Εγώ δεν έχω καποια επαφή για να του στείλω να ανεβάζει και εδώ. Ο καθένας οτι θέλει θα κανει. Απλά ειδα που λες οτι δεν ανεβάζει κανεις βιντεο και ειπα να προσθέσω αυτό που έχω δει οτι κάποιοι αλλοι στην Ελλάδα ανεβάζουν τελικά...και αυτος από οτι βλέπω θα συνεχίζει..Δεν υποστηρίζω κανέναν απλά λεω αυτό που βλέπω....αφού ειδα οτι ανεβάζει βιντεο ο Αγγελος Κεραμιδάς γιατι να μη το πω; Επειδη ακουγεται συνεχώς οτι κανενασ δεν ανεβάζει που δεν ισχυει...και ειναι και κάποιες αλλες που ανεβάζουν που κ που...Τελεια.
Τον εχω γνωρισει και φαινεται πολλα υποσχομενος!
Στειλε του να τα ανεβασει και εδω!
κανε το ιδιο και με τον @John_John1 γιατι ειναι πολυ περιεργο μια κλινικη τοσο αξιολογη, με συγχρονες διαδικασιες κτλ κτλ κτλ να μην ποσταρει βιντεο και να παραμενει στο ιδιο επιπεδο μαρκετινγκ με τον καθε τυχαιο!
Ειναι ΠΟΛΥ ενδιαφερον που ατομα του ΦΟΡΟΥΜ μπαινετε σε προφιλ γιατρων που ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ για να του υποστηριξετε, και δεν απορειτε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ακόμα και να ποστάρει βιντεο η HDC δεν θα αλλάξει τιποτα στην ποιότητα των αποτελεσμάτων της...απλά το marketing θα αλλάξει και όχι η ουσία, οπότε δεν θεωρώ οτι το χρειάζεται. @John_John1
Οπως ειπα και πριν κορυφαίοι γιατροί οπως ο Feriduni και Bisanga δεν ανεβάζουν βιντεο να χτενίζουν κτλπ οπως οι Ισπανοι...τι πάει να πει οτι δεν ειναι καλοί γιατροί; οχι απλά έχουν αλλο ειδος μάρκετινγκ....το βιντεο δεν κανει το γιατρό αλλά τα αποτελέσματα και η φημη που θα αποκτήσει μεσα από αυτά και θα γινει γνωστός ανεξάρτητα από το μάρκετινγκ που ακολουθεί. Με το βιντεο απλά αλλάζει το ειδος marketing του καθενός, και δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα, καθώς γνωστοί κορυφαίοι γιατροί δεν ανεβάζουν τέτοια βιντεο.