Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν με κατάλαβες. Για να συγκρίνεις 2 περιστατικά πρέπει να έχεις καταρχήν τον ίδιο τύπο αραίωσης. Ο Vlafo είχε, όπως και ο άλλος του Cuto χαμένους κροτάφους αλλά είχε forelock. Του Cuto σαφως καλύτερο (το forelock). Στους κροτάφους όμως ήταν άδειος, όπως και ο Vlafo και κατ΄εμέ οι κρόταφοι ήταν λίγο πιο τραβηγμένοι προς τα πίσω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ronaldo

Well-Known Member
Δεν βγαίνει συμπέρασμα από αυτό και δεν συγκρίνεις τα δύο αυτά περιστατικά αλλά βρίσκεις ομοιότητες με το περιστατικό που έβαλε ο jojo..ρε cvial..
Ronaldo αν μπορείς ,βαλε ρε φίλε δίπλα δίπλα τη φωτό αυτή του vlafo με αυτή εδω
Από εδώ μπορεί να καταλάβει ο καθένας ότι δεν πρόκειται για ιδια περίπτωση. @aeratos28

vlafo-couto.jpg

aeratos28

Just aeratos
Είναι άδειοι αυτοί οι κροταφοι?εγώ βλέπω μια λέπτυνση απλά στις τρίχες περιμετρικά οι οποίες ξυριστικαν προφανώς και μάλλον δεν υπολογιστικαν καν..έδωσε grafts και εκεί ο couto για να χτίσει hairline..είναι υπερβολικά μικρή έκταση ..φαίνεται από τις φωτό
Screenshot_2021-08-29-14-40-13-494_com.android.chrome.jpg

vlafo

Well-Known Member
Vlafo ,δεν είπα πως έχεις η όχι διαφορά..απλά επειδή σε σύγκριναν με το αποτέλεσμα του jojo και ότι με 2400 έχει καλύτερο αποτέλεσμα ,είπα πως είναι λάθος και πως το δικό σου πρόβλημα είναι σαν αυτό εδώ που και ο couto 3275 του έβαλε..όχι 2400..τα 2400 μπήκαν στον τυπά γτ είχε το πολύ μικρότερο πρόβλημα από εσένα.
Αυτός που έβαλε ο Jojo εννοείται δεν έχει καμία σχέση με μένα.
Σαφώς μικρότερο πρόβλημα,πολύ μικρή έκταση,πολύ δυνατό forlock.

vlafo

Well-Known Member
Η δεύτερη γραμμή σχεδιασμένη πάνω μου που φαίνεται στου Φιούρη ειναι στα 5.5εκ εκεί είναι και τό μέσο του κεφαλιού συνήθως άντε στα 6εκ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είναι άδειοι αυτοί οι κροταφοι?εγώ βλέπω μια λέπτυνση απλά στις τρίχες περιμετρικά οι οποίες ξυριστικαν προφανώς και μάλλον δεν υπολογιστικαν καν..έδωσε grafts και εκεί ο couto για να χτίσει hairline..είναι υπερβολικά μικρή έκταση ..φαίνεται από τις φωτό

Γιατί δεν βάζεις την σωστή φώτο. Μόνο από πλάγια καταλαβαίνεις την διαφορά και όχι από την μπροστινή. Ο Vlafo έχει άλλο κεφάλι. Μεγαλή μετωπιαία γραμμή (ευθεία) και μικρό βάθος, ενώ ο τύπος έχει μικρή μετωπιαία και μακρόστενο κεφάλι. Για να το καταλάβεις πρέπει να δεις πλαγιομετωπική φώτο όπως στην παρακάτω. Εκεί φαίνεται το βάθος των κροτάφων και ότι είναι άδειοι. Με κίτρινο οι 2 περιοχές που ήταν και οι 2 άδειοι.

vlafo cuto rev.png

aeratos28

Just aeratos
Με αυτό το κίτρινο που έβαλες στον Ισπανό,έκλεισε η αριστερή μεριά.στον vlafo σαν Κουτσουπιά φαίνεται το κίτρινο σχεδιακι

aeratos28

Just aeratos
Αριστερή μεριά του vlafo με το κιτρινακι, + με το πορτοκαλί ένα μέρος πάνω από το κίτρινο + το κέντρο..και μένει και η άλλη μεριά του κροτάφου..τι συγκρίνουμε?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μιλάω για τους κροτάφους αεράτε του τύπου που μου είπες ότι δεν είναι άδειοι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αριστερή μεριά του vlafo με το κιτρινακι, + με το πορτοκαλί ένα μέρος πάνω από το κίτρινο + το κέντρο..και μένει και η άλλη μεριά του κροτάφου..τι συγκρίνουμε?

Δεν είσαι σωστός. Αν θες να συγκρίνεις όλη την περιοχή περίμενε να σου την φτιάξω αναλυτικά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Οι κροταφοι του Ισπανού φαίνονται τόσο άδειοι μετά το ξύρισμα..παρατήρησε στη φωτό που είναι vs με vlafo,πόσο κλειστυς κροτάφους έχει ειδικά ο δεξιός όπως κοιτάμε εμείς..είναι δύο περιστατικά που δεν έχουν κανένα σημείο σύγκρισης..

aeratos28

Just aeratos
Ρε συ cvial,γενικώς σε κάτι άλλο να μου πεις ,αλλά το να με πείσεις πως είναι πάνω κάτω ίδια περιστατικά ο vlafo με τον Ισπανό του jojo ,ότι και να μου βάλεις δεν..με τον Ισπανό που έβαλα εγώ να πούμε ότι ταιριάζει οκ..πάνω κάτω ίδια φάση είναι..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Διαφωνώ. Το ξύρισμα έγινε μόνο στο πολύ πάνω μέρος. Απλά είναι άλλα κεφάλια. Στο Ισπανό να βλέπεις τις πλάγιες. Στο Vlafo την μπροστινή.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το έχω δει αεράτε, αλλά αφορά την περίμετρο όπως είπες, η μεγαλύτερη περιοχή είναι εντελώς άδεια. Για κοίτα και του vlafo, θα δεις ότι και οι 2 κρόταφοι και ειδικά ο αριστερός έχουν πολλές τρίχες.

Μπλουζα