Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

vlafo

Well-Known Member
Το αφημένα τριχοθυλάκια τι σημαίνει?
Partial transaction είπε.
Που συμβαίνει παντού και πάντα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Θεωρώ ότι είσαι λίγο απόλυτος σε αυτά που λες, βέβαια ειανι δικαίωμα σου.
Εαν πάει κάποιος κ ψάξει, παραδείγματα πολλά, μέσα στο φόρουμ θα δει ότι τελικά δεν ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Έχεις κάνει παρουσίαση της περίπτωσης σου φίλε μου;
Είχα την εικόνα ότι είσαι αρκετά έμπειρο μέλος για κάποιο λόγο.
Επίσης πάντα σαν να σε μπερδεύω με κάποιον άλλο ρε συ φίλε :)

Γιατί το λες αυτό; όσοι πλήρωσαν πολλά (lorenzo) πήγαν περίφημα. Μέχρι τώρα βέβαια.

Μάλλον με άλλον με μπερδεύεις. Δεν έχω κάνει μεταμόσχευση (και ούτε το βλέπω :p)

aeratos28

Just aeratos
Για ρώτα και τον Άλντο που πλήρωσε αουντι να σου πει τι ισχύει και τι όχι και ρώτα και τον vlafo επίσης..αρπακολατζιδικη λογική άνευ ψαξιματος είναι αυτή..επίσης δες και το άλλο αουντι που πλήρωσε ο ξένος και έχασε και τα δικά του..(hdc Μάρας)..εκεί ποια η άποψη σου ?η ίδια είναι?και πως το δικαιολογείς?
Δεν είναι επιχείρημα ότι δούλευε εκεί, ή ότι δούλευε για 10 χρόνια.

Δεν είμαστε παιδιά, δεν χρειάζεται να τα κάνω πενηνταράκια.

Να σου πω, ήταν το πρώτο που διάβασα σήμερα με τη διακρίβωση από τον Cvial για αφημένα τριχοθυλάκια στην δότρια. Αλλά το έγραψα εδώ που ο φίλος είναι ιδιαίτερα αγχωμένος.

Δεν γίνεται να αγοράζεις hyundai (που έχω) και να περιμένεις ποιότητα audi (που έχω οδηγήσει), απλά μαθηματικά είναι.

Μικρό καλάθι και όλα θα πάνε καλά.

• Like
Reactions: spi

aeratos28

Just aeratos
Ψάξε μια αν δε βαριέσαι ,ένα νήμα που πήγε ένα παλικάρι στον rahal..πόρσε πλήρωσε ,όχι αουντι..να δεις και εκεί έργα αλλιωτικα ..και να μου πεις τη γνώμη σου
Γιατί το λες αυτό; όσοι πλήρωσαν πολλά (lorenzo) πήγαν περίφημα. Μέχρι τώρα βέβαια.

Μάλλον με άλλον με μπερδεύεις. Δεν έχω κάνει μεταμόσχευση (και ούτε το βλέπω :p)

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Για ρώτα και τον Άλντο που πλήρωσε αουντι να σου πει τι ισχύει και τι όχι και ρώτα και τον vlafo επίσης..αρπακολατζιδικη λογική άνευ ψαξιματος είναι αυτή..επίσης δες και το άλλο αουντι που πλήρωσε ο ξένος και έχασε και τα δικά του..εκεί ποια η άποψη σου ?η ίδια είναι?και πως το δικαιολογείς?

Καλά, καλά. δύο φορές καλά. Είπαμε να καταλαβαινόμαστε. Όταν πληρώνεις για audi κοιτάς να έχει και το σηματάκι επάνω.

aeratos28

Just aeratos
Καλά καλά καλά..!! Εκολλησε του γέρου η βελόνα...σου είπα όνομα γιατρού που για χρόνια ήταν ίσως μέσα στους 2-3 καλύτερους παγκοσμίως και πήγε από εδώ μέλος και βλαστημαγε την ώρα και τη στιγμή..αν καταλαβαίνεις τι σου λένε ,έχει καλώς ,αλλιώς car.gr μαζί με τον μηχανικό σου και ξεκίνα έρευνες για πιστοποίηση μήπως έχει σηματακι audi αλλά από κάτω είναι seat..
Καλά, καλά. δύο φορές καλά. Είπαμε να καταλαβαινόμαστε. Όταν πληρώνεις για audi κοιτάς να έχει και το σηματάκι επάνω.

nick90

Well-Known Member
Δηλαδή αν ξυπήσει μια μέρα κάποιος και πει εγώ θα χρεώνω τόσο γιατί έτσι μ σκάει, θα σημαίνει οτι έγινε o messi των μεταμοσχεων; Τετοιοι φαντασμένοι γιατροί ειναι επικίνδυνοι... Μη τρελαθούμε κιόλας. Όσοι τους επέλεξαν με αυτη την λογική του "χρεώνει ακριβά άρα θα ειναι καλός", έκλαψαν τα λεφτά τους στο τέλος!

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Καλά καλά καλά..!! Εκολλησε του γέρου η βελόνα...σου είπα όνομα γιατρού που για χρόνια ήταν ίσως μέσα στους 2-3 καλύτερους παγκοσμίως και πήγε από εδώ μέλος και βλαστημαγε την ώρα και τη στιγμή..αν καταλαβαίνεις τι σου λένε ,έχει καλώς ,αλλιώς car.gr μαζί με τον μηχανικό σου και ξεκίνα έρευνες για πιστοποίηση μήπως έχει σηματακι audi αλλά από κάτω είναι seat..

Μα τι να σου απαντήσω. Άλλο η μέτρια ικανότητα, άλλο η αστοχία. και ο lorenzo θα έχει αστοχίες. Μιλάμε για τον κανόνα, όχι τις εξαιρέσεις. Ο φίλος που πήγε στον τοπ, γιατί δεν ζήτησε να αποζημιωθεί;

aeratos28

Just aeratos
Άπαντα μου καμία μαλακια να αρπαχτουμε ρε..πολύ ησυχία έχει πέσει στο φόρουμ..ξενερηδες όλοι..χαχαχαχα
Μα τι να σου απαντήσω. Άλλο η μέτρια ικανότητα, άλλο η αστοχία. και ο lorenzo θα έχει αστοχίες. Μιλάμε για τον κανόνα, όχι τις εξαιρέσεις. Ο φίλος που πήγε στον τοπ, γιατί δεν ζήτησε να αποζημιωθεί;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Οσο πιο εμπειρος ο γιατρος τοσο καλυτερα. Με ο,τι αυτο συνεπαγεται σε τιμη.
Και στον εμπειρο θα δεις κακα αποτελεσματα, το θεμα ειναι σε τι συχνοτητα ομως.
Σιγουρα επιτυχια 100% δεν υπαρχει. Οπως και σε ολες τις επεμβασεις.

Disco

Well-Known Member
Γενικά πάντως δεν ειναι η πραγματική εικόνα αυτή που παρουσιάζεται στις επίσημες παρουσιάσεις. Χρειάζεται να ψάξεις σε ανεξάρτητα περιστατικά που έγιναν από τους ασθενείς για να δεις σε τι συχνότητα παρουσιάζει μια κλινική κακά αποτελέσματα και σε τι συχνότητα καλά. Αν δεν έχει αρκετά ανεξάρτητα να κρίνεις τότε πας στην τύχη τελείως και ότι βγει. Αν πάλι βλέπεις προβληματικά τα ανεξάρτητα περιστατικά και στα επίσημα να τα πηγαίνει καλύτερα, τότε σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σταθερότητα της κλινικής.

Pan77

Active Member
Δηλαδή τώρα συζητάμε για ένα περιστατικό που είναι στους 2 μήνες μόνο,η δότρια δε βλέπω πουθενά να είναι χάλια η σφυροκοπημένη όπως έγραψε κάποιος,και επειδή ένα μέλος τον έχει καταβάλλει το άγχος το υιοθετούμε?

Όχι, πρέπει να υιοθετήσουμε την άποψη σου ότι όλα είναι τέλεια και δεν υπάρχει το παραμικρό ανησυχητικό.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις πάρει εργολαβία σώνει και καλά να κάνεις το άσπρο μαύρο. Το καταλαβαίνω (όπως και όλοι μας) ότι είσαι φιλικά προσκύμενος στον γιατρό, αλλά οφείλεις να είσαι αντικειμενικός. Αυτή την στιγμή που μιλάμε, η δότρια ΔΕΝ είναι σε καλή κατάσταση και το δείχνουν οι εικόνες. Πραγματικά το τελευταίο που θέλω να κάνω είναι να πω σε αντιπαραθέσεις με άλλα μέλη, αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιοι συνεχίζετε να λέτε τα... δικά σας, είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα μπω σε διαδικασία να απαντήσω σε τέτοια μηνύματα. Από εδώ και πέρα θα σας αφήσω να εκτίθεστε μόνοι σας.

panos1234

Well-Known Member
Αγαπητέ @Pan77 ,αυτό που σου λένε τα περισσότερα παιδιά είναι πως ακόμα είναι νωρίς για πλήρη αποκατάσταση της περιοχής.
Γνωρίζω παιδιά που ακόμα και 3 μήνες μετά ένοιωθαν το πάνω μέρος του κεφαλιού τους σκληρό.
Κάτσε να χαλαρώσεις, και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά.

aeratos28

Just aeratos
Φιλαράκι και εσύ χαλάρωσε λίγο..έχουμε πόσα παιδιά και σου λέμε πως το χειρουργείο σου ήταν τεράστιο και δεν λες να το καταλάβεις..έγιναν 4000 τρύπες στο κεφάλι σου μαζεμένα..τι θες να είναι την επόμενη μέρα όπως ήταν πριν?για να ξέρουμε και τι λέμε κιόλας..σου ανέβασαν περιστατικό από τον καλύτερο ίσως γιατρό που παίζει με λίγο λιγότερα grafts εξαγωγή αυτός και έχετε την ίδια εικονα περίπου ..της ταλαιπωρημένης δοτριας..είναι φυσιολογικό ,στην περίοδο που είσαι τώρα..στους 6-7 μήνες που θα έχει ολοκληρωθεί η επούλωση το ξανασυζηταμε..γτ ο μόνος που λέει...τα δικά του είσαι εσύ .κανείς άλλος..άκου τι σου λένε και μην το πας μονοκουκι .κανείς δεν θα καλύψει κανέναν αν σε 4-5 μήνες έχεις την ίδια εικόνα με τώρα.
Όχι, πρέπει να υιοθετήσουμε την άποψη σου ότι όλα είναι τέλεια και δεν υπάρχει το παραμικρό ανησυχητικό.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις πάρει εργολαβία σώνει και καλά να κάνεις το άσπρο μαύρο. Το καταλαβαίνω (όπως και όλοι μας) ότι είσαι φιλικά προσκύμενος στον γιατρό, αλλά οφείλεις να είσαι αντικειμενικός. Αυτή την στιγμή που μιλάμε, η δότρια ΔΕΝ είναι σε καλή κατάσταση και το δείχνουν οι εικόνες. Πραγματικά το τελευταίο που θέλω να κάνω είναι να πω σε αντιπαραθέσεις με άλλα μέλη, αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιοι συνεχίζετε να λέτε τα... δικά σας, είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα μπω σε διαδικασία να απαντήσω σε τέτοια μηνύματα. Από εδώ και πέρα θα σας αφήσω να εκτίθεστε μόνοι σας.

Pan77

Active Member
Αγαπητέ @Pan77 ,αυτό που σου λένε τα περισσότερα παιδιά είναι πως ακόμα είναι νωρίς για πλήρη αποκατάσταση της περιοχής.
Γνωρίζω παιδιά που ακόμα και 3 μήνες μετά ένοιωθαν το πάνω μέρος του κεφαλιού τους σκληρό.
Κάτσε να χαλαρώσεις, και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά.

Το καταλαβαίνω απόλυτα, για αυτό άλλωστε τους ευχαρίστησα και πιο πριν. Είναι απόλυτα λογικό αυτό που λένε, ότι πρέπει να περάσει και άλλος χρόνος. Αλλά άλλο αυτό και άλλο το ''εγώ τα βλέπω όλα τέλεια'' που διάβασα πριν. Το τελευταίο μήνυμα μου (για όσους δεν κατάλαβαν) πηγαίνει στον vlafo και άλλα 2-3 άτομα που από την πρώτη στιγμή που ανέβασα την παρουσίαση προσπαθούν να παρουσιάσουν άλλη εικόνα από την πραγματικότητα, για τους δικούς τους λόγους.

vlafo

Well-Known Member
Που είπα τέτοιο πράγμα ότι όλα είναι τέλεια?
Δείξτο μου.
Θα σταματήσετε να λέτε ο καθένας την παπάρα του η θα σοβαρευτείτε και θα καταλάβετε μερικά πράγματα για να παίρνετε και αποτελέσματα αλλά και να μην προδικάζετε καταστάσεις?

Ποιό είναι το άσπρο μαύρο που έκανα?
Έχεις ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δότρια στους 2 μήνες να συζητάμε?
Είδες του παιδιού στο Lorenzo στον sp πως έχει γίνει?
Μήπως θέλεις να δούμε ακόμα γιατί δεν έχεις ήδη φύτρωση στους 2 μήνες?
Στα είχα πει τα αρνητικά του μεγάλου punch,δεν στα είπα όταν με ρωτούσες?
Τώρα δηλαδή τι επιδιώκεις?

Είσαι από την αρχή επιθετικός προς το γιατρό και δικαίωμα σου αν δεν έμεινες ικανοποιημένος σε ότι είχατε συμφωνήσει,αλλά εδώ θέλεις να προδικάσουμε τη δότρια και να σου πούμε ότι αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα?
Τι παίρνετε και δεν μας δίνετε να τα πάρουμε και εμείς.
Έχεις δει δότριες του Τιρκαλά πως είναι στο δίμηνο?
Έχεις άποψη ή δεν έχεις?
Πρόσεξε γιατί εσύ έχεις ήδη εκτεθεί με αυτά που γράφεις μέχρι τώρα.
Να είσαι εδώ όμως στο 8 μηνο μην εξαφανιστείς να σε δούμε.
Που δεν είμαι και αντικειμενικός και από πάνω.
Το ακούσαμε και αυτό.

Εγώ φίλε τα έχω χώσει σε όλους γιατί όλοι έχουν τα τρωτά τους,μικρά μεγάλα και όλοι κάπου πάσχουν.

Κοίτα λοιπόν χαλάρωσε και άσε τη δουλειά να γίνει.

Disco

Well-Known Member

Δεν ξέρω αν ειδατε την δότρια του συγκεκριμένου περιστατικού. Γιατί έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και εχει υποστεί shock loss αλλά ο φίλος απλά το ανέφερε χωρίς να το κάνει τόσο θέμα...και απλα θα περιμένει να περάσουν οι μήνες...

Μπλουζα