4 μήνες μετά την επέμβαση
Προβολή συνημμένου 44051
Προβολή συνημμένου 44052
Προβολή συνημμένου 44054
Προβολή συνημμένου 44056
Η δότρια είναι στην ίδια κατάσταση με τον περασμένο μήνα. Η μικρή βελτίωση που είδα τον Νοέμβριο δεν συνεχίστηκε και τον Δεκέμβριο. Μάλιστα τα κενά που υπάρχουν δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχω και άσπρες τρίχες! Έχω αρχίσει να το παίρνω απόφαση πλέον ότι η δότρια θα παραμείνει όπως έχει, μαδημένη δηλαδή, αφού ήδη στον 4 μήνα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης πλέον. Όσον αφορά την φήτρωση και εκεί τα πράγματα είναι στάσιμα παρότι πίστευα ότι κάτι θα άρχιζε να κινείτε ως τώρα αλλά δεν... Επίσης για κάποιον περίεργο λόγο, τον τελευταίο μήνα έχω μονίμως τρομερή φαγούρα στο κεφάλι (παρότι λούζομαι καθημερινά) και αναγκάζομαι να το τρίβω απαλά με αποτελέσμα να βλέπω να πέφτουν μικρές τριχούλες (καμιά 10αρια την ημέρα) που μου δημιουργούν περισσότερη ανυσηχία... Εδώ είναι οι τριχούλες που πέφτουν
Προβολή συνημμένου 44057
Προβολή συνημμένου 44058
Φιλε pan, καταρχας σου ευχομαι υγεια και το καινουργιο ετος να σε βρει με πλουσιο μαλλι.
Παρατηρω μια ξεκαθαρη δυσαρεσκεια εκ μερους σου. Δε φαινεται να εισαι ικανοποιημενος. Συχνα εκφραζεις τα παραπονα σου για τον κ. Τυρκαλα.
Ωστοσο, πεταγονται συνεχως οι γνωστοι χειροκροτητες του γιατρου στο forum και σε θεωρουν "τον τρελο του χωριου". Θεωρουν οτι εισαι ανυπομονος, ανιδεος απο μεταμοσχευσεις και οτι δεν ξερεις τι γραφεις.
Απο την μια, φυσικα, προσωπικα, δεν τους δικαιολογω σε καμια περιπτωση για τη φανατικη σταση τους υπερ του κ. Τυρκαλα και για την σπουδη που δειχνουν να μη χαλασει η εικονα του.
Το εχω γραψει επανειλημμενα οτι ειναι μεγαλο σφαλμα τους να προσπαθουν με καθε τροπο να αποκρυπτουν πιθανα σφαλματα/αστοχιες/αδυναμιες του γιατρου. Ρολος των μελων του forum δεν ειναι να το παιζουν εκπροσωποι κλινικων και γιατρων.
Με καθε τροπο πρεπει να λαμπει η αληθεια. Να αποκαλυπτονται και οχι να συγκαλυπτονται τα κακως κειμενα.
Απο την αλλη, ομως, στην περιπτωση σου οφειλω να τους δικαιολογησω.
Τι εννοω;
Ενω ειναι σοβαρες οι ενστασεις σου για την εικονα της δοτριας και για τη μη ικανοποιητικη εναρξη της φυτρωσης, το φωτογραφικο υλικο που ανεβαζεις σε διαψευδει πανηγυρικα.
Οι φωτογραφιες δεν αποκαλυπτουν καμια "σφαγη" στη δοτρια και απο την αλλη οτι η φυτρωση εχει ξεκινησει δυναμικα.
Αρα, στην περιπτωση σου εχουν δικιο που απορουν για οσα γραφεις.
Δυο τινά, λοιπον, συμβαινουν:
Ή εσυ δεν κάνεις ορθη εκτιμηση της καταστασης και οσα γραφεις ειναι υπερβολικα και εκτος πραγματικοτητας...
Ή το φωτογραφικο υλικο ειναι ακαταλληλο και δεν αποδιδει σωστα την πραγματικοτητα.
Επομενως, θα σε παρακαλουσα να ανεβασεις (ειτε αμεσα ειτε στις επομενες παρουσιασεις σου) πολυ ευκρινεστερες φωτογραφιες, "ξεγυμνωτικες" του αποτελεσματος, με πληρη και σωστο φωτισμο, ωστε να μπορεσουμε εμεις οι ουδετεροι και αντικειμενικοι παρατηρητες (και οχι οι φανατικοι ακολουθοι του γιατρου) να προβουμε σε ασφαλη συμπερασματα/εκτιμησεις.
Ευχες για καλη συνεχεια και αισια καταληξη της μεταμοσχευσης σου.