Σχετικά με το αν μίλησα με το γιατρό αυτό το διάστημα. Μίλησα μια φορά με την Σταυρουλα 10 μέρες μετα την μμ σε ένα τυπικό τηλεφώνημα για το πως πάω, αν υπάρχει κάποια φλεγμονή. Από τότε δεν υπήρξε επικοινωνία παρότι μου τηλεφώνησαν αρκετές φορές όπως είδα και παρότι εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να να μιλήσω, δεν επιδίωξα να ξανακαλέσω καθώς ήμουν απογοητευμένος με την εικόνα της δότριας και γενικά της κατάστασης του μαλλιού. Θεώρησα ότι από την στιγμή που δεν προέκυψε κάτι σοβάρο με φλεγμονές και άλλα παρεμφερεί, θα ήταν ανούσιο το τηλεφώνημα καθώς θα λέγονταν τα τυπικά, κάνε υπομονή, είναι νωρίς κλπ. Γενικά δεν θεώρησα ότι τα τηλεφωνήματα εκείνη την περίοδο θα προσέφεραν κάτι ουσιώδες, αν και γενικά σαν συμπεριφόρα ήταν λάθος καθώς θα ήταν καλό να υπάρχει επικοινωνία με τον γιατρό, έστω και για τα τυπικά. Σήμερα λοιπόν και αφού πέρασε το 6μηνο μίλησα με τον γιατρό. Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέριες για το τι είπαμε, θα πω μόνο ότι μου είπε ότι το 6μηνο δεν ειναι χρονικό διάστημα για να βγουνε συμπεράσματα και θα πρέπει να περιμένουμε και άλλους μήνες.
Σχετικά με την δότρια. Είχα πει ότι αν μετα τις αρχικές μου τοποθετήσεις πέσω έξω, θα βγω να κάνω κωλοτούμπα και να πάρω τα λόγια μου πίσω. Σήμερα και παρότι είναι ακούρευτη αρκετούς μήνες, εμένα μου φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη και περιμένω να κάνω και ένα κούρεμα για να έχουμε 100% καθαρή εικόνα.