Zinc oxide 10%!!!!

salamandra

New Member
kapa σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ. Βάζω μόνο σε άδειες τελείως περιοχές; Να βάλω σε περιοχές που έχουν ακόμα τρίχες αλλά είναι αραιές όπως στην κορυφή πίσω στο κρανίο;
Και μια ακόμα ερώτηση βάζω πριν κοιμηθώ και ξεπλένω την άλλη μέρα το πρωί; Όταν βάλω να ασπρίσω την περιοχή (να μην φαίνεται το δέρμα από την αλοιφή) ή να απορροφηθεί από το δέρμα;
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
salamandra είπε:
kapa σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ. Βάζω μόνο σε άδειες τελείως περιοχές; Να βάλω σε περιοχές που έχουν ακόμα τρίχες αλλά είναι αραιές όπως στην κορυφή πίσω στο κρανίο;
Και μια ακόμα ερώτηση βάζω πριν κοιμηθώ και ξεπλένω την άλλη μέρα το πρωί; Όταν βάλω να ασπρίσω την περιοχή (να μην φαίνεται το δέρμα από την αλοιφή) ή να απορροφηθεί από το δέρμα;
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ειναι για ολη την προβληματικη περιοχη και εκει που υπαρχει αραιωση και εκει που υπαρχει τριχοπτωση,μπορεις να βαζεις το βραδυ και να ξεπλενεις το πρωι.
βλεπω μια διαφορα απο την κρεμα 10% και 15%
η 15% δεν μπορει να απορροφηθει ευκολα απο το δερμα και αφηνει μια ασπριλα για αρκετη ωρα.
αυτο εμενα μου λεει οτι 10% ειναι υπερ αρκετο

salamandra

New Member
Στο σουπερ που είπες είναι 15αρα έτσι δεν είναι; Η 10άρα είναι του φαρμακείου; Ποια προτείνεις από τις 2; Βάζω λίγο λίγο στα σημεία που θέλω και μετά ψεκάζω με τον υγρό από πάνω και ανακατεύω μέχρι να απορροφηθεί; Έτσι το κάνεις;

kapa δες και αυτό http://www.drugstore.com/head-and-shoulders-damage-rescue-pyrithione-zinc-dandruff-shampoo/qxp406948

kapa

Μέλος του προσωπικού
salamandra είπε:
Στο σουπερ που είπες είναι 15αρα έτσι δεν είναι; Η 10άρα είναι του φαρμακείου; Ποια προτείνεις από τις 2; Βάζω λίγο λίγο στα σημεία που θέλω και μετά ψεκάζω με τον υγρό από πάνω και ανακατεύω μέχρι να απορροφηθεί; Έτσι το κάνεις;

kapa δες και αυτό http://www.drugstore.com/head-and-shoulders-damage-rescue-pyrithione-zinc-dandruff-shampoo/qxp406948

Στα σούπερ μάρκετ συγκεκριμένα στον μασουτη εχει πολλά σκευάσματα.
Δεν θυμάμαι με λεπτομέρειες όλες τις περιεκτικοτητες,κάποιες κρεμες δεν γράφουν περιεκτικότητα,μονο zinc oxide.
Η δεκάρα που έχω ειναι απο φαρμακείο αλλα δες πρώτα σε σούπερ μάρκετ,ειναι ποιο φθηνές.
Βάζεις κρέμα στα σημεία,ψεκαζεις με υγρο και κανεις μασάζ να παει στο δέρμα
Απο σαμπουαν χρησιμοποιούσα το ultrex για ξηροδερμια μια δεκαετία και με έσωσε,είχα πολυ πρόβλημα ακόμα στα φρυδια

kapa

Μέλος του προσωπικού
ψαχνω πληροφοριες απο χρηστες
οποιος εχει ορεξη ας διαβασει,αποτελεσματα απο zinc oxide κρεμα και λοσιον.
σε καμια περιπτωση μην σας επηρεασει.αν δειτε οτι δεν δουλευει σε εσας μην το συνεχιζεται
http://www.hairsite2.com/waseda/successstories.htm
το βαζω και στα ελληνικα http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.hairsite2.com/waseda/successstories.htm&prev=/search%3Fq%3Dzinc%2Boxide%2Blotion%2Bhairloss%26start%3D10%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Ds1K%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:eek:fficial%26biw%3D1366%26bih%3D583&sa=X&ei=KV1eUazULNSY0AX23IDIAQ&ved=0CDoQ7gEwATgK

thimios72

Member
kapa είπε:
ψαχνω πληροφοριες απο χρηστες
οποιος εχει ορεξη ας διαβασει,αποτελεσματα απο zinc oxide κρεμα και λοσιον.
σε καμια περιπτωση μην σας επηρεασει.αν δειτε οτι δεν δουλευει σε εσας μην το συνεχιζεται
http://www.hairsite2.com/waseda/successstories.htm
το βαζω και στα ελληνικα http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.hairsite2.com/waseda/successstories.htm&prev=/search%3Fq%3Dzinc%2Boxide%2Blotion%2Bhairloss%26start%3D10%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Ds1K%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:eek:fficial%26biw%3D1366%26bih%3D583&sa=X&ei=KV1eUazULNSY0AX23IDIAQ&ved=0CDoQ7gEwATgK
εγω φιλε καπα αυτο που εχω δει σε λιγες μονο μερες ειναι εντονο χνουδι και καμια 10αρια πολυ μικρες τριχουλες κατι που γινοτανε τις πρωτες μερες που αλαζα περιεκτικοτητα σε μινοξ, απο 2σε 5-15%.με το ρεβιβο λιωνει τελεια η αλοιφη, εβαζα μονο βραδι αλλα τωρα βραδι-πρωι το πρωι μονο κροταφους.Σε λιγες μερες θα δω αν δωσει και αλλο!!

baldy

Member
gianniskritikos2 είπε:
baldy κανε χρηση μινοχ για 1 χρονο κοφτινε και αν χασεις εδαφος ελα μετα να μου πεις δεν δουλευει ο ψευδαργυρος για ολα εχεις κατι να πεις για ολα... τιποτα δεν εχεις αφισει τιποτα ομως! για την μινοχ ελεγες τα κερατα σου ρυτιδες μαυρους κυκλους εκανες ποστ για να βγαλεις την μινοχ αχριστη στο κερατινε εκφρασες την αποψη σου οτι ειναι μια μουφια σε οτι δοκιμαζετε να σου πω κατι και δεν το λεω με συμπαθια οπως σου μιλαγα συνηθως αλλα το λεω για το καλο σου μην ξαναμπεις στο φορουμ δεν μπορω να στο απαγορεψω εγω αλλα στο πρωτινο...διοτι εχεις σχηματισει την αποψει σου ξερεις πλεων τι υπαρχει για την τριχοπτωση οπως λες μινοχ και αντιανδρογονα οτι χριαστεις απο αυτα μπαινε και ρωτα αλλα μην καθεσε και τρως χρονο διοτι το φορουμ εχει και μελοι που ψαχνουν νεες θεραπιες ενω εσυ τα αμφυσβητης ολα λεγοντας οτι οι θεραποιες ειναι αυτες και αυτες τι μαλακες ειναι που ψαχνουν ... το φορουμ εχει 2 σκελοι το ενα ειναι να βοηθαει οσους θελουν βοηθια πρωτινοντας του λυσεις και το αλλο ειναι η ευρεση νεων θεραπιον μεσο πειραματων δεν εχουμε την ορεξη σου για οτι παμε να βγαλουμε στην φορα να χουμε την γκρηνια σου μπαινε στο φορουμ και διαβαζε μονο για μινοχ αντιαδρογονα και ρωτα τις αποριες σου μην ασχολισε με το δεφτερο σκελος που ανεφερα καντο delete απο το ματι σου οκ?? ο καπα εχει φαει τις θεραπιες με το κουταλι για να λεει οτι κατι δουλευει σε αυτον δουλευει και μαλιστα δεν εχει την αναγκη της φοτο το βλεπει μονος του αν δουλευει εχει μαθει τους κροταφους του απεξω.... καθημερινα βαζει τοπικα εκει περα ξερει μεχρι και το παραμικρο χνουδι εκει πανω αρα ο ιδιος ξερει αν δουλεψε και οχι εσυ που λεγοντας οτι απο την φοτο δεν βγαζεις ακρη για να το λεει ο ιδιος ετσι ειναι!

κουραστικα πια! δεν καταλαβαινεις χριστο σου λεει ο wnez δεν εχεις οβαλ κεφαλι σου διχνει πιο ειναι το οβαλ και απαντας οχι εγω εχο οβαλ αυτη δεν εχει........ και να επαναλαμβανεις εχω οβαλ τελος ε δεν καταλαβαινεις εχεις δικο σου θεο

δεν θα μου πεις ποσο θα μπαινω στο φορουμ και ποσο οχι.Κανενας δεν ειναι θεος στο φορουμ ολλοι απλοι χρηστες ειμαστε.Το οτι ο καπα εχεςι φαει τις θεραπεις με το κεουταλι και εχει φτασει τετοιο norwood σου λεει κατι? οτι ψαχνεται δεν τον κανει ειδικο αλλα του δινει μια ισως μεγαλυτερη εμπειρεια και μια υποκειμενικη αποψη πανω στις θεραπειες,ο καπα ειναι χρησιμο μελος και εχει προσφερει ενεργα οσο και ο weznm,δεν ειναι θεοι δεν ειναι οτι γραφουν απαραιτητα απολυτο ,τη αποψη μας λεμε ολλοι εδω μεσα και καλο ειναι παντα να υπαρχει ενας αντιλογος εστω και αν παιζω εγω αυτο το ρολο
αν εσυ βαρεθηκες την γκρινια μου και εγω βαρεθηκα την αφελεια σου.Δεν το παιζω ειδικος,αν ημουν ειδικος δεν θα εμπαινα εδω,ο λογος του φορουμ ειναι ο καθενας να λεει την αποψη του και να ρωταει και πιστεψε με πολυ πιο χρησημος ειναι ο ρολος ενος αντιδραστικου γκρινιαρη παρα ενος γλυφτη.

Ολλη την ωρα σχολιαζεις τα ποστ μου και προσπαθεις να δημιουργησεις θεμα.Ειδες τον καπα να προσβληθηκε? οχι, πως ειπα μακαρι η zinc να δουλευει ,το προσεξες? αν ειναι να μην ποσταρω εγω μην ποσταρεις και εσυ γιατι ουτε εσυ εισαι χρησιμος,τα περισσοτερα που γραφεις ειναι ανυποστατες παπατζες.Τουλαχιστον ο καπα ή ο weznm μιλαν με επειχηρηματα ερευνες και τεκμηριωνουν αυτο που λενε,εσυ το μονο που κανεις ειναι να δημιουργεις δικιες σου υποθετικες θεωριες σε σημειο που να τις θεωρεις δεδομενες και σιγουρες, ειναι ή δεν ειναι ηλιθιο αυτο?

somari

Active Member
Giannikritike διορθωσε την ορθογραφια σου που ματωνει ματια (η τουλαχιστον περνα τα κειμενα σου πρωτα απο word να στη διορθωνει αυτοματα), βαλε κανα σημειο στιξης γιατι δε βγαζει νοημα ουτε ο αντιπροεδρος του Εδεσσαϊκού,και μετα παιξτο ανωτερος και αρχισε τις επιθεσεις στους αλλους...

weznem

Well-Known Member
ηρεμα παιδια μην τσακωνεσται, η ουσια ειναι να ειμαστε αντικειμενικοι στις θεραπειες γιατι μονο ετσι θα μπορουμε να ξερουμε τι πραγματικα προσφερε..
μην ειμαστε αρνητικοι με τιποτα πριν δουμε αποτελσματα σε βαθος χρονου, ειτε θετικα, ειτε αρνητικα,ο φιλος λεει οτι ειδε χνουδια,ο καππα το ιδιο και ειναι αρχη ακομα δεν εχουμε κλεισει καν 3μηνο θεραπειας ψευδαργυρου... και υπενθυμιζω οτι μπορει να δοκιμαστει με πολλα σχηματα,αυτο σημαινει πανω απο χρονο για να δουμε σε τι σχημα αποδίδει καλυτερα και αν το κανουμε πραξη.
δηλαδη υγρος ψευδαργυρος σκετος, υγρο με αλοιφη , αλοιφη σκετη, αλοιφη μινοξιδιλη,ειναι τοσα πολλα..αυτο ειναι το θεμα μας.. εδω, ειναι πολυ ενδιαφερον οτι βλεπουν επανεκφυση διχως μινοξιδιλη πολυ σημαντικο αναμενουμε ακομα υπομονη...
ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα μην με συγκρινεις με τον καππα,ειναι αδικο και ιεροσυλια και απο εμπειρια αλλα και οτι ο καππα ειναι εδω 6 χρονια γεματα εγω τον τελευταιο καιρο ειμαι εδω συνεχεια.. :)

gianniskritikos2

Active Member
αμα ειμουν γλιφτης δεν θα σε προκαλουσα να με βρισεις τωρα ωστε να προκαλεσω "φασαρια" θα το παιζα το καλο παιδακι που τα εχει καλα με ολους εγω απανταω στο οτι δουλευει γιατι το ειδε ο καπα και γιατι να μην τον πιστεψω?για να λεει οτι τον κραταει τον πιστευω δεν θα του πω καπα εισαι βλακας γιατι δεν γινεται αυτο με ενα απλο ζινκ θα το ειχαν βρει ειδη τι αφελης που εισαι...ειμαι αντιδραστικος σε οτι δεν μου αρεσει και το εδειξα αρα δεν ειμαι γλυφτης... ακομα ειναι οντως νωρις και θα δηξει τιποτα δεν ειναι σιγουρο...εγω απλα προσπαθω να εχω θετικη ψηχολογια και οχι να λεω οπως εσυ ειμαι 23 ποπο τι κανω? με βλεπουν και θα λενε εχω προβλημα (ενω το μαλλι σουα κομα ειναι πολυ καλα)δεν υπαρχει λυση!! καηκα!!.. εσυ εβγαλες με σιγουρια οτι ειναι μαπα ο ζινκ τωρα τι να σου πω το οτι ειμαι αφελεις μπορει να ειμαι.... αλλα σημαντικο μελλος δεν ειναι αυτος που κραζει συνεχια επιδει φοβατε παρενεργειες της μινοχ και καθως το 80% εχει να πει θετικα για αυτη και εσυ απο το φοβο σου λογο παρενεργειων της εκανες ολοκκληρο θεμα για να την βγαλεις αχρηστη τελος παντων μην γινει αλλη φασαρια

somari δεν το επεξα ανωτερος απλα κουραστικα την γκρινια του

σε καθε τι καινουριο παντα ακουω μαπα ειναι αντε για και το λεει με βεβεοτιτα

και απανταω στην αφελια και στο οτι εχει χρησιμοποιησει πολα ο καπα ! ακριβως επηδει πειραματιζεται αν σκεφτομασταν ολοι οπως εσυ baldy στο οτι θα τα χανε βρει ηδει και θα ειχε λυθει το θεμα δεν θα ψαχναμε καν δεν θα πρεπε να ψαχνουμε σου πα για το να μην μπαινεις σε αυτο το σκελος του φορουμ επειδη ο ιδιος αυτο πιστευεις οτι καμια νεα δοκιμη δεν αξηζει και το λες κιολας δες τι norwood εχει φτασει οκαπα ετσι ειπες.. γιαυτο το ειπα μην τρως τσαμπα χρονο και ασε τους αφελεις και τους γλυφτες να καθοντε να μαλακιζονται πειραματιζοντας μαλακιες στο κεφαλι τους οπως ειπε και ο καπα αν σκεφτομασταν ολοι ετσι παιδικι κρεμα για baby ass κανει δουλεια? χ0α0χχα0αχ αποκλυετε αντε απο δω που θα βαλω τετια κρεμα στο κεφαλι μου ελα ομως που μπορει να δουλευει (μπορει) για σενα αποκλυετε.. αλλα λεω μπορει... ακομα ειναι νωρις για εμας τους υπολιπους παντα

baldy

Member
ναι ρε παιδια δεν χρειαζεται να κανουμε επιθεσεις επι προσωπικου,αλλα δεν ειναι μια και δυο που προσπαθει να μουν την πει και να με προσβαλει.Τουλαχιστον και να γινομαι σπαστικος δεν το κανω απο κακια,ετσι σκεφτομαι τι να κανουμε.Παντως το θεωρω καπως λογικο να αντιδρασω με τον ψευδαργυρο ειδικα οταν βλεπω ποστ σαν του γιαννη να τον εκθιαζει σαν την τοπ θεραπεια μην τρελενομαστε.Και δεν ειμαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που ενθουσιαζομαι αλλα καλο ειναι να ειμαστε πιο προσγειομενοι.Θυμαστε ποσο ειχα ενθουσιαστει με το λειζερ ή στην αρχη με τα προιοντα της κερατενε,φανταστειτε να ειχα δεκα Γιαννηδες να μου λενε ειναι σουπερ θα δεις θεαματικα αποτελεσματα.Θα ειχα ξοδεψει αδικα χρονο.Και ειλικρινα πιστευω οτι αν ενας ασχετος δει το thread ετσι απλως επειδη ψαχνεται θα δει την ερευνα του καπα,θα δει τα αποτελεσματα που παρουσιαζει και την μαρτυρια του αλλα επισης θα δει και μια λογικη αμφισβητηση.Εξαλλου αν δειτε καλα το ποστ μου δεν ειπα η zinc δεν δουλευει αλλα το οτι ειναι σε πειραματικο σταδιο!Εσυ Γιαννη που μου λες να φυγω γιατι ειμαι ενοχλητικος τι ακριβως εχεις προσφερει? οταν καποιος διαβασει το thread πιστεψε με η δικια σου η γνωμη θα ειναι παντελως αχρηστη εμενα τουλαχιστον απλως απαισιοδοξη και ισως ενοχλητικη παντως οχι μπαρουφα.Γιατι πολυ απλα φερεσαι σαν τον groupie και οχι μονο δεν συμπληρωνεις αυτο που λεει ο καπα αλλα εσυ εισαι που παρερμηνευεις αυτα που λεει και ισως παρασυρεις σε πιο εντονες αντιδρασεις ή ενθουσιασμους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
εδω εισαι λαθως διοτι εγω δεν εκανα αυτο σιγκεκριμενα ρωτησα καπα μπορει να κανει αυτο και αυτο και μου απαντησε ο καπα ναι εγω αυτο πιστευω και λεω αν ειναι ετσι ειναι αυτο δεν ειπα απο μονος μου ποπο ειναι τοπ ρωτησα και πηρα απαντηση και στην απαντηση απαντησα ετσι αμα σου πουν εσενα οτι κανει μπλοκερ και γκρουθ μαζι θ αμου πεις δεν ειναι τοπ θεραπια πως θα απαντησεις? δεν θα πεις αν το κανει αυτο τοτε ναι ειναι τοπ?

ναι η δικες μου απαντησεις ειναι αχρηστες για τους αλλους σε αυτο το θεμα συμφωνο

επειδη οντως εισαι και εσυ μελος σε αυτο το φορουμ και σεβομε οτι αυτο που κανω σε ενοχλει και μαλλον μπορει να ενοχλει και αλλους θα σταματησω να το κανω εχεις δικιο σε ενα βαθμο ειμαι πολυ θετικος και αυτο μπορει να επηρεασει αλλα μελλοι

baldy

Member
ο ψευδαργυρος μπλοκερ και δινει και επανεκφυση? ελικρινα ??? θα πω μας δουλευει ο τυπος!!!!! και ειναι λογικο,δεν σημαινει ομως οτι του επιτιθομαι προσωπικα.Τι ηθελες να πω,ωωω καπα τρομερο που δουλευει.Εγω θα ειμαι γκρινιαρης και θα μουρμουριζω,ειδικα οταν ξερω οτι οτι και να κανουμε στο τελος ΔΕΝ εχουμε τιποτα καλο και χειροπιαστο.Εγω Γιαννη δεν θα ειχα προβλημα οτι και να ελεγες αρκει να μην επιτιθεσαι οταν δεν υπαρχει λογος.Και εγω προσπαθησα να σε βοηθησω αλλα δεν το εκτιμησες,με για σου και χαρα σου αν θες να πειραματιστεις αλλα απλως να ξερεις οτι πειραματιζεσαι και οτι δεν ακολουθεις την ενδεδειγμενη θεραπεια,οι αλλοι το γνωριζουν,λενε κοιτα αυτα που μου δινει η επιστημη δεν τα μπορω δεν με βοηθουν οσο θα ηθελα και για καθαρα ψυχολογικους λογους πανε και δοκιμαζουν κατι εναλλακτικο με την ελπιδα οτι θα τους κατσει το τζακποτ.Και αν ολλοι ειμαστε ευγνωμονες στο καπα δεν ειναι επειδη ειναι Θεος αλλα επειδη πειραματιζεται συνεχεια κατι που λιγοι το κανουν,παρολλα αυτα το τζακποτ δεν του εκατσε.Αν εγω ηθελα να σκεφτω συμφεντορολογικα θα του ελεγα κατσε να κρατησω την αποψη για τον εαυτο μου καλο ειναι να εχω ενα πειραματοζωο να τον ενθαρρυνω ασχετα και αν πιστευω οτι το πιο πιθανο ειναι να μην κανει τιποτα,αν πετυχει θα εχω την ετοιμη λυση.Ενας ομως αλλος υπευθυνος ανθρωπος ειμαι σιγουρος οτι θα του ελεγε πεταξε τα ολλα,μην χανεις το χρονο σου δεν βγαζεις τιποτα και πραγματι δεν εβγαλε και πολλα μεχρι τωρα εκτος απο μινοξ και αντιαδρογονα δεν υπαρχει κατι πιο αποτελεσματικο στην αγορα.Εγω φταιω που ειμαι γκρινιαρης τι ηθελες να λεω ουαου ενω δεν υπαρχει λυση.Εγω εκεινο το ποστ το ποσταρα σαν υπενθυμιση γιατι εβλεπα να κανεις λες και ειναι η τοπ θεραπεια και ειναι 100% επιτυχια.Οποτε σου λεω ειναι σε πειραματικο σταδιο

3746741

Member
λοιπον σορυ αν αυτο που θα πω ειναι offtopic αλλα νομιζω δεν ειναι κ πολυ....

θυμαμαι λοιπον πριν 3 χρονια που ανακαλυψα το φορουμ πως οταν καποιος ξεκινουσε μινοξιδιλη λεγαμε ολοι προσεξε το σαμπουαν σου να μην εχει μια ΟΥΣΙΑ η οποια αλλαλεπιδρα με την μινοξ.....

κοκκινισαν τα ματια μου διαβαζοντας σελιδες....εστιψα το μυαλο μου αλλα αυτη την ΟΥΣΙΑ δεν μπορω να την θυμηθω κ με τρελαινει το γεγονος πως στο βαθος του μυαλου μου κατι υπαρχει για ΖΙNC.....θυμαται καποιος????

kapa

Μέλος του προσωπικού

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
somari είπε:
Ναι, ο ψευδαργυρος ειναι

τωρα λοιπον βαζοντας κρεμα ψευδαργυρου κ μινοξιδιλη δεν δημιουργειτε προβλημα?

Ειναι μια θεωρία που στην πράξη πόστερ δεν εχει αποδειχθεί

το αγχος μου ειναι μην βαζω zinc κ μινοξ κ ειναι σαν να μην βαζω τιποτα απο τα δυο κ καταντησω σε λιγο καιρο να ειμαι χαλια.....

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
το αγχος μου ειναι μην βαζω zinc κ μινοξ κ ειναι σαν να μην βαζω τιποτα απο τα δυο κ καταντησω σε λιγο καιρο να ειμαι χαλια.....

Ο συνάδελφος thimios 72 αντικατέστησε την μινοξιδιλη σαν και εμένα,μια σελίδα πριν αναφέρει αποτελέσματα.
Ακόμα και να μην πετύχει ξανα ξεκινώντας την μινοξιδιλη θα έρθεις στο ίδιο σημείο.

baldy

Member
3746741 είπε:
somari είπε:
Ναι, ο ψευδαργυρος ειναι

τωρα λοιπον βαζοντας κρεμα ψευδαργυρου κ μινοξιδιλη δεν δημιουργειτε προβλημα?
who knows? μπορει ναι μπορει και οχι.Ο καπα παντως δεν τα χρησιμοποιει και τα 2 μαζι παντως

για τον ψευδαργυρο και μονο τεθηκε ενα θεμα οτι ισως να ειναι εχει λιγοτερο αμμεσα αποτελεσματα αλλα μακροχρονια να επιτυγχανει καλυτερη διατηρηση,δηλαδη μπορει να μην παρατηρησεις επανεκφυση αλλα μακροχρονια να σε βοηθαει στη διατηρηση ενω η μινοξ δρα πιο αμμεσα για και βλεπεις τα αποτελεματα της αμμεσα για αυτο την προτιμας μπορει ομως μακροχρονια να ειναι χειροτερα.Αυτο με τον ψευδαργυρο δεν ειναι αποδεδειγμενο αλλα απλα ακουστηκε στο φορουμ.Εξακολουθει να ειναι ρισκο παντως γιατι ακομα και να δουλευει δεν θα ξερεις ποτε τα αποτελεσμα που θα ειχες αν χρησιμοποιουσες μινοξ.Ακομα και με την μινοξ καμια φορα αναρωτιεσαι αραγε αν δεν την εβαζα πως θα μουν ποσο μαλλον με το ψευδαργυρο.Αν αρχισει να γινεται επιθετικη δεν θα εχεις χρονο για πειραματα για ψευδαργυρο παντως, γιατι θα πρεπει να παρατησεις μινοξ για να βαλεις ψευδαργυρο .Ο καπα την παρατησε γιατι εβλεπε οτι δεν του κανε την σταματησε και δεν εχασε πολλα πραγματα

Μεχρι να ξεκαθαρισουμε τι συμαβαινει εχεις 3 επιλογες

1) πειραματιζεσαι με ψευδαργυρο με το ρισκο να χασεις εδαφος επειδη δεν ακολουθεις ενδεδειγμενη θεραπεια
2)Ακολουθεις την περπατημενη,χρησιμοποιοει μονο μινοξ καθολου ψευδαργυρο
3)Πειραματιζεσαι με ψευδαργυρο και μινοξ με τον κινδυνο να αλληλεπιδρουν και να εισαι διπλα χαμενος απο οτι θα ησουν αν εκανες το 1,αν δεν αλληλεπιδρουν τοτε ή απλως βαζεις τζαμπα το ψευδαργυρο γιατι δεν δουλευει ή εισαι διπλα κερδισμενος γιατι κανεις 2 αποτελεσματικες θεραπειες

Αυτα εχουν ειπωθει μεχρι στιγμης

Αν υπαρχει καμια νεα εξελιξη δεν ξερω,προς το παρων αυτα νομιζω οτι ειναι τα συμπερασματα του φορουμ

Μπλουζα