pablopaolinio
Active Member
Τον τυρκαλα στα temples πως τον βλεπετε; Μπορει να δωσει κατι αντιστοιχο..;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τον τυρκαλα στα temples πως τον βλεπετε; Μπορει να δωσει κατι αντιστοιχο..;
Ρε φίλε θέλω να πάω παρακάτω αλλά δεν με αφήνεις ..θα μας τρελάνεις ..είπαμε.ειναι παρανοϊκο να συγκρίνεις αυτά τα δύο περιστατικά και να λες πως ήταν ίδιοι πριν.δλδ εντάξει κάπου να έχουμε και ένα μέτρο σε αυτά που λεμε
Εχετε αποψη να παρακολουθησω πιο στοχευμενα: ποιοι ειναι (αντικειμενικα το δυνατον) οι top 5 καλυτεροι γιατροι στα temporals και στη hairline;Έλα ντε? Δεν τον βλέπουμε..δεν έχουμε δει κανένα με χτίσιμο temporals..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όσον αφορά την πυκνότητα σίγουρα Vila ,Couto .Από πρώτο χέρι σου λέω που έχω δειΕχετε αποψη να παρακολουθησω πιο στοχευμενα: ποιοι ειναι (αντικειμενικα το δυνατον) οι top 5 καλυτεροι γιατροι στα temporals και στη hairline;
Παραμετροι με σειρα βαρυτητας: 1) φυσικοτητα, 2) δυνατοτητα επεμβασης/προστασιας μαμα μαλλιων και 3) πυκνοτητα
Όσον αφορά την πυκνότητα σίγουρα Vila ,Couto .Από πρώτο χέρι σου λέω που έχω δει
Καλά περίμενε καμία 5ετια μέχρι τα 25 σου και τότε το σκέφτεσαι.O Couto είναι όντως τόσο καλός όσο δείχνουν τα βίντεο ; Έχω αρχίσει να τον σκέφτομαι για μελλοντικά έναντι του Ερντογαν.
Μεχρι να μεγαλωσει θα χειρουργει και ο γιος του Αναστασακη. Ποτε δεν ξερειςΚαλά περίμενε καμία 5ετια μέχρι τα 25 σου και τότε το σκέφτεσαι.
O Couto είναι όντως τόσο καλός όσο δείχνουν τα βίντεο ; Έχω αρχίσει να τον σκέφτομαι για μελλοντικά έναντι του Ερντογαν.
Καλά περίμενε καμία 5ετια μέχρι τα 25 σου και τότε το σκέφτεσαι.
Όχι και 5 κατσόμαλλα ρε φίλε.Ρε cvial ποιους κροτάφους του vlafo να δω αν έχει τρίχες?5 κατσομαλλα έχει στο forelock o vlafo που του τα κρατάει πίσω με τσιμπιδακι ο φιουρης ,και ο άλλος για να φανεί το προβληματακι έχουν κοντραρει πίσω την τσατσάρα και έχει πνίγει μέσα στα μαλλιά και ίσα που φαίνεται η τσατσάρα.με 2400 grafts έγινε nw 0 με μαμά πυκνότητες στη hairline