Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

Gianney

Well-Known Member
Εγώ πιστεύω όσο πιο χάλια η εικόνα της δοτριας μετά από την μμ τόσο πιο μικρή η βελτίωση το healing που θα γίνει στο τέλος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Σαφώς ναι αλλά θα πρέπει να παλέψει παραπάνω για να επιδιόρθωσει την ζημιά που δέχτηκε,σε σχέση με μια μικρότερη ζημιά . Αντέχουν τα πιστόνια;;;;
Ο ανθρώπινος οργανισμός κάνει θαύματα και επουλώνει όλες τις ζημιές.
Τώρα υπάρχουν και περιπτώσεις που δυστυχώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

alex7

Well-Known Member
Σαφώς ναι αλλά θα πρέπει να παλέψει παραπάνω για να επιδιόρθωσει την ζημιά που δέχτηκε,σε σχέση με μια μικρότερη ζημιά . Αντέχουν τα πιστόνια;;;;
Έχει στο internet περιπτώσεις από shock loss στις δότριες με τεράστιες τρύπες που έκλεισαν μετά από μερικούς μήνες ως εκ θαύματος .Μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα

giannis1991

Well-Known Member
Παιδιά όντως υπάρχει κίνδυνος μη ολικής επαναφοτας και λογική μέχρι ένα σημείο η ανησυχία αλλά πρεπει να δοθεί χρόνος... Απο την μια ίσως είναι σημάδι ότι κάτι δεν παει καλα αλλά από την άλλη θυμηθείτε τον Πάνο πως ήταν μετά από την μμ και πιστεψτε με είχε υπάρξει πολυ χειρότερα απλά δεν ανέβασε ποτε φωτο στο φόρουμ...
Όποτε χρόνο και υπομονή!

jersey

Well-Known Member
Παιδιά όντως υπάρχει κίνδυνος μη ολικής επαναφοτας και λογική μέχρι ένα σημείο η ανησυχία αλλά πρεπει να δοθεί χρόνος... Απο την μια ίσως είναι σημάδι ότι κάτι δεν παει καλα αλλά από την άλλη θυμηθείτε τον Πάνο πως ήταν μετά από την μμ και πιστεψτε με είχε υπάρξει πολυ χειρότερα απλά δεν ανέβασε ποτε φωτο στο φόρουμ...
Όποτε χρόνο και υπομονή!
Εννοείς η δότρια του Panos1982 από τον Erdogan ήταν πολύ χειρότερα και επανήλθε πλήρως μετά; Σου είχε στείλει φώτο;

Pan77

Active Member
Ευχαριστώ όλους όσους προσπαθούν να μου ανεβάσουν την ψυχολογία. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο κάποιος να παραμείνει ψύχραιμος όταν βλέπει από κοντά αυτή την εικόνα. Ακόμα πιο δύσκολο όταν εδώ και δύο μήνες δεν έχω δει την παραμικρή βελτίωση...

Για κάποιον που είπε ότι δεν έχω πει ούτε ένα θετικό για τον γιατρό, κάνει λαθός και μπορεί να δει στην πρώτη ανάρτηση ότι έγραψα και θετικά, απλά τα αρνητικά εδώ είναι περισσότερα και όπως πάντα αυτά μένουν.

Επόμενη ενημέρωση αρχές Δεκεμβρίου.

Τελευταία επεξεργασία:

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Διαβάζοντας το νήμα σου φίλε, όπως και των άλλων παιδιών, δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένετε από έναν γιατρό (τον όποιο) που (θα) δούλευε επί 10 χρόνια στο τοπ 3 των χειρότερων (βάσει κριτικών) κλινικών του είδους στην Ελλάδα, ο οποίος μάλιστα χρεώνει τη δουλειά του φθηνότερα στην Ελλάδα.

Θαύματα δεν γίνονται. Σε αυτήν τη ρημάδα τη ζωή ό,τι πληρώνεις παίρνεις (κατά κανόνα).
Γνώμη μου είναι να μην σε αγχώνει η δότρια, η οποία έχει μικρή σημασία για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά η φύτρωση. Αν αυτή πάει καλά, τα υπόλοιπα - σε γενικές γραμμές - παραβλέπονται.

Καλή φύτρωση!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Αυτό για εξήγησε το μου λίγο τι κριτήριο είναι και τι συμπεράσματα βγάζεις εσύ από αυτό?

• Like
Reactions: spi

alex7

Well-Known Member
Διαβάζοντας το νήμα σου φίλε, όπως και των άλλων παιδιών, δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένετε από έναν γιατρό (τον όποιο) που (θα) δούλευε επί 10 χρόνια στο τοπ 3 των χειρότερων (βάσει κριτικών) κλινικών του είδους στην Ελλάδα, ο οποίος μάλιστα χρεώνει τη δουλειά του φθηνότερα στην Ελλάδα.

Θαύματα δεν γίνονται. Σ
Και ο Lorenzo από εκεί ξεκίνησε .Δεν είναι επιχείρημα αυτό

aeratos28

Just aeratos
Μπορείς @tamaliamoupiso ,να πας στο νήμα του panos1234 να κάνεις copypaste αυτό το μνμ?

Θαύματα δεν γίνονται. Σε αυτήν τη ρημάδα τη ζωή ό,τι πληρώνεις παίρνεις (κατά κανόνα).
Γνώμη μου είναι να μην σε αγχώνει η δότρια, η οποία έχει μικρή σημασία για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά η φύτρωση. Αν αυτή πάει καλά, τα υπόλοιπα - σε γενικές γραμμές - παραβλέπονται.

Καλή φύτρωση!

• Like
Reactions: spi

Ronaldo

Well-Known Member
Το οτι πληρώνεις παίρνεις το έχουμε δει οτι δεν ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Πάνω σε αυτό πατάνε διάφοροι γιατροί μέτριων ικανοτήτων για σου πουλήσουν φιατ σε τιμή porsche και να παραπλανήσουν τους ασθενείς οτι θα τους δώσουν πολύ καλό αποτέλεσμα, και μετά γυρνάνε οι ασθενείς με ξεσκισμένες ουλές στην δότρια και μέτριες φυτρώσεις...Παραδείγματα πολλά.

vlafo

Well-Known Member
Δηλαδή τώρα συζητάμε για ένα περιστατικό που είναι στους 2 μήνες μόνο,η δότρια δε βλέπω πουθενά να είναι χάλια η σφυροκοπημένη όπως έγραψε κάποιος,και επειδή ένα μέλος τον έχει καταβάλλει το άγχος το υιοθετούμε?

aeratos28

Just aeratos
Καλά λέει ο vlafo..ας φτάσει στους 6-7 μήνες και τότε το ξανασυζηταμε..και αν όντως υπάρχει θέμα,θα συνοδευτεί από το κατάλληλο στόλισμα και ο γιατρός..είπαμε,είναι αρχή ακόμα..όλοι μετά από τέτοια επέμβαση έτσι είναι το πρώτο διάστημα..όπου και να πας..

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Και ο Lorenzo από εκεί ξεκίνησε .Δεν είναι επιχείρημα αυτό

Δεν είναι επιχείρημα ότι δούλευε εκεί, ή ότι δούλευε για 10 χρόνια.

Δεν είμαστε παιδιά, δεν χρειάζεται να τα κάνω πενηνταράκια.

Μπορείς @tamaliamoupiso ,να πας στο νήμα του panos1234 να κάνεις copypaste αυτό το μνμ?

Να σου πω, ήταν το πρώτο που διάβασα σήμερα με τη διακρίβωση από τον Cvial για αφημένα τριχοθυλάκια στην δότρια. Αλλά το έγραψα εδώ που ο φίλος είναι ιδιαίτερα αγχωμένος.

Δεν γίνεται να αγοράζεις hyundai (που έχω) και να περιμένεις ποιότητα audi (που έχω οδηγήσει), απλά μαθηματικά είναι.

Μικρό καλάθι και όλα θα πάνε καλά.

alex7

Well-Known Member
Δεν είναι επιχείρημα ότι δούλευε εκεί, ή ότι δούλευε για 10 χρόνια.

Δεν είμαστε παιδιά, δεν χρειάζεται να τα κάνω πενηνταράκια.

Να σου πω, ήταν το πρώτο που διάβασα σήμερα με τη διακρίβωση από τον Cvial για αφημένα τριχοθυλάκια στην δότρια. Αλλά το έγραψα εδώ που ο φίλος είναι ιδιαίτερα αγχωμένος.

Δεν γίνεται να αγοράζεις hyundai (που έχω) και να περιμένεις ποιότητα audi (που έχω οδηγήσει), απλά μαθηματικά είναι.

Μικρό καλάθι και όλα θα πάνε καλά.
Ισοπεδωτική λογική και λάθος

Aldo

Well-Known Member

Καλή φύτρωση!
Θεωρώ ότι είσαι λίγο απόλυτος σε αυτά που λες, βέβαια ειανι δικαίωμα σου.
Εαν πάει κάποιος κ ψάξει, παραδείγματα πολλά, μέσα στο φόρουμ θα δει ότι τελικά δεν ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Έχεις κάνει παρουσίαση της περίπτωσης σου φίλε μου;
Είχα την εικόνα ότι είσαι αρκετά έμπειρο μέλος για κάποιο λόγο.
Επίσης πάντα σαν να σε μπερδεύω με κάποιον άλλο ρε συ φίλε :)

Μπλουζα