Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

aeratos28

Just aeratos
Screenshot_2021-08-29-14-59-09-804_com.miui.gallery.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καμμία σχέση. Πολύ μεγαλύτερη περιοχή αραίωσης ή τουλάχιστον περιοχή που δουλεύτηκε . Στον Vlafo μπήκε μέσα 4cm εδώ μιλάμε για 6-7 τουλάχιστον. Το πολύ πράγμα στον vlafo όπως και σε αυτή του cuto μπήκε στους κροτάφους όχι στο κέντρο.

vlafo

Well-Known Member
7 δεν είναι με τίποτα,6 είναι μέχρι τη μέσα γραμμή,στην πρώτη χάραξη είναι 5 με τίποτα παραπάνω.
Είναι πανομοιότυπο περιστατικό και ποστάρω πάλι φώτο να το δούμε πάλι οπτικά πως φαίνεται.

Συνημμένα

• 20210821_195732.jpg
    20210821_195732.jpg
    130.9 KB · Προβολές: 111

aeratos28

Just aeratos
Σχεδιασμένα τα temporals αλλά όπως βλέπετε δεν τα έφτιαξαν..έβαλαν 3275 στην πρώτη επέμβαση και τα temporals φτιάχτηκαν σε μια δεύτερη επέμβαση με 500 grafts σε κάθε μεριά..

aeratos28

Just aeratos
Με forelock αν παρατηρήσεις ,και πίσω από αυτό και αριστερά δεξιά του σχεδόν απείραχτο..πολύ μικρή πύκνωση έχει κάνει σε αυτά τα σημεία..μην ξεγελιομαστε από την κοκκινίλα που έχει δημιουργηθεί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Η επιφάνεια που έχει μπει σαφώς είναι μεγαλύτερη,αλλά η πυκνότητά του σαφώς μικρότερη.

Ronaldo

Well-Known Member
Του Couto που ειχε ανεβάσει ο jojo ήταν άλλη περίπτωση με δυνατο forelock και με μικρό πρόβλημα σε κροτάφους. Δείτε του @vlafo πως ήταν το forelock και γενικά το πρόβλημα από μια φώτο του Φιουρή πριν 2 χρόνια κιόλας. Το τωρινό σχήμα της hairline που του έφτιαξε ο τυρκαλάς ειναι πιο κάτω κιόλας και πιο ίσιο από τoυ Φιουρή της HDC

Συνημμένα

• Untitled.1.jpg
    Untitled.1.jpg
    786.2 KB · Προβολές: 121

vlafo

Well-Known Member
Λοιπόν ξεκάθαρα μπήκαμε 4.5cm και στους κροτάφους στα 5cm
Το πρόβλημα μου δεν ήταν μικρό το έχω ξανατονίσει,χαμένη όλη η Α ζώνη,κρόταφοι,χερλάιν.
Αυτή είναι από τον Φιούρη.
Κατεβήκαμε πιο χαμηλά όμως.

Συνημμένα

• IMG-6e72ed8c953047c9e6187472521e3254-V.jpg
    IMG-6e72ed8c953047c9e6187472521e3254-V.jpg
    817.7 KB · Προβολές: 135

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα από αυτό γιατί είναι άλλη περίπτωση. Εδώ μιλάμε για σαφώς μεγαλύτερη έκταση με διάχυτη αραίωση σε μεγάλη έκταση με άλλου είδους (απροσδιόριστη) πυκνότητα πύκνωσης. Ο Vlafo είναι NW3 κλασσικό που έφτιαξε κροτάφους και hairline. Forelock είχε απλά ήταν αδύναμο και έκανε πύκνωση.

vlafo

Well-Known Member
Ωραία τι διαφορά έχει αυτός που έβαλε τελικά με τη 2μμ 4200 με μαλλί 10εκ από εμένα που τα έχω 3εκ?
Έτσι είμαι ήδη.

aeratos28

Just aeratos
Δεν βγαίνει συμπέρασμα από αυτό και δεν συγκρίνεις τα δύο αυτά περιστατικά αλλά βρίσκεις ομοιότητες με το περιστατικό που έβαλε ο jojo..ρε cvial..
Ronaldo αν μπορείς ,βαλε ρε φίλε δίπλα δίπλα τη φωτό αυτή του vlafo με αυτή εδω

aeratos28

Just aeratos
Vlafo ,δεν είπα πως έχεις η όχι διαφορά..απλά επειδή σε σύγκριναν με το αποτέλεσμα του jojo και ότι με 2400 έχει καλύτερο αποτέλεσμα ,είπα πως είναι λάθος και πως το δικό σου πρόβλημα είναι σαν αυτό εδώ που και ο couto 3275 του έβαλε..όχι 2400..τα 2400 μπήκαν στον τυπά γτ είχε το πολύ μικρότερο πρόβλημα από εσένα.
Ωραία τι διαφορά έχει αυτός που έβαλε τελικά με τη 2μμ 4200 με μαλλί 10εκ από εμένα που τα έχω 3εκ?
Έτσι είμαι ήδη.

Μπλουζα