νομίζω φίλε μου καλέ και άριστε γνώστη των μμ θεμάτων, ότι ο φίλος έχει ένσταση όχι μόνο ως προς το αποτέλεσμα αλλά και την γενικότερη συμπεριφορά του γιατρού. Πάντως απο τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, τα λεγόμενα του Pan δεν επιβεβαιώνονται, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που ο ίδιος αναφέρει. Συμφωνώ ότι μερικές φορές κάποιοι Έλληνες γιατροί ίσως να φέρονται λίγο "μπακάλικα" και να βασίζονται περισσότερο στην εμπειρία τους παρά σε μετρήσεις και καταγραφές, αλλά στην προκείμενη περίπτωση το αποτέλεσμα δικαιώνει τον γιατρό - κατά την ταπεινή μου γνώμη -
Φιλε obi, συμφωνω με οσα γραφεις (οτι δηλαδη με βαση το φωτογραφικο υλικο δικαιωνεται, μαλλον, ο γιατρος), αλλά επιτρεψε μου, με γνωμονα καθαρα τη λογικη, να κανω την εξης εκτιμηση...
Δεν θεωρω τον φιλο pan "κατα φαντασιαν ασθενη" και επειδη ο καθενας εχει μια ολοκληρωμενη εικονα του μαλλιου του και ξερει καλυτερα απο καθε αλλον την ποιοτητα του, μαλλον...μαλλον...μαλλον το φωτογραφικο υλικο που αναβασε δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, μας ξεγελα.
Μαλλον...μαλλον...μαλλον...υπαρχει οντως προβλημα στη δοτρια και δεν εχει ξεκινησει ακομη ικανοποιητικα η φυτρωση.
Γι' αυτο ειναι στενοχωρημενος/απογοητευμενος.
Ωστοσο, θα τον συμβουλευα να κανει λιγο υπομονη και στο τελος εδω ειμαστε...με πιο αποκαλυπτικο/ξεγυμνωτικο υλικο να κρινουμε εκ του ασφαλους το αποτελεσμα.