Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θεωρώ ότι είσαι λίγο απόλυτος σε αυτά που λες, βέβαια ειανι δικαίωμα σου.
Εαν πάει κάποιος κ ψάξει, παραδείγματα πολλά, μέσα στο φόρουμ θα δει ότι τελικά δεν ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.
Έχεις κάνει παρουσίαση της περίπτωσης σου φίλε μου;
Είχα την εικόνα ότι είσαι αρκετά έμπειρο μέλος για κάποιο λόγο.
Επίσης πάντα σαν να σε μπερδεύω με κάποιον άλλο ρε συ φίλε
Δεν είναι επιχείρημα ότι δούλευε εκεί, ή ότι δούλευε για 10 χρόνια.
Δεν είμαστε παιδιά, δεν χρειάζεται να τα κάνω πενηνταράκια.
Να σου πω, ήταν το πρώτο που διάβασα σήμερα με τη διακρίβωση από τον Cvial για αφημένα τριχοθυλάκια στην δότρια. Αλλά το έγραψα εδώ που ο φίλος είναι ιδιαίτερα αγχωμένος.
Δεν γίνεται να αγοράζεις hyundai (που έχω) και να περιμένεις ποιότητα audi (που έχω οδηγήσει), απλά μαθηματικά είναι.
Μικρό καλάθι και όλα θα πάνε καλά.
Γιατί το λες αυτό; όσοι πλήρωσαν πολλά (lorenzo) πήγαν περίφημα. Μέχρι τώρα βέβαια.
Μάλλον με άλλον με μπερδεύεις. Δεν έχω κάνει μεταμόσχευση (και ούτε το βλέπω )
Για ρώτα και τον Άλντο που πλήρωσε αουντι να σου πει τι ισχύει και τι όχι και ρώτα και τον vlafo επίσης..αρπακολατζιδικη λογική άνευ ψαξιματος είναι αυτή..επίσης δες και το άλλο αουντι που πλήρωσε ο ξένος και έχασε και τα δικά του..εκεί ποια η άποψη σου ?η ίδια είναι?και πως το δικαιολογείς?
Καλά, καλά. δύο φορές καλά. Είπαμε να καταλαβαινόμαστε. Όταν πληρώνεις για audi κοιτάς να έχει και το σηματάκι επάνω.
Καλά καλά καλά..!! Εκολλησε του γέρου η βελόνα...σου είπα όνομα γιατρού που για χρόνια ήταν ίσως μέσα στους 2-3 καλύτερους παγκοσμίως και πήγε από εδώ μέλος και βλαστημαγε την ώρα και τη στιγμή..αν καταλαβαίνεις τι σου λένε ,έχει καλώς ,αλλιώς car.gr μαζί με τον μηχανικό σου και ξεκίνα έρευνες για πιστοποίηση μήπως έχει σηματακι audi αλλά από κάτω είναι seat..
Μα τι να σου απαντήσω. Άλλο η μέτρια ικανότητα, άλλο η αστοχία. και ο lorenzo θα έχει αστοχίες. Μιλάμε για τον κανόνα, όχι τις εξαιρέσεις. Ο φίλος που πήγε στον τοπ, γιατί δεν ζήτησε να αποζημιωθεί;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άπαντα μου καμία μαλακια να αρπαχτουμε ρε..πολύ ησυχία έχει πέσει στο φόρουμ..ξενερηδες όλοι..χαχαχαχα
Δηλαδή τώρα συζητάμε για ένα περιστατικό που είναι στους 2 μήνες μόνο,η δότρια δε βλέπω πουθενά να είναι χάλια η σφυροκοπημένη όπως έγραψε κάποιος,και επειδή ένα μέλος τον έχει καταβάλλει το άγχος το υιοθετούμε?
Όχι, πρέπει να υιοθετήσουμε την άποψη σου ότι όλα είναι τέλεια και δεν υπάρχει το παραμικρό ανησυχητικό.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις πάρει εργολαβία σώνει και καλά να κάνεις το άσπρο μαύρο. Το καταλαβαίνω (όπως και όλοι μας) ότι είσαι φιλικά προσκύμενος στον γιατρό, αλλά οφείλεις να είσαι αντικειμενικός. Αυτή την στιγμή που μιλάμε, η δότρια ΔΕΝ είναι σε καλή κατάσταση και το δείχνουν οι εικόνες. Πραγματικά το τελευταίο που θέλω να κάνω είναι να πω σε αντιπαραθέσεις με άλλα μέλη, αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιοι συνεχίζετε να λέτε τα... δικά σας, είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα μπω σε διαδικασία να απαντήσω σε τέτοια μηνύματα. Από εδώ και πέρα θα σας αφήσω να εκτίθεστε μόνοι σας.
Αγαπητέ @Pan77 ,αυτό που σου λένε τα περισσότερα παιδιά είναι πως ακόμα είναι νωρίς για πλήρη αποκατάσταση της περιοχής.
Γνωρίζω παιδιά που ακόμα και 3 μήνες μετά ένοιωθαν το πάνω μέρος του κεφαλιού τους σκληρό.
Κάτσε να χαλαρώσεις, και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά.
Που είπα τέτοιο πράγμα ότι όλα είναι τέλεια?Όχι, πρέπει να υιοθετήσουμε την άποψη σου ότι όλα είναι τέλεια και δεν υπάρχει το παραμικρό ανησυχητικό.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις πάρει εργολαβία σώνει και καλά να κάνεις το άσπρο μαύρο. Το καταλαβαίνω (όπως και όλοι μας) ότι είσαι φιλικά προσκύμενος στον γιατρό, αλλά οφείλεις να είσαι αντικειμενικός. Αυτή την στιγμή που μιλάμε, η δότρια ΔΕΝ είναι σε καλή κατάσταση και το δείχνουν οι εικόνες. Πραγματικά το τελευταίο που θέλω να κάνω είναι να πω σε αντιπαραθέσεις με άλλα μέλη, αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιοι συνεχίζετε να λέτε τα... δικά σας, είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα μπω σε διαδικασία να απαντήσω σε τέτοια μηνύματα. Από εδώ και πέρα θα σας αφήσω να εκτίθεστε μόνοι σας.