Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

Stratos

Well-Known Member
5 μηνες ειναι νωρις φίλε, σε κάποιους αργεί η φύτρωση, εγώ στους 5 ειχα ελάχιστη ενώ τελικά πήγε πολύ καλά, υπομονή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pan77

Active Member
Pan77 σορρυ που θα στο πω αλλά λόγω ψυχολογίας και ψυχοσύνθεσης δεν είσαι από τους ανθρώπους που έπρεπε να κάνεις μεταμόσχευση.

Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε. Για μαζέψου λέω εγώ. Από που και ως που μιλάς για την ψυχολογία μου και την ψυχοσύνθεσή μου και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από αυτά που γράφω. Μπορείς να πεις ότι θέλεις για αυτά που γράφω σχετικά με την μμ μου αλλά όχι για οτιδίποτε άλλο. Αν μη τι άλλο θεωρώ ότι το προσωπικό σε τέτοια θέματα θα πρέπει να παρεμβαίνει γιατί μετά θα αρχίσει να ξεφεύγει η κατάσταση. Προσπαθώ να κρατήσω τους τόνους χαμηλά όπως ζήτησε ο cvial αλλά το να το κάνω μόνο εγώ και οι άλλοι να προκαλούν είναι τελείως άδικο. Υπήρξα και εγώ απότομος με κάποια άτομα αλλά ότι είπα σχετίζονταν με την μμ και αυτά που έγραφαν περί μμ, ούτε προσωπικά αναφέρθηκα για ψυχολογίες του καθενός ούτε τίποτα.

vlafo

Well-Known Member
Αυτή η δότρια σου αρέσει Pan?
Πως την κρίνεις?

Συνημμένα

• IMG_3166.JPG.jpg
    IMG_3166.JPG.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 241
Τελευταία επεξεργασία:

Pan77

Active Member
Εχθές έκλεισε το 6μηνο και όπως υποσχέθηκα ανεβάζω φώτο σε φως ημέρας τέρμα αποκαλυπτική.

image0.jpeg

Σας φαίνεται καλό το αποτέλεσμα?

Pan77

Active Member
Εδώ και μια φώτο όταν είχα τα μαλλιά μακρία στο ίδιο μήκος περίπου πριν κουρευτώ και κάνω την μμ

5456.jpg

Βλέπετε καμμία διαφορά? Σας φαίνεται να έκανε καλή δουλειά ο γιατρός και να έβαλε 4.000g σε αυτο το κεφάλι?

alex7

Well-Known Member
Εδώ φαίνεται πάντως να μην έχει επιτευχθεί καθόλου ή ελάχιστα φύτρωση.Πολύ παράξενο για Τυρκάλα αυτό.Αλλά πολύ δύσκολος και ο ασθενής.Με πολύ σκληρό δέρμα και πολύ γκρίνια και αμφιβολία για το αποτέλεσμα.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Ακριβώς όπως ήσουνα. Δείξε την στο γιατρό και ζήτα τα λεφτά σου πίσω ή κάνε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή (ή όπου αλλού).

Giorgos-3

Well-Known Member
Βασικά είσαι χειρότερα από πριν την μμ .... Τι σκατα παίχτηκε εδώ και είναι λες και δεν έκανες μμ; Νομίζω ότι επιβάλλεται ένα δια ζώσης ραντεβού με τον γιατρό για να δοθούν εξηγήσεις.... Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό ότι έκανες μμ και είναι λες και δεν έκανες ; Και στους πιο αμπαλους 10 τρίχες θα βγουν ... Εδώ κάτι συμβαίνει... Τέτοια πατατατια από τον γιατρό δεν παίζει όπως μπορούμε να φανταστούμε....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis88test

Active Member
κακά τα ψέμματα το αποτέλεσμα είναι για αποζημίωση. το ότι ο φίλος ήταν σαν το ζήταγε είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Φιλε Pan,
Μπορεί στο παρελθόν να έχουμε λογομαχήσει και να έχουν ανέβει οι τόνοι στα γραφόμενα μας αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε εδώ έχοντας τον ίδιο κοινό εχθρό, τη φαλάκρα. Μπορεί να είχα γράψει πως δε θα σου απηύθυνα τον λόγο ξανά αλλά κάνω μία κωλοτούμπα και σου γράφω εδώ πως με στεναχωρεί η εικόνα του κεφαλιού σου. Εύχομαι να βρεις τον δρόμο σου και να επιλέξεις το καλύτερο για σένα. Τρεις ερωτήσεις θα σου κάνω μόνο, ο Τυρκαλάς είναι ενήμερος για την έκβαση της ΜΜ ; Είσαι σε επικοινωνία μαζί του ; Αν ναι , τι ακριβώς λέει και πως δικαιολογεί αυτήν την εικόνα ;

vlafo

Well-Known Member
Με το γιατρό προφανώς και δεν έχει μιλήσει γιατί δεν μας έχει απαντήσει ποτέ.

Αυτό λοιπόν στο λέω με σιγουριά και καλό θα είναι να πάρει θέση πλέον για να γνωρίζουμε και εμείς τι έχει παιχτεί.

alex7

Well-Known Member
Φιλε Pan,
Μπορεί στο παρελθόν να έχουμε λογομαχήσει και να έχουν ανέβει οι τόνοι στα γραφόμενα μας αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε εδώ έχοντας τον ίδιο κοινό εχθρό, τη φαλάκρα. Μπορεί να είχα γράψει πως δε θα σου απηύθυνα τον λόγο ξανά αλλά κάνω μία κωλοτούμπα και σου γράφω εδώ πως με στεναχωρεί η εικόνα του κεφαλιού σου. Εύχομαι να βρεις τον δρόμο σου και να επιλέξεις το καλύτερο για σένα. Τρεις ερωτήσεις θα σου κάνω μόνο, ο Τυρκαλάς είναι ενήμερος για την έκβαση της ΜΜ ; Είσαι σε επικοινωνία μαζί του ; Αν ναι , τι ακριβώς λέει και πως δικαιολογεί αυτήν την εικόνα ;
από όσο ήξερα δεν σήκωνε το τηλέφωνο στο γιατρό στο παρελθόν

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Με το γιατρό προφανώς και δεν έχει μιλήσει γιατί δεν μας έχει απαντήσει ποτέ.

Αυτό λοιπόν στο λέω με σιγουριά και καλό θα είναι να πάρει θέση πλέον για να γνωρίζουμε και εμείς τι έχει παιχτεί.
από όσο ήξερα δεν σήκωνε το τηλέφωνο στο γιατρό στο παρελθόν
Παιδιά αυτά αν ισχύουν είναι σοβαρά. Όταν μπει ο Pan θα πάρει θέση να μας εξηγήσει πιστεύω.

Neverwinter

Active Member
Εχθές έκλεισε το 6μηνο και όπως υποσχέθηκα ανεβάζω φώτο σε φως ημέρας τέρμα αποκαλυπτική.

Προβολή συνημμένου 46318

Σας φαίνεται καλό το αποτέλεσμα?
Φίλε Pan , τώρα καταλαβαίνω την δυσαρέσκεια σου , πραγματικά δεν έχει καμία διαφορά στο κεφάλι σου , θα τολμήσω να πω ότι πριν φαινόταν πιο πυκνό !! Πολύ στεναχωριέμαι , ειλικρινά στο λέω , εγώ στην θέση σου θα πηγαινα στον γιατρό να με δει (αν μένεις κοντά ) η θα του έστελνα φωτογραφίες για να μου βρει λύση , αν μπορεί να βρεθεί λύση και μακάρι να βρεις λύση !!!

Gianney

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε ,όντως έχεις δίκιο για το αποτέλεσμα.Ενημερωσε τον γιατρό και αν θες μας αναφέρεις την άποψη του.Παντως κοντά 4000 έβαλες,ένα πολύ μεγαλο νούμερο

nick90

Well-Known Member
φιλε βάλε μας καμια φώτο απο μπροστά να δούμε με hairline. Πραγματικά απορώ τι εχει γίνει. Φαίνεται λες και δεν εχεις κάνει καθόλου μεταμόσχευση στην φωτογραφία που ανέβασες του 6ου μήνα...Με τον γιατρό έχεις μιλήσει; Πάρε τον τηλέφωνο και να μας πεις τι σου είπε.

Μπλουζα