνε μαλλον σε καποιο βαθμο εκτως αν λογο το οτι μειωνει μονο ΔΗΤ και τα φτανει σε λογικα επιπεδα τοτε μπορει να μην επειρεαζε καθολου......
πολοι με την φιναστεριδη φοβουνται οτι ειναι βαρια ουσια για το συκωτι αλλα δεν ειναι,εκτος απο τις εξετασεις του panos 1982 στην αρχη του θεματος το ειχα διαβασει πολλες φορες και αλλου.
ενα ποτο την ημερα ειναι πιο βαρυ για το συκωτι.
το roaccutan ειναι αλλη κατηγορια και εκει πρεπει να φοβασαι για το συκωτι,και φυσικα πιο δυνατο αντιανδρογονο απο φιναστεριδη,ντουταστεριδη,keratene.
τα αναβολικα ειναι επισης αλλη κατηγορια βαρια για το συκωτι.
το keratene δεν γνωριζω ποσο βαρυ ειναι στο συκωτι αλλα οποιος φοβαται κατι τετοιο μπορει να το δει με εξετασεις πριν και κατα την διαρκεια,εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι και γι αυτο δεν εκανα εξ αρχης

Bouklas

Well-Known Member
Άρα Kapa η μείωση της DHT του κερατενε το μονο ας το πούμε κακό που μπορεί να κάνει αφού υποθέσουμε ότι και για το συκώτι είναι ok, είναι ότι βοηθάει τα αντρικά χαρακτηριστικά ενός νέου όσο μεγαλώνει να μην αλλάξουν τόσο?
Μονο αυτό? (δεν μιλάω βεβαια στο πως μπορεί αυτό το χάπι να βγει στον οργανισμο του καθενος και να είναι, τον μέσο ορο λέω πχ)

gianniskritikos

New Member
εγω πιστευω πως ουτε αυτο κανει καθως φτανει την ΔΗΤ σε φυσιολογικα σταδια δεν ειναι οτι δεν εχεισ πλεων ΔΗΤ....και αφου μειωνει μονο ΔΗΤ γιατι λοιπον να εχεις θεμα?... αρα μονο καλο κανει με αυτη την ενοια...

kapa

Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
Άρα Kapa η μείωση της DHT του κερατενε το μονο ας το πούμε κακό που μπορεί να κάνει αφού υποθέσουμε ότι και για το συκώτι είναι ok, είναι ότι βοηθάει τα αντρικά χαρακτηριστικά ενός νέου όσο μεγαλώνει να μην αλλάξουν τόσο?
Μονο αυτό? (δεν μιλάω βεβαια στο πως μπορεί αυτό το χάπι να βγει στον οργανισμο του καθενος και να είναι, τον μέσο ορο λέω πχ)

http://www.anabolicsteroids-hormoneknowledge-bigmuscles-drugs.com/dihydrotestosterone.html
κραταω μια επιφυλαξη για το θεμα λιμπιντο

gianniskritikos

New Member
ρε καπα μεχρι τωρα δεν εχεις πτωση λιμπιντο.... ρε σι αμα σε παει στα 500 ΔΗΤ γιατι να εχεις θεμα ρε?.... ναι η ΔΗΤ σχετιζετε με την λιμπιντο αλα εφοσον δεν στη μιδενιζει ισα ισα αμα σε παει 500 ειναι και αρκετα καλη η ΔΗΤ σου... οποτε γιατι να εχεις θεμα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
ρε καπα μεχρι τωρα δεν εχεις πτωση λιμπιντο.... ρε σι αμα σε παει στα 500 ΔΗΤ γιατι να εχεις θεμα ρε?.... ναι η ΔΗΤ σχετιζετε με την λιμπιντο αλα εφοσον δεν στη μιδενιζει ισα ισα αμα σε παει 500 ειναι και αρκετα καλη η ΔΗΤ σου... οποτε γιατι να εχεις θεμα?

η dht δεν επηρεαζει την λιμπιντο αλλα η τεστο,κραταω επιφυλαξη γι αυτο που λεω μεχρι να το δω στην πραξη

Bouklas

Well-Known Member
Πολύ ενθαρρυντικά είναι αυτά που λένε γενικά και σε ξένα forums, αλλα και ότι έχεις γράψει και εσύ κάπα που ήδη χρησιμοποιείς το χάπι. Θα είναι επιτέλους το ξεκίνημα για μια αξιοπρεπείς θεραπεία στο θέμα της τριχόπτωσης. Μακάρι!

kapa

Μέλος του προσωπικού
somari είπε:
Kapa έχεις δει καθόλου διαφορά στη λιπαρότητα προσώπου;

νομιζω ειναι λιγο πιο στεγνο αλλα μικρη διαφορα

Bouklas είπε:
Πολύ ενθαρρυντικά είναι αυτά που λένε γενικά και σε ξένα forums, αλλα και ότι έχεις γράψει και εσύ κάπα που ήδη χρησιμοποιείς το χάπι. Θα είναι επιτέλους το ξεκίνημα για μια αξιοπρεπείς θεραπεία στο θέμα της τριχόπτωσης. Μακάρι!

αν ειναι ετσι οπως τα λεει η εταιρεια τοτε ειναι οτι καλυτερο εχει βγει.
με ενα χαπι 60% αποτελεσματα της φινα
με 2 χαπια 90% αποτελεσματα της φινα.
τεστοστερονη ελευθερη σταθερη
τεστοστερονη ολικη σταθερη,λιμπιντο στα κανονικα της

somari

Active Member
" νομιζω ειναι λιγο πιο στεγνο αλλα μικρη διαφορα"

αν ρίχνει την dht πρέπει να δουλεύει και στη λιπαρότητα προσώπου

gianniskritikos

New Member
kapa αμα κανει οσα λεει η εταιρια τοτε ενας που μολις ξεκιναει να χανει μαλλια με 1 χαπι τι μερα αντε με 2 λογικα θα ειναι σε θεση να τα κρατησει οσο το χρησιμποιει ετσι? μιλαω για εναν που μολις κανα μηνα ξεκηνισε η τριχωπτοση του ασπουμε...

αρα δεν μιλαω για regrouth αλλα για διατηρηση

kapa

Μέλος του προσωπικού
somari είπε:

ειχα ελαχιστη λιπαροτητα πιο πολυ με την αφη αντιληπτη παρα με την εμφανιση,τωρα ειναι λιγο καλυτερα

gianniskritikos είπε:
kapa αμα κανει οσα λεει η εταιρια τοτε ενας που μολις ξεκιναει να χανει μαλλια με 1 χαπι τι μερα αντε με 2 λογικα θα ειναι σε θεση να τα κρατησει οσο το χρησιμποιει ετσι? μιλαω για εναν που μολις κανα μηνα ξεκηνισε η τριχωπτοση του ασπουμε...

ειναι για διατηρηση οπως ολα τα blockers.
αν καποιος δει ενα μικρο regrowth ειναι bonus

Helpless

New Member
kapa είπε:
somari είπε:

ειχα ελαχιστη λιπαροτητα πιο πολυ με την αφη αντιληπτη παρα με την εμφανιση,τωρα ειναι λιγο καλυτερα

gianniskritikos είπε:

ειναι για διατηρηση οπως ολα τα blockers.
αν καποιος δει ενα μικρο regrowth ειναι bonus

'Οταν λες ειναι για διατηρηση εννοεις οσο ειναι ενεργος ο θυλακας? η οσο ειναι η τριχα δυνατη? Αυτο που θελω να πω ειναι υπαρχει περιπτωση να μεγαλωσει τις μικρες τριχες? πχ κροταφοι crown?

jeronymous

New Member
εγω με τη λιπαροτητα ειμαι σε πολυ πολυ καλυτερο σημειο απο οτι ημουν πριν ξεκινησω κερατενε.
το σκεφτομουνα σημερα το απογευμα και ελεγα δες συμπτωση!
επισης πλεον εχω ξεκαθαρα πιο χοντρη τριχα.το βλεπω οταν στεγνωνουν τα μαλια μου.αυτος οτριπλος συνδιασμος μινοξ/ζιρτεκ/κερατενε ΑΠΟΔΙΔΕΙ:idea:
εχω την αισθηση οτι παιζει το ρολο ωστε να μπορεσει να δυναμωσει καπως η τριχα (εφοσον ειχε βεβαια αυτη τη δυνατοτητα και τη κρατουσε πισω ή την εφθειρε η DHT).
βεβαια μπορει να μιλαμε και για απλες συμπτωσεις ή θεωρειες, μετα απο 3 μηνες μην πω 6 θα εχουμε σοβαρα αποτελεσματα.
παντως ειμαι παρα πολυ αισιοδοξος ;)

Μπλουζα