Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ρε φίλε αλήθεια τώρα δεν ξέρω τι να σου πω..δλδ βάζεις δίπλα δίπλα τις φωτό του vlafo και του ισπανου και βλέπεις ότι είναι σχεδόν ίδια τα προβλήματα..μην σου πω και ότι ο vlafo είχε και περισσότερα μαλλιά ..εγώ δεν το συγκρίνω πουθενά..και με αυτές τις φωτό τις τελευταίες που έβαλα του Ισπανού ,ίσως να είχε το μισό πρόβλημα του vlafo..το περιστατικό προς σύγκριση είναι αυτό που ποσταρα πριν..και εκείνος ο τύπος είχε και ελαφρώς περισσότερα μαλλιά στάνταρ..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε δεν χρειάζεται να σε πείσω και να με πείσεις. Είπαμε όταν είχαμε να πούμε τώρα αρχίζουμε και επαναλαμβανόμαστε.

aeratos28

Just aeratos
Ρε φίλε θέλω να πάω παρακάτω αλλά δεν με αφήνεις ..θα μας τρελάνεις ..είπαμε.ειναι παρανοϊκο να συγκρίνεις αυτά τα δύο περιστατικά και να λες πως ήταν ίδιοι πριν.δλδ εντάξει κάπου να έχουμε και ένα μέτρο σε αυτά που λεμε

Disco

Well-Known Member
Πάντως και η ποιότητα της τρίχας του Ισπανού φαίνεται πολύ δυνατή πέρα από το γεγονός ότι φαίνεται να είχε και μικρότερο πρόβλημα από του vlafo με δυνατό forelock

aeratos28

Just aeratos
Ας συγκρίνουμε τότε τον Ισπανό με του aldo από αναστασακη ,τα ίδια grafts έβαλαν και ίδιο πρόβλημα είχαν..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ρε φίλε θέλω να πάω παρακάτω αλλά δεν με αφήνεις ..θα μας τρελάνεις ..είπαμε.ειναι παρανοϊκο να συγκρίνεις αυτά τα δύο περιστατικά και να λες πως ήταν ίδιοι πριν.δλδ εντάξει κάπου να έχουμε και ένα μέτρο σε αυτά που λεμε

Αφού δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε τι θες να γίνει. Σου λέω δες τις φωτό του vlafo να δεις ποσό είναι γυμνοί οι κρόταφοι και αν υπάρχουν τρίχες εσύ μου λες για το ξύρισμα του Ισπανού περιμετρικά της hairline. Για αυτό σου λέω άστο.

pablopaolinio

Active Member
Έλα ντε? Δεν τον βλέπουμε..δεν έχουμε δει κανένα με χτίσιμο temporals..
Εχετε αποψη να παρακολουθησω πιο στοχευμενα: ποιοι ειναι (αντικειμενικα το δυνατον) οι top 5 καλυτεροι γιατροι στα temporals και στη hairline;
Παραμετροι με σειρα βαρυτητας: 1) φυσικοτητα, 2) δυνατοτητα επεμβασης/προστασιας μαμα μαλλιων και 3) πυκνοτητα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Εχετε αποψη να παρακολουθησω πιο στοχευμενα: ποιοι ειναι (αντικειμενικα το δυνατον) οι top 5 καλυτεροι γιατροι στα temporals και στη hairline;
Παραμετροι με σειρα βαρυτητας: 1) φυσικοτητα, 2) δυνατοτητα επεμβασης/προστασιας μαμα μαλλιων και 3) πυκνοτητα
Όσον αφορά την πυκνότητα σίγουρα Vila ,Couto .Από πρώτο χέρι σου λέω που έχω δει

aeratos28

Just aeratos
Ρε cvial ποιους κροτάφους του vlafo να δω αν έχει τρίχες?5 κατσομαλλα έχει στο forelock o vlafo που του τα κρατάει πίσω με τσιμπιδακι ο φιουρης ,και ο άλλος για να φανεί το προβληματακι έχουν κοντραρει πίσω την τσατσάρα και έχει πνίγει μέσα στα μαλλιά και ίσα που φαίνεται η τσατσάρα.με 2400 grafts έγινε nw 0 με μαμά πυκνότητες στη hairline

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Όσον αφορά την πυκνότητα σίγουρα Vila ,Couto .Από πρώτο χέρι σου λέω που έχω δει

O Couto είναι όντως τόσο καλός όσο δείχνουν τα βίντεο ; Έχω αρχίσει να τον σκέφτομαι για μελλοντικά έναντι του Ερντογαν.

Flag17

Well-Known Member
Ρε παιδιά γιατί συγκρίνετε περιστατικά? Ο vlafo πρέπει να έβαλε 3500 γραφτς σε 62τε και υπηρχαν και κάποιες μαμά τρίχες σε αυτά τα 62 . Που σημαίνει ότι ο vlafo πρέπει να έχει πυκνότητα μέση 65 γραφτς μαζί με τα μαμά. Η επιφάνεια τοποθετησης είναι μετρημένη 62τε, τα γραφτς πρέπει να είναι 3500 + κάποια μαμά . O cvial βρήκε με μετρήσεις στα πυκνότερα σημεία 47 αν θυμάμαι καλά οπότε πως λέτε πως δεν είναι με ακρίβεια οι μετρήσεις ?

aeratos28

Just aeratos
Oντως είναι τόσο καλός αλλά στη σκέψη βάλε και ότι έχει αναμονή 2+ χρόνια και ότι παίζει με 5-6€ το graft..
O Couto είναι όντως τόσο καλός όσο δείχνουν τα βίντεο ; Έχω αρχίσει να τον σκέφτομαι για μελλοντικά έναντι του Ερντογαν.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Καλά περίμενε καμία 5ετια μέχρι τα 25 σου και τότε το σκέφτεσαι.

Δε προκειται να αντεξω αλλα 5 χρονια με εικονα που δε με ικανοποιει. Αν κατι αλλαξει, ολα ομορφα. Αν οχι, αν δεν ειναι το καλοκαιρι του 22 σιγουρα το καλοκαιρι του 23 θα πειραξω τη hairline.

vlafo

Well-Known Member
Ρε cvial ποιους κροτάφους του vlafo να δω αν έχει τρίχες?5 κατσομαλλα έχει στο forelock o vlafo που του τα κρατάει πίσω με τσιμπιδακι ο φιουρης ,και ο άλλος για να φανεί το προβληματακι έχουν κοντραρει πίσω την τσατσάρα και έχει πνίγει μέσα στα μαλλιά και ίσα που φαίνεται η τσατσάρα.με 2400 grafts έγινε nw 0 με μαμά πυκνότητες στη hairline
Όχι και 5 κατσόμαλλα ρε φίλε.
Είναι αρκετά αυτά περίπου 1500-2000g.

Να ξαναπώ και εγώ την άποψη μου πάλι.
Δεν έχει απολύτως καμία σχέση αυτό το περιστατικό με το δικό μου.

Πολύ δυνατή τρίχα,μισή έκταση,μικρότερο βάθος έχουν οι κρόταφοι του,για δείτε που μπήκαμε ελαφρώς πιο μέσα στη φώτο της φύτευσης μόλις βγήκα,είχα πράγματι τρίχες στους κροτάφους αλλά ελάχιστες που δεν πρόσφεραν τίποτα,αυτός ακόμα και όρθια έχει φουλ τρίχα εκεί.
Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η απόκλιση όταν από τις φώτο είναι ξεκάθαρα.
Επίσης για να συγκρίνουμε την μετωπιαία ευθεία η δική μου ήταν φυσιολογική 18cm, αυτός έχει σκυμμένο το κεφάλι στη φώτο δε φαίνεται έτσι καθαρά.
Απλά εγώ τράβηξα την ευθεία της χερλάιν αυτός έκλεισε τους κροτάφους.

Μπλουζα