Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Τι εννοείς είναι σοβαρά?
Ότι αν δεν σηκώνει το τηλέφωνο στον γιατρό ( αν όντως τον καλεί ) δε θα μάθουμε ποτέ τη θέση του Τυρκαλά. Αυτό εννοώ με το σοβαρά. Δε θα ήθελα να βγάλω πόρισμα προσωπικά πριν ακούσω και τη θέση του γιατρού. Θεωρείς έχω άδικο ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Τα πράγματα είναι απλά ... Η μας δουλεύει ο παν βάζοντας παλιές φωτογραφίες και μας γλενταει η κάτι συμβαίνει οργανικό και δεν δέχεται τα μοσχεύματα.... Το να βάζεις 4000 μμ και να είναι 0 το αποτέλεσμα δεν είναι φυσιολογικό... Εμένα να βάλετε να κάνω μμ 10 τρίχες θα μου κάτσουν να βγουν .... Ε δεν νομίζω ο τυρκαλας να έχει δείξει δείγματα για τέτοια αποτελέσματα...
Υγ: κάπου μέσα το φόρουμ είχε γίνει μια συζήτηση για τις σπάνιες περιπτώσεις ασθενών που ο οργανισμός τους δεν δέχονται τα μοσχεύματα....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ότι αν δεν σηκώνει το τηλέφωνο στον γιατρό ( αν όντως τον καλεί ) δε θα μάθουμε ποτέ τη θέση του Τυρκαλά. Αυτό εννοώ με το σοβαρά. Δε θα ήθελα να βγάλω πόρισμα προσωπικά πριν ακούσω και τη θέση του γιατρού. Θεωρείς έχω άδικο ;

Όχι, απλά δεν καταλάβα που κόλλαγε το σοβαρά.

m3e36

Well-Known Member
Pan καλυψε το προσωπο σου με μια πετσετα και βαλε καποιον να σε τραβηξει ενα βιντεο ολο το κεφάλι σου (περιμετρικα και πανοραμικά) (να δουμε και τη δοτρια σου) και ποσταρισε το εδω.
Επειτα στειλτο στον τυρκαλα (αν δεν το εχεις κανει ηδη) και ζητησε του εξηγησεις γι αυτο το μηδαμινό αποτελεσμα.
Περιμενουμε βιντεο και τις απαντησεις του Τυρκαλα.
Σαν αυτο το βιντεο εννοω..

Pan77

Active Member
Σχετικά με το αν μίλησα με το γιατρό αυτό το διάστημα. Μίλησα μια φορά με την Σταυρουλα 10 μέρες μετα την μμ σε ένα τυπικό τηλεφώνημα για το πως πάω, αν υπάρχει κάποια φλεγμονή. Από τότε δεν υπήρξε επικοινωνία παρότι μου τηλεφώνησαν αρκετές φορές όπως είδα και παρότι εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να να μιλήσω, δεν επιδίωξα να ξανακαλέσω καθώς ήμουν απογοητευμένος με την εικόνα της δότριας και γενικά της κατάστασης του μαλλιού. Θεώρησα ότι από την στιγμή που δεν προέκυψε κάτι σοβάρο με φλεγμονές και άλλα παρεμφερεί, θα ήταν ανούσιο το τηλεφώνημα καθώς θα λέγονταν τα τυπικά, κάνε υπομονή, είναι νωρίς κλπ. Γενικά δεν θεώρησα ότι τα τηλεφωνήματα εκείνη την περίοδο θα προσέφεραν κάτι ουσιώδες, αν και γενικά σαν συμπεριφόρα ήταν λάθος καθώς θα ήταν καλό να υπάρχει επικοινωνία με τον γιατρό, έστω και για τα τυπικά. Σήμερα λοιπόν και αφού πέρασε το 6μηνο μίλησα με τον γιατρό. Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέριες για το τι είπαμε, θα πω μόνο ότι μου είπε ότι το 6μηνο δεν ειναι χρονικό διάστημα για να βγουνε συμπεράσματα και θα πρέπει να περιμένουμε και άλλους μήνες.

Σχετικά με την δότρια. Είχα πει ότι αν μετα τις αρχικές μου τοποθετήσεις πέσω έξω, θα βγω να κάνω κωλοτούμπα και να πάρω τα λόγια μου πίσω. Σήμερα και παρότι είναι ακούρευτη αρκετούς μήνες, εμένα μου φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη και περιμένω να κάνω και ένα κούρεμα για να έχουμε 100% καθαρή εικόνα.

Legwg James

Σχετικά με το αν μίλησα με το γιατρό αυτό το διάστημα. Μίλησα μια φορά με την Σταυρουλα 10 μέρες μετα την μμ σε ένα τυπικό τηλεφώνημα για το πως πάω, αν υπάρχει κάποια φλεγμονή. Από τότε δεν υπήρξε επικοινωνία παρότι μου τηλεφώνησαν αρκετές φορές όπως είδα και παρότι εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να να μιλήσω, δεν επιδίωξα να ξανακαλέσω καθώς ήμουν απογοητευμένος με την εικόνα της δότριας και γενικά της κατάστασης του μαλλιού. Θεώρησα ότι από την στιγμή που δεν προέκυψε κάτι σοβάρο με φλεγμονές και άλλα παρεμφερεί, θα ήταν ανούσιο το τηλεφώνημα καθώς θα λέγονταν τα τυπικά, κάνε υπομονή, είναι νωρίς κλπ. Γενικά δεν θεώρησα ότι τα τηλεφωνήματα εκείνη την περίοδο θα προσέφεραν κάτι ουσιώδες, αν και γενικά σαν συμπεριφόρα ήταν λάθος καθώς θα ήταν καλό να υπάρχει επικοινωνία με τον γιατρό, έστω και για τα τυπικά. Σήμερα λοιπόν και αφού πέρασε το 6μηνο μίλησα με τον γιατρό. Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέριες για το τι είπαμε, θα πω μόνο ότι μου είπε ότι το 6μηνο δεν ειναι χρονικό διάστημα για να βγουνε συμπεράσματα και θα πρέπει να περιμένουμε και άλλους μήνες.

Σχετικά με την δότρια. Είχα πει ότι αν μετα τις αρχικές μου τοποθετήσεις πέσω έξω, θα βγω να κάνω κωλοτούμπα και να πάρω τα λόγια μου πίσω. Σήμερα και παρότι είναι ακούρευτη αρκετούς μήνες, εμένα μου φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη και περιμένω να κάνω και ένα κούρεμα για να έχουμε 100% καθαρή εικόνα.

Φιλε να σε ρωτησω. Μου ειχες πει οτι ειχες ΣΔ. Μήπως την είχες για καιρο χωρις να το γνωρίζεις και πήγε ο γιατρός εν αγνοία του και κάρφωσε τα grafts πάνω στο πετσωμένο και νεκρό δέρμα με αποτέλεσμα να μην βγουν ποτέ ;

feanor

Active Member
Φιλε να σε ρωτησω. Μου ειχες πει οτι ειχες ΣΔ. Μήπως την είχες για καιρο χωρις να το γνωρίζεις και πήγε ο γιατρός εν αγνοία του και κάρφωσε τα grafts πάνω στο πετσωμένο και νεκρό δέρμα με αποτέλεσμα να μην βγουν ποτέ ;
λιγο ακραιο δεν ακουγεται αυτο? θεωρητικα απο την στιγμη που ειναι γιατρος πρεπει να το κτλβει γτ ειναι μια συνηθης δερματικη παθηση. Δεν ξερω τωρα αν κανω λαθος

Legwg James

λιγο ακραιο δεν ακουγεται αυτο? θεωρητικα απο την στιγμη που ειναι γιατρος πρεπει να το κτλβει γτ ειναι μια συνηθης δερματικη παθηση. Δεν ξερω τωρα αν κανω λαθος
Κοιται ιδεες ριχνω. Εκ πρώτης όψεως εσύ έχεις δίκιο.

Alexpetropoul

New Member

Αυτο που σου ειπε οτι είναι νωρίς στο εξάμηνο δεν ισχύει .Είμαι στον τεταρτο μήνα μετα από ΜΜ στον ίδιο γιατρό κ σε μια πρόσφατη επικοινωνία για κάποιες φωτο μου ειπε να περιμένω στο εξαμηνο για να βγάλω ενα άλφα συμπέρασμα .Αλλά λέει στον καθένα;

Pan77

Active Member

Δεν είναι σίγουρο ότι έχω. Απλά κάποια μέλη το υπέθεσαν από αυτά που είχα πει. Απ'ότι είχα διαβάσει παλιότερα, δεν είναι 100% αποδεδειγμένο ότι η ΣΔ σου προκαλέι τριχόπτωση (πόσο μάλλον μόνιμη) και δεν έχω διαβάσει ποτέ για μμ που να απέτυχε λόγω ΣΔ. Συν τις άλλης ότι ο γιατρός θα το έβλεπε την ώρα της μμ.

Legwg James

Δεν είναι σίγουρο ότι έχω. Απλά κάποια μέλη το υπέθεσαν από αυτά που είχα πει. Απ'ότι είχα διαβάσει παλιότερα, δεν είναι 100% αποδεδειγμένο ότι η ΣΔ σου προκαλέι τριχόπτωση (πόσο μάλλον μόνιμη) και δεν έχω διαβάσει ποτέ για μμ που να απέτυχε λόγω ΣΔ. Συν τις άλλης ότι ο γιατρός θα το έβλεπε την ώρα της μμ.
Κοιτα τριχόπτωση μπορεί να προκαλέσει αλλά σίγουρα οχι μονιμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairlosscursed

Well-Known Member

Φιλαράκι κατά αρχάς να ευχηθώ ότι καλύτερο και να βρεθεί λύση.
Πέραν τούτου μπορεί να δοθεί μια λογική εξήγηση για το αποτέλεσμα?
Χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτος λαμβάνω την ευκαιρία που εσύ ο ίδιος δίνεις στα μελη 6 μήνες τώρα ανεβάζοντας νήμα με την μεταμόσχευση σου και δημιουργούνται φόβοι και απορίες.
Αν θες δώσε μας μια προσέγγιση όσον αφορά του τι δεν πήγε καλά.
Διευκρινίζω πως δεν ενδιαφέρει κανέναν τι ειπώθηκε με τον γιατρό σε προσωπικό επίπεδο όσο τι έγινε στο τεχνικό κομμάτι της μεταμόσχευσης.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Αν όντως είναι αυτή εικόνα του μετά ,μιλάμε για πανωλεθρία και θα πρέπει να υπάρξουν , 1ο: φωτό οι οποίες να αποδείξει ο παν ότι είναι τωρινές και μετά να έχουμε επίσημη απάντηση του γιατρού τι παίχτηκε και ουσιαστικά δεν φύτρωσε κανένα graft από τα 4000 που έβαλε..γτ η εικόνα αυτή που έβαλε ο παν,αυτό δείχνει.αυτες οι δύο φωτό είναι λες και είναι μόνο το πριν.αν είναι όμως πριν μετά μιλάμε ουσιαστικά για μηδέν φυτρωση..

Pan77

Active Member
Φιλαράκι κατά αρχάς να ευχηθώ ότι καλύτερο και να βρεθεί λύση.
Πέραν τούτου μπορεί να δοθεί μια λογική εξήγηση για το αποτέλεσμα?
Χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτος λαμβάνω την ευκαιρία που εσύ ο ίδιος δίνεις στα μελη 6 μήνες τώρα ανεβάζοντας νήμα με την μεταμόσχευση σου και δημιουργούνται φόβοι και απορίες.
Αν θες δώσε μας μια προσέγγιση όσον αφορά του τι δεν πήγε καλά.
Διευκρινίζω πως δεν ενδιαφέρει κανέναν τι ειπώθηκε με τον γιατρό σε προσωπικό επίπεδο όσο τι έγινε στο τεχνικό κομμάτι της μεταμόσχευσης.

Στο τεχνικό κομμάτι και γιατί έχω αυτή την εικόνα σήμερα μου είπε μόνο αυτό που σου είπα. Ότι πρέπει να περιμένουμε και άλλο για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Τώρα αν με έπεισε αυτή η απάντηση το αφήνω στην φαντασία σας...

vlafo

Well-Known Member
Προσπαθώ να εξηγήσω με όσες γνώσεις διαθέτω και όση εμπειρία έχω τα ανεξήγητα.

Δύο εκδοχές υπάρχουν εδώ.
Η ο γιατρός κάτι έκανε πολύ στραβά με αποτέλεσμα αυτό το βατερλό και είναι πραγματικά λυπηρό,ή υπάρχει κάποιο παθολογικό αίτιο και ο οργανισμός απέβαλλε όλα τα μοσχεύματα.
Προσωπικά όσα περιστατικά έχω δει από τον συγκεκριμένο γιατρό,όχι βέβαια στο φόρουμ,στο θέμα φύτρωσης είναι όλα άριστα,άρα δεν μπορώ να δεχτώ εδώ αυτό το πράγμα σε τέτοια έκταση.
Δε μιλάμε για περιορισμένη φύτρωση που συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις για διάφορους λόγους,αλλά για μηδενική,που είναι ακατανόητο.
Δεν μπορεί ούτε ένα να μη βγήκε δεν έχει καμία λογική.
Από την άλλη το θέμα οργανισμού μπορεί να συμβεί,είναι σπάνιο αλλά έχει καταγραφεί.

Επίσης σε πολλές περιπτώσεις να μπει ένας γιατρός και να θερίσει μαμά με μμ μαζί το έχουμε δει το έργο πάρα πολλές φορές(π.χ βλέπε Τουρκία)αλλά εδώ ειλικρινά θα ήθελα την επίσημη απάντηση του γιατρού.

Κατά δεύτερον όπως σωστά ειπώθηκε,πρέπει να αναρτηθεί φώτο με σημερινή ημερομηνία εφημερίδας ή περιοδικού για να διαλυθούν όλες οι αμφιβολίες και σκιές.

hairlosscursed

Well-Known Member
Θα ήθελα να συμφωνήσω με τον συνάδελφο vlafo καθότι ανά τα χρόνια όλοι έχουμε δει αποτυχημένα αποτελέσματα.
Εδώ πια μιλάμε για 0% φυτρωση.
Αλλάζει πίστα το παιχνίδι ....

hairlosscursed

Well-Known Member
Τώρα αν με έπεισε αυτή η απάντηση το αφήνω στην φαντασία σας...
[/QUOTE]
Με 0% φυτρωση δεν τίθεται θέμα φαντασίας.
Αυτό θα ήταν εφικτό με 60% η 70% φυτρωση να φανταστούμε με δεδομένα και λογική...
Στο 0% πάμε αλλού...

Legwg James

Τα αίτια που ένας οργανισμός μπορεί να απορρίψει κάθε μόσχευμα που θα εμφυτευτεί στη λήπτρια ποια είναι ; Υπάρχει black box warning για ορισμένες περιπτώσεις ανθρώπων που είναι αρκετά likely να πετάξουν κάθε graft που θα τοποθετηθεί ; Οι πιο έμπειροι να πάρουν θέση . Αν υπάρχει και κάποιο περιστατικό ανάλογo του Pan ας αναρτηθεί το λινκ να το δούμε.

vlafo

Well-Known Member
Επίσης έχει πολλά κενά ή ιστορία εδώ που μου διαφεύγουν.
Πως είναι δυνατόν ξαφνικά τώρα μετά από 6 μήνες χωρίς καμία επαφή με το γιατρό απολύτως, τώρα πλέον να έγινε?
Με ποιά λογική δηλαδή?

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Γενικώς μου είναι πολύ περίεργη η όλη ιστορία..δεν πάω να δικαιολογήσω ούτε τον γιατρό ούτε τον Παν ούτε κανέναν..μηδέν φυτρωση σημαίνει ότι τπτ δεν πήγε καλά..το περίεργο που μόνο έχω να σκεφτώ από μεριά του παν,είναι η γκρίνια για την δοτρια και μόνο..μετά από 6 μήνες ,όπως λέει και ο ίδιος η δοτρια είναι αρκετά καλά και ξαφνικά αυτό που έχουμε προς συζήτηση είναι η μηδενική φυτρωση,πράγμα που δεν είχε αναφερθεί.αν είχε αναφερθεί ας κάνει quote το μνμ κάποιος.

Μπλουζα