Tetris88, FUE, 2600g, 14/10/2024

Antonis80

Active Member
Τελεια.
Τον εχω γνωρισει και φαινεται πολλα υποσχομενος!
Στειλε του να τα ανεβασει και εδω!

κανε το ιδιο και με τον @John_John1 γιατι ειναι πολυ περιεργο μια κλινικη τοσο αξιολογη, με συγχρονες διαδικασιες κτλ κτλ κτλ να μην ποσταρει βιντεο και να παραμενει στο ιδιο επιπεδο μαρκετινγκ με τον καθε τυχαιο!

Ειναι ΠΟΛΥ ενδιαφερον που ατομα του ΦΟΡΟΥΜ μπαινετε σε προφιλ γιατρων που ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ για να του υποστηριξετε, και δεν απορειτε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Εγώ δεν έχω καποια επαφή για να του στείλω να ανεβάζει και εδώ. Ο καθένας οτι θέλει θα κανει. Απλά ειδα που λες οτι δεν ανεβάζει κανεις βιντεο και ειπα να προσθέσω αυτό που έχω δει οτι κάποιοι αλλοι στην Ελλάδα ανεβάζουν τελικά...και αυτος από οτι βλέπω θα συνεχίζει..Δεν υποστηρίζω κανέναν απλά λεω αυτό που βλέπω....αφού ειδα οτι ανεβάζει βιντεο ο Αγγελος Κεραμιδάς γιατι να μη το πω; Επειδη ακουγεται συνεχώς οτι κανενασ δεν ανεβάζει που δεν ισχυει...και ειναι και κάποιες αλλες που ανεβάζουν που κ που...

Ακόμα και να ποστάρει βιντεο η HDC δεν θα αλλάξει τιποτα στην ποιότητα των αποτελεσμάτων της...απλά το marketing θα αλλάξει και όχι η ουσία, οπότε δεν θεωρώ οτι το χρειάζεται. @John_John1

Οπως ειπα και πριν κορυφαίοι γιατροί οπως ο Feriduni και Bisanga δεν ανεβάζουν βιντεο να χτενίζουν κτλπ οπως οι Ισπανοι...τι πάει να πει οτι δεν ειναι καλοί γιατροί; οχι απλά έχουν αλλο ειδος μάρκετινγκ....το βιντεο δεν κανει το γιατρό αλλά τα αποτελέσματα και η φημη που θα αποκτήσει μεσα από αυτά και θα γινει γνωστός ανεξάρτητα από το μάρκετινγκ που ακολουθεί. Με το βιντεο απλά αλλάζει το ειδος marketing του καθενός, και δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα, καθώς γνωστοί κορυφαίοι γιατροί δεν ανεβάζουν τέτοια βιντεο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Θα απαντήσω κάποια στιγμή σήμερα για τα βίντεο και τι γίνεται.
Δεν νομιζω οτι ΥΠΑΡΧΕΙ απαντηση.
Ας μην κοροιδευομαστε.
Ειναι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, παιρνει 2 λεπτα το βιντεο, αλλα 2 το upload.

Αν εισαι Αθηνα, ελα την Τεταρτη που εχω 6 επανελεγχους να στη δειξω να την ...μεταδωσεις!

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Βόρεια βρίσκομαι ευχαρίστως θα ερχόμουν. Σας έχω στείλει και αίτημα φιλίας στο fb αλλά δεν με δεχτηκατε μετά το πήρα πίσω...για να ξέρετε και με ποιον μιλάτε.

Θα σας δώσω απάντηση και ότι νομίζει ο καθένας.

Anastasakis Hair Clinic

Εγώ δεν έχω καποια επαφή για να του στείλω να ανεβάζει και εδώ. Ο καθένας οτι θέλει θα κανει. Απλά ειδα που λες οτι δεν ανεβάζει κανεις βιντεο και ειπα να προσθέσω αυτό που έχω δει οτι κάποιοι αλλοι στην Ελλάδα ανεβάζουν τελικά...και αυτος από οτι βλέπω θα συνεχίζει..Δεν υποστηρίζω κανέναν απλά λεω αυτό που βλέπω....αφού ειδα οτι ανεβάζει βιντεο ο Αγγελος Κεραμιδάς γιατι να μη το πω;
Ακόμα και να ποστάρει βιντεο η HDC δεν θα αλλάξει τιποτα στην ποιότητα των αποτελεσμάτων της...απλά το marketing θα αλλάξει και όχι η ουσία, οπότε δεν θεωρώ οτι το χρειάζεται. @John_John1
Οπως ειπα και πριν κορυφαίοι γιατροί οπως ο Feriduni και Bisanga δεν ανεβάζουν βιντεο να χτενίζουν κτλπ οπως οι Ισπανοι...τι πάει να πει οτι δεν ειναι καλοί γιατροί; οχι απλά έχουν αλλο ειδος μάρκετινγκ....το βιντεο δεν κανει το γιατρό αλλά τα αποτελέσματα και η φημη που θα αποκτήσει μεσα από αυτά και θα γινει γνωστός ανεξάρτητα από το μάρκετινγκ που ακολουθεί.
Τα αποτελσματα και η φημη αν εισαι ΕΞΥΠΝΟΣ ανθρωπος και οχι ΠΡΟΒΑΤΟ πρπει να τα κρινεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ απο αυτα που βλεπουν τα ματακια σου!
Οποιος λοιπον σε σεβεται σου δινει υλικο να κρινεις μονος σου.
Ειναι το μοναδικο κριτηριο που ο εξυπνος, λογικος ανθρωπος πιστευει!
Αν πιστευεις οποιονδηποτε άλλον εκτος απο τα ματια σου, εισαι προβατο και θα το πληρωσεις.

Αν λοιπον πιστευεις φημες, συστασεις και αποτελσματα που ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΟΤΕ ειδε και σου μετεφερε χωρις να τα δεις ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ, θα το πληρωσεις.

Απλα, τα βιντεο εχουν σχεδον 0% πιθανοτητα ωραιοποιησης/εξαπατησης = σχεδον 100% αξιοπιστια.

Οποιος δεν στα προσφερει ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΙ δεν θελει να σε καθυσηχασει οσο περισσοτερο γινεται ωστ ενα μην ανησυχεις ασκοπα.
Αν δεν ανησυχεις επειδη καποιοι σε καοιπο φορουμ σου ειπαν να μην ανησυχεις και εσυ τους ακους, καλη τυχη!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ δεν έχω καποια επαφή για να του στείλω να ανεβάζει και εδώ. Ο καθένας οτι θέλει θα κανει. Απλά ειδα που λες οτι δεν ανεβάζει κανεις βιντεο και ειπα να προσθέσω αυτό που έχω δει οτι κάποιοι αλλοι στην Ελλάδα ανεβάζουν τελικά...και αυτος από οτι βλέπω θα συνεχίζει..Δεν υποστηρίζω κανέναν απλά λεω αυτό που βλέπω....αφού ειδα οτι ανεβάζει βιντεο ο Αγγελος Κεραμιδάς γιατι να μη το πω;
Οπως ειπα και πριν κορυφαίοι γιατροί οπως ο Feriduni και Bisanga δεν ανεβάζουν βιντεο να χτενίζουν κτλπ οπως οι Ισπανοι...τι πάει να πει οτι δεν ειναι καλοί γιατροί; οχι απλά έχουν αλλο ειδος μάρκετινγκ....το βιντεο δεν κανει το γιατρό αλλά τα αποτελέσματα και η φημη που θα αποκτήσει μεσα από αυτά και θα γινει γνωστός ανεξάρτητα από το μάρκετινγκ που ακολουθεί.
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Το βίντεο είναι μια αποκαλυπτική διαδικασία για αυτό και οι Ισπανοί, ξεκινώντας από Λορένζο, υιοθετήθηκε από όλους. Προφανώς λόγω ανταγωνισμού. Το ότι μπορεί να υπάρχουν γιατροί που δεν τους ενδιαφέρει το μαρκετινγκ επειδή έχουν δουλειά δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν είναι καλοί απλά δεν το δείχνουν προς τα έξω οπότε ο καταναλωτής πρέπει να το διερευνήσει με άλλους τρόπους που πιθανά να είναι δύσκολοι. Είναι προφανές ότι το βίντεο είναι ότι πιο κοντινό στο live, περί αυτού δεν υπάρχει καμμία συζήτηση.

Anastasakis Hair Clinic

Βόρεια βρίσκομαι ευχαρίστως θα ερχόμουν. Σας έχω στείλει και αίτημα φιλίας στο fb αλλά δεν με δεχτηκατε μετά το πήρα πίσω...για να ξέρετε και με ποιον μιλάτε.

Θα σας δώσω απάντηση και ότι νομίζει ο καθένας.
Δεν ασχολουμαι χρονια τωρα με FB
Σε περιμενω την Τεταρτη λοιπον

Μπορεις να κανεις και Live!

Antonis80

Active Member
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Το βίντεο είναι μια αποκαλυπτική διαδικασία για αυτό και οι Ισπανοί, ξεκινώντας από Λορένζο, υιοθετήθηκε από όλους. Προφανώς λόγω ανταγωνισμού. Το ότι μπορεί να υπάρχουν γιατροί που δεν τους ενδιαφέρει το μαρκετινγκ επειδή έχουν δουλειά δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί απλά δεν το δείχνουν προς τα έξω οπότε ο καταναλωτής πρέπει να το διερευνήσει με άλλους τρόπους που πιθανά να είναι δύσκολοι. Είναι προφανές ότι το βίντεο είναι ότι πιο κοντινό στο live, περί αυτού δεν υπάρχει καμμία συζήτηση.
Οπως ειπα πριν κορυφαίοι γιατροί οπως ο bisanga και ο feriduni δεν ακολουθούν αυτη τη διαδικασία με το να ανεβάζουν βιντεο να χτενίζουν κτλπ....τι πάει να πει οτι δεν ειναι καλοί γιατροί ή οτι ντρέπονται; επομένως καταλαβαινει κανεις οτι το βιντεο δεν κανει το γιατρό αλλά τα αποτελέσματα του και η φημη του που θα αποκτήσει μεσα από αυτά....το τι μαρκετινγκ ακολουθεί ο καθένας ειναι δικό του θέμα...και οποιος ανεβάζει πολλά βιντεο δεν παει να πει οτι ειναι καλύτερος από τον αλλο που δεν ακολουθεί τέτοιο μαρκετινγκ. Το βιντεο αλλάζει το ειδος μάρκετινγκ οχι την ποιότητα του γιατρού. Κάποιες κλινικές δεν τα χρειάζονται για τη διαφήμιση τους γιατι ολοι ξέρουν τις δυνατότητες τους και τα έχουν δει μέσα από πολλά αποτελέσματα τους.

Anastasakis Hair Clinic

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Το βίντεο είναι μια αποκαλυπτική διαδικασία για αυτό και οι Ισπανοί, ξεκινώντας από Λορένζο, υιοθετήθηκε από όλους. Προφανώς λόγω ανταγωνισμού. Το ότι μπορεί να υπάρχουν γιατροί που δεν τους ενδιαφέρει το μαρκετινγκ επειδή έχουν δουλειά δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν είναι καλοί απλά δεν το δείχνουν προς τα έξω οπότε ο καταναλωτής πρέπει να το διερευνήσει με άλλους τρόπους που πιθανά να είναι δύσκολοι. Είναι προφανές ότι το βίντεο είναι ότι πιο κοντινό στο live, περί αυτού δεν υπάρχει καμμία συζήτηση.
Χαιρομαι που παιρνεις θεση, εστω και χλιαρη!
Ενω ειμαι βεβαιος πως εισαι ΠΟΛΥ πιο αυστηρος.

Εσυ ο ιδιος, θα πιστευες οποιονδηποτε αν δεν εβλεπες βιντεο, ναι ή οχι?
Θα εβαζες το πιο "διασημο" ιατρο βασει φημης/δημοφιλιας/μαρτυριων στην ιδια ζυηαρια με καποιον με πολλα βιντεο ναι ή οχι?

Antonis80

Active Member
Τα αποτελσματα και η φημη αν εισαι ΕΞΥΠΝΟΣ ανθρωπος και οχι ΠΡΟΒΑΤΟ πρπει να τα κρινεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ απο αυτα που βλεπουν τα ματακια σου!
Οποιος λοιπον σε σεβεται σου δινει υλικο να κρινεις μονος σου.
Ειναι το μοναδικο κριτηριο που ο εξυπνος, λογικος ανθρωπος πιστευει!
Αν πιστευεις οποιονδηποτε άλλον εκτος απο τα ματια σου, εισαι προβατο και θα το πληρωσεις.

Αν λοιπον πιστευεις φημες, συστασεις και αποτελσματα που ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΟΤΕ ειδε και σου μετεφερε χωρις να τα δεις ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ, θα το πληρωσεις.

Απλα, τα βιντεο εχουν σχεδον 0% πιθανοτητα ωραιοποιησης/εξαπατησης = σχεδον 100% αξιοπιστια.

Οποιος δεν στα προσφερει ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΙ δεν θελει να σε καθυσηχασει οσο περισσοτερο γινεται ωστ ενα μην ανησυχεις ασκοπα.
Αν δεν ανησυχεις επειδη καποιοι σε καοιπο φορουμ σου ειπαν να μην ανησυχεις και εσυ τους ακους, καλη τυχη!
Μια χαρά βλέπουν τα μάτια μου χωρις βίντεο...οπως ειπα κορυφαίοι γιατροί δεν ανεβάζουν βιντεο και αυτό δεν αναιρεί τις ικανότητες τους...οπως ειναι κ αστείο να λέμε οτι επειδη κάποιος ανεβάζει βιντεο ειναι καλός ενώ ο αλλος οχι....η ποιότητα αυτού που δεν ανεβάζει βιντεο μπορει να ειναι πολυ ανώτερη από αυτον που ανεβάζει τακτικά...απλά αυτος που ανεβάζει τακτικά θα έχει καλύτερο μάρκετινγκ οχι καλύτερη ποιότητα...

John_John1

Μένω βόρεια Ελλάδα και η δουλειά μου δεν ειναι αυτή της κλινικής κάθε μέρα δουλεύω χωρίς ρεπό. Αν εμένα Αθήνα θα ερχόμουν κάποια στιγμή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Antonis80

Active Member
Οπότε έρχεστε στα λόγια μου! Ότι επειδή εσείς κάνετε βίντεο είστε κ ο μόνος που κάνει καλή δουλειά! Αυτό εννοείτε!
δεν ισχυει φιλε...κορυφαιοι γιατροί οπως ο bisanga και feriduni δεν ανεβάζουν βιντεο να χτενίζουν...οπότε ειναι άσχετοι με λίγα λόγια και ντρέπονται....;; οχι απλά δεν ακολουθούν τέτοιο ειδους μάρκετινγκ....δεν αναιρει τις ικανοτητες τους οτι δεν ανεβάζουν βιντεο...αυτο ειναι μάρκετινγκ καθαρα για τη κλινική που το χρειάζεται γιατι δεν ειναι γνωστή.

theoblue

Well-Known Member
Οπως ειπε και ο @CVIAL, το βιντεο δεν ειναι απαραιτητη προυποθεση για να ειναι ο γιατρος καλος, αλλα για εναν μεσο καταναλωτη που δεν εχει προσβαση σε αλλους τροπους ασφαλους εξακριβωσης της δουλειας ενος γιατρου, ειναι ισως ο πιο αξιοπιστος τροπος.

Γιατι αντε και εχεις 1-2 γνωστους που εκαναν ΜΜ καπου και εμειναν ευχαριστημενοι. Εχεις δειγματα απο τη δουλεια του γιατρου σε ολων των ειδων τα περιστατικα;

John_John1

Με τα βιντεο social tiktok insta και τα λοιπα πλεον ειναι ο τροπος να βγαζεις λεφτα τι δεν καταλαβαινετε? βλεπε ορεινη μελλισα και αλλους...

alex7

Well-Known Member
Εγώ νομίζω ότι η μάχη των γιατρών δίνεται στο χειρουργείο και όχι στα βίντεο λες και είναι κάποιος σκηνοθέτης. Γιατρό καλό θέλει ο ασθενής να του φτιάξει καλά το κεφάλι του όχι πετυχημένο στέλεχος telemarketing

Anastasakis Hair Clinic

Μια χαρά βλέπουν τα μάτια μου χωρις βίντεο...οπως ειπα κορυφαίοι γιατροί δεν ανεβάζουν βιντεο και αυτό δεν αναιρεί τις ικανότητες τους...οπως ειναι κ αστείο να λέμε οτι επειδη κάποιος ανεβάζει βιντεο ειναι καλός ενώ ο αλλος οχι....η ποιότητα αυτού που δεν ανεβάζει βιντεο μπορει να ειναι πολυ ανώτερη από αυτον που ανεβάζει τακτικά...απλά αυτος που ανεβάζει τακτικά θα έχει καλύτερο μάρκετινγκ οχι καλύτερη ποιότητα...
Ενταξει, αν τα πιστευεις αυτα παω πασο!

theoblue

Well-Known Member
Εγώ νομίζω ότι η μάχη των γιατρών δίνεται στο χειρουργείο και όχι στα βίντεο λες και είναι κάποιος σκηνοθέτης. Γιατρό καλό θέλει ο ασθενής να του φτιάξει καλά το κεφάλι του όχι πετυχημένο στέλεχος telemarketing
Το θεμα ειναι ομως πως διασφαλιζεις το "καλος" οταν κανεις ερευνα αγορας

Anastasakis Hair Clinic

Με τα βιντεο social tiktok insta και τα λοιπα πλεον ειναι ο τροπος να βγαζεις λεφτα τι δεν καταλαβαινετε? βλεπε ορεινη μελλισα και αλλους...
Αυτο ειναι εντελως ΑΣΤΟΧΟ.

Το οτι καποιοι με ΜΗΔΕΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ προβαλουν τον ευατο τους και βαζουν μεροκαματο ως ΨΥΧΑΓΩΓΗΤΕΣ/κλοουν , τι σχεση εχει με τον επαγγελματια που δειχνει την δουλεια του στο ιδιο ΜΕΣΟ?

Δλδ ο ποδοσφαιριστης, ο τραγουδιστης, ο δημοσιογραφος, ειανι στ οεπιδοπ , ΟΡΕΙΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ??

Μπλουζα