Tetris88, FUE, 2600g, 14/10/2024

theoblue

Well-Known Member
Δεν νομιζω οτι ΥΠΑΡΧΕΙ απαντηση.
Ας μην κοροιδευομαστε.
Ειναι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, παιρνει 2 λεπτα το βιντεο, αλλα 2 το upload.

Αν εισαι Αθηνα, ελα την Τεταρτη που εχω 6 επανελεγχους να στη δειξω να την ...μεταδωσεις!
Θα ειμαι και εγω στους 6 :D
Και οπως εχω γραψει και στο παρελθον, ειμαι προθυμος να επισκεφθω τον @CVIAL για verification.
Απλα οπως εχω δηλωσει δεν εχω φωτογραφικο υλικο δικο μου περα απο 2-3 φωτος λιγες μερες μετα τη ΜΜ που ειχα στειλει στην κλινικη για ελεγχο, οποτε θα πρεπει η κλινικη να στειλει το φωτογραφικο υλικο πριν και μετα την επεμβαση στον @CVIAL, εφοσον αυτο του αρκει για τη διαδικασια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αυτο ειναι εντελως ΑΣΤΟΧΟ.

Το οτι καποιοι με ΜΗΔΕΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ προβαλουν τον ευατο τους και βαζουν μεροκαματο ως ΨΥΧΑΓΩΓΗΤΕΣ/κλοουν , τι σχεση εχει με τον επαγγελματια που δειχνει την δουλεια του στο ιδιο ΜΕΣΟ?

Δλδ ο ποδοσφαιριστης, ο τραγουδιστης, ο δημοσιογραφος, ειανι στ οεπιδοπ , ΟΡΕΙΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ??
Θεωρώ έχετε καλύτερα βίντεο του Βεκρη που είναι λίγο χιουμοριστικα...όλοι μερα όλοι μας είμαστε στα διάφορα social και βομβαρδίζομαστε με βίντεο σας...δεν προσελκύεται πελάτες.? Ακόμη και η medijenes με μηδέν δεξιοτητες με την διαφήμιση στην τηλεόραση την βλέπουν φίλοι μου και την θεωρούν ουαου. Όλοι αυτοί είναι καλοί γιατροί? Είναι και ένας λόγος να προσελκύσετε είτε είστε καλός γιατρός είτε όχι. Βγαίνει μεροκάματο από όλο αυτό. Αν τα κόψετε θα μειωθεί η δουλειά και η δουλειά σίγουρα όπως πριν κάποια χρόνια που εγώ δεν σας ήξερα καν. Εδώ μέσα σας έμαθα.

alex7

Well-Known Member
Θεωρώ έχετε καλύτερα βίντεο του Βεκρη που είναι λίγο χιουμοριστικα...όλοι μερα όλοι μας είμαστε στα διάφορα social και βομβαρδίζομαστε με βίντεο σας...δεν προσελκύεται πελάτες.? Ακόμη και η medijenes με μηδέν δεξιοτητες με την διαφήμιση στην τηλεόραση την βλέπουν φίλοι μου και την θεωρούν ουαου. Όλοι αυτοί είναι καλοί γιατροί? Είναι και ένας λόγος να προσελκύσετε είτε είστε καλός γιατρός είτε όχι. Βγαίνει μεροκάματο από όλο αυτό. Αν τα κόψετε θα μειωθεί η δουλειά και η δουλειά σίγουρα όπως πριν κάποια χρόνια που εγώ δεν σας ήξερα καν. Εδώ μέσα σας έμαθα.
α μπραβο! Αν κριτήριο ήταν η διαφήμιση , θα πηγαίναμε όλοι στη Medi Jeuness

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Χαιρομαι που παιρνεις θεση, εστω και χλιαρη!
Ενω ειμαι βεβαιος πως εισαι ΠΟΛΥ πιο αυστηρος.

Εσυ ο ιδιος, θα πιστευες οποιονδηποτε αν δεν εβλεπες βιντεο, ναι ή οχι?
Θα εβαζες το πιο "διασημο" ιατρο βασει φημης/δημοφιλιας/μαρτυριων στην ιδια ζυηαρια με καποιον με πολλα βιντεο ναι ή οχι?

Δεν είναι χλιαρή, είναι αυτό που πιστεύω. Εννοείται ότι δεν θα πίστευα κανέναν αν δεν έβλεπα βίντεο ή πολύ καλές φώτο (ίσως είναι πιο σκληρές από το βίντεο αλλά απέχουν από το πως φαινόμαστε πραγματικά στον έξω κόσμο). Μετά όμως από τόσα χρόνια εμπειρίας και με τα δικά μου στανταρτ δεν θα ήμουν εντελώς σίγουρος για κανέναν (συμπεριλαμβανομένου του Λορένζο) αν δεν είχα δει live 35 διαφορετικά είδη περιστατικών (τόσα έγιναν στην Ελλάδα) από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό είναι το ultimate (για μένα) test για μια κλινική. Προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να γίνει για όλες τις κλινικές αυτό (στο δικό μας φόρουμ όμως θα έπρεπε για αυτό έκανα και τα verified), οπότε η δεύτερη καλύτερη επιλογή είναι σαφώς τα βίντεο (σε όλων των ειδών τα κεφάλια όμως). Από την άλλη, όταν κάποιος που θεωρείται καλός δεν βάζει βίντεο, αλλά έχει δουλειά, δεν πιέζεται και να το κάνει, ειδικά όταν είναι solo player. Η άποψη μου είναι ότι κάποια στιγμή θα ακολουθήσουν και οι άλλες κλινικές, στο βαθμό που έχουν καλά αποτελέσματα να παρουσιάσουν, όταν πιεστούν από πλευράς πωλήσεων. Ο Β. ξεκίνησε τα βίντεο για αυτό τον λόγο, πιθανότατα και ο Ζ.

Εν κατακλείδι όμως, για έναν καταναλωτή, όταν έχει να επιλέξει κλινική και δεν διαθέτει άλλου είδους αντικειμενική πληροφόρηση το βίντεο είναι αναντικατάστατα. Παρόλο που αρκετοί διαφωνούν γιατί προβάλλουν το λογικό επιχείρημα ότι για 1 καλό περιστατικό που έγινε βίντεο μπορεί να υπάρχουν 2 κακά, η αποψή μου είναι ότι αυτό ισχύει για όλους. Άρα ένας που ποστάρει βίντεο τουλάχιστον δείχνει με αντικειμενικό τρόπο ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο, αν είναι και πολλά σημαίνει ότι τον πετυχαίνει πολλές φορές. Άρα κάτι λένε τα βίντεο.

Τέλος για τις ανεξάρτητες στο φόρουμ έχω ξαναγράψει ότι έχω σοβαρές αμφιβολίες για αρκετές όσον αφορά την αξιοπίστία τους (τα έχω δει με τα μάτια μου στα cons με τον Λορενζό) γιατί υπάρχει έντονο και το συναισθηματικό στοιχείο (ειδικά για παλιά μέλη που έχουν συμπάθειες) αλλά και η απάτη. Εξάλλου το verified έγινε για αυτό ακριβώς τον σκοπό. Για ξεσκέπασμα των ανεξάρτητων που τις παίρνουν όλοι στα σοβαρά.

vlafo

Well-Known Member
Οπότε για να καταλάβουμε.
  • Η Hdc που είναι αξιόλογη κλινική δεν έχει βίντεο άκυρη.
  • Ο Γεωργίου άκυρος
  • Η ACH που πέρα από τραγικά σφάλματα του παρελθόντος αλλά και πολλών λανθασμένων πρακτικών αλλά με επιτυχημένα αποτελέσματα άκυρη.
  • Η DHI άκυρη
  • Ο Ζόντος άκυρος και αυτός που παρεπιμπτόντως έχει πολλές φωτογραφίες από πριν και μετά καθόλη τη διάρκεια της επέμβασης.
  • Για τον Τιρκαλά δεν θα μιλήσω έχω εμπεριστατωμένη άποψη και γνωρίζω ακριβώς τι αποτελέσματα δίνει και όποιος θέλει να τα δει πάει από εκεί και τα βλέπει.
Συμπέρασμα:Όλοι τους είναι πολύ λίγοι,χωρίς να παράγουν αποτέλεσμα που δεν μας σέβονται και μας κοροιδεύουν σαν πρόβατα που είμαστε οπότε στη εγχώρια αγορά υπάρχει μόνο ένας που αξίζει και μας σέβεται και μετά πάμε στην Ισπανική αγορά αλλά δυστυχώς αυτοί είναι πολύ ακριβοί για την μούρη μας.

Ωραίο το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Οπότε για να καταλάβουμε.
  • Η Hdc που είναι αξιόλογη κλινική δεν έχει βίντεο άκυρη.
  • Ο Γεωργίου άκυρος
  • Η ACH που πέρα από τραγικά σφάλματα του παρελθόντος αλλά και πολλών λανθασμένων πρακτικών αλλά με επιτυχημένα αποτελέσματα άκυρη.
  • Η DHI άκυρη
  • Ο Ζόντος άκυρος και αυτός που παρεπιμπτόντως έχει πολλές φωτογραφίες από πριν και μετά καθόλη τη διάρκεια της επέμβασης.
  • Για τον Τιρκαλά δεν θα μιλήσω έχω εμπεριστατωμένη άποψη και γνωρίζω ακριβώς τι αποτελέσματα δίνει και όποιος θέλει να τα δει πάει από εκεί και τα βλέπει.
Συμπέρασμα:Όλοι τους είναι πολύ λίγοι,χωρίς να παράγουν αποτέλεσμα που δεν μας σέβονται και μας κοροιδεύουν σαν πρόβατα που είμαστε οπότε στη εγχώρια αγορά υπάρχει μόνο ένας που αξίζει και μας σέβεται και μετά πάμε στην Ισπανική αγορά αλλά δυστυχώς αυτοί είναι πολύ ακριβοί για την μούρη μας.
Σου απανταει στο τρολλαρισμα ο @CVIAL απολυτα ξεκαθαρα Εδω

Δεν είναι χλιαρή, είναι αυτό που πιστεύω. Εννοείται ότι δεν θα πίστευα κανέναν αν δεν έβλεπα βίντεο ή πολύ καλές φώτο (ίσως είναι πιο σκληρές από το βίντεο αλλά απέχουν από το πως φαινόμαστε πραγματικά στον έξω κόσμο). Μετά όμως από τόσα χρόνια εμπειρίας και με τα δικά μου στανταρτ δεν θα ήμουν εντελώς σίγουρος για κανέναν (συμπεριλαμβανομένου του Λορένζο) αν δεν είχα δει live 35 διαφορετικά είδη περιστατικών (τόσα έγιναν στην Ελλάδα) από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό είναι το ultimate (για μένα) test για μια κλινική. Προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να γίνει για όλες τις κλινικές αυτό (στο δικό μας φόρουμ όμως θα έπρεπε για αυτό έκανα και τα verified), οπότε η δεύτερη καλύτερη επιλογή είναι σαφώς τα βίντεο (σε όλων των ειδών τα κεφάλια όμως). Από την άλλη, όταν κάποιος που θεωρείται καλός δεν βάζει βίντεο, αλλά έχει δουλειά, δεν πιέζεται και να το κάνει, ειδικά όταν είναι solo player. Η άποψη μου είναι ότι κάποια στιγμή θα ακολουθήσουν και οι άλλες κλινικές, στο βαθμό που έχουν καλά αποτελέσματα να παρουσιάσουν, όταν πιεστούν από πλευράς πωλήσεων. Ο Β. ξεκίνησε τα βίντεο για αυτό τον λόγο, πιθανότατα και ο Ζ.

Εν κατακλείδι όμως, για έναν καταναλωτή, όταν έχει να επιλέξει κλινική και δεν διαθέτει άλλου είδους αντικειμενική πληροφόρηση το βίντεο είναι αναντικατάστατα. Παρόλο που αρκετοί διαφωνούν γιατί προβάλλουν το λογικό επιχείρημα ότι για 1 καλό περιστατικό που έγινε βίντεο μπορεί να υπάρχουν 2 κακά, η αποψή μου είναι ότι αυτό ισχύει για όλους. Άρα ένας που ποστάρει βίντεο τουλάχιστον δείχνει με αντικειμενικό τρόπο ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο, αν είναι και πολλά σημαίνει ότι τον πετυχαίνει πολλές φορές. Άρα κάτι λένε τα βίντεο.

Τέλος για τις ανεξάρτητες στο φόρουμ έχω ξαναγράψει ότι έχω σοβαρές αμφιβολίες για αρκετές όσον αφορά την αξιοπίστία τους (τα έχω δει με τα μάτια μου στα cons με τον Λορενζό) γιατί υπάρχει έντονο και το συναισθηματικό στοιχείο (ειδικά για παλιά μέλη που έχουν συμπάθειες) αλλά και η απάτη. Εξάλλου το verified έγινε για αυτό ακριβώς τον σκοπό. Για ξεσκέπασμα των ανεξάρτητων που τις παίρνουν όλοι στα σοβαρά.

Εγω δεν ειπα τιποτα απο αυτα που λες παντως

Anastasakis Hair Clinic

Φιλε, εισαι τραγικα μπερδεμενος (ελπιζω δλδ να ειναι αυτο!)

1. Εγω κανω βιντεο με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και βιντεο με απαντησεις σε ερωτησεις. ΚΑΜΙΑ σχεση με αυτα που κανει ο κ. Βεκρης . Μαλλον σκοπιμα χρησιμοποιείς το μονο κοινο, δλδ το ΜΕΣΟ (βλ. βιντεο) για να συγκρινεις ΕΝΤΕΛΩΣ ανομοια πραγματα σε ποιοτητα και περιεχομενο. Εκτος αν το κανεις απο αδυναμια αντιληψης...
2. Τα απλα βιντεο δημιουργουν Awareness. Τα αυθεντικα και εντυπωσιακα βιντεο αποτελεσματων δημιουργουν ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Δεν προσελκυω ...πελατες. Αυτο ας το κανουν οι εμποροι. Εγωως εξιδεικευμενος και πιστοποιημενος χειπουργός πειθω οτι θα εχεις αποτελεσμα με τον πιο πειστικο τροπο που ειναι το βιντεο.
3. Η MJ πραγματι εχει βρει το κολπο και ξεγελαει τον κοσμο να πιστεψει πως εχει λεφτα=εχει πελατες=εχει αποτελεσματα=ξερει τι δουλεια ΑΑΑΑΑΡΑ θα ειναι και καλοι. Οσοι ειναι τοσο βοδια και ακολουθούν αυτο τον απλοικό τροπο σκεψης/αποφασης, ας προσεχαν. Εγω εχω γεμισει το youtube με υλικο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ. Ας το εβλεπαν
4. Μπερδευεις τα σκ@τ@ με την ποιοτητα. Οι μυγες πανε στα σκ@τ@. ΚΑΝΕΙΣ εξυπνος/εμπειρος ανθρωπος δεν θεωρει οτι επειδη οι μυγες πανε στα σκ@τ@, οτι ειναι νοστιμα και θρεπτικα. Οσοι προσελκυονται επειδη ειδαν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ας πορσεχαν
5. Μεροκαματοα απο ολο αυτο βγαζουν οσοι δεν εχουν δεξιοτητες, γνωσεις, πτυχια, πραγματικη αξια ΕΚΤΟΣ του μεσου και εμπιστοσυνη απο τον κοσμο.
Εγω και ολοι οι αξιοι επαγγελματιες σε καθε κλαδο απλα χρησιμοποιουμε το μεσον για μεταδοση της αξιας μας που εχουμε αποκτησει με τεραστιο κοπο και θυσιες. Ελπιζω να μπορεις να τα διαχωρησεις, ε? η ΑΞΙΑ παραμενει και εκτος του μεσου! Ο μεσος influencer εκτος μεσου, παει ΟΑΕΔ.
6. Ουτε θα ιδρωσει το αυτι μου αν το κοψω. Αλλα θα ηταν στρατηγικο λάθος
7. Το οτι ΕΣΥ ειδικα δεν με ηξερες δεν λεει κατι. Εκανες μια άλλη επιλογη και μαλιστα ΕΣΥ βγαζεις μεροκαματο απο την επιλογη που εκανες. Οποτε, ΣΟΡΡΥ, ειδικα το τελευταιο σου σχολιο ειναι εντελως αστοχο (δεν θα πω πιο πετυχημενη λεξη αλλα ακοσψη γι αν μην σε προσβαλω οπως προσπαθεις να κανεις εσυ) γιατι εχεις ΚΑΘΕ λογο/οφελος απλα να λες ψεμματα. Δεν λεω οτι λες, αλλα ΑΝ ελεγες, μονο καλο κανεις στην ΔΟΥΛΕΙΑ σου! Το επιασες ελπιζω.

Τα λεμε

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μάλιστα προσπαθώ να σας προσβαλω και έχω όφελος να λέω ψέματα...δεν έχω κανένα όφελος γιατί έγω δεν βγάζω χιλιαδες ευρώ σαν εσάς και σαν και εμάς και στα τέτοια μου αν κάποιος δεν έρθει σε εμάς για μεταμοσχευση...γιατί δεν ρωτάτε τον mak39 που είναι φίλος σας να σας πει την άποψη του για μένα.

TheodosisK

Member

Αρκετά εμπεριστατωμένη άποψη. Ας μου επιτραπεί να πω και εγώ την άποψη μου, στο lunch break.

1. Πριν παντρευτείς, οι υποψήφιοι φωτογράφοι σου φέρνουν (τα καλύτερα) αλμπουμ της δουλειάς τους για να τους αξιολογήσεις. Εκει βλέπεις φωτογραφίες και αξιολογείς φωτογραφίες.
  2. Πριν παντρευτείς, οι υποψήφιοι βιντεογράφοι σου δείχνουν links με (τα καλύτερα) αποσπάσματα της δουλειάς τους για να τους αξιολογήσεις. Εκεί βλέπεις βίντεο και αξιολογείς βίντεο.
  3. Πριν κλείσεις χώρο για να κάνεις τα γενέθλια του παιδιού σου, πας και τρως το φαγητό που σερβίρουν, βλέπεις τον παιδότοπο και αξιολογείς την ποιότητα του.
Σε μια μεταμόσχευση τι μπορείς να κάνεις;

1. Αν έχεις άμεση πρόσβαση να δεις από κοντά το κεφάλι του εγχειρισμένου που έκανε μεταμόσχευση, καλώς, μπορείς να αξιολογήσεις τον εκάστοτε χειρουργό.
  2. Να μπεις σε forum, όπως αυτό. Να δεις τι είναι ο κάθε γιατρος, αξίζει; Τι λένε τα μέλη του forum; Επί της ουσίας να εντρυφήσεις στα user testimonials.
  3. Αν δεν; Αρκείσαι σε φωτογραφίες και βίντεο.
    • Σε σχέση με αυτές τις επιλογές λοιπόν, το επόμενο θέμα που θίγεται είναι τι ειναι πιο αποκαλυπτικό. Προφανώς και το βίντεο.
    • Τι είναι λιγότερο εύκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, εγώ τόσο καιρό κρύβω οσα μπορώ στα δικά μου βίντεο, να αλλοιώσεις; Προφανώς και το βίντεο. Συνεπώς, ναι το βίντεο μετράει περισσότερο από τις φωτογραφίες.
Αλλά αν δεν έχεις τα 2 πρώτα κάπως πρέπει να πάρεις πληροφορίες για τις κλινικές που κοιτάς, οπότε ναι αναγκαστικά παιδιά θα αρκεστούμε σε αυτά, ειδικά εμείς στην επαρχία.

Κάνει καλά η HDC που δεν έχει βίντεο, παρότι κλινική με κατά κοινή ομολογία πολύ καλά αποτελέσματα; Για κάποιους ναι, για άλλους όχι. Για εμένα που ήμουν μεταξύ Αναστασάκη και HDC, όχι, καθώς το βιντεο με τα αποτελέσματα ήταν ένα από τα 2-3 στοιχεία που σε ένα βαθμό έγειρε την πλάστιγγά. Αλλά όπως είπα είναι ένα από τα σημεία που έγειρε την πλάστιγγα. Κι αυτό ειναι ένα free case study για τον αγαπητό @John_John1 Αυτό το (υπερ)τονίζω για να πω πως ναι το βίντεο μετράει αλλα ΔΕΝ είναι μόνο αυτό στην περίπτωση επιλογής χειρουργού. Θέλεις και τα παραπάνω. Να δεις ασθενείς από κοντά κόσμο, να μπεις σε forum, να δεις βιντεο ή στη χειρότερη φωτογραφίες, κλπ (προσωπικα με επηρεάσε και το συγγραφικό έργο)

Συνδιαστικά λοιπόν ολα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Ομολογώ οτι σε λίγο θα με συνεπάρη και εμένα η πλημμυρίδα του marketing , των συγγραφικών έργων και των καλλιτεχνιών εικόνας και βίντεο! Επόμενο είναι μετά από τετοιο βομβαρδισμό.

vlafo

Well-Known Member
Σου απανταει στο τρολλαρισμα ο @CVIAL απολυτα ξεκαθαρα Εδω
Κανένα τρολλάρισμα.
Ξέρεις τι είναι τρολλάρισμα?

Όταν δηλώνεται με στόμφο πως στην ελληνική επικράτεια (συμπεριλαμβανομένου και της Κύπρου φυσικά) δεν υπάρχει κανένα αξιόλογο αποτέλεσμα.
Αυτό είναι μια τραγική δήλωση όχι απλά άστοχη που δείχνει αν μη τι άλλο το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τα πράγματα και τις καταστάσεις.
Αλλά σίγουρα δεν είπες τίποτα εγώ τα λέω.
Θα ήταν προτιμότερο και θεμιτό ο προβληματισμός σου και ο τρόπος που αναρωτιέσαι να ήταν με μορφή ερώτησης (όπως άλλωστε και εσύ ζητάς) επειδή προφανώς υπάρχει άγνοια για τις δουλειές των άλλων αφού δεν προβάλλουν βίντεο ώστε να γνωρίζεις τι δίνουν,παρά να ρίχνεις τέτοια χολή για όλους τους υπόλοιπους.

Είπε κανένας πως το βίντεο είναι άκυρο?
Πως δεν είναι χρήσιμο?
Πως δεν βοηθάει να βγάλεις κάποια συμπεράσματα?
Λέμε πως δεν είναι το μοναδικό και απόλυτο μέσο που μπορείς να προβάλλεις με ασφάλεια και μπορεί κάποιος να δει τι αποτέλεσμα μπορεί να πάρει με μια μμ.
Και εκεί όπως και στις φωτογραφίες μπορεί να υπάρξει παραπλάνηση και τα έχουμε δει και τα γνωρίζουμε.
Ξέρεις ποιό είναι το ένα και μοναδικό μέσο?

Αυτό που εφάρμοσα εγώ στον εαυτό μου με όλους τους γιατρούς ανεξαιρέτως.
Συναντήσεις από κοντά με τα παιδιά και αφού είχα και φώτο πως ήταν από πριν και εκεί είχα όλη την εικόνα ολοκληρωμένη.
Ανέβηκα στη νύφη του Βορρά έκανα 1000km για να δω ζωντανά περιστατικά από κοντά αφού δεν υπήρχαν περιστατικά εδώ μέσα όπως σωστά αναφέρεις.
Ήμουν ο δεύτερος μετά τον Giorgos στον συγκεκριμένο γιατρό μέσα από το φόρουμ και ο πρώτος που θα παρουσίαζε μμ από τον Freitas που είχα κλείσει αν δεν αναβαλλόταν.

Αλλά αυτό επειδή δεν θα το κάνει σχεδόν κανένας αναγκαστικά οι περισσότεροι θα πάνε μέσω βίντεο και φώτο.
Η δύναμη της εικόνας είναι αυτή που καθορίζει τα πάντα,αλλά άλλο η εικόνα μέσω βίντεο,άλλο μέσω φώτο και άλλο απο κοντά.

ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ όπως βλέπεις,η διαφοροποίηση όμως μπορεί να είναι τεράστια.

Tetrakis

Active Member
Αρκετά εμπεριστατωμένη άποψη. Ας μου επιτραπεί να πω και εγώ την άποψη μου, στο lunch break.

1. Πριν παντρευτείς, οι υποψήφιοι φωτογράφοι σου φέρνουν (τα καλύτερα) αλμπουμ της δουλειάς τους για να τους αξιολογήσεις. Εκει βλέπεις φωτογραφίες και αξιολογείς φωτογραφίες.
  2. Πριν παντρευτείς, οι υποψήφιοι βιντεογράφοι σου δείχνουν links με (τα καλύτερα) αποσπάσματα της δουλειάς τους για να τους αξιολογήσεις. Εκεί βλέπεις βίντεο και αξιολογείς βίντεο.
  3. Πριν κλείσεις χώρο για να κάνεις τα γενέθλια του παιδιού σου, πας και τρως το φαγητό που σερβίρουν, βλέπεις τον παιδότοπο και αξιολογείς την ποιότητα του.

1. Αν έχεις άμεση πρόσβαση να δεις από κοντά το κεφάλι του εγχειρισμένου που έκανε μεταμόσχευση, καλώς, μπορείς να αξιολογήσεις τον εκάστοτε χειρουργό.
  2. Να μπεις σε forum, όπως αυτό. Να δεις τι είναι ο κάθε γιατρος, αξίζει; Τι λένε τα μέλη του forum; Επί της ουσίας να εντρυφήσεις στα user testimonials.
  3. Αν δεν; Αρκείσαι σε φωτογραφίες και βίντεο.
    • Σε σχέση με αυτές τις επιλογές λοιπόν, το επόμενο θέμα που θίγεται είναι τι ειναι πιο αποκαλυπτικό. Προφανώς και το βίντεο.
    • Τι είναι λιγότερο εύκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, εγώ τόσο καιρό κρύβω οσα μπορώ στα δικά μου βίντεο, να αλλοιώσεις; Προφανώς και το βίντεο. Συνεπώς, ναι το βίντεο μετράει περισσότερο από τις φωτογραφίες.
Αλλά αν δεν έχεις τα 2 πρώτα κάπως πρέπει να πάρεις πληροφορίες για τις κλινικές που κοιτάς, οπότε ναι αναγκαστικά παιδιά θα αρκεστούμε σε αυτά, ειδικά εμείς στην επαρχία.

Κάνει καλά η HDC που δεν έχει βίντεο, παρότι κλινική με κατά κοινή ομολογία πολύ καλά αποτελέσματα; Για κάποιους ναι, για άλλους όχι. Για εμένα που ήμουν μεταξύ Αναστασάκη και HDC, όχι, καθώς το βιντεο με τα αποτελέσματα ήταν ένα από τα 2-3 στοιχεία που σε ένα βαθμό έγειρε την πλάστιγγά. Αλλά όπως είπα είναι ένα από τα σημεία που έγειρε την πλάστιγγα. Κι αυτό ειναι ένα free case study για τον αγαπητό @John_John1 Αυτό το (υπερ)τονίζω για να πω πως ναι το βίντεο μετράει αλλα ΔΕΝ είναι μόνο αυτό στην περίπτωση επιλογής χειρουργού. Θέλεις και τα παραπάνω. Να δεις ασθενείς από κοντά κόσμο, να μπεις σε forum, να δεις βιντεο ή στη χειρότερη φωτογραφίες, κλπ (προσωπικα με επηρεάσε και το συγγραφικό έργο)

Συνδιαστικά λοιπόν ολα!
Φίλε σε πανεπιστήμιο μπορούσε κάποιος να πει για plagiarism των θέσεων του ντοκτο

shearer

Member
Οποιος ειναι πραγματικά κορυφαίος γιατρός ΔΕΝ ξημεροβραδιάζεται σε ενα φορουμ με σκοπό να πείσει με τη βια τα μέλη για τις ικανότητες του τα μέλη με το επιθετικό μάρκετινγκ που ακολουθεί και με τα λόγια εντυπωσιασμού αλλά και να βγάλει τους υπόλοιπους σκάρτους για να αναδειχθεί ο ιδιος έχοντας το οικονομικό κίνητρο.

Αλλά εναν πραγματικά κορυφαίο γιατρό θα τον δεις να ξημεροβραδιάζεται στα χειρουργεία του και δεν έχει καν ανάγκη το επιθετικό μάρκετινγκ για να αναγνωριστεί η αξία του και δεν χρειάζεται επιθετικούς τροπους μάρκετινγκ οπως συνεχή βιντεο για να έχει πελατεία.

Γενικά μιλώντας ετσι...

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Εκει που καταληγω ειναι οτι ορισμενοι για να εχουν ευχαριστημενους πελατες κανουν την πρωτη Μετ, σου χτυπαν και μια δευτερη τσαμπα και εισαι σενιος ικανοποιημενος.
ΕΠΟΜΕΝΟΣ

Anastasakis Hair Clinic

Μάλιστα προσπαθώ να σας προσβαλω και έχω όφελος να λέω ψέματα...δεν έχω κανένα όφελος γιατί έγω δεν βγάζω χιλιαδες ευρώ σαν εσάς και σαν και εμάς και στα τέτοια μου αν κάποιος δεν έρθει σε εμάς για μεταμοσχευση...γιατί δεν ρωτάτε τον mak39 που είναι φίλος σας να σας πει την άποψη του για μένα.
Κανε μια προσπαθεια να ξαναδιαβασεις αυτα που σου εγραψα με καθαρο μυαλο.
ναι, ακομα και να ΗΤΣΑΝ αληθεια οτι εσυ με εμαθες απο το ...φορουμ, οταν εχω μια πορεια 20 ετων ηδη στον κλαδο, απο το 2004, το κανεις να φαινεται καπως... Φυσικα και δεν μπορεις να με προσβαλεις με μια αστοχη φραση, αλλα σιγουρα δεν ειναι ευγενική τοποθετηση

Επισης, δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το ποσό που βγαζει κανεις???
Ειμαι ΙΑΤΡΟΣ και βιοποριζομαι απο αυτο που σπουδασα και εξειδικευτηκα.
Εσυ βγαζεις καποιο, οποιο, ποσο στο κλαδο απο τι ακριβως και με ποια προσοντα ακριβως ωστε να συγκριθούμε????
Δεν βγαζει νοημα

Τελευταία επεξεργασία:

theoblue

Well-Known Member

Το περιστατικο απο κοντα φιλε μου απο μονο του ειναι δυσκολο να σου δημιουργησει πληρη εμπιστοσυνη, γιατι ποσους γνωστους να εχεις που να εχουν κανει ΜΜ στον ιδιο γιατρο;
Και αν ετυχε τα συγκεκριμενα περιστατικα να πανε καλα;
Μπορουν να σου δωσουν βεβαια τη γνωμη τους για τη συνολικη τους εμπειρια απο την κλινικη, που δεν ειναι και αμελητεο.

Anastasakis Hair Clinic

Κανένα τρολλάρισμα.
Ξέρεις τι είναι τρολλάρισμα?

Όταν δηλώνεται με στόμφο πως στην ελληνική επικράτεια (συμπεριλαμβανομένου και της Κύπρου φυσικά) δεν υπάρχει κανένα αξιόλογο αποτέλεσμα.
Αυτό είναι μια τραγική δήλωση όχι απλά άστοχη που δείχνει αν μη τι άλλο το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τα πράγματα και τις καταστάσεις.
Αλλά σίγουρα δεν είπες τίποτα εγώ τα λέω.
Θα ήταν προτιμότερο και θεμιτό ο προβληματισμός σου και ο τρόπος που αναρωτιέσαι να ήταν με μορφή ερώτησης (όπως άλλωστε και εσύ ζητάς) επειδή προφανώς υπάρχει άγνοια για τις δουλειές των άλλων αφού δεν προβάλλουν βίντεο ώστε να γνωρίζεις τι δίνουν,παρά να ρίχνεις τέτοια χολή για όλους τους υπόλοιπους.

Είπε κανένας πως το βίντεο είναι άκυρο?
Πως δεν είναι χρήσιμο?
Πως δεν βοηθάει να βγάλεις κάποια συμπεράσματα?
Λέμε πως δεν είναι το μοναδικό και απόλυτο μέσο που μπορείς να προβάλλεις με ασφάλεια και μπορεί κάποιος να δει τι αποτέλεσμα μπορεί να πάρει με μια μμ.
Και εκεί όπως και στις φωτογραφίες μπορεί να υπάρξει παραπλάνηση και τα έχουμε δει και τα γνωρίζουμε.
Ξέρεις ποιό είναι το ένα και μοναδικό μέσο?

Αυτό που εφάρμοσα εγώ στον εαυτό μου με όλους τους γιατρούς ανεξαιρέτως.
Συναντήσεις από κοντά με τα παιδιά και αφού είχα και φώτο πως ήταν από πριν και εκεί είχα όλη την εικόνα ολοκληρωμένη.
Ανέβηκα στη νύφη του Βορρά έκανα 1000km για να δω ζωντανά περιστατικά από κοντά αφού δεν υπήρχαν περιστατικά εδώ μέσα όπως σωστά αναφέρεις.
Ήμουν ο δεύτερος μετά τον Giorgos στον συγκεκριμένο γιατρό μέσα από το φόρουμ και ο πρώτος που θα παρουσίαζε μμ από τον Freitas που είχα κλείσει αν δεν αναβαλλόταν.

Αλλά αυτό επειδή δεν θα το κάνει σχεδόν κανένας αναγκαστικά οι περισσότεροι θα πάνε μέσω βίντεο και φώτο.
Η δύναμη της εικόνας είναι αυτή που καθορίζει τα πάντα,αλλά άλλο η εικόνα μέσω βίντεο,άλλο μέσω φώτο και άλλο απο κοντά.

ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ όπως βλέπεις,η διαφοροποίηση όμως μπορεί να είναι τεράστια.
Συμφωνω μαζι σου.

Οποτε, μεχρι να πεισετε τους συναδελφους και κλινικες να φτιαξουν και να ανεβασουν βιντεο με τα εξαιρετικα τους αποτελεσματα, ποια ειναι η πιο ΛΟΓΙΚΗ και ΑΠΛΗ εξηγηση? (αν ξερεις το ξυραφι του Οκομ)

ΔΕΝ εχουν βιντεο γιατι ΔΕΝ εχουν περιστατικα ικανοποιητικα για βιντεο

Θα χαρω να εχω ΑΔΙΚΟ!
Μεχρι να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ οτι εχω αδικο (δλδ να ποσταρουν βιντεο!), απολυτα δικαιολογημενα θα πιστευω και θα ΤΟΝΙΖΩ αυτο που πιστευω.
Ειναι η πιο ΛΟΓΙΚΗ και ΑΠΛΗ εξηγηση.
Τα υπολοιπα ειναι εικασιες
Μπορουν να χτυπιουνται κατω ΟΣΟ θελουν καποιοι που τους χαλαω την ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ, αλλα η αληθεια δεν νοιαζεται γιατα αισθηματα κανενος.

Τωρα, επειδη ΕΣΥ ετυχε με τεραστιο κοπο και χρονο να βρεις ακρη εισαι το τελειο παραδειγμα σε αυτο που λεω:
Αν σε σεβονταν ο εκαστοτε επαγγελματιας, θα σου εδειχνε ΒΙΝΤΕΟ αντι να σε αναγκαζει λογω δικαιολογημενης ανασφαλειας/σκεπτικισμου να κανεις τοσα εξοδα και χιλιομετρα ωστε να τον εμπιστευτεισ.

Μπλουζα