bobby
Well-Known Member
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις «γέροντα»…..Οπότε έρχεστε στα λόγια μου! Ότι επειδή εσείς κάνετε βίντεο είστε κ ο μόνος που κάνει καλή δουλειά! Αυτό εννοείτε!
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις «γέροντα»…..Οπότε έρχεστε στα λόγια μου! Ότι επειδή εσείς κάνετε βίντεο είστε κ ο μόνος που κάνει καλή δουλειά! Αυτό εννοείτε!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι είναι λιγότερο εύκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, εγώ τόσο καιρό κρύβω οσα μπορώ στα δικά μου βίντεο, να αλλοιώσεις; Προφανώς και το βίντεο.
Να δεις ασθενείς από κοντά κόσμο, να μπεις σε forum, να δεις βιντεο ή στη χειρότερη φωτογραφίες, κλπ
Δεν εχω πει ΠΟΤΕ οτι επειδη δεν ειναι ιατροι δεν μπορουν να κανουν κριτικη για ενα αποτελεσμαΦιλε @shearer και @Tetrakis με πιάσατε! Με πλήρωσε ο γιατρός για να μην τον κράξω και να συνεπικουρώ στα λεγόμενα του @CVIAL!
Ναι, πχ εδω, που λεω οτι μπορεις να αλλοιώσεις και τα βίντεο, τη στιγμή που ο γιατρός, στην αντίπερα όχθη υπερτονίζει την αξία των βίντεο ότι είναι σχεδόν αλάνθαστα:
Α να κι εδώ που υπογραμμίζω την αξία του forum τη στιγμή που ο γιατρός, λανθασμένα κατ' εμέ επικαλείται το επιχείρημα 'δεν είστε γιατροί, άρα δεν δύναται να κάνετε κριτική':
Απλά σας ενοχλεί οτι δεν κάθομαι να πω είσαι γρόθος Αναστασάκη και μου κανες το μαλλί σκατά και να εναρμονιστώ με τον κανιβαλισμό (εδώ το ΑΙ μου το έγραψε ως συνώνυμο για τον ορο 'χουλιγκανς' που λεει συχνά πυκνα ο γιατρός), αλλά εκφέρω άποψη, η οποία σε κάποια σημεία της του δίνει δίκιο.
Ε τι να κάνουμε ρε παιδιά, το ή με εμας είσαι ή με τους άλλους που είπε η Χίλαρη η Κλιντον, εγώ δεν το δέχομαι. Υπάρχουν κι αλλες αποχρώσεις από μαύρο κι άσπρο.
Κι για να ξεκαθαρίσω ακόμα περισσότερο κατι. Αν το αποτέλεσμα μου δεν ειναι καλό, προφανώς και θα τον κράξω, προφανώς και θα βγω στο YouTube, στο Instagram και στο Facebook, και στους 40 χιλιάδες followers και θελω δείτε πως με έκανε, και στο Google κριτική θα αφήσω και θα κάνω ό,τι κρίνω καλύτερο. Αλλά δεν θα το κάνω πριν εγώ το αποφασίσω και θα κρίνω με βαση τη δική μου εμπειρία. Αν από την άλλη έχω καλό αποτέλεσμα, ε συγνώμη κιολας, αλλά θα τον εκθειάσω εφόσον πάρω το αποτέλεσμα που θέλω.
ΔΕΝ εχουν βιντεο γιατι ΔΕΝ εχουν περιστατικα ικανοποιητικα για βιντεο
Αρα ο Μπισανγκα και ο Φεριντουνι δεν εχουν περιστατικα ικανοποιητικα για βιντεο αλλα εσυ εχεις;
Αρα εχεις καλυτερα αποτελεσματα απο αυτους σωστα;
Δεν εχω πει ΠΟΤΕ οτι επειδη δεν ειναι ιατροι δεν μπορουν να κανουν κριτικη για ενα αποτελεσμα
Δεν θεωρω οτι ΜΗ ΙΑΤΡΟΙ εχουν αποψη για χειρουργικες λεπτομερειες, οπως π.χ. να θελει ο καθε ανιδεος να του δωσω εξηγησεις γιατι δεν εβαλα περισσοτερα μοσχευματα/cm2 σε καποιον και να ασχολουμαι να αξηγω θεματα ηλικιας, διαβητη, ηλιακης ελαστωσης, κινητικοτητας/ελαστικοτικας, ενδοεγχεηριτοκής αιμορραγιασ, popping και ΔΕΚΑΔΕΣ αλλες παραμετρους , λες και μιλαω με ΙΑΤΡΙΚΑ ισοτιμους.
Ειμαι βεβαιος πως ΟΛΟΙ ειστε ανωτεροι μου ως ανθρωποι, αλλα ιατρικα δεν ειμαστε ισοτιμοι και δεν οφειλω να εξηγω τεχνικα θεματα, ποσο μαλλον να απολογουμαι σε ιατρικα ανιδεους που επειδη διβασαν 100 σελιδες φορουμ πηραν πτυχιο.
ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΣΗ ΘΕΛΕΤΕ.
Και εμενα η άποψη μου ειναι οτι μου θυμιζεις φουλ φερέφωνο και αυλοκόλακα ο τροπος που γράφεις και αυτά που λες.Φιλε @shearer και @Tetrakis με πιάσατε! Με πλήρωσε ο γιατρός για να μην τον κράξω και να συνεπικουρώ στα λεγόμενα του @CVIAL!
Ναι, πχ εδω, που λεω οτι μπορεις να αλλοιώσεις και τα βίντεο, τη στιγμή που ο γιατρός, στην αντίπερα όχθη υπερτονίζει την αξία των βίντεο ότι είναι σχεδόν αλάνθαστα:
Α να κι εδώ που υπογραμμίζω την αξία του forum τη στιγμή που ο γιατρός, λανθασμένα κατ' εμέ επικαλείται το επιχείρημα 'δεν είστε γιατροί, άρα δεν δύναται να κάνετε κριτική':
Απλά σας ενοχλεί οτι δεν κάθομαι να πω είσαι γρόθος Αναστασάκη και μου κανες το μαλλί σκατά και να εναρμονιστώ με τον κανιβαλισμό (εδώ το ΑΙ μου το έγραψε ως συνώνυμο για τον ορο 'χουλιγκανς' που λεει συχνά πυκνα ο γιατρός), αλλά εκφέρω άποψη, η οποία σε κάποια σημεία της του δίνει δίκιο.
Ε τι να κάνουμε ρε παιδιά, το ή με εμας είσαι ή με τους άλλους που είπε η Χίλαρη η Κλιντον, εγώ δεν το δέχομαι. Υπάρχουν κι αλλες αποχρώσεις από μαύρο κι άσπρο.
Κι για να ξεκαθαρίσω ακόμα περισσότερο κατι. Αν το αποτέλεσμα μου δεν ειναι καλό, προφανώς και θα τον κράξω, προφανώς και θα βγω στο YouTube, στο Instagram και στο Facebook, και στους 40 χιλιάδες followers και θα τους πω δείτε πως με έκανε, και στο Google κριτική θα αφήσω και θα κάνω ό,τι κρίνω καλύτερο. Αλλά δεν θα το κάνω πριν εγώ το αποφασίσω και θα κρίνω με βαση τη δική μου εμπειρία. Αν από την άλλη έχω καλό αποτέλεσμα, ε συγνώμη κιολας, αλλά θα τον εκθειάσω εφόσον πάρω το αποτέλεσμα που θέλω.
Μην ανησυχεις, μολις φανει η δοση στον λογαριασμο, θα συμφωνησει σε ολα.Πάντως να ξέρεις ειναι καλό να βρισκεις κάποια πράγματα και να λες δεν συμφωνείς, ειναι καλη η στρατηγική σου.
Δεν σε ειπα ψευτη....Ειχες πει οτι ειπες οτι δεν συμφωνείς οτι ειναι αγένεια να ρωτάμε για μια τιμή...ενώ πουθενά δεν το ειχες γράψει στα 2 μηνυματα σου μέχρι τοτε...και μολις σου ειπα οτι δεν το ειπες πουθενά και μη λες ψέματα πήγες πίσω στο ποστ σου να το κανεις EDIT και να το προσθέσεις.... πονηρούληΣε προηγουμενο Post με είπες ψεύτη
Ο συγκεκριμενος θα κριθει σε βαθος χρονου. Ας περιμενουμε λοιπον!Και εμενα η άποψη μου ειναι οτι μου θυμιζεις φουλ φερέφωνο και αυλοκόλακα ο τροπος που γράφεις και αυτά που λες.
Πάντως να ξέρεις ειναι καλό να βρισκεις κάποια πράγματα και να λες δεν συμφωνείς, ειναι καλη η στρατηγική σου.
Το AI που το γνωρίζεις και ιδιαίτερα πάντως θα σε βοηθάει πολυ ...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι, εκει εχεις δικιο! Να το γράψω με bold και κεφαλαία λοιπον για να δεις οτι δεν εχω θέματα:Δεν σε ειπα ψευτη....Ειχες πει οτι ειπες οτι δεν συμφωνείς οτι ειναι αγένεια να ρωτάμε για μια τιμή...ενώ πουθενά δεν το ειχες γράψει στα 2 μηνυματα σου μέχρι τορε...και μολις σου ειπα οτι δεν το ειπες πουθενά και μη λες ψέματα πήγες πίσω στο ποστ σου να το κανεις EDIT και να το προσθέσεις.... πονηρούλη
Σε βλεπω για το πρωτο verified 12μηνου? χαχαΜην ανησυχεις, μολις φανει η δοση στον λογαριασμο, θα συμφωνησει σε ολα.
Γενικά το επιθετικό μαρκετινκ ορισμενων αντί να μιλάει για τα καλά τους έχει ξεφύγει στο να βρίσκει κακά για άλλους.Οπότε για να καταλάβουμε.
Συμπέρασμα:Όλοι τους είναι πολύ λίγοι,χωρίς να παράγουν αποτέλεσμα που δεν μας σέβονται και μας κοροιδεύουν σαν πρόβατα που είμαστε οπότε στη εγχώρια αγορά υπάρχει μόνο ένας που αξίζει και μας σέβεται και μετά πάμε στην Ισπανική αγορά αλλά δυστυχώς αυτοί είναι πολύ ακριβοί για την μούρη μας.
- Η Hdc που είναι αξιόλογη κλινική δεν έχει βίντεο άκυρη.
- Ο Γεωργίου άκυρος
- Η ACH που πέρα από τραγικά σφάλματα του παρελθόντος αλλά και πολλών λανθασμένων πρακτικών αλλά με επιτυχημένα αποτελέσματα άκυρη.
- Η DHI άκυρη
- Ο Ζόντος άκυρος και αυτός που παρεπιμπτόντως έχει πολλές φωτογραφίες από πριν και μετά καθόλη τη διάρκεια της επέμβασης.
- Για τον Τιρκαλά δεν θα μιλήσω έχω εμπεριστατωμένη άποψη και γνωρίζω ακριβώς τι αποτελέσματα δίνει και όποιος θέλει να τα δει πάει από εκεί και τα βλέπει.
Ωραίο το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.
Είναι μια πολύ πρόχειρη και επιδερμική ανάγνωση αυτή όσο και απλοική.ΔΕΝ εχουν βιντεο γιατι ΔΕΝ εχουν περιστατικα ικανοποιητικα για βιντεο
Να παρω το πολυ χαρτι πριν εξαντληθει!Σε βλεπω για το πρωτο verified 12μηνου? χαχα
Το μονο αξιοπιστο κριτηριο ειναι να δεις απο κοντα ατομα που εχουν και κοντινο pattern με σενα. Τα βιντεο με 25 ποντους μαλλι προς τα πισω, σου κανω εγω τωρα τετοιο βιντεο και θα νομιζεις οτι ο μπεζος ειναι καραφλας μπροστα μου. Οταν πηγα στο @CVIAL εδειξα την αληθεια ομως.Είναι μια πολύ πρόχειρη και επιδερμική ανάγνωση αυτή όσο και απλοική.
Με την ίδια λογική να το αντιστρέψω λοιπόν.
Ένας χειρουργός κάνει 200 χειρουργεία το χρόνο και έχει ποστάρει 200 περιστατικά που δεν έχει κανένας τόσα αλλά λέμε τώρα.
Στα 10 χρόνια που χειρουργεί έχει κάνει 2000 χειρουργεία άρα έχει ποστάρει το 10% των αποτελεσμάτων του όταν μπορεί το υπόλοιπο 90% να είναι καλό-μέτριο-κακό.
Έχεις βγάλει κάποιο συμπέρασμα αν πράγματι είναι αυτό που φαίνεται?Αν είναι ο τοπ?
Όχι.
Freitas ας πούμε που διάλεξα εγώ αρχικά να πάω.
Είναι μικρό το δείγμα για να ξέρω αν πράγματι στο σύνολο των περιστατικών είναι επιτυχημένος,αυτό θα το ήξερα μόνο αν είχα πρόσβαση στα data του ή δούλευα εκεί.
Θα μου πεις είναι όμως ένα δείγμα.
Ναι αλλά προτού αποφασίσω να πάω είχα δει όλα τα βίντεο του,διάβασα μαρτυρίες πολλές σε ξένα φόρουμ,είδα και περιστατικά ανεξάρτητα,είδα και ενστάσεις απο διάφορα μέλη συν τη φήμη του και εν κατακλείδι πέρασε αυτό που λέμε το bottom line για εμένα και προχώρησα.Μόνο από κοντά δεν είδα περιστατικά και ήταν ο μόνος.
Κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις και την απόφαση.Ποτέ δεν θα είσαι απόλυτα σίγουρος αυτό είναι το μόνο βέβαιο.
Όλα αυτά όμως συνθέτουν μαζί ένα ολοκληρωμένο πακέτο παραμέτρων συνολικό και μόνο τότε όταν τα ενώσεις όλα τα κομμάτια του παζλ αυξάνεις τις πιθανότητες για ένα άριστο αποτέλεσμα.
Συνεπώς το βίντεο δε λέει κάτι από μόνο του και ούτε είναι αρκετό για να πάρεις μια τέτοια απόφαση,(προσωπικά προτιμώ τις φωτογραφίες) απλά η δύναμη της εικόνας επειδή είναι τεράστια έχει απήχηση στο 90% του κόσμου για αυτό μετράει τόσο πολύ γιατί διαμορφώνει καταστάσεις.Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που απλά έχει τεράστια επιρροή.
Και το ξέρετε πολύ καλά αυτό όπως επίσης αντίστοιχα δεν έχει να κάνει με θέμα σεβασμού των γιατρών απέναντι μας.
Αν πήγαινα στην κλινική και δεν είχε να μου δείξει ένα αποτέλεσμα τότε να το καταλάβω αυτό.
Δεν έγραψα οτι εισαι γενικά "ψευτης"...Αυτο το έβαλες μονος σου. Σου ειπα οτι έγραψες ψεματα για κάτι που δεν ειχες πει ενώ ειπες οτι το έγραψες και μετά αφού σου το ειπα οτι πουθενα δεν το ειπες, μη λες ψέματα.... πήγες και το έκανες edit το προηγούμενο ποστ για να το προσθέσεις...και να φανώ εγώ πχ οτι λεω ψέματα τελικά...χαχα ωραιος!Ναι, εκει εχεις δικιο! Να το γράψω με bold και κεφαλαία λοιπον για να δεις οτι δεν εχω θέματα:
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΙΜΗ ΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ
Kαι ναι, εγώ και το Χριστόφορο Π που πήγε για repair και τον Παναγιώτη Κ. που πήγε για ΜΜ τους ρώτησα για την τιμή πιο πριν!
Κάνε με downgrade σε fanboi του Αναστασάκη απο ψεύτη -> φερέφωνο - αυλοκόλακα πριν χαρακωθω!
Θα μείνει για πάντα αναπάντητο ερωτηματικό...Εγώ δεν καταλάβαινω γιατι η ΤΟΠ κλινική στην Ελλαδα με τα απειρα βιντεο κλπ δεν εχει τουλαχιστον 50 ανεξαρτητα