Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Η φαγούρα είναι φυσιολογική .Σημαίνει επούλωση .Περίμενε την εικόνα της δότριας με το κλείσιμο του εξαμήνου και μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα .Η φυτρωση τώρα ξεκινάει δυνατά .Είσαι στην αρχή της .Το ότι πέφτουν τρίχες σε κάποιο βαθμό είναι φυσιολογικό .Οι τρίχες πέφτουν και ξαναβγαίνουν .Έχουν κύκλο
Πρέπει να μας πει τι φαγούρα είναι θεωρώ. Καλά του λες για επούλωση αλλά σκέφτηκα και το σμήγμα. Αν νιώθει το κεφάλι του να τον τραβάει είναι αυτό που λες. Αν είναι απλά itchy θα ναι το σμήγμα φαντάζομαι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pagouras

Well-Known Member
Φιλε Pan στις φωτο παντως φαινεται αρκετα αισθητη διαφορα προς το καλυτερο απο τον 3ο προς 4ο μηνα, και στην δοτρια και στην ληπτρια,
κανε λιγο υπομονη και με θετικη σκεψη στο τελος θα δικαιωθεις. Τα καλυτερα σου ευχομαι.

alex7

Well-Known Member
Πρέπει να μας πει τι φαγούρα είναι θεωρώ. Καλά του λες για επούλωση αλλά σκέφτηκα και το σμήγμα. Αν νιώθει το κεφάλι του να τον τραβάει είναι αυτό που λες. Αν είναι απλά itchy θα ναι το σμήγμα φαντάζομαι.
Όχι φιλε είναι επούλωση και διεργασίες του dna καθώς επισκευάζει το τραύμα .Εκεί οφείλεται .Αν είχες κάνει επέμβαση θα το καταλάβαινες

seeker

Verified MM member
Παντως βελτιωμενη φαινεται η δοτρια σου, κι ας λες οτι δε βλεπεις διαφορα. Λογικα σε 1-2 μηνες η εικονα της θα ειναι αποδεκτη και κανεις που δεν ειναι εμπειρος δε θα καταλαβαινει τιποτα.

tol

Well-Known Member
4 μήνες μετά την επέμβαση
Προβολή συνημμένου 44051
Προβολή συνημμένου 44052
Προβολή συνημμένου 44054
Προβολή συνημμένου 44056

Η δότρια είναι στην ίδια κατάσταση με τον περασμένο μήνα. Η μικρή βελτίωση που είδα τον Νοέμβριο δεν συνεχίστηκε και τον Δεκέμβριο. Μάλιστα τα κενά που υπάρχουν δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχω και άσπρες τρίχες! Έχω αρχίσει να το παίρνω απόφαση πλέον ότι η δότρια θα παραμείνει όπως έχει, μαδημένη δηλαδή, αφού ήδη στον 4 μήνα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης πλέον. Όσον αφορά την φήτρωση και εκεί τα πράγματα είναι στάσιμα παρότι πίστευα ότι κάτι θα άρχιζε να κινείτε ως τώρα αλλά δεν... Επίσης για κάποιον περίεργο λόγο, τον τελευταίο μήνα έχω μονίμως τρομερή φαγούρα στο κεφάλι (παρότι λούζομαι καθημερινά) και αναγκάζομαι να το τρίβω απαλά με αποτελέσμα να βλέπω να πέφτουν μικρές τριχούλες (καμιά 10αρια την ημέρα) που μου δημιουργούν περισσότερη ανυσηχία... Εδώ είναι οι τριχούλες που πέφτουν

Προβολή συνημμένου 44057
Προβολή συνημμένου 44058

Φιλε pan, καταρχας σου ευχομαι υγεια και το καινουργιο ετος να σε βρει με πλουσιο μαλλι.

Παρατηρω μια ξεκαθαρη δυσαρεσκεια εκ μερους σου. Δε φαινεται να εισαι ικανοποιημενος. Συχνα εκφραζεις τα παραπονα σου για τον κ. Τυρκαλα.

Ωστοσο, πεταγονται συνεχως οι γνωστοι χειροκροτητες του γιατρου στο forum και σε θεωρουν "τον τρελο του χωριου". Θεωρουν οτι εισαι ανυπομονος, ανιδεος απο μεταμοσχευσεις και οτι δεν ξερεις τι γραφεις.

Απο την μια, φυσικα, προσωπικα, δεν τους δικαιολογω σε καμια περιπτωση για τη φανατικη σταση τους υπερ του κ. Τυρκαλα και για την σπουδη που δειχνουν να μη χαλασει η εικονα του.

Το εχω γραψει επανειλημμενα οτι ειναι μεγαλο σφαλμα τους να προσπαθουν με καθε τροπο να αποκρυπτουν πιθανα σφαλματα/αστοχιες/αδυναμιες του γιατρου. Ρολος των μελων του forum δεν ειναι να το παιζουν εκπροσωποι κλινικων και γιατρων.

Με καθε τροπο πρεπει να λαμπει η αληθεια. Να αποκαλυπτονται και οχι να συγκαλυπτονται τα κακως κειμενα.

Απο την αλλη, ομως, στην περιπτωση σου οφειλω να τους δικαιολογησω.

Τι εννοω;

Ενω ειναι σοβαρες οι ενστασεις σου για την εικονα της δοτριας και για τη μη ικανοποιητικη εναρξη της φυτρωσης, το φωτογραφικο υλικο που ανεβαζεις σε διαψευδει πανηγυρικα.

Οι φωτογραφιες δεν αποκαλυπτουν καμια "σφαγη" στη δοτρια και απο την αλλη οτι η φυτρωση εχει ξεκινησει δυναμικα.

Αρα, στην περιπτωση σου εχουν δικιο που απορουν για οσα γραφεις.

Δυο τινά, λοιπον, συμβαινουν:

Ή εσυ δεν κάνεις ορθη εκτιμηση της καταστασης και οσα γραφεις ειναι υπερβολικα και εκτος πραγματικοτητας...

Ή το φωτογραφικο υλικο ειναι ακαταλληλο και δεν αποδιδει σωστα την πραγματικοτητα.

Επομενως, θα σε παρακαλουσα να ανεβασεις (ειτε αμεσα ειτε στις επομενες παρουσιασεις σου) πολυ ευκρινεστερες φωτογραφιες, "ξεγυμνωτικες" του αποτελεσματος, με πληρη και σωστο φωτισμο, ωστε να μπορεσουμε εμεις οι ουδετεροι και αντικειμενικοι παρατηρητες (και οχι οι φανατικοι ακολουθοι του γιατρου) να προβουμε σε ασφαλη συμπερασματα/εκτιμησεις.

Ευχες για καλη συνεχεια και αισια καταληξη της μεταμοσχευσης σου.

Pan77

Active Member
Φίλε δεν ξέρω ειλικρινά ..τι εντύπωση είχες ? Πως η δοτρια μετά από τέτοιο χειρουργείο θα ήταν όπως πριν?γνωρίζεις το μέγεθος του χειρουργείου που έκανες?το norwood που ήσουν πριν το θυμάσαι?πίστευες πως με την φίνα και με την μεταμοσχευση θα ήσουν όπως πριν χάσεις τα μαλλιά σου και η δοτρια δεν θα έχει καμία διαφορά με πριν το χειρουργείο?αν ναι,τότε δεν έπρεπε να κάνεις την επέμβαση.

Μάλιστα... Λοιπόν, παρότι είχα πει ότι με μερικούς δεν θα ασχοληθώ και ότι θα σας αφήσω να εκτεθείτε μόνοι σας, μερικά πράγματα έχουν και τα όριά τους κυρίως όταν κάποιος προσπαθεί να παραπληροφορήσει τον κόσμο, όπως κάνεις εσύ τώρα.

Δείξε μου που έγραψα ότι περίμενα η δότριά μου να είναι όπως πριν από το χειρουργείο. Δείξε μου που έγραψα ότι περίμενα τα μαλλιά μου να είναι όπως πριν τα χάσω. Πουθενά δεν έγραψα όσα ισχυρίζεσαι και ουδέποτε είχα τέτοιες προσδοκίες. Αυτό που περίμενα είναι η δότρια, μετά από διάστημα 4+ μηνών να είναι σε μια άρτια εικόνα, όπως πρέπει να είναι μετά από ένα χειρουργείο από έναν γιατρό που θα έχει κάνει καλή προετοιμασία και καλή δουλειά. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα στο εξωτερικό αλλά και εδώ στο forum όπου κάποιος έκανε μμ με 4.000g και η δότριά του ήταν σε άριστη κατάσταση. Αυτό περίμενα και εγώ. Η σημερινή εικόνα μου μπορεί να μην τραγική αλλά σίγουρα απέχει από το επιθυμιτό. Αυτά όσον αφορά την δότρια και κόψε εδώ την καραμέλα και εσύ και όποιος άλλος γράφει ότι ο Pan περίμενε η δότρια να φαίνεται ανέγγιχτη γιατί δεν ισχύει.

Σχετικά με την λήπτρια επειδή και για αυτό διάβασα κάποια πράγματα. Πράγματι αν δει κάποιος την αρχική εικόνα που έχω βάλει στην πρώτη σελίδα, θα δει διαφορά με το σήμερα. Ωστόσο αυτό, μέχρι στιγμή τουλάχιστον, δεν οφείλεται στην μμ. Την λήπτρια έχω να την κουρέψω από τον Ιούλιο. Ότι μαλλί βλέπετε είναι από τον Ιούλιο και έκτοτε δεν τα έχει ακουμπήσει όχι ξυράφι αλλά ούτε καν μύτη ψαλιδιού. Ένας άλλος λόγος που φανερώνει ότι η φύτρωση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα είναι ότι σε κανένα σημείου του κεφαλιού που λείπανε τελείως μαλλία και μπήκανε με την μμ δεν έχει φυτρώσει τιπότα. Η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει φύτρωση δημιουργείτε επειδή όπως είπα τα μαλλία τα αφήνω από τον Ιούλιο και τα αφήνω όλα να πέφτουν προς τα μπροστά, επομένως κάποιες τρίχες (που υπήρχαν προ μμ) καλύπτουν αρκετά κενά σημεία. Ακόμα και αν υπάρχει κάποια φύτρωση που δεν έχω προσέξει, πολύ πιθανόν να έχει αρχίσει να ενεργεί και η φίνα πλέον καθώς μόλις έκλεισα 6μηνο χρήσης της.

Κύριοι πραγματικά νομίζετε ότι ξέρετε το κεφάλι μου καλύτερα από εμένα? Ένας φίλος είπε ότι προσπαθείτε να με βγάλετε τον τρελό του χωριού και πράγματι έτσι αισθάνομαι διαβάζοντας (ευτυχώς ελάχιστες) απόψεις. Τι όφελος έχω να μπαίνω και να αρχίσω να γράφω πράγματα που δημιουργούν αρνητική εικόνα για τον γιατρό ή τρελά πράγματα από την στιγμή που παραθέτω και εικόνες (οι οποίες την επόμενη φορά θα είναι περισσότερες και πιο ξεγυμνωτικές). Ο μόνος ζημιωμένος από αυτή την μμ σε περίπτωση που δεν πάει καλά θα είμαι εγώ γιατί και το αποτελέσμα που ήθελα δεν θα πάρω αλλά και τα λεφτά μου θα έχω χάσει. Τώρα αν κάποιοι γνωστοί άγνωστοι, που από την πρώτη μέρα καρφώθηκαν μόνοι τους σχετικά με τις πρόθεσεις, θέλουν να συνεχίσουν το βιολί τους, ας το κάνουν αφού τους το επιτρέπει το forum. εγώ από την μεριά μου το μόνο που μπορώ να κάνω όσο μου το επιτρεπούν είναι να ανεβάζω φωτογραφίες με τα αποτελέσματα.

Kostas97

Well-Known Member
Pan ειναι εμφανες πως δεν εισαι ευχαριστημενος και αυτο ειναι απολυτα σεβαστο. Κανεις δε μπορει να σου αλλαξει γνωμη.
Το καλυτερο ειναι να περιμενουμε να ολοκληρωθει το αποτελεσμα. Απο ολοκληρωμενες παρουσιασεις εχουμε αναγκη. Ελπιζω να την ολοκληρωσεις ωστε να εχουμε τελικη εικονα!

• Like
Reactions: tol

alex7

Well-Known Member
Π
Μάλιστα... Λοιπόν, παρότι είχα πει ότι με μερικούς δεν θα ασχοληθώ και ότι θα σας αφήσω να εκτεθείτε μόνοι σας, μερικά πράγματα έχουν και τα όριά τους κυρίως όταν κάποιος προσπαθεί να παραπληροφορήσει τον κόσμο, όπως κάνεις εσύ τώρα.

Δείξε μου που έγραψα ότι περίμενα η δότριά μου να είναι όπως πριν από το χειρουργείο. Δείξε μου που έγραψα ότι περίμενα τα μαλλιά μου να είναι όπως πριν τα χάσω. Πουθενά δεν έγραψα όσα ισχυρίζεσαι και ουδέποτε είχα τέτοιες προσδοκίες. Αυτό που περίμενα είναι η δότρια, μετά από διάστημα 4+ μηνών να είναι σε μια άρτια εικόνα, όπως πρέπει να είναι μετά από ένα χειρουργείο από έναν γιατρό που θα έχει κάνει καλή προετοιμασία και καλή δουλειά. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα στο εξωτερικό αλλά και εδώ στο forum όπου κάποιος έκανε μμ με 4.000g και η δότριά του ήταν σε άριστη κατάσταση. Αυτό περίμενα και εγώ. Η σημερινή εικόνα μου μπορεί να μην τραγική αλλά σίγουρα απέχει από το επιθυμιτό. Αυτά όσον αφορά την δότρια και κόψε εδώ την καραμέλα και εσύ και όποιος άλλος γράφει ότι ο Pan περίμενε η δότρια να φαίνεται ανέγγιχτη γιατί δεν ισχύει.

Σχετικά με την λήπτρια επειδή και για αυτό διάβασα κάποια πράγματα. Πράγματι αν δει κάποιος την αρχική εικόνα που έχω βάλει στην πρώτη σελίδα, θα δει διαφορά με το σήμερα. Ωστόσο αυτό, μέχρι στιγμή τουλάχιστον, δεν οφείλεται στην μμ. Την λήπτρια έχω να την κουρέψω από τον Ιούλιο. Ότι μαλλί βλέπετε είναι από τον Ιούλιο και έκτοτε δεν τα έχει ακουμπήσει όχι ξυράφι αλλά ούτε καν μύτη ψαλιδιού. Ένας άλλος λόγος που φανερώνει ότι η φύτρωση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα είναι ότι σε κανένα σημείου του κεφαλιού που λείπανε τελείως μαλλία και μπήκανε με την μμ δεν έχει φυτρώσει τιπότα. Η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει φύτρωση δημιουργείτε επειδή όπως είπα τα μαλλία τα αφήνω από τον Ιούλιο και τα αφήνω όλα να πέφτουν προς τα μπροστά, επομένως κάποιες τρίχες (που υπήρχαν προ μμ) καλύπτουν αρκετά κενά σημεία. Ακόμα και αν υπάρχει κάποια φύτρωση που δεν έχω προσέξει, πολύ πιθανόν να έχει αρχίσει να ενεργεί και η φίνα πλέον καθώς μόλις έκλεισα 6μηνο χρήσης της.

Κύριοι πραγματικά νομίζετε ότι ξέρετε το κεφάλι μου καλύτερα από εμένα? Ένας φίλος είπε ότι προσπαθείτε να με βγάλετε τον τρελό του χωριού και πράγματι έτσι αισθάνομαι διαβάζοντας (ευτυχώς ελάχιστες) απόψεις. Τι όφελος έχω να μπαίνω και να αρχίσω να γράφω πράγματα που δημιουργούν αρνητική εικόνα για τον γιατρό ή τρελά πράγματα από την στιγμή που παραθέτω και εικόνες (οι οποίες την επόμενη φορά θα είναι περισσότερες και πιο ξεγυμνωτικές). Ο μόνος ζημιωμένος από αυτή την μμ σε περίπτωση που δεν πάει καλά θα είμαι εγώ γιατί και το αποτελέσμα που ήθελα δεν θα πάρω αλλά και τα λεφτά μου θα έχω χάσει. Τώρα αν κάποιοι γνωστοί άγνωστοι, που από την πρώτη μέρα καρφώθηκαν μόνοι τους σχετικά με τις πρόθεσεις, θέλουν να συνεχίσουν το βιολί τους, ας το κάνουν αφού τους το επιτρέπει το forum. εγώ από την μεριά μου το μόνο που μπορώ να κάνω όσο μου το επιτρεπούν είναι να ανεβάζω φωτογραφίες με τα αποτελέσματα.
Ότι ναναι λες μου φαίνεται .Εσυ χάλασες τον κόσμο όχι για την δότρια στους 4+ μήνες αλλά για το πως είναι η δότρια στον πρώτο μήνα!!! Και σου εξηγούσανε ότι θα την αξιολογήσεις στους 6 μήνες .Ο οργανισμός θέλει 6 μήνες για να επιδιορθώσει .Όπως σε συμφέρει τα παρουσιάζεις .Για διάβασε τι γράφεις πριν μπεις να απαντήσεις .Αν αποτύχει η μμ σου θα τον σταυρώσουμε τον γιατρό .Άλλο είναι αυτό και άλλο να έχεις ανέγγιχτη δότρια μετά από ένα μηνα και εξαγωγή 4000 grafts .Μην τρελαθούμε δηλαδή

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pan77

Active Member
Βάλε μου φώτο ποιό είναι το ιδεατό για σένα.
Συγκεκριμένα.

Ρε συ vlafo τώρα γιατί το συνεχίζεις? Αφού το ξέρεις ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Δηλαδή τώρα θέλεις να με βάλεις να ψάξω και να παραθέσω 100 περιστατικά για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας?

Ένα που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι του Aris Rokos που έκανε μμ με 4000g. Δες πως ήταν η δότρια του όχι στους 4 μήνες αλλά από τον 2ο κιόλας και έλα να μου πεις αν η δικιά μου ακόμα και σημέρα 4 μήνες είναι ιδεατή.

vlafo

Well-Known Member
Γιατί προσπαθώ να καταλάβω.
Θέλεις να πας να μελετήσεις τα cases του Lorenzo που κάναν τα παιδιά και βάλανε κάποιοι και λιγότερα,και οι δότριες είναι μακελειό?
Θέλεις?

bobby

Well-Known Member
Φίλε Pan77 (σύγγαυρος????) έχε υπομονή είσαι ακόμα στο 4ο μήνα μέχρι το 6ο θα δείς προς τα που πας.

Για εμένα η εικόνα σου για την έκταση του προβλήματος σου και τον αριθμό των Graft φαίνεται καλή.

Για πλήρη αποκατάσταση θέλεις 5500-6500 Graft οπότε θα πρέπει να κάνεις και 2η ΜΜ.

Το σημαντικό στην περίπτωση σου είναι να φυτρώσουν όλα όσα μπήκαν. Με την 2η ΜΜ θα τελειοποιήσεις τυχόν ατέλιες (δεν φαίνεται κάτι ακόμα - θα φανεί πλήρως στο 12μηνο) και θα πυκνώσεις όλες τις περιοχές και το crown που δεν έβαλες τίποτα.

alex7

Well-Known Member
Ο συνάδελφος θέλει να μετατρέψει το νήμα σε σύγκριση Lorenzo με Τιρκαλα Δε βγαίνει άλλη άκρη με αυτά που γράφει .Εγώ δε καταλαβαίνω κάτι άλλο .Ούτε με έχει πείσει ότι ανησυχεί .Θέλει να μας πει ποσό καλός είναι ο Lorenzo (που αναμφίβολα είναι εξαιρετικός ) και ποσό κακοποιός είναι ο Τιρκαλας χωρίς όμως να έχει δει όλο το έργο που τώρα άρχισε να ξετυλίσσεται .Αυτό είναι μικρής σημασίας γιαυτον .Μοναδική περίπτωση.

Kostas97

Well-Known Member
@Pan77 το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι πραγματικα να βαλεις 2 3 περιστατικα. Να προσπαθησουν οσοι εχουν την εμπειρια να σου πουν ομοιοτητες διαφορες κλπ.
Το να μπανουμε σε διαμαχες χωρις ουσια δεν εχει νοημασ.

hijikos

Active Member
@Pan77 το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι πραγματικα να βαλεις 2 3 περιστατικα. Να προσπαθησουν οσοι εχουν την εμπειρια να σου πουν ομοιοτητες διαφορες κλπ.
Το να μπανουμε σε διαμαχες χωρις ουσια δεν εχει νοημασ.
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να κάνει υπομονή μέχρι τον 7 μήνα....

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θέλεις να πας να μελετήσεις τα cases του Lorenzo που κάναν τα παιδιά και βάλανε κάποιοι και λιγότερα,και οι δότριες είναι μακελειό?
Θέλεις?

Τα παραλές εκτός και αν προσπαθείς να τον πείσεις δια της υπερβολής.

Pan77

Active Member
Θέλεις?

Για κάθε 10 θετικά αποτελέσματα που θα παραθέτω, εσύ μπορείς να μου αντιπροβάλεις άλλα 10 αρνητικά. Οπότε δεν έχει νόημα η σύγκριση, απλώς σου απάντησα για να μην νομίζει κανείς ότι αποφεύγω να μιλάω συγκεκριμένα. Για εμένα η εικόνα στην δότρια θα έπρεπε να είναι καλύτερη.

Αλλά εδώ είναι να σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Επείδη επέλεξα ένα τυχαίο case του Lorenzo λένε ότι πάω να κάνω σύγκριση τους γιατρούς, ενώ είχα άλλα 3 παραδείγματα στο μυαλό μου από διαφορετικούς γιατρούς. Τώρα καταλαβαίνω γιατί μερικοί σταματάνε και αφήνουν μερικές παρουσιάσεις. Γιατί μερικά άτομα εδώ μέσα γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους αρκεί να φανούνε πιο έξυπνοι.

Φίλε Pan77 (σύγγαυρος????) έχε υπομονή είσαι ακόμα στο 4ο μήνα μέχρι το 6ο θα δείς προς τα που πας.

Για εμένα η εικόνα σου για την έκταση του προβλήματος σου και τον αριθμό των Graft φαίνεται καλή.

Για πλήρη αποκατάσταση θέλεις 5500-6500 Graft οπότε θα πρέπει να κάνεις και 2η ΜΜ.

Το σημαντικό στην περίπτωση σου είναι να φυτρώσουν όλα όσα μπήκαν. Με την 2η ΜΜ θα τελειοποιήσεις τυχόν ατέλιες (δεν φαίνεται κάτι ακόμα - θα φανεί πλήρως στο 12μηνο) και θα πυκνώσεις όλες τις περιοχές και το crown που δεν έβαλες τίποτα.

Εννοείται, το γράφω και στην αρχή άλλωστε ότι χρειάζομαι και δεύτερη, με την προυπόθεση ότι στην πρώτη θα πάνε όλα καλά. Να σε διορθώσω μόνο ότι στο crown μπήκανε κάποια μοσχεύματα (γύρω στα 300).

obi one

Active Member
Φιλε pan, καταρχας σου ευχομαι υγεια και το καινουργιο ετος να σε βρει με πλουσιο μαλλι.

Παρατηρω μια ξεκαθαρη δυσαρεσκεια εκ μερους σου. Δε φαινεται να εισαι ικανοποιημενος. Συχνα εκφραζεις τα παραπονα σου για τον κ. Τυρκαλα.

Ωστοσο, πεταγονται συνεχως οι γνωστοι χειροκροτητες του γιατρου στο forum και σε θεωρουν "τον τρελο του χωριου". Θεωρουν οτι εισαι ανυπομονος, ανιδεος απο μεταμοσχευσεις και οτι δεν ξερεις τι γραφεις.

Απο την μια, φυσικα, προσωπικα, δεν τους δικαιολογω σε καμια περιπτωση για τη φανατικη σταση τους υπερ του κ. Τυρκαλα και για την σπουδη που δειχνουν να μη χαλασει η εικονα του.

Το εχω γραψει επανειλημμενα οτι ειναι μεγαλο σφαλμα τους να προσπαθουν με καθε τροπο να αποκρυπτουν πιθανα σφαλματα/αστοχιες/αδυναμιες του γιατρου. Ρολος των μελων του forum δεν ειναι να το παιζουν εκπροσωποι κλινικων και γιατρων.

Με καθε τροπο πρεπει να λαμπει η αληθεια. Να αποκαλυπτονται και οχι να συγκαλυπτονται τα κακως κειμενα.

Απο την αλλη, ομως, στην περιπτωση σου οφειλω να τους δικαιολογησω.

Τι εννοω;

Ενω ειναι σοβαρες οι ενστασεις σου για την εικονα της δοτριας και για τη μη ικανοποιητικη εναρξη της φυτρωσης, το φωτογραφικο υλικο που ανεβαζεις σε διαψευδει πανηγυρικα.

Οι φωτογραφιες δεν αποκαλυπτουν καμια "σφαγη" στη δοτρια και απο την αλλη οτι η φυτρωση εχει ξεκινησει δυναμικα.

Αρα, στην περιπτωση σου εχουν δικιο που απορουν για οσα γραφεις.

Δυο τινά, λοιπον, συμβαινουν:

Ή εσυ δεν κάνεις ορθη εκτιμηση της καταστασης και οσα γραφεις ειναι υπερβολικα και εκτος πραγματικοτητας...

Ή το φωτογραφικο υλικο ειναι ακαταλληλο και δεν αποδιδει σωστα την πραγματικοτητα.

Επομενως, θα σε παρακαλουσα να ανεβασεις (ειτε αμεσα ειτε στις επομενες παρουσιασεις σου) πολυ ευκρινεστερες φωτογραφιες, "ξεγυμνωτικες" του αποτελεσματος, με πληρη και σωστο φωτισμο, ωστε να μπορεσουμε εμεις οι ουδετεροι και αντικειμενικοι παρατηρητες (και οχι οι φανατικοι ακολουθοι του γιατρου) να προβουμε σε ασφαλη συμπερασματα/εκτιμησεις.

Ευχες για καλη συνεχεια και αισια καταληξη της μεταμοσχευσης σου.
νομίζω φίλε μου καλέ και άριστε γνώστη των μμ θεμάτων, ότι ο φίλος έχει ένσταση όχι μόνο ως προς το αποτέλεσμα αλλά και την γενικότερη συμπεριφορά του γιατρού. Πάντως απο τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, τα λεγόμενα του Pan δεν επιβεβαιώνονται, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που ο ίδιος αναφέρει. Συμφωνώ ότι μερικές φορές κάποιοι Έλληνες γιατροί ίσως να φέρονται λίγο "μπακάλικα" και να βασίζονται περισσότερο στην εμπειρία τους παρά σε μετρήσεις και καταγραφές, αλλά στην προκείμενη περίπτωση το αποτέλεσμα δικαιώνει τον γιατρό - κατά την ταπεινή μου γνώμη -

Μπλουζα