gianniskritikos
New Member
αρα ολα καλα μεχρι στιγμης...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos είπε:αρα ολα καλα μεχρι στιγμης...
:21m:dk1984 είπε:α ρε καπα ελιωσα στο γελιο νομισα στην αρχη οτι ανεβασες video για το keratine και πατησα κατευθειαν play και εκει που περιμενω να ακουσω αγγλικα ακουω ορθια μενουν τα κλαδια...
πολοι με την φιναστεριδη φοβουνται οτι ειναι βαρια ουσια για το συκωτι αλλα δεν ειναι,εκτος απο τις εξετασεις του panos 1982 στην αρχη του θεματος το ειχα διαβασει πολλες φορες και αλλου.gianniskritikos είπε:kapa πες ασπουμε οτι κανει οσα λεει.... εμενα με φοβιζει το σηκοτι ρε σι....κατα ποσο ειναι βλαβερο? δηλαδει ενας που περνει κερατινε για 10 χρονια παιζει να διαλυσει το συκοτι του? πηγα για εξετασεις να δω πως ειμαι απο διαφορα συμπληροματα γυμναστηκης που επερνα ολα οκ ειναι πλεων τα κοβο ομως... θα τροω καλα ...αλλα πλεων φοβαμαι με τοσα φαρμακα... ασπουμε αυτα τα χαπια κατα ποσο βλαπτουν ?? ασπουμε το accuran δημιουργει μεγαλη ζημεια οπως μου ειπες ειναι βαρια... και στο σηκοτι αυτα τα κερατινε ειναι βαρια? μπορουν εφκοολα να δημιουργησουν θεμα η ειναι ηπια για το σηκοτι οχι βεβαια οτι δεν κανουν κακο αλλα ειναι με την ενοια ηπια οχι ασπουμε σαν τα ναβολικα που ακουγοντε .... ασπουμε και τα αναβολικα χαπια ειναι στο σηκοτι καπια απο αυτα και λενε οτι βλαπτουν με την ιδια λογικη και σε τετοιο βαθμο βλαπτει και το κερατινε?? γιατι αν ειναι ετσι πολυ πιθανο σε 10 χρονια να εχουμε μινει με ενα κερατινενιο σηκοτι στο χερι ...:S αυτο ειναι που με ανγχονη... εγω γενικα απο αντρικα χαρακτηριστικα δεν ξερω αν οφηλετε λογο γυμναστικης ειμαι κομπλε ανετα δειχνο 25 και ειμαι 20...... οποτε δεν με ενοιαζε να ξεκινησω τωρα κερατινε... το οποιο σιγουρα δεν θα μου εκανε την αντρικη αναπτυξη 0 αλλα θα την μειωνε μαλλον σε καποιο βαθμο εκτως αν λογο το οτι μειωνει μονο ΔΗΤ και τα φτανει σε λογικα επιπεδα τοτε μπορει να μην επειρεαζε καθολου......
Bouklas είπε:Άρα Kapa η μείωση της DHT του κερατενε το μονο ας το πούμε κακό που μπορεί να κάνει αφού υποθέσουμε ότι και για το συκώτι είναι ok, είναι ότι βοηθάει τα αντρικά χαρακτηριστικά ενός νέου όσο μεγαλώνει να μην αλλάξουν τόσο?
Μονο αυτό? (δεν μιλάω βεβαια στο πως μπορεί αυτό το χάπι να βγει στον οργανισμο του καθενος και να είναι, τον μέσο ορο λέω πχ)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos είπε:ρε καπα μεχρι τωρα δεν εχεις πτωση λιμπιντο.... ρε σι αμα σε παει στα 500 ΔΗΤ γιατι να εχεις θεμα ρε?.... ναι η ΔΗΤ σχετιζετε με την λιμπιντο αλα εφοσον δεν στη μιδενιζει ισα ισα αμα σε παει 500 ειναι και αρκετα καλη η ΔΗΤ σου... οποτε γιατι να εχεις θεμα?
somari είπε:Kapa έχεις δει καθόλου διαφορά στη λιπαρότητα προσώπου;
Bouklas είπε:Πολύ ενθαρρυντικά είναι αυτά που λένε γενικά και σε ξένα forums, αλλα και ότι έχεις γράψει και εσύ κάπα που ήδη χρησιμοποιείς το χάπι. Θα είναι επιτέλους το ξεκίνημα για μια αξιοπρεπείς θεραπεία στο θέμα της τριχόπτωσης. Μακάρι!
somari είπε:αν ρίχνει την dht πρέπει να δουλεύει και στη λιπαρότητα προσώπου
gianniskritikos είπε:kapa αμα κανει οσα λεει η εταιρια τοτε ενας που μολις ξεκιναει να χανει μαλλια με 1 χαπι τι μερα αντε με 2 λογικα θα ειναι σε θεση να τα κρατησει οσο το χρησιμποιει ετσι? μιλαω για εναν που μολις κανα μηνα ξεκηνισε η τριχωπτοση του ασπουμε...
αρα δεν μιλαω για regrouth αλλα για διατηρηση
kapa είπε:somari είπε:αν ρίχνει την dht πρέπει να δουλεύει και στη λιπαρότητα προσώπου
ειχα ελαχιστη λιπαροτητα πιο πολυ με την αφη αντιληπτη παρα με την εμφανιση,τωρα ειναι λιγο καλυτερα
gianniskritikos είπε:kapa αμα κανει οσα λεει η εταιρια τοτε ενας που μολις ξεκιναει να χανει μαλλια με 1 χαπι τι μερα αντε με 2 λογικα θα ειναι σε θεση να τα κρατησει οσο το χρησιμποιει ετσι? μιλαω για εναν που μολις κανα μηνα ξεκηνισε η τριχωπτοση του ασπουμε...
αρα δεν μιλαω για regrouth αλλα για διατηρηση
ειναι για διατηρηση οπως ολα τα blockers.
αν καποιος δει ενα μικρο regrowth ειναι bonus