Θεωρώ έχετε καλύτερα βίντεο του Βεκρη που είναι λίγο χιουμοριστικα...όλοι μερα όλοι μας είμαστε στα διάφορα social και βομβαρδίζομαστε με βίντεο σας...δεν προσελκύεται πελάτες.? Ακόμη και η medijenes με μηδέν δεξιοτητες με την διαφήμιση στην τηλεόραση την βλέπουν φίλοι μου και την θεωρούν ουαου. Όλοι αυτοί είναι καλοί γιατροί? Είναι και ένας λόγος να προσελκύσετε είτε είστε καλός γιατρός είτε όχι. Βγαίνει μεροκάματο από όλο αυτό. Αν τα κόψετε θα μειωθεί η δουλειά και η δουλειά σίγουρα όπως πριν κάποια χρόνια που εγώ δεν σας ήξερα καν. Εδώ μέσα σας έμαθα.
Φιλε, εισαι
τραγικα μπερδεμενος (ελπιζω δλδ να ειναι αυτο!)
1. Εγω κανω βιντεο με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και βιντεο με απαντησεις σε ερωτησεις. ΚΑΜΙΑ σχεση με αυτα που κανει ο κ. Βεκρης . Μαλλον σκοπιμα χρησιμοποιείς το μονο κοινο, δλδ το ΜΕΣΟ (βλ. βιντεο) για να συγκρινεις ΕΝΤΕΛΩΣ ανομοια πραγματα σε ποιοτητα και περιεχομενο. Εκτος αν το κανεις απο αδυναμια αντιληψης...
2. Τα
απλα βιντεο δημιουργουν Awareness. Τα αυθεντικα και εντυπωσιακα βιντεο αποτελεσματων δημιουργουν
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Δεν προσελκυω ...πελατες. Αυτο ας το κανουν οι εμποροι. Εγωως εξιδεικευμενος και πιστοποιημενος χειπουργός
πειθω οτι θα εχεις αποτελεσμα με τον πιο πειστικο τροπο που ειναι το βιντεο.
3. Η MJ πραγματι εχει βρει το κολπο και ξεγελαει τον κοσμο να πιστεψει πως εχει λεφτα=εχει πελατες=εχει αποτελεσματα=ξερει τι δουλεια ΑΑΑΑΑΡΑ θα ειναι και καλοι. Οσοι ειναι τοσο βοδια και ακολουθούν αυτο τον απλοικό τροπο σκεψης/αποφασης, ας προσεχαν. Εγω εχω γεμισει το youtube με υλικο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ. Ας το εβλεπαν
4. Μπερδευεις τα σκ@τ@ με την ποιοτητα. Οι μυγες πανε στα σκ@τ@. ΚΑΝΕΙΣ εξυπνος/εμπειρος ανθρωπος δεν θεωρει οτι επειδη οι μυγες πανε στα σκ@τ@, οτι ειναι νοστιμα και θρεπτικα. Οσοι προσελκυονται επειδη ειδαν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ας πορσεχαν
5. Μεροκαματοα απο ολο αυτο βγαζουν οσοι δεν εχουν δεξιοτητες, γνωσεις, πτυχια, πραγματικη αξια ΕΚΤΟΣ του μεσου και εμπιστοσυνη απο τον κοσμο.
Εγω και ολοι οι αξιοι επαγγελματιες σε καθε κλαδο απλα χρησιμοποιουμε το μεσον για
μεταδοση της αξιας μας που εχουμε αποκτησει με τεραστιο κοπο και θυσιες. Ελπιζω να μπορεις να τα διαχωρησεις, ε? η ΑΞΙΑ παραμενει και εκτος του μεσου! Ο μεσος influencer εκτος μεσου, παει ΟΑΕΔ.
6. Ουτε θα ιδρωσει το αυτι μου αν το κοψω. Αλλα θα ηταν στρατηγικο λάθος
7. Το οτι ΕΣΥ ειδικα δεν με ηξερες δεν λεει κατι. Εκανες μια άλλη επιλογη και μαλιστα ΕΣΥ βγαζεις μεροκαματο απο την επιλογη που εκανες. Οποτε, ΣΟΡΡΥ, ειδικα το τελευταιο σου σχολιο ειναι εντελως
αστοχο (δεν θα πω πιο πετυχημενη λεξη αλλα ακοσψη γι αν μην σε προσβαλω οπως προσπαθεις να κανεις εσυ) γιατι εχεις ΚΑΘΕ λογο/οφελος απλα να λες ψεμματα. Δεν λεω οτι λες, αλλα ΑΝ ελεγες, μονο καλο κανεις στην ΔΟΥΛΕΙΑ σου! Το επιασες ελπιζω.
Τα λεμε