Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

feanor

Active Member
Είναι φοβερό αυτό με μερικούς εδώ μέσα. Δηλαδή πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα. Εσύ φίλε αν κατάλαβες ότι κάνω τόσο ντόρο επειδή κατάλαβες, ξανατονίζω κατάλαβες επειδή χάνω δύο τρίχες τότε δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Εγώ μια χαρά ξέρω τα βασικά και της μμ και της φίνας και της μεταμόσχευσης. Μπορεί να μην είμαι ο ειδικός όπως θέλεις να πιστέψουμε ότι είσαι εσύ ή κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, αλλά τα βασικά τα ξέρω. Πάμε τώρα να στα εξηγήσω αναλυτικά λες και μιλάω σε 5χρονο γιατί απ ότι βλέπω δεν τα πιάνει με την πρώτη...

Ξαναγραφώ εδώ τι είπα '' το τελευταίο διάστημα και ενώ πλησιάζω στο να κλείσω πεντάμηνο όπως είπα, χάνω τρίχες. Δεν υπάρχει φορά που να μην βάζω το χέρι μου ανάμεσα στα μαλλιά μου και να μην βρίσκω τουλάχιστον δύο ''. Εσύ απ όλα αυτά κατάλαβες ότι ο Pan77 χάνει δύο τρίχες την ημέρα και το κάνει θέμα... Σου λέω λοιπόν ότι χάνω περισσότερες μέσα στην ημέρα, αριθμό που δεν έβλεπα πριν 10 μέρες και κάθε φορά που ακουμπάω τα μαλλιά μου είτε για λούσιμο είτε επείδη μου ήρθε βλέπω να πέφτουν τρίχες, ενώ πριν λίγες μέρες αυτό δεν γινόταν. Αυτό σε ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ πάντα με το γεγονός ότι φύτρωση δεν υπάρχει στο κεφάλι μου, σε εμένα δείχνει ότι δεν είναι φυσιολογικό. Δηλαδή εσύ αν μετά από 5 μήνες έβαζες 4κ grafts, έπαιρνες φίνα κανα 10μηνο και δεν έβλεπες αποτελέσματα και άρχιζες να χάνεις μαλλιά παραπάνω απ ότι πριν, θα σου φαινόντουσαν φυσιολογικό αυτό μας λες. Μάλλον θα σου έριξαν καμμιά χιονόμπαλα στο κεφάλι σήμερα με τα χιόνια και δεν ξέρεις τι λες...

Όσο για το ΣΔ που είπες το σκέφτηκα, αλλά δεν εξηγείτε γιατί εμφανίστηκε τώρα ενώ πριν δεν υπήρχε εκτός αν είναι παρενέργεια της φίνας.
αν βαζεις τοπικη φινα ειναι λογικο να σ εμφανιστει με το καιρο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pan77

Active Member
Αν δεν ανεβάσεις φωτογραφικό υλικό απο την πορεία κ όποια εξέλιξη Pan , δεν μπορεί να γίνουν back up τα λεγομενά σου για επερχόμενη πλήρη αποτυχία.

Καλά oreo εντάξει. Εσύ στην πρώτη σελίδα αμφισβητούσες και την δότρια μου. Πάλι καλά που είχα πάει στο consultation του Lorenzo και ο Cvial κράτησε τις μετρήσεις γιατί ακόμα θα μου το χτύπαγες και αυτό.

vlafo

Well-Known Member
Ίσως είναι καλό να βάλεις τώρα για να βοηθήσουμε και να σου πούμε.
Αλλά όπως νομίζεις και αισθάνεσαι καλύτερα.

oreo

Well-Known Member
Καλά oreo εντάξει. Εσύ στην πρώτη σελίδα αμφισβητούσες και την δότρια μου. Πάλι καλά που είχα πάει στο consultation του Lorenzo και ο Cvial κράτησε τις μετρήσεις γιατί ακόμα θα μου το χτύπαγες και αυτό.
Μάλλον δεν κατάλαβες οτι σε υποστήριξα, άδερφέ...........

Pan77

Active Member
Μάλλον δεν κατάλαβες οτι σε υποστήριξα, άδερφέ...........
Μια χαρά το κατάλαβα αλλά έγραψες ότι εφόσον δεν μπορώ να αποδείξω αυτά που λέω τότε... και μετά έδειξε ο cvial τις μετρήσεις.
Τώρα πάλι δεν πιστεύεις τα λεγόμενα μου και εγώ που είμαι ψυχολογικά σκατά πρέπει να σου βγάλω φωτογραφίες από το κεφάλι μου που είναι και αυτό επίσης σκατά για να με πιστέψεις. Δεν πρόκειτε να το κάνω οπότε πίστεψε ότι θέλεις.

Kostas97

Well-Known Member
Pan εδω είμαστε για να αναδείξουμε ότι συμβεί. Ουτως η άλλως ό,τι ειναι να γίνει, θα γίνει.
Οποτε συνέχισε την παρουσίαση και στο τέλος θα βγουν συμπεράσματα.
Ίσως μπορούσες να κάνεις κάποια μέτρηση και με τον CVIAL αν βέβαια έχει χρόνο :D

Όπως και να χει κρατα το σχόλιο του ΝίκΜος.

panos1234

Well-Known Member
@Pan77 μαζί σου είμαστε όλοι φίλε μου και θέλουμε να πας σούπερ με την μμ σου.
Δεν υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος να εύχεται το αντίθετο και για την δική σου περίπτωση.
Αν θες πραγματικά βγάλε μας κάποιες φωτογραφίες ώστε να δούμε και εμείς την πρόοδο ή στασιμότητα του δικού σου κεφαλιού.

Φιλικά...

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Είναι φοβερό αυτό με μερικούς εδώ μέσα. Δηλαδή πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα. Εσύ φίλε αν κατάλαβες ότι κάνω τόσο ντόρο επειδή κατάλαβες, ξανατονίζω κατάλαβες επειδή χάνω δύο τρίχες τότε δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Εγώ μια χαρά ξέρω τα βασικά και της μμ και της φίνας και της μεταμόσχευσης. Μπορεί να μην είμαι ο ειδικός όπως θέλεις να πιστέψουμε ότι είσαι εσύ ή κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, αλλά τα βασικά τα ξέρω. Πάμε τώρα να στα εξηγήσω αναλυτικά λες και μιλάω σε 5χρονο γιατί απ ότι βλέπω δεν τα πιάνεις με την πρώτη...

Ξαναγραφώ εδώ τι είπα '' το τελευταίο διάστημα και ενώ πλησιάζω στο να κλείσω πεντάμηνο όπως είπα, χάνω τρίχες. Δεν υπάρχει φορά που να μην βάζω το χέρι μου ανάμεσα στα μαλλιά μου και να μην βρίσκω τουλάχιστον δύο ''. Εσύ απ όλα αυτά κατάλαβες ότι ο Pan77 χάνει δύο τρίχες την ημέρα και το κάνει θέμα... Σου λέω λοιπόν ότι χάνω περισσότερες μέσα στην ημέρα, αριθμό που δεν έβλεπα πριν 10 μέρες και κάθε φορά που ακουμπάω τα μαλλιά μου είτε για λούσιμο είτε επείδη μου ήρθε βλέπω να πέφτουν τρίχες, ενώ πριν λίγες μέρες αυτό δεν γινόταν. Αυτό σε ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ πάντα με το γεγονός ότι φύτρωση δεν υπάρχει στο κεφάλι μου, σε εμένα δείχνει ότι δεν είναι φυσιολογικό. Δηλαδή εσύ αν μετά από 5 μήνες έβαζες 4κ grafts, έπαιρνες φίνα κανα 10μηνο και δεν έβλεπες αποτελέσματα και άρχιζες να χάνεις μαλλιά παραπάνω απ ότι πριν, θα σου φαινόντουσαν φυσιολογικό αυτό μας λες. Μάλλον θα σου έριξαν καμμιά χιονόμπαλα στο κεφάλι σήμερα με τα χιόνια και δεν ξέρεις τι λες...

Όσο για το ΣΔ που είπες το σκέφτηκα, αλλά δεν εξηγείτε γιατί εμφανίστηκε τώρα ενώ πριν δεν υπήρχε εκτός αν είναι παρενέργεια της φίνας.

Επειδή την τρέλα όσο και να προσπαθήσεις να την πουλήσεις πάντα θα πέφτεις σε τυπάδες που δε θα αγοράζουν έλα να μιλήσουμε λίγο πιο ανθρώπινα γιατί αν ξεκινήσω και εγώ να λέω για χιονόμπαλες και λαχανοντολμάδες το νήμα θα γίνει UFC 270.
1) Η σμηγματορροικη μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή. Δε ρωτάει. Μπορεί να την έχεις καιρό τώρα και απλά να εντόπισες τις κρούστες πρόσφατα. Λύνεται με ένα καλό σαμπουάν που θα συζητήσεις με τον γιατρό που σε χειρούργησε ποιο θα είναι αυτό.
2) Αυτό με την φύτρωση φίλε πόσταρε το εδώ να σου πούνε τα παιδιά. Δυστυχώς όσο κάτι μένει χωρίς αποδεικτικά στοιχεία δεν μπορεί να λαμβάνεται υπόψιν. Το ότι ακόμα μπορεί να μην είσαι όπως είχες εσύ στο μυαλό σου δεν αναιρεί το ότι δουλειά γίνεται. Αν πάλι δε γίνεται, υπάρχουν πολύ πιο έμπειρα άτομα εδώ να στο επιβεβαιώσουν/ απορρίψουν σαν σενάριο.
3) Κομπρέντε γράφεις ξεκάθαρα '' Δεν είναι φυσιολογικό να χάνω τρίχες στο 10μηνο φιναστερίδης ούτε ενώ είμαι στο πεντάμηνο της ΜΜ και θα έπρεπε να βλέπω φύτρωση. Απαντάω ΞΕΚΑΘΑΡΑ για τη φινα και σου τονίζω ότι την έχεις καταλάβει λάθος μην έχοντας σκοπό να σε προσβάλλω και απαντάς όπως απάντησες. Για να σου πω λοιπόν την δική μου άποψη, 100 mg ντουτα τη μέρα να παίρνεις πάντα θα χάνεις τρίχες. Η επιτυχία της φιναστερίδης στο 99 τοις εκατό των περιπτώσεων δεν κρίνεται από τις απώλειες που θα έχεις στο λούσιμο ή στο χτένισμα. Μπορείς να χάνεις κάθε μέρα επί 1 χρόνο 150 τρίχες και όταν θα συμπληρώσεις 1 χρόνο αγωγής να σαι 2 επίπεδα πάνω συγκριτικά με τη στιγμή που ξεκίνησες. ΑΝ χάνεις κάτω από 100 - 150 τρίχες κάθε μερα είσαι πολύ καλά. Κανένας και ποτέ δεν σταμάτησε να χάνει ολοκληρωτικά τρίχες με καμία αγωγή. Μην το σκέφτεσαι καν αυτό.

oreo

Well-Known Member
Μια χαρά το κατάλαβα αλλά έγραψες ότι εφόσον δεν μπορώ να αποδείξω αυτά που λέω τότε... και μετά έδειξε ο cvial τις μετρήσεις.
Τώρα πάλι δεν πιστεύεις τα λεγόμενα μου και εγώ που είμαι ψυχολογικά σκατά πρέπει να σου βγάλω φωτογραφίες από το κεφάλι μου που είναι και αυτό επίσης σκατά για να με πιστέψεις. Δεν πρόκειτε να το κάνω οπότε πίστεψε ότι θέλεις.
Pan ανέβασες φώτο στην αρχή του νήματος μετά την εξαγωγή, χωρίς φώτο του πριν, οπότε τοποθετήθηκα με το εύλογο της απορίας χωρίς να ακυρώνω αυτά που λες. Το σχολιό μου τότε :
"Φίλε Pan77 καλή επιτυχία.
2 πράγματα για αυτά που γράφεις.
1. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε φωτογραφίες τις δότρια σου πριν την εξαγωγή και προφανώς όχι τέρμα ξούρα για να πιστοποιήσεις την εξαιρετική καταστασή της, όπως παρουσιάζεις οτι ήταν.
2. Διαβάζουμε την δική σου εκδοχή της ιστορίας και δεν έχουμε αντίλογο, απο επίσημα χείλη.

Εφόσον και αν λες αλήθεια λοιπόν, εγώ προσωπικά εξοργίστηκα, με τις απαντήσεις που πήρες απο διάφορα μέλη
."
Tα λεγόμενα πρέπει να επιβεβαιώνονται και παρά το γεγονός οτι τελικά δεν ανέβασες φώτο του πριν, συμφωνήσαμε με πιστοποίηση του cvial οτι έχεις εξαιρετική δότρια.
Επειδή καταλαβαίνω οτι περνάς μια στρεσογόνο κατάσταση, δεν απαιτώ τίποτα απο εσένα. Αλλά για να καταλάβουμε κ εμείς αν τελικά το αποτέλεσμά σου είναι επιτυχημένο ή αποτυχημένο, πρέπει όταν κάνεις το update να αποδειχθεί με φωτογραφικό υλικό. Όπως θα θέλαμε να δούμε φώτος απο μέλος που θα έλεγε οτι έχει πάρει φανταστικό outcome απο την επεμβασή του. Τίποτα περισσότερο - τίποτα λιγότερο.

kharmacoma

Well-Known Member
Pan77 σορρυ που θα στο πω αλλά λόγω ψυχολογίας και ψυχοσύνθεσης δεν είσαι από τους ανθρώπους που έπρεπε να κάνεις μεταμόσχευση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

obi one

Active Member
Είναι φοβερό αυτό με μερικούς εδώ μέσα. Δηλαδή πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα. Εσύ φίλε αν κατάλαβες ότι κάνω τόσο ντόρο επειδή κατάλαβες, ξανατονίζω κατάλαβες επειδή χάνω δύο τρίχες τότε δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Εγώ μια χαρά ξέρω τα βασικά και της μμ και της φίνας και της μεταμόσχευσης. Μπορεί να μην είμαι ο ειδικός όπως θέλεις να πιστέψουμε ότι είσαι εσύ ή κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, αλλά τα βασικά τα ξέρω. Πάμε τώρα να στα εξηγήσω αναλυτικά λες και μιλάω σε 5χρονο γιατί απ ότι βλέπω δεν τα πιάνεις με την πρώτη...

φίλε Pan77, καταλαβαίνω πως νιώθεις καθώς έχω κάνει 3 μμ κ το αποτέλεσμα πάντα αργεί να φανεί, εμφανίζεται αργά και βασανιστικά,,,,, αλλά νομίζω ότι εξ αρχής το λάθος σου ήταν κ παραμένει νομίζω ότι δεν επικοινωνείς με τον γιατρό σου ( αν το έχεις κάνει συγγνώμη ) ωστε απο κοντά να γίνει μια αξιολόγηση της κατάστασης σου. Κάθε κεφάλι είναι διαφορετικό κ αντιδρα διαφορετικά σε κάθε επέμβαση ( μμ,, φίνα, μινοξ. κλπ ). Απο τις προηγούμενες φωτό σου, με τα λίγα που γνωρίζω, δεν φάνηκε ότι υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Επιπλέον, έκανες την μμ σε ένα αξιόλογο γιατρό με πολλές επιτυχίες κ μεγάλη πείρα στην FUE. Τωρα, αν εσύ έπεσες στην περίπτωση κ δεν πήρες το αποτέλεσμα που πίστευες, δεν μπορώ να το αποφασίσω, αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Επαναλαμβάνω χωρις να θέλω να σε κουράσω, επικοινώνησε με την κλίνικη, είμαι σίγουρος οτι θα δοθουν απαντήσεις κ θα νιώσεις πολύ καλύτερα,,Εύχομαι σε κάθε περίπτωση τα καλύτερα,,

Giorgos-3

Well-Known Member
Φίλε παν είναι απίστευτα δύσκολο να επικοινωνήσουμε μαζί σου γιατί θολωνεις υπερβολικά έντονα και δεν ακούς σε δύο πολύ απλά πράγματα πέραν των τεχνικών θεμάτων περί φινάς και μμ... Πρώτον δεν έχει νόημα η συζήτηση χωρίς να έχουμε εικόνα για να κρίνουμε αφού μοιράζεσαι την εμπειρία σου μαζί μας και σε ενδιαφέρει η άποψη μας ... Και δεύτερον ρωτάμε κάτι πολύ απλό .... Μίλησες καθόλου με τον γιατρό για τις ανησυχίες σου ; Χαλάρωσε επιτέλους να δούμε με ψυχραιμία τι συμβαίνει αν όντως κάτι δεν πάει καλά .....

Τελευταία επεξεργασία:

giorgosv

Active Member

Pan77 βαζεις και μινοξιδιλη η μονο φινα χρησιμοποιεις? οταν λουζεσαι και βγαινεις με βρεγμενο μαλλι βλεπεις καθολου πιτυριδα κολλημενη στο κεφαλι?
Στο 5 μηνο ναι θα επρεπε να εχεις δει σημαντικη φυτρωση αλλα πρεπει να καταλαβουμε γιατι χανεις τριχες ωστε αν οφειλεται σε Σ.Δ να το αντιμετωπισεις.
ανανεωνε με φωτογραφιες ωστε να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε καλυτερα.

tasos33

Well-Known Member
Φίλε παν είναι απίστευτα δύσκολο να επικοινωνήσουμε μαζί σου γιατί θολωνεις υπερβολικά έντονα και δεν ακούς σε δύο πολύ απλά πράγματα πέραν των τεχνικών θεμάτων περί φινάς και μμ... Πρώτον δεν έχει νόημα η συζήτηση χωρίς να έχουμε εικόνα για να κρίνουμε αφού μοιράζεσαι την εμπειρία σου μαζί μας και σε ενδιαφέρει η άποψη μας ... Και δεύτερον ρωτάμε κάτι πολύ απλό .... Μίλησες καθόλου με τον γιατρό για τις ανησυχίες σου ; Χαλάρωσε επιτέλους να δούμε με ψυχραιμία τι συμβαίνει αν όντως κάτι δεν πάει καλά .....
Μου θυμίζει τον pantel με την hdc.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Σε 7 μέρες κλείνω 5μηνο ωστόσο δεν θα υπάρξει κάποιο update. Ο λόγος είναι ότι η φύτρωση έχει σταματήσει εδώ και 30 μέρες και δεν έχει πιάσει ούτε το 30%. Ανάλογα πως θα πάει το πράγμα, ίσως να μην ξαναυπάρξουν φωτογραφίες αλλά σίγουρα θα υπάρξει ένα update που να μιλάει γενικά για την μμ μου. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, πάμε φουλ για μμ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το τελευταίο διάστημα και ενώ πλησιάζω στο να κλείσω πεντάμηνο όπως είπα, χάνω τρίχες. Δεν υπάρχει φορά που να μην βάζω το χέρι μου ανάμεσα στα μαλλιά μου και να μην βρίσκω τουλάχιστον δύο. Επίσης σχεδόν όλες έχουν στην βάση τους ένα μαλακό μπαλάκι, σαν πυτιρίδα ή σμήγμα ή δεν ξέρω εγώ τι

Προβολή συνημμένου 45016

Το σοκ ήρθε όταν χάιδευα το κεφάλι μου, έπιασα κάτι μικρό στρογγυλό, το τράβηξα και βρήκα πάλι αυτό το μπαλάκι και πάνω του 4! τρίχες. Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό ούτε να χάνω τρίχες ενώ κλείνω 10μηνο φινας ούτε σε αυτό το στάδιο της μμ που θα έπρεπε να βλέπω φύτρωση...

Γιατί δεν έρχεσαι σε επικοινωνία με τον γιατρό;

Μπλουζα