Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

alex7

Well-Known Member
Το καταλαβαίνω απόλυτα, για αυτό άλλωστε τους ευχαρίστησα και πιο πριν. Είναι απόλυτα λογικό αυτό που λένε, ότι πρέπει να περάσει και άλλος χρόνος. Αλλά άλλο αυτό και άλλο το ''εγώ τα βλέπω όλα τέλεια'' που διάβασα πριν. Το τελευταίο μήνυμα μου (για όσους δεν κατάλαβαν) πηγαίνει στον vlafo και άλλα 2-3 άτομα που από την πρώτη στιγμή που ανέβασα την παρουσίαση προσπαθούν να παρουσιάσουν άλλη εικόνα από την πραγματικότητα, για τους δικούς τους λόγους.
Φίλε άκου .Το κεφάλι σου δεν θα θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο μετά από τέτοια εξαγωγή χιλιάδων μοσχευμάτων .Αλλά δε θα είναι και όπως είναι τώρα .Εγώ πάντως πιο γκρινιάρη εδώ μέσα στο φόρουμ δεν ξανασυναντήσα .Όχι τίποτα γιατί η γκρίνια φέρνει και γρουσουζιά.Και τη πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δεν θα έχεις .Χονεψε το

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member

Δεν ξέρω αν ειδατε την δότρια του συγκεκριμένου περιστατικού. Γιατί έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και εχει υποστεί shock loss αλλά ο φίλος απλά το ανέφερε χωρίς να το κάνει τόσο θέμα...και απλα θα περιμένει να περάσουν οι μήνες...
Ναι όντως κάνει υπομονή

oreo

Well-Known Member

Δεν ξέρω αν ειδατε την δότρια του συγκεκριμένου περιστατικού. Γιατί έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και εχει υποστεί shock loss αλλά ο φίλος απλά το ανέφερε χωρίς να το κάνει τόσο θέμα...και απλα θα περιμένει να περάσουν οι μήνες...
Η καρδούλα του το ξέρει o_O

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φίλε άκου .Το κεφάλι σου δεν θα θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο μετά από τέτοια εξαγωγή χιλιάδων μοσχευμάτων .Αλλά δε θα είναι και όπως είναι τώρα .Εγώ πάντως πιο γκρινιάρη εδώ μέσα στο φόρουμ δεν ξανασυναντήσα .Όχι τίποτα γιατί η γκρίνια φέρνει και γρουσουζιά.Και τη πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δεν θα έχεις .Χονεψε το

Έχει πως δεν έχει...

Pan77

Active Member
Εχθές έκλεισα τους 3 μήνες. Σημερινές φωτογραφίες, η δότρια κουρεύτηκε με την ψιλή πριν 10 μέρες, ενώ τα πάνω είναι περίπου στο ίδιο μήκος που τα είχα στην πρώτη φωτογραφία της πρώτης σελίδας πριν κάνω την μμ.

image0.jpeg

image1 (2).jpeg

image2 (9).jpeg

image3 (3).jpeg

oreo

Well-Known Member
Εχθές έκλεισα τους 3 μήνες. Σημερινές φωτογραφίες, η δότρια κουρεύτηκε με την ψιλή πριν 10 μέρες, ενώ τα πάνω είναι περίπου στο ίδιο μήκος που τα είχα στην πρώτη φωτογραφία της πρώτης σελίδας πριν κάνω την μμ.

Προβολή συνημμένου 42847
Προβολή συνημμένου 42848
Προβολή συνημμένου 42850
Προβολή συνημμένου 42851
Φαίνεσαι ευχαριστημένος απο την εξέλιξη στην δότρια, να υποθέσω ?

Pan77

Active Member
Φαίνεσαι ευχαριστημένος απο την εξέλιξη στην δότρια, να υποθέσω ?
Υπάρχει σίγουρα βελτίωση από την τελευταία φορά που ανέβασα φωτογραφίες, αλλά απέχει ακόμα από το ιδανικό. Μπορεί στις φωτογραφίες να μην φαίνεται, αλλά μπορώ να το δω στον καθρέπτη. Δηλαδή εκεί που πριν ένα μήνα σε κάποια σημεία έβλεπα δέρμα και μπαλώματα, μερικά έχουν κλείσει και αρχίζουν να βγαίνουν τρίχες.

oreo

Well-Known Member
Υπάρχει σίγουρα βελτίωση από την τελευταία φορά που ανέβασα φωτογραφίες, αλλά απέχει ακόμα από το ιδανικό. Μπορεί στις φωτογραφίες να μην φαίνεται, αλλά μπορώ να το δω στον καθρέπτη. Δηλαδή εκεί που πριν ένα μήνα σε κάποια σημεία έβλεπα δέρμα και μπαλώματα, μερικά έχουν κλείσει και αρχίζουν να βγαίνουν τρίχες.
Η δότρια θέλει τον χρόνο της να συνέλθει, ιδανικό δεν μπορεί να ξαναείναι, αλλά αισθητικά άρτιο και αποδεκτό ναι.

alex7

Well-Known Member
Η δότρια θέλει τον χρόνο της να συνέλθει, ιδανικό δεν μπορεί να ξαναείναι, αλλά αισθητικά άρτιο και αποδεκτό ναι.
Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δεν γίνεται μετά από μεγάλη εξαγωγή .Θα βελτιωθεί πολύ ακόμη και θεωρώ ότι δε θα φαίνεται ότι έγινε εξαγωγή για ΜΜ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

m3e36

Well-Known Member
Φιλε pan η δοτρια απο 4ο μηνα και μετά θα ειναι μια χαρα και στο 6μηνο οπως ηταν πριν.το λεω απο προσωπικη εμπειρια (κι εγω στον τυρκαλα εκανα ) και ειχα κι εγω την ιδια ανησυχια.
Κανε υπομονη μεχρι το 6μηνο..

koumparos

Well-Known Member
Μακάρι να βελτιωθείς αλλά κράτα μικρό καλάθι.Τα πολύ κοντά κουρέματα τα ξεχνάς αδερφέ με τέτοια εικόνα.

Pan77

Active Member
4 μήνες μετά την επέμβαση
image1 (2).jpeg

image0.jpeg

image3 (3).jpeg

image2 (8).jpeg

Η δότρια είναι στην ίδια κατάσταση με τον περασμένο μήνα. Η μικρή βελτίωση που είδα τον Νοέμβριο δεν συνεχίστηκε και τον Δεκέμβριο. Μάλιστα τα κενά που υπάρχουν δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχω και άσπρες τρίχες! Έχω αρχίσει να το παίρνω απόφαση πλέον ότι η δότρια θα παραμείνει όπως έχει, μαδημένη δηλαδή, αφού ήδη στον 4 μήνα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης πλέον. Όσον αφορά την φήτρωση και εκεί τα πράγματα είναι στάσιμα παρότι πίστευα ότι κάτι θα άρχιζε να κινείτε ως τώρα αλλά δεν... Επίσης για κάποιον περίεργο λόγο, τον τελευταίο μήνα έχω μονίμως τρομερή φαγούρα στο κεφάλι (παρότι λούζομαι καθημερινά) και αναγκάζομαι να το τρίβω απαλά με αποτελέσμα να βλέπω να πέφτουν μικρές τριχούλες (καμιά 10αρια την ημέρα) που μου δημιουργούν περισσότερη ανυσηχία... Εδώ είναι οι τριχούλες που πέφτουν

image2 (9).jpeg

image11 (1).jpeg

Συνημμένα

• image1 (2).jpeg
    image1 (2).jpeg
    48.1 KB · Προβολές: 90

Pan77

Active Member
Α και κάτι τελευταίο που πολλοί το ξεχνάνε αν κρίνω από κάποιες απαντήσεις. Είμαι χρήστης φίνας από τον Μάιο και η εικόνα μου τόσο στην δότρια όσο και στην λήπτρια είναι ίδια ή χειρότερη στο ίδιο διάστημα από άτομα που κάνανε μμ στον Τυρκαλά και δεν παίρνανε φίνα...

alex7

Well-Known Member
Α και κάτι τελευταίο που πολλοί το ξεχνάνε αν κρίνω από κάποιες απαντήσεις. Είμαι χρήστης φίνας από τον Μάιο και η εικόνα μου τόσο στην δότρια όσο και στην λήπτρια είναι ίδια ή χειρότερη στο ίδιο διάστημα από άτομα που κάνανε μμ στον Τυρκαλά και δεν παίρνανε φίνα...
Η φαγούρα είναι φυσιολογική .Σημαίνει επούλωση .Περίμενε την εικόνα της δότριας με το κλείσιμο του εξαμήνου και μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα .Η φυτρωση τώρα ξεκινάει δυνατά .Είσαι στην αρχή της .Το ότι πέφτουν τρίχες σε κάποιο βαθμό είναι φυσιολογικό .Οι τρίχες πέφτουν και ξαναβγαίνουν .Έχουν κύκλο

aeratos28

Just aeratos
Φίλε δεν ξέρω ειλικρινά ..τι εντύπωση είχες ? Πως η δοτρια μετά από τέτοιο χειρουργείο θα ήταν όπως πριν?γνωρίζεις το μέγεθος του χειρουργείου που έκανες?το norwood που ήσουν πριν το θυμάσαι?πίστευες πως με την φίνα και με την μεταμοσχευση θα ήσουν όπως πριν χάσεις τα μαλλιά σου και η δοτρια δεν θα έχει καμία διαφορά με πριν το χειρουργείο?αν ναι,τότε δεν έπρεπε να κάνεις την επέμβαση.

veg

Active Member
φιλε διαβασα βιαστικα το θεμα , η δοτρια σου αν ειναι λιγο πιο αραιη , οπως την βλεπω τουλαχιστον , ομως δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα γιατι

- υπαρχουν πολλοι ανθρωποι με αραιη δοτρια εκ φυσεως και μαλιστα καποιοι και χωρις ΑΑ , με πυκνοτερα μαλλια τους τα πανω (που υποτιθεται ειναι και πιο ευαισθητη περιοχη )απο τα πισω ,πλαγια .

- και βασικοτερο , κανεις μη ειδικευμενος στις ΜΜ δηλαδη το 99% του πληθυσμου δεν αξιολογει τα πλαγια και πισω μαλλια , εκτος αν προκειται για κατι πολυ ακραιο που δεν το βλεπω σε εσενα .Με αλλα λογια φαλακρο δεν θα σε πουν απο εκει . Βλεποντας δερμα αν μπουν στην διαδικασια να σκεφτουν , ελαχιστοι θα το κανουν , θα υποθεσουν οτι ειναι πολυ κοντα κουρεμενα .

alex7

Well-Known Member
φιλε διαβασα βιαστικα το θεμα , η δοτρια σου αν ειναι λιγο πιο αραιη , οπως την βλεπω τουλαχιστον , ομως δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα γιατι

- υπαρχουν πολλοι ανθρωποι με αραιη δοτρια εκ φυσεως και μαλιστα καποιοι και χωρις ΑΑ , με πυκνοτερα μαλλια τους τα πανω (που υποτιθεται ειναι και πιο ευαισθητη περιοχη )απο τα πισω ,πλαγια .

- και βασικοτερο , κανεις μη ειδικευμενος στις ΜΜ δηλαδη το 99% του πληθυσμου δεν αξιολογει τα πλαγια και πισω μαλλια , εκτος αν προκειται για κατι πολυ ακραιο που δεν το βλεπω σε εσενα .Με αλλα λογια φαλακρο δεν θα σε πουν απο εκει . Βλεποντας δερμα αν μπουν στην διαδικασια να σκεφτουν , ελαχιστοι θα το κανουν , θα υποθεσουν οτι ειναι πολυ κοντα κουρεμενα .
Όχι δεν κατάλαβες .Θέλει ανέγγιχτη τη δότρια παρά την μαξ εξαγωγή .Λες και μαγικά θα βγουν 4000 κοντά μοσχεύματα και η δότρια θα είναι αλώβητη

Μπλουζα